سایتتون رو قبلا دیده بودم .مطالب خوبی دارین توشدوستان، من 8 ماهه روي اين سايت كار ميكنم و تونستم رتبهي آلكساي اون در ايران رو به 1269 برسونم.
تفريحوار: هر روز يك نوشتار
(مطالب كاملاً كاربردي و مفيد از دنياي مجازي براي همه)
براي نمونه، 20 مطلب برتر سايت تفريحوار به همراه تعداد ويزيت هر مطلب رو براتون ميذارم:
- # [17,151] روشی ساده برای یادگیری کلمات انگلیسی
[*]# [17,143] چگونه كتابهاي گوگل را دانلود كنيم؟- # [12,238] چگونه فرد ناشناسی که به ما ایمیل داده است را شناسایی کنیم؟
[*]# [11,906] يازده سایت برای دانلود رایگان کتابها و منابع فارسی- # [9,991] شش روش بيدردسر براي دانلود ويدئو از يوتيوب
[*]# [9,156] 12 كانال يوتيوب براي يادگيري مكالمه زبان انگليسي- # [8,420] چه کسی نام مرا جستجو کرد؟
[*]# [8,382] نرمافزاری قوی برای تبدیل پيدياف فارسی به متن- # [8,340] دانلود رايگان بيش از 150 قالب پاورپوينت جذاب و حرفهاي
[*]# [7,408] دستیار شما در نوشتن یک متن انگلیسی خوب، روان و اثربخش- # [7,213] چطور بفهمیم ایمیلی که فرستادهایم توسط گیرنده باز شده است یا نه؟
[*]# [7,178] هفت سايت براي استفاده رايگان از درسهاي دانشگاهي- # [7,135] نرمافزاری قدرتمند برای یادگیری واژههای انگلیسی
[*]# [5,897] موتوری برای جستجوی اطلاعات اشخاص در اینترنت- # [5,685] معلم و دستیار انشا و املای انگلیسی در منزل شما
[*]# [5,598] منابع رایگان یادگیری زبان انگلیسی را از کجا پیدا کنیم؟- # [5,549] 22 مرجع آنلاين براي دانلود كتابهاي تخصصي
[*]# [5,415] فیلمهای رایگان دروس دانشگاهی از دانشگاههای برتر جهان- # [5,264] افزایش سرعت بالا آمدن کامپیوتر بدون تأثیر منفی بر عملکرد
[*]# [5,251] چگونه با موس، روي صفحه مانيتور زوم كنيم؟
خوشحال ميشم اگر نظرتون رو بگيد.
متشكرم.
تبریک
یکی از مطالب سایتتون در رابطه با سایت من حقیر هست
باید از شما تشکر کنم که به درخواست من جواب مثبت دادین و در سساییتون اطلاع رسانی کردین
Last edited: