• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظر شما در مورد سرمایه گذاری گنجینه سپهر بانک صادارت ؟؟

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
فریب ارقام چند میلیاردی رو نخورید!! مطرح کردن این ارقام از طرف بانک ها و شرکت های بیمه و امثال اونها فقط برای گمراه کردن مردم ساده و کم سواد هست. همونطوری که جناب meysam_2012 خیلی روون و ملموس توضیح دادند یک میلیارد سی سال بعد کمتر از ده میلیون حال حاضر در اون موقع ارزش خواهد داشت مگر اینکه شما هم واریزی ماهیانه رو هر سال بیشتر کنید که باز هم مبلغ چشمگیری در انتهای سی سال نخواهد شد و قطعا ارزش مبلغ نهایی پرداختی به شما خیلی بیشتر از حالتی که همون مبالغ رو در بانک سپرده گذاری کنید نمیشه. این طرح ها رو هم فکر نکنید ابدی و دائمیه. اینها خیلی راحت تر از چیزی که ماها فکر میکنیم قوانینشون رو به نفع خودشون تغییر میدن. همیشه این رو در نظر داشته باشید که هیچ وقت شرکت های بیمه و بانک ها همچین طرحهایی رو برای سود بردن مردم اجرا نمی کنند و در درجه اول منافع خودشون رو در نظر می گیرند و با مطرح کردن عباراتی مثل میلیارد میخوان مردم رو فریب بدن و به شرکت در طرح تشویق کنن! البته اونی که زرنگ باشه با یه مقایسه ساده بر اساس ارزش طلا و سکه و حقوق و دستمزد از سی سال پیش تا حالا راحت متوجه میشه که احتمالا کلمه میلیارد رو در سی سال بعد به جای میلیون در زمان حال بکار خواهند برد. بنده اگر پول اضافه ای دستم بیاد و قصد سرمایه گذاری بلند مدت داشته باشم سکه یا ملک میخرم.

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
فریب ارقام چند میلیاردی رو نخورید!! مطرح کردن این ارقام از طرف بانک ها و شرکت های بیمه و امثال اونها فقط برای گمراه کردن مردم ساده و کم سواد هست. همونطوری که جناب meysam_2012 خیلی روون و ملموس توضیح دادند یک میلیارد سی سال بعد کمتر از ده میلیون حال حاضر در اون موقع ارزش خواهد داشت مگر اینکه شما هم واریزی ماهیانه رو هر سال بیشتر کنید که باز هم مبلغ چشمگیری در انتهای سی سال نخواهد شد و قطعا ارزش مبلغ نهایی پرداختی به شما خیلی بیشتر از حالتی که همون مبالغ رو در بانک سپرده گذاری کنید نمیشه. این طرح ها رو هم فکر نکنید ابدی و دائمیه. اینها خیلی راحت تر از چیزی که ماها فکر میکنیم قوانینشون رو به نفع خودشون تغییر میدن. همیشه این رو در نظر داشته باشید که هیچ وقت شرکت های بیمه و بانک ها همچین طرحهایی رو برای سود بردن مردم اجرا نمی کنند و در درجه اول منافع خودشون رو در نظر می گیرند و با مطرح کردن عباراتی مثل میلیارد میخوان مردم رو فریب بدن و به شرکت در طرح تشویق کنن! البته اونی که زرنگ باشه با یه مقایسه ساده بر اساس ارزش طلا و سکه و حقوق و دستمزد از سی سال پیش تا حالا راحت متوجه میشه که احتمالا کلمه میلیارد رو در سی سال بعد به جای میلیون در زمان حال بکار خواهند برد. بنده اگر پول اضافه ای دستم بیاد و قصد سرمایه گذاری بلند مدت داشته باشم سکه یا ملک میخرم.
در مورد اینکه بگید بانک پول رو نمیده و .... که مسلما چیز کاملا اشتباهیه.
قراردادی هست که اجرا خواهد شد.
منابع بانک انقد زیاد هست که فرار نکنه.مغازه دار که نیست .... :)
در مورد ارزش پول صحبت های شما درسته.
البته دقیق نیست یعنی نمیشه اینطور در نظر گرفت که 1 میلیارد 30 سال دیگه چقد ارزش داره.

