• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظر شما در مورد سرمایه گذاری گنجینه سپهر بانک صادارت ؟؟

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
دوستان که مطلع هستند پاسخ بدن.
احتمالا با این حساب گنجینه سپهر آشنا هستید.
مبلغ که من حساب کردم
مبلغ اولیه :1 میلیون ماهانه:50 تومن مدت طرح:30 ساله مبلغ نهایی:2 میلیارد تومن
ریز جزئیات تو عکس هستش.
333.jpg

حالا سوالات
به نظر شما این سود واقعی هستش؟شزط خاصی نداره؟
مبلغ 2 میلیارد چطوری میشه محاسبه کرد ارزشش 30 سال دیگه چقدره؟
نظر دیگه در مورد سرمایه گذاری بلند مدت ندارید؟

meysam_2012

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
443
قیمت سکه سال ۶۳: ۳۹۰۰ تومن، قیمت سکه سال ۹۳: ۹۵۰====> قیمت سکه توی ۳۰ سال ۲۴۳ برابر شده
اگه فرض کنیم وضع مملکت همین می مونه و بلاهایی مثل جنگ و ا.ن و تحریم و ... سرمون میاد====> قیمت سکه در سال ۱۴۲۳ میشه ۲۴۳ برابر ۹۵۰ تومن امروز یعنی ۲۳۰ میلیون تومن
پس شما سی سال بعد تقریبا ۹ تا سکه داری! حساب کن امروز با ۸۵۰۰ تومن بهت چی میدن، سی سال بعد میتونی همونو بخری
البته اینکه روند ۳۰ سال آینده مثل ۳۰ سال گذشته باشه فرض این تحلیل ماست، حالا یکی مثل من میگه ۳۰ سال بعد شاید بهتر باشه، خیلی هام میگن ۳۰ سال بعد بدتر هم میشه!
البته شما اینو در نظر بگیر که در صورت صحت این فرض ما شما تو سال های آخر ۵۰ تومنی که می دی پول آدامس خرسی نیست!
من اگه جای شما بودم این کارو انجام می دادم، ولی با ۲۵ تومن، ماهی ۲۵ تومن هم میذاشتم کنار باهاش طلا می خریدم(هر چند ماه یه یک گرمی)

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
قیمت سکه سال ۶۳: ۳۹۰۰ تومن، قیمت سکه سال ۹۳: ۹۵۰====> قیمت سکه توی ۳۰ سال ۲۴۳ برابر شده
اگه فرض کنیم وضع مملکت همین می مونه و بلاهایی مثل جنگ و ا.ن و تحریم و ... سرمون میاد====> قیمت سکه در سال ۱۴۲۳ میشه ۲۴۳ برابر ۹۵۰ تومن امروز یعنی ۲۳۰ میلیون تومن
پس شما سی سال بعد تقریبا ۹ تا سکه داری! حساب کن امروز با ۸۵۰۰ تومن بهت چی میدن، سی سال بعد میتونی همونو بخری
البته اینکه روند ۳۰ سال آینده مثل ۳۰ سال گذشته باشه فرض این تحلیل ماست، حالا یکی مثل من میگه ۳۰ سال بعد شاید بهتر باشه، خیلی هام میگن ۳۰ سال بعد بدتر هم میشه!
البته شما اینو در نظر بگیر که در صورت صحت این فرض ما شما تو سال های آخر ۵۰ تومنی که می دی پول آدامس خرسی نیست!
من اگه جای شما بودم این کارو انجام می دادم، ولی با ۲۵ تومن، ماهی ۲۵ تومن هم میذاشتم کنار باهاش طلا می خریدم(هر چند ماه یه یک گرمی)

سپاسگذارم از نظرات خوب و قشنگ شما...
جالب توضیح دادید.

دوستان کسی دیگه تجربه نداره؟؟؟؟

CONSTANTLY1317

Registered User
لایک‌ها
2,568
آقا من اصلا نمیدونم این طرح چی هست, یکی میشه ساده و زیر دیپلم بگه این چه طرحیه و به چه دردی میخوره؟؟
یعنی من الان 1ملیون برم حساب باز کنم بعد تا سی سال هر ماه 50تومن قسط واریز کنم بعد 30سال 2میلیارد بهم میدن؟؟
بعد به غیر از اون 2میلیارد که بعد 30سال نقدا بهمون میدن, مبلغی هم به عنوان مستمری (همون حقوق بازنشستگی) میدن یا خیر؟؟

Last edited:

CONSTANTLY1317

Registered User
لایک‌ها
2,568
استارتر عزیز محاسبه رو با گنجینه سپهر 2 انجام دادن
مبلغ افتتاح حساب 1میلیون تومن و مبلغ قسط واریزی ماهیانه 50هزار تومن به مدت 30سال کل سرمایشون بعد سی سال شد تقریبا 2میلیارد!!

ولی من همین الان از سایت بانک پاسارگاد نیگا کردم
اونا نوشتن 5میلیون واسه افتتاح حساب میخوان و مبلغ 50هزار تومن ماهیانه قسط بریزیم سپس بعد از 30سال فقط 700میلیون تومن بهمون میدن!!

