• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نظر شما در مورد سرمایه گذاری گنجینه سپهر بانک صادارت ؟؟

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
قیمت سکه سال ۶۳: ۳۹۰۰ تومن، قیمت سکه سال ۹۳: ۹۵۰====> قیمت سکه توی ۳۰ سال ۲۴۳ برابر شده
اگه فرض کنیم وضع مملکت همین می مونه و بلاهایی مثل جنگ و ا.ن و تحریم و ... سرمون میاد====> قیمت سکه در سال ۱۴۲۳ میشه ۲۴۳ برابر ۹۵۰ تومن امروز یعنی ۲۳۰ میلیون تومن
پس شما سی سال بعد تقریبا ۹ تا سکه داری! حساب کن امروز با ۸۵۰۰ تومن بهت چی میدن، سی سال بعد میتونی همونو بخری
البته اینکه روند ۳۰ سال آینده مثل ۳۰ سال گذشته باشه فرض این تحلیل ماست، حالا یکی مثل من میگه ۳۰ سال بعد شاید بهتر باشه، خیلی هام میگن ۳۰ سال بعد بدتر هم میشه!
البته شما اینو در نظر بگیر که در صورت صحت این فرض ما شما تو سال های آخر ۵۰ تومنی که می دی پول آدامس خرسی نیست!
من اگه جای شما بودم این کارو انجام می دادم، ولی با ۲۵ تومن، ماهی ۲۵ تومن هم میذاشتم کنار باهاش طلا می خریدم(هر چند ماه یه یک گرمی)
اگه 3900 تومن 30 سال قبل تو بانک میزاشتی و ماهی 20 درصد سود میگرفتی و سود پولت رو هم تو بانک میزاشتی پولت الان آنقدر میشد
5 سال اول پولتون میشد 10 هزار تومن
5 سال دوم میشد 25 هزار تومن
5 سال سوم مید 60 هزار تومن
5سال چهارم میشد 150 هزار تومن
5 سال پنجم میشد 375 هزار تومن
5 سال ششم هم میشد 937 هزار تومن

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
اگه 3900 تومن 30 سال قبل تو بانک میزاشتی و ماهی 20 درصد سود میگرفتی و سود پولت رو هم تو بانک میزاشتی پولت الان آنقدر میشد
5 سال اول پولتون میشد 10 هزار تومن
5 سال دوم میشد 25 هزار تومن
5 سال سوم مید 60 هزار تومن
5سال چهارم میشد 150 هزار تومن
5 سال پنجم میشد 375 هزار تومن
5 سال ششم هم میشد 937 هزار تومن
پیشنهاد شما در مورد سرمایه گذاری این طرح گنجینه سپهر چیه؟
نظری دارید خوشحال میشیم بشنویم.

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
پیشنهاد شما در مورد سرمایه گذاری این طرح گنجینه سپهر چیه؟
نظری دارید خوشحال میشیم بشنویم.
30سال زمان خیلی زیادی هست به نظر من سپرده بانکی از این خیلی بهتر هست

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
30سال زمان خیلی زیادی هست به نظر من سپرده بانکی از این خیلی بهتر هست
اینا اسمش 30ساله هست. سررسیداشون 5 ساله هست. بعد 5 سال دلت نخواست تمدید کنی میری کل پولتو میگیری.

Sent from my C5303 using Tapatalk

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
اینا اسمش 30ساله هست. سررسیداشون 5 ساله هست. بعد 5 سال دلت نخواست تمدید کنی میری کل پولتو میگیری.

