• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نقد کردن چک ها و افتتاح حساب بانکی

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
با سلام و عرض ادب به همه سروران و بزرگان
با عرض ادب باید بگم سرم درد گرفت اینقدر این مطالب عجیب و غریب رو خوندم.
من ماندم تویه این حساب بانکی های فلان آباد و فلان آباد و........
آقایان عزیز برای دریافت مستقیم پول از هر سایتی در اینترنت به صورت آلاین باید یه حساب بانکی us based داشته باشی حالا بزرگان میدانند که چی میگم اما برای اطلاع بیشتر باید بدانید یک حساب بانکی آمریکایی دو عدد مختلف به نام روتینگ نامبر و اکانت نامبر هستش که هر کدام 9 رقم هستند.
اکانت نامبر شماره حساب شما در اون بانک و روتینگ نامبر شماره لوکیتینگ شماهستش که شماره حساب شما رو در سراسر جهان منحصر به فرد میکنه.
برای افرادی که میخان از هر سایتی مثل گوگل پی پال و یا هر کوفت دیگه ای پول بگیرن کلا آریکایی ها برای واریز مستقیم به یک حساب بانکی با روتینگ نامبر احتیاج است.
در ضمن من معتقدم هیچ چیز غیر ممکن نیست !!!!!!!!!!!!!!
برای باز کردن حیاب میتونید از این حساب های آنلاین استفاده کنید یا برید یه کشور خارجی به یک بانک آمریکایی مراجعه کنید و در اون بانک حساب باز کنید سعی کنید حساب شما از نوع چکینگ باشه و در تایر های 2 و بالاتر انتخابش کنید چون اعتبارش بیشتر هستش و now account ها هم میزان سپرده اولیشون 250 دلار هستش بقیه در حدود 1000 دلار به بالا هست یه نکته هم گوشزد کنم برای افتتاح حساب واقعی که حتی بتونید از روش دسته چک بگیرید به یکی از گزینه های SSN , ITIN , EIN احتیاج دارید SSN که خابشو ببینید فقط و همینطور ITIN اما میشه رویه EIN حساب باز کرد برای این کار باید اول شرایط رو بخونید از ایران هممیتونید اقدام کنید چو اینترنتی هستش و گلوبال 14 سوال اصلی از شما به عمل میاد و یکی دو تا توضیح میخان بعد شما میتونید اون رو پرینت کنید بعد از 2 هفته هم معتبر میشه و در آمریکا ثبت میشه اما پوست از سرتون میکنه 35 درصد مالیات داره البته یه راه حل کوچیک داره که شما میتونیید از اون استفغاده کنید و در صورتی که درآمد ماهانتون بیشتر از 2000 دلار باشه معاف از مالیا بشید در غیر اینصورت حد اکثر مالیا خودتون 10 درصد هستش شما با EIN مستونید حساب بانکی باز کنید کپی هیچ مدرکی هم احتیاج نیست به جز هویتی و ادرس از P.O.BOX هم میتونید استفاده کنید و تایید میشه در ضمن بانک دون حضور شما تا 10000 دلار چک رو نقد میکنه اما بیشتر باید حضور داشته باشید وشخصا عملیات رو پیگیری کنید در ضمن سایت هایی که پرداخت مستقیم دارن اول میگن باید 1 تا 3 برگ چک روشما دریافت کنید که که هویت شما تایید بشه بعد مستقیم واریز میکنن برای پرداخت اینترنشنال هم باید A??? داشته باشیبرید فکر کنید چه نوع شناسه پرداختی هستش برای پی پال هم باید حتما روتینگ نامبر داشته باشه در ضمن تاریخ انقضا چک ها 90 روز هستش و نمیتونیید به ایران پول حواله کنید مگر گزینه های خاص در ضمن چک های بالای 30 هزار دلار رو هم میتوننید بدید بانک ها براتون نقد کنن اما پی رول پریود داره اگر کسی خواست مشورت کنه من در خدمتش هستم مال وریفای کردن پی پال به صورت واقی نه الکی و رویه کاغذ رو براش میگم در ضمن اسمون برید زمین بیاید امکان نداره از تویه ایران امانت پی پال رو وریفای کنید و امکان در رفتن از لیمیت های دورهای 1 در 10000000 هستش پس خیال خوش نباشی اوناییم که در ماه 200 دلار ترنسفر دارن اصلا امانتشون رو جز اکانت حساب نکنن .
با تشکر از همه التراوگا :eek:

قسمتی از حرفاتون درسته ، قسمتی نه ! به هر حال ممنون

MostafaIT

Registered User
لایک‌ها
3
با سلام خدمت شما دوستان!

در سایت هایی که با پرکردن آفر پول می دهند اگر در لیست کشورها ایران هم باشد یعنی اینکه مشکلی با ایران ندارند؟!

آخه یادمه پارسال یا دو سال پیش نام کشور ایران در لیست نبود!!!
اگه در رابطه با پسن بالا هم راهنمایی کنید ممنون میشم!

با تشکر!

ultrawega

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان عزیز.
در سایت هایی که آفر یا به اصطلاح نظر سنجی راه میندازن درسته که لیست ایران وجود داره اما از یک حالت آی پی ترکینگ استفاده میکنند اگر ایران باشه مشکلی نداره و لی من میترسم اگر پولی هم کسب کنید شاید به دستتون نرسه در ضمن زیاد به سایت هایی که پول میگیرن تا عضو شید و میگن که 75 دلار میدن برای یه پیشنهاد زیاد اعتماد نکنید .
درسته من خودم 400 دلارش رو هم دیدم اما اونو به یکی مثل ماها ارجاع نمیدن و یه کار دیگه چرا شما یه P.O.BOX تو یه کشور خارجی ثبت نمیکنید که دیگه اینقدر دردسر نداشته باشید.

ultrawega

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دم بانک سامان و ملی گرم وجدانن بانک هستن ها آخرشون یه چیزی میشه !

pedal

Registered User
لایک‌ها
21
با سلام
من چند ساعته که دارم این پست رو می خونم. سرگیجه گرفتم. پر شده از پستهای بی ربط.
تا اینجا نتیجه ای که گرفتم این بود که چکهای آمریکا با آدرس غیر ایرانی در ایران قابل نقد شدن هست.حالا دوستایی که از بانکهای ملی و سامان و پارسیان و ... این کار رو کردن بفرمان که چقدر کارمزد دادن و بصرفه تره که از کدوم بانک نقد کنیم؟ یا کدوم بانک سریعتر این کارو انجام میده؟
من یک چک ادسنس دارم از ایرلند به مبلغ 9000 یورو و آدرس انگلیس بوده و به نام خودم. مشکلی بابت نقد شدنش در ایران نیست؟
ممنون می شم اگه دوستان و اساتید پاسخ بدن.

ultrawega

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پدال جان بله البته
1 - شما باید پاسپورت یا یک ID بین المملی مثل گواهینامه بین المللی داشته باشی.
2 - محدودیت خروج از کشوررو نداشته باشی.
3 - از کدوم بانک باشه چکت (شاید از ایرلند باشه ولی از یک بانک آمریکایی.
4 - پایین چک روتتینگ نامبر رو که 9 رقم اول هستش وارد کن ببینم ماله کدوم بانکه آگرآمریکایی بود چون چند تایی جدیدا بازم بد خلقی کردن.
یه سرم برو خیابان ولیعصر شعبه مرکزی بانک سامان!!!!!!!!

ultrawega

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای عزیزانی که در خارج از کشور فامیلی چیزی دارند !!!
بهترین کار برای این کارها این هستش که شما به فامیلتون بگید که یک حساب به اسم خودش برای شما باز کنه و توی سایت های درآمد زایی هم از اسم اون استفاده کنید چک هم سفارش بدید محدودیتی نداره میتونید یک صندوق امانات در کشوری مثل دبی اجاره کنید هزینش زیاد نیست اما می ارزه بعد میرید دبی یه سر هم فال هم تماشا بعد یه دستگاه خود پرداز گیر میندازید و چکاتوون رو نقد میکنید !
بله درست دیدید دستگاه خود پرداز
بعد میتونید به بانک مراجعه کنید و پول رو بگیرید یا از خود پرداز برداشت
کنید

خدایا من چقدر اینترنت رو دوست دارم .یه چیز بهتون میگم تا همیشه برنده باشید
1-هیچ وقت نزارید کسی سر از کار شما در بیاره.
2-پول بیشتر همیشه به منزله کار بیشتر نیست بلکه کار هوشمندانه تر است.
3-نگذارید محدوده ها شما را محدود کنند.

اگر کسی در رابطه با سئو سوالی داشت در خدمتم من یکی از سایت هام در رتبه 1 organic سرچ گوگل قرار گرفت.

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
سلام دوستان
1سوال داشتم.

بهترین راه برای حواله کردن پول به دلار به یک حساب بانکی توی آذربایجان که کارمزدشم پایین باشه (چون مبلغ هم پایینه) چیه؟

ultrawega

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
بزارید یه کلک خوب نشونتون بدم.
هر کاری رو سخت بگیرید سخته !
میدونید چرا !
ما یه فامیل داریم توی دبی جای دور هم نه !
من به اسم ایشون تمتم کارهامو انجام میدم
اما برای گرفتن پول ؟؟؟؟؟!!!!!
ایشون زحمت کشیدن یه حساب به نام خودشون توی بزرگترین بانک آمریکا باز کردن پس خیلی از گزینه ها میشه دیرکت دیپوزیت این از این تمام مدارک هم پیش بنده هست و ایشون به هیچ وجه نمیتونن در اون دخلی داشته باشند فقط میتونن پرداخت و واریز داشته باشند و چک هارو نقد کنن و به حساب بریزن چک تمام بانک های آمریکا رو هم نقد میکنه !!!!!!!!!!!!
دو برای گرفتن چک ها من یه صندوق امانات در دبی اجاره کردم ماهی 25 دلار و موقع پوستال آدررس آدرس اونجا رو میدم با شماره صندوغ و نام دارنده میره به صندوغ امانات !!!!!!
چک های آمریکا تاریخ انقضا دارند و 90 روزه هستند معمولا .....
اما انگلیس و آلمان هم که یه کارایی میکنند 180 روزه هستند ......
خوب حالا دیرکت دپوزیت که نمیخواد بری بانک من یه سیم کارت آمریکا هم دارم به موقع پرداخت هم برام ایمیل میاد هم اس ام اس ...
اما چکها میرن اونجا می خابن تا 10 روز مانده به سر رسید من یا فامیل عزیز میره درو باز میکنه چکا رو میبره بانک یا از طریق خود پرداز نقد میکنه و به حساب واریز میکنه من فقط منتظرم موجودی بشه 1000000.00 دلار تا اقامت آمررررررریکا رو دو روزه بگیرم .
برای گرفتن پول هم هر موقع بخوام واریز میکنم به حساب فامیل و اون تو بانک ملی تو دبی میریزه به حسابم
دیدید چقدر ساده هستش.

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
بزارید یه کلک خوب نشونتون بدم.
هر کاری رو سخت بگیرید سخته !
میدونید چرا !
ما یه فامیل داریم توی دبی جای دور هم نه !
من به اسم ایشون تمتم کارهامو انجام میدم
اما برای گرفتن پول ؟؟؟؟؟!!!!!
ایشون زحمت کشیدن یه حساب به نام خودشون توی بزرگترین بانک آمریکا باز کردن پس خیلی از گزینه ها میشه دیرکت دیپوزیت این از این تمام مدارک هم پیش بنده هست و ایشون به هیچ وجه نمیتونن در اون دخلی داشته باشند فقط میتونن پرداخت و واریز داشته باشند و چک هارو نقد کنن و به حساب بریزن چک تمام بانک های آمریکا رو هم نقد میکنه !!!!!!!!!!!!
دو برای گرفتن چک ها من یه صندوق امانات در دبی اجاره کردم ماهی 25 دلار و موقع پوستال آدررس آدرس اونجا رو میدم با شماره صندوغ و نام دارنده میره به صندوغ امانات !!!!!!
چک های آمریکا تاریخ انقضا دارند و 90 روزه هستند معمولا .....
اما انگلیس و آلمان هم که یه کارایی میکنند 180 روزه هستند ......
خوب حالا دیرکت دپوزیت که نمیخواد بری بانک من یه سیم کارت آمریکا هم دارم به موقع پرداخت هم برام ایمیل میاد هم اس ام اس ...
اما چکها میرن اونجا می خابن تا 10 روز مانده به سر رسید من یا فامیل عزیز میره درو باز میکنه چکا رو میبره بانک یا از طریق خود پرداز نقد میکنه و به حساب واریز میکنه من فقط منتظرم موجودی بشه 1000000.00 دلار تا اقامت آمررررررریکا رو دو روزه بگیرم .