با یه حساب سر انگشتی و کاملا ساده
بانک پاسارگاد با اینکه مبلغ اولیه سپردش 5برابر هست و به جای یک میلیون 5میلیون میگیره, 1میلیارد و 300میلیون هم کمتر سود میده!!

Untitled5555.png

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
طرحی هست برای پس انداز پولتون اگه اهل پس انداز هست هر چندم ناچیز که مثل اینکه از 20 هزار تومان شروع میشه که بدرد ایندتون میخوره
فقط اینکه جوری باشه بهش دست نزنید تا بتونید به اون مبالغ برسید.
پاسارگادم که دوستم.ن گذاشتن مثل اینکه واسه بیمه هست درسته ؟
پیشنهاد اقا میثم هم خوب هست مقداریش رو بانک بذارید مقداریش هم طلا بگیرید

Aras11

Registered User
لایک‌ها
217
سوال دقیقا چیه ؟

این سپرده بانکی روزشمار 21 الی 22 درصد هست . ماهی حدود 1.8 درصد سود میده به مبلغ اولیه + پولی که هرماه اضافه میشه

ماه اول به 1 میلیون 18 تومن سود میده . ماه دوم به 1000000+18000+50000

وقتی خوبه که احساس کنی دیگه از سود 22 درصد در سالهای آینده خبری نیست .
ولی این چون قرارداد هست بانک قانونا باید پرداخت کنه . حتی اگه تورم و سودبانکی صفر بشه (در رویاهای سیاوش قمیشی )

آقا من اصلا نمیدونم این طرح چی هست, یکی میشه ساده و زیر دیپلم بگه این چه طرحیه و به چه دردی میخوره؟؟
یعنی من الان 1ملیون برم حساب باز کنم بعد تا سی سال هر ماه 50تومن قسط واریز کنم بعد 30سال 2میلیارد بهم میدن؟؟
بعد به غیر از اون 2میلیارد که بعد 30سال نقدا بهمون میدن, مبلغی هم به عنوان مستمری (همون حقوق بازنشستگی) میدن یا خیر؟؟
دقیقا همینی هست که گفتی . ولی بیمه نیست مستمری بدن . فقط اون 2 میلیارد رو میدن

Aras11

Registered User
لایک‌ها
217
بعد از 30 سال 19 میلیون به بانک پرداخت کردی که 100 برابرش رو برمی گردونه

دلار 7 تومنی شده 500 برابر شده با وجود کنترل قیمت
سکه 400 تومنی > بیش از 2 هزار برابر

اگه اینا دیگه تکرار نمیشه طرح خوبیه

CONSTANTLY1317

Registered User
لایک‌ها
2,568
سوال دقیقا چیه ؟

این سپرده بانکی روزشمار 21 الی 22 درصد هست . ماهی حدود 1.8 درصد سود میده به مبلغ اولیه + پولی که هرماه اضافه میشه

ماه اول به 1 میلیون 18 تومن سود میده . ماه دوم به 1000000+18000+50000

وقتی خوبه که احساس کنی دیگه از سود 22 درصد در سالهای آینده خبری نیست .
ولی این چون قرارداد هست بانک قانونا باید پرداخت کنه . حتی اگه تورم و سودبانکی صفر بشه (در رویاهای سیاوش قمیشی )

دقیقا همینی هست که گفتی . ولی بیمه نیست مستمری بدن . فقط اون 2 میلیارد رو میدن
بانک یا موسسه معتبر دیگه ای نیست که این مدلی سود بده و همچنین بیمه خدمات درمانی کنه مثل تامین اجتماعی؟؟

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
بابا اینجا ایرانه.یهو بعد ۳۰ سال میبینی میزنن زیرش و میگن اعتبار نداریم.خخخخ

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
بابا اینجا ایرانه.یهو بعد ۳۰ سال میبینی میزنن زیرش و میگن اعتبار نداریم.خخخخ

اگه بحث علمی یا مالی دارید خوشحال میشیم بشنویم.
بزن زیرش نداره.
مگه بچه بازیه ...:)

پ.ن:
@drdexter
برای بار دوم هم از مدیریت محترم بخش کار و سرمایه و تجارت دعوت میشه در این بحث شرکت کنند و با راهنمایی های فشنگشون ما رو مستفیض کنند.

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
بزن زیرش نداره.

پ.ن:
@drdexter
برای بار دوم هم از مدیریت محترم بخش کار و سرمایه و تجارت دعوت میشه در این بحث شرکت کنند و با راهنمایی های فشنگشون ما رو مستفیض کنند.
تو ایران از بچه بازیم بدتره.یه بند و تبصره ای برات میارن که فلان مرجع عالی قدر گفته این مقدار سود رباست و حرام اندر حرامه.

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
بزن زیرش نداره.

پ.ن:
@drdexter
دقیقا بچه بازیه

یکی از همین بیمه ها اسمش یادم نیست تاپیکم زده بودن واسش از این بیمه عمرا بود 2 هفته پیش رفتن ملت پولشونو بگیرن گفتن اقا نداریم بدیم!!!!
ملتم هیچ کاری ازشون بر نمیاد!

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
@gheysar.
شما فکر کنم سپهر باز کردی.
رفیق ممنون میشم یه توضیح بدی و اگه امکانش هست نمونه از قراردادتون رو بذارید.
تشکر.
والا چیزی به اسم قرارداد با ما نبستن.
همینجوری یه دفترچه دادن به ما و گفتن ماهیانه هرچی دوست داری بریز توش:دی
یکی دو ساعت دیگه اسکن از دفترچه میزارم

Sent from my C5303 using Tapatalk

CONSTANTLY1317

Registered User
لایک‌ها
2,568
استارتر عزیز محاسبه رو با گنجینه سپهر 2 انجام دادن
مبلغ افتتاح حساب 1میلیون تومن و مبلغ قسط واریزی ماهیانه 50هزار تومن به مدت 30سال کل سرمایشون بعد سی سال شد تقریبا 2میلیارد!!

ولی من همین الان از سایت بانک پاسارگاد نیگا کردم
اونا نوشتن 5میلیون واسه افتتاح حساب میخوان و مبلغ 50هزار تومن ماهیانه قسط بریزیم سپس بعد از 30سال فقط 700میلیون تومن بهمون میدن!!

با یه حساب سر انگشتی و کاملا ساده
بانک پاسارگاد با اینکه مبلغ اولیه سپردش 5برابر هست و به جای یک میلیون 5میلیون میگیره, 1میلیارد و 300میلیون هم کمتر سود میده!!

مشاهده پیوست 674668
دوستان یکی اینو دقیق توضیح بده که چرا پاسارگارد 1میلیارد و 300میلیون کمتر سود میده؟!

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
تو ایران از بچه بازیم بدتره.یه بند و تبصره ای برات میارن که فلان مرجع عالی قدر گفته این مقدار سود رباست و حرام اندر حرامه.

مسائل مربوط به بانک قرار داد دارن و نمونه این اجرا شده و پسر یکی از آشنایان بنده پدرش در بدو تولد اینطور حسابی براش باز کرده البته همین سود انباشته که گنجینه میده رو اون دستی خودش هی حساب باز کرده.
کاری که بانک صادارت داره انجام میده رو اتوماتیک اون بنده خدا دستی انجام داده و پسرش الان 25 سالشه حدود 600 میلیون پول بهش داده.

دقیقا بچه بازیه

یکی از همین بیمه ها اسمش یادم نیست تاپیکم زده بودن واسش از این بیمه عمرا بود 2 هفته پیش رفتن ملت پولشونو بگیرن گفتن اقا نداریم بدیم!!!!
ملتم هیچ کاری ازشون بر نمیاد!

بچه بازی نیست سعید جان.
هرچیزی قرار دادی داره.متاسفانه بیمه های عمر از سادگی مردم سواستفاده می کنند و قرادادها رو به شکلی میبندن هیچ تعهدی برای دادن پول و حتی بیمه حوادث و عمر ندارن.
این مشکل از ناآگاهی مردم ماست.
والا چیزی به اسم قرارداد با ما نبستن.
همینجوری یه دفترچه دادن به ما و گفتن ماهیانه هرچی دوست داری بریز توش:دی
یکی دو ساعت دیگه اسکن از دفترچه میزارم

Sent from my C5303 using Tapatalk
اگه میشه همین دفترچه رو بذارید ممنون میشم.
تو دفترچه نوشته قرارداد چند سال باشه؟
مبلغ که در انتها مثلا 30 میدن مشخص شده ؟

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
مسائل مربوط به بانک قرار داد دارن و نمونه این اجرا شده و پسر یکی از آشنایان بنده پدرش در بدو تولد اینطور حسابی براش باز کرده البته همین سود انباشته که گنجینه میده رو اون دستی خودش هی حساب باز کرده.
کاری که بانک صادارت داره انجام میده رو اتوماتیک اون بنده خدا دستی انجام داده و پسرش الان 25 سالشه حدود 600 میلیون پول بهش داده.

بچه بازی نیست سعید جان.
هرچیزی قرار دادی داره.متاسفانه بیمه های عمر از سادگی مردم سواستفاده می کنند و قرادادها رو به شکلی میبندن هیچ تعهدی برای دادن پول و حتی بیمه حوادث و عمر ندارن.
این مشکل از ناآگاهی مردم ماست.

اگه میشه همین دفترچه رو بذارید ممنون میشم.
تو دفترچه نوشته قرارداد چند سال باشه؟
مبلغ که در انتها مثلا 30 میدن مشخص شده ؟
http://goftemannews.com/13235/برخی-از-بیمه-گذاران-شرکت-بیمه-توسعه-مجد.htm

يهو ميپيچن ميرن هيچ كاريم نميشه كرد رفيق

http://dozdi.persianblog.ir/

بالا