آنوقت بعد 5 سال چند درصد سود میده از سود بانک بیشتر هست؟

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205

برادر دفترچه در دسترس قرار نگرفت؟

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
آخه این کار شدنی نیست.
من میخوام ماهی 50 تومن بریزم حساب درسته؟
خوب این یک رقم ثابت هست.
چطوری میشه 20 سال دیه چطور من با 50 تومن میتونم سکه بخرم؟؟؟
این 50 میلیون داره بهش بگی برو سکه بخره بزار بمونه 30 سال دیگه بیشتر میشه.
ولی مثلا با ماهی 50 تومن بهترین سرمایه گذاری چیه؟
شما چی پیشنهاد می کنید؟
اوو به این توجه نکردم . توی یه سایت (فکر کنم یک ریال) خونده بودم که اگه ماهیانه 200 هزار بزاری بانک با همین سود های الآن , چند سال بعد (20 یا 30 مطمئن نیستم) یک میلیارد دارید.وقتی به این شکل باشه , 200 هزار شما الآن 200 هزاره ولی مثلا 25 سال دیگه باهاش یه پفک هم نمیتونید بخرید , پس تا اینجا به صرفه هستش ولی آیا 30 سال دیگه اگه به شما یک میلیارد بدن هم به پول الآن حساب کردن و ارزش الآن رو نداره.
منظور بنده بیشتر حفظ ارزش پول بوده.یکی از دوستان در همین تاپیک فرموده بودن که دلار 500 برابر و سکه 2000 برابر شده ( طی 30 سال گذشته )
یعنی اگه شما 5 سال ماهی 50 هزار بزاری سکه بخری 6 میلیارد داری! ولی ارزشش همونه به شرط اینکه شرایط 30 سال قبل با 30 سال آینده یکی باشه و اعداد ارقام ارائه شده دقیق باشه.
بعد از 30 سال 19 میلیون به بانک پرداخت کردی که 100 برابرش رو برمی گردونه

دلار 7 تومنی شده 500 برابر شده با وجود کنترل قیمت
سکه 400 تومنی > بیش از 2 هزار برابر

اگه اینا دیگه تکرار نمیشه طرح خوبیه

بهترین سرمایه گذاری نمیشه گفت چیه و بستگی به توانایی و شرایط طرف داره . برای خیلی از مردم این طرح عالیه و برای بعضی ها بده.
مثلا یکی از آشنا های ما 300 هزار رو برد توی یه سوپری شریک شد , به این شکل که کارت شارژ رو این میخرید و بخشی از سودش رو به مغازه دار میداد.البته خودشم اونجا کار میکرد.به گفته خودش , ماهی 500 هزار (دقیق یادم نیست) فروش شارژ داشته.خوب اون با همین 300 تومن در سال سودی بیشتر از بانک میبرده.
یکی از دوستای عموی بنده سی دی فروشه.از اینایی که کنار خیابون بساط میکنن.عموم میگفت که دوستش گفته " ماهی 3 4 تومن سود میکنم " . حالا کل سرمایشم به 2 تومن هم نمیرسه(کامپیوتر+سی دی و ...) ولی از طریق همین کار هم خونه خرید هم ماشین(البته نه اینکه مستقیم از این کار باشه ولی این کار باعث ایجاد یه منبع درآمد برای اون شده بود)
برای کسی که کار آزاد نداره و کارمنده (وقت نداره) و یا اینکه کار نداره ولی از کار هایی از این دست (دستفروشی و ... ) خوشش نمیاد , این طرح خوبه.

CONSTANTLY1317

Registered User
لایک‌ها
2,568
دوستان من بیکار هستم و هیچ درآمدی ندارم به جز کرایه 50هزار تومنی آپارتمانم
به نظرتون با این 50هزار تومن ماهیانه چیکار کنم؟ برم حساب گنجینه ی سپهر باز کنم یا چی؟؟

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
دوستان من بیکار هستم و هیچ درآمدی ندارم به جز کرایه 50هزار تومنی آپارتمانم
به نظرتون با این 50هزار تومن ماهیانه چیکار کنم؟ برم حساب گنجینه ی سپهر باز کنم یا چی؟؟
فکر کنم این حساب گنجینه سپهر بهترین گزینه باشه برای شما.

daramadnet

Registered User
لایک‌ها
58
من نظر شخصی خودم رو میگم این طرح برای کسانی خوبه که با مبلغ کم میوتنند پس انداز کنند مثلا با ماهی 25 یا 50 یا 100هزار تومن شما گزینه های خیلی محدودی برای سرمایه گذاری داری ولی میتونی این رو به تدریج توی یک سپرده پس انداز کنی وسود هم بگیری براش بعد چند سال که یکم رقمش بزرگتر شد شما میتونی این رو برداری وتوی یک سرمایه گذاری استفاده کنی چو واقعیتش الان همون مبلغ کم رو هم بذاری تو جیبت زود خرج میشه ولی توی حساب پس انداز میشه وبعد از اینکه کمی زیاد شد می تونی با توجه به شرایط توی سرمایه گذاری های دیگه استفاده کنی یا همین رو ادامه بدی
مزیتش اینه که شما همین مبالغ کم رو بهتدریج پس انداز می کنی ویه سودی هم براش میگیری در حالی که اگه دست خودتون باشه به احتمال زیاد خرج میکنید