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
@gheysar.
آقا اگه زحمتی نیست لطف کن دفترچه رو بذار.
اگه حوضله هم داری یه توضیح بده جریان کار چطوریه و چقد گذاشتی و ...
تشکر.
در اولین فرصت اسکن از دفترچه رو میزارم (الان به دفترچه دسترسی ندارم)

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
ممنون از اینکه بنده رو تگ کردی.
یک نکته که اکثرا توجه نمی کنن این است که اگه مثلا 1 میلیارد 30 سال دیگه زیر 10 تومن ارزش داره شما بعد از 30 سال مثلا 100 میلیون واریز کردی خورد خورد به ارزش زیر 1 میلیون !اونایی که میگن 30 سال پیش میگفتن یک میلیون میدیم بهت ، توجه نمی کنن که اون موقع نهایتا مثلا طی 30 سال 100 هزار تومن دادی و روی یک سرمایه گذاری با ریسک صفر متمرکز کردی پولتو.
دوما اصول سرمایه گذاری میگه همه تخم مرغ هاتو توی یک سبد نزار ! شما باید باید باید یکی از جاهایی که سرمایه گذاری می کنی جایی باید باشه که کم ریسک باشه که عرف و قانون میگه از بانک بهتر نیست !
شما اگه ریسکت کمه فقط همین رو داشته باش ،

و پیشنهاد برای استارتر اینکه همه توانتو روی این قضیه نزار ، یه حداقلی براش تعیین کن که باشه به حدش ، یه مقداری که توی ماه میتونی بزاری کنار جمع کن ، طلای مستعمل بخر ، سکه بخر ، حالا شده چند ماه یکبار یا هر جوری که میتونی

@p30doc

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
دوستان اینم در نظر داشته باشید که درسته بعد 30 سال دیگه اگر به همان منوال 30 گذشته ادامه پیدا کنه مثلا 1 میلیارد ارزش در حد میلیون هست خوب اون پرداختی ماهانه شما هم که مثلا 50 هزار تومان استبعد 20 30 سال میشه به اندازه 50 تک تومانی الان که ادامس خروسم الان بهتون نمیدن پس شما با توجه به تورم میتونید واریزیتون رو بیشتر کنید که در نتیجه برداشت آخرتون هم به همون اندازه بیشتر میشه .(همزمان با پست mohebali شد من ندیدم شبیه هم شد تقریبا;))
بعد راجبه قطع شدن طرحم فکر نمیکنم مشکل خاصی پیش بیاد چون سود پولتون هر ماه به حسابتون واریز میشه و اون جزو سرمایه شماست سود در سر رسید نیست که بخوایید نگران بشید.

babak13633

Registered User
لایک‌ها
728
من یه سوال ساده دارم
آیا تضمینی وجود داره که بعد 30 سال این مبلغ رو به شما بدن؟!

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
اصلا به درد نمیخوره.
شما خودت هر ماه به اندازه همون 50 هزار برو دلار بگیر و هر 6 ماه یکبار برو بفروششون و تبدیل به سکه بکن.
تا 30 سال دیگه قطعا بیشتر از اینی که میگن داری.
اگه دوست داری میتونی همین ماهی 50 هزار رو بدی من خودم 30 سال دیگه بهت دو برابر همینی که میگن رو میدم (شوخی) البته اگه زنده باشم:D
بانک اصلا به درد نمیخوره.هر جوری فکر کنی بخوای با بانک کار کنی همش ضرره!:general107:

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
من یه سوال ساده دارم
آیا تضمینی وجود داره که بعد 30 سال این مبلغ رو به شما بدن؟!

