• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظر شما در مورد سرمایه گذاری گنجینه سپهر بانک صادارت ؟؟

CONSTANTLY1317

Registered User
لایک‌ها
2,568
ببخشید 2تا سوال خیلی مهم داشتم درباره گنجینه سپهر

1.من اولش 1میلیون بزارم و تا 30سال ماهی 50تومن بریزم, سود 2میلیارد بهم تعلق میگیره؟
5سال دیگه نیان بگن الان 50هزار تومن ارزشی نداره باید ماهی 300هزار تومن بریزی؟:general210:

2.چرا مبلغ افتتاح حساب انقدر تاثیر داره در سود پایانی؟؟
من اگه با 1میلیون و اقساط 50هزاری افتتاح کنم سود پایانی 20,721,977,054 ریال میشه
و اگه با 2میلیون و اقساط 50هزاری افتتاح کنم سود پایانی 26,620,049,224 ریال میشه
یعنی سر 1میلیون افتتاح حساب, 600میلیون بیشتر سود میکنم!!؟؟:eek:
آقایون کسی این حسابو باز نکرده جواب سوالای منو واضح بده؟؟!! :general112:

hogershop

Registered User
لایک‌ها
131
قیمت سکه سال ۶۳: ۳۹۰۰ تومن، قیمت سکه سال ۹۳: ۹۵۰====> قیمت سکه توی ۳۰ سال ۲۴۳ برابر شده
اگه فرض کنیم وضع مملکت همین می مونه و بلاهایی مثل جنگ و ا.ن و تحریم و ... سرمون میاد====> قیمت سکه در سال ۱۴۲۳ میشه ۲۴۳ برابر ۹۵۰ تومن امروز یعنی ۲۳۰ میلیون تومن
پس شما سی سال بعد تقریبا ۹ تا سکه داری! حساب کن امروز با ۸۵۰۰ تومن بهت چی میدن، سی سال بعد میتونی همونو بخری
البته اینکه روند ۳۰ سال آینده مثل ۳۰ سال گذشته باشه فرض این تحلیل ماست، حالا یکی مثل من میگه ۳۰ سال بعد شاید بهتر باشه، خیلی هام میگن ۳۰ سال بعد بدتر هم میشه!
البته شما اینو در نظر بگیر که در صورت صحت این فرض ما شما تو سال های آخر ۵۰ تومنی که می دی پول آدامس خرسی نیست!
من اگه جای شما بودم این کارو انجام می دادم، ولی با ۲۵ تومن، ماهی ۲۵ تومن هم میذاشتم کنار باهاش طلا می خریدم(هر چند ماه یه یک گرمی)

طرحی هست برای پس انداز پولتون اگه اهل پس انداز هست هر چندم ناچیز که مثل اینکه از 20 هزار تومان شروع میشه که بدرد ایندتون میخوره
فقط اینکه جوری باشه بهش دست نزنید تا بتونید به اون مبالغ برسید.
پاسارگادم که دوستم.ن گذاشتن مثل اینکه واسه بیمه هست درسته ؟
پیشنهاد اقا میثم هم خوب هست مقداریش رو بانک بذارید مقداریش هم طلا بگیرید
آقا به نظر شما اگه یه مبلغی رو هر ماه طلا بگیری میتونی به عنوان یک تکیه گاه روش حساب کنی؟ یعنی مثلا بعد سی چهل سال طلا به قیمتی میرسه که در اون زمان صرف ذخیره اش بیشتر از پرداخت پول به بیمه ها یا بانکها باشه ؟!!؟؟

بالا