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
من نظر شخصی خودم رو میگم این طرح برای کسانی خوبه که با مبلغ کم میوتنند پس انداز کنند مثلا با ماهی 25 یا 50 یا 100هزار تومن شما گزینه های خیلی محدودی برای سرمایه گذاری داری ولی میتونی این رو به تدریج توی یک سپرده پس انداز کنی وسود هم بگیری براش بعد چند سال که یکم رقمش بزرگتر شد شما میتونی این رو برداری وتوی یک سرمایه گذاری استفاده کنی چو واقعیتش الان همون مبلغ کم رو هم بذاری تو جیبت زود خرج میشه ولی توی حساب پس انداز میشه وبعد از اینکه کمی زیاد شد می تونی با توجه به شرایط توی سرمایه گذاری های دیگه استفاده کنی یا همین رو ادامه بدی
مزیتش اینه که شما همین مبالغ کم رو بهتدریج پس انداز می کنی ویه سودی هم براش میگیری در حالی که اگه دست خودتون باشه به احتمال زیاد خرج میکنید
نظر بسیار خوب و زیبا و کارشناسی بود.
تشکر.

daramadnet

Registered User
لایک‌ها
58
یک سوال در مورد این حساب ایا مبالغ ماهیانه رو میشه متغییر هم واریز کرد مثلا یک ماه 50 توم واریز بشه ماه بعدی مثلا 70 تومن ماه بعدی اون هم مثلا دوباره همون 50 تومن
یعنی مبالغ ماهیانه اش میتوه متغییر باشه یا نه

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
یک سوال در مورد این حساب ایا مبالغ ماهیانه رو میشه متغییر هم واریز کرد مثلا یک ماه 50 توم واریز بشه ماه بعدی مثلا 70 تومن ماه بعدی اون هم مثلا دوباره همون 50 تومن
یعنی مبالغ ماهیانه اش میتوه متغییر باشه یا نه
ظاهرا میشه مبالغ رو متغیر واریز کرد.

CONSTANTLY1317

Registered User
لایک‌ها
2,568
اگه مثلا یهو پول لازم باشی و بری حسابو خالی کنی و بعدا برگردونی سود میلیاردی 30ساله سر جاشه؟؟

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
اگه مثلا یهو پول لازم باشی و بری حسابو خالی کنی و بعدا برگردونی سود میلیاردی 30ساله سر جاشه؟؟
نه دیگه اینطوری نیست.
این سود که محسابه میشه
یعنی شما مثلا 1 میل میزاری + ماه 50 هیچ کاری با پول دیگه نداری سود و سپرده رو هر ماه افزایش میدی.

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
اینا همش بازی با اعداد هست که بانک ها و بیمه ها میکنند و سر مردم ساده رو شیره میمالن
مثلا میان میگن اینقدر ماهیانه بده ما بعد 25 سال چند میلیارد بهت میدیم بعد بنده خدا نمیدونه با اون پول اون زمان یه یخچال شاید بهش بدن انگار 25 سال داشته قسط یخچال رو میداده حالا تحویلش دادن
خلاصه بگم بدرد نمیخوره

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
اینا همش بازی با اعداد هست که بانک ها و بیمه ها میکنند و سر مردم ساده رو شیره میمالن
مثلا میان میگن اینقدر ماهیانه بده ما بعد 25 سال چند میلیارد بهت میدیم بعد بنده خدا نمیدونه با اون پول اون زمان یه یخچال شاید بهش بدن انگار 25 سال داشته قسط یخچال رو میداده حالا تحویلش دادن
خلاصه بگم بدرد نمیخوره
با سلام و عرض احترام
دوست خوبم این مسئله یک مسئله مالی و اقتصادی هست باید دید علمی و مالی نسبت به این قضیه داشت نه دید سطحی.
از کجا معلوم که 30 سال دیگه یه یخچال نمیکنه؟
ولی حالا من یه مثال میزنم
علمی نیست این مثال
قیمت دلار در سال 63 = 50 تومن سال 93 =3600 میشه 72 برابر شده قیمت دلار.
خوب پولی که قراره دریافت بشه از بانک 2 میلیارد اگه ارزش پول اندازه این 30 سال که بالا حساب کردیم پایین بیاد ارزش پول ما به الان چیزی در حدود 27 میلیون.
در صورتی که کل سرمایه ای که ما وارد بانک کردیم فقط 17 میلیون هستش تازه اینم باید در نظر گرفت ما ارزش 50 هزارتومن در 5 سال دیگه چقد کاهش پیدا میکنه و به قول یکی از دوستان چند سال دیگه پول یه آدامس خرسیه.

بالا