دوست عزیز داریم در مورد بانک صحبت می کنیم.
بانک صادرات سل 1952 تاسیس شده.
همنطور که کسانی که قبل از انقلاب پول داتن و سود میگرفتن و الان هم پول دارن و سود میگیرن.
پس این یک مسئله ساده است که پول رو خواهند داد.
فقط یک چیز میمونه که کسی نمیتونه منکرش بشه احتمال ورشکسته شدن یک سازمان مالی که اونم با دارایی های که بانک صادرات داره حدود 49.8 میلیارد دلار در سال 2011 حتی در صورت ورشکستگی هم مشکل برای سرمایه شما بوجود نخواهد آمد.

اصلا به درد نمیخوره.
شما خودت هر ماه به اندازه همون 50 هزار برو دلار بگیر و هر 6 ماه یکبار برو بفروششون و تبدیل به سکه بکن.
تا 30 سال دیگه قطعا بیشتر از اینی که میگن داری.
اگه دوست داری میتونی همین ماهی 50 هزار رو بدی من خودم 30 سال دیگه بهت دو برابر همینی که میگن رو میدم (شوخی) البته اگه زنده باشم:D
بانک اصلا به درد نمیخوره.هر جوری فکر کنی بخوای با بانک کار کنی همش ضرره!:general107:
دلار رو تو شش ماه گذشته فرقی نکرده زیاد.و در آینده هم فرقش زیاد نیست.که من بخوام با خرید و فروش دلار و سکه پول زیادی کسب کنم.

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
این تصویر رو قبلا یکی تو همین فروم گذاشته بود.
مقایسه قیمت سکه و سود بانک در طول 33 سال

[ATTgoldvsbank.jpg ACH]676598[/ATTACH]

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
این تصویر رو قبلا یکی تو همین فروم گذاشته بود.
مقایسه قیمت سکه و سود بانک در طول 33 سال

[ATTمشاهده پیوست 676598 ACH]676598[/ATTACH]

واقعیت من متوجه نشدم تو این جدول چی رو گفته.
اگه میشه زحمت بکشید یه توضیحی بدید ممنون میشم.
آنالیز کنید ببینم چیه جریان.

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
دوست عزیز داریم در مورد بانک صحبت می کنیم.
بانک صادرات سل 1952 تاسیس شده.
همنطور که کسانی که قبل از انقلاب پول داتن و سود میگرفتن و الان هم پول دارن و سود میگیرن.
پس این یک مسئله ساده است که پول رو خواهند داد.
فقط یک چیز میمونه که کسی نمیتونه منکرش بشه احتمال ورشکسته شدن یک سازمان مالی که اونم با دارایی های که بانک صادرات داره حدود 49.8 میلیارد دلار در سال 2011 حتی در صورت ورشکستگی هم مشکل برای سرمایه شما بوجود نخواهد آمد.

دلار رو تو شش ماه گذشته فرقی نکرده زیاد.و در آینده هم فرقش زیاد نیست.که من بخوام با خرید و فروش دلار و سکه پول زیادی کسب کنم.
منظور من خرید و فروش نبود بلکه فقط خرید دلار و تبدیل اون به سکه مثلا هر 6 ماه و نگه داشتن اون سکه ها تا 30 سال.همین.تازه با این روش قطعا بیشتر از اون رقم میلیاردی که گفتن به دست میارید.البته ارزش پولتون ثابته.

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
منظور من خرید و فروش نبود بلکه فقط خرید دلار و تبدیل اون به سکه مثلا هر 6 ماه و نگه داشتن اون سکه ها تا 30 سال.همین.تازه با این روش قطعا بیشتر از اون رقم میلیاردی که گفتن به دست میارید.البته ارزش پولتون ثابته.
آخه این کار شدنی نیست.
من میخوام ماهی 50 تومن بریزم حساب درسته؟
خوب این یک رقم ثابت هست.
چطوری میشه 20 سال دیه چطور من با 50 تومن میتونم سکه بخرم؟؟؟
این 50 میلیون داره بهش بگی برو سکه بخره بزار بمونه 30 سال دیگه بیشتر میشه.
ولی مثلا با ماهی 50 تومن بهترین سرمایه گذاری چیه؟
شما چی پیشنهاد می کنید؟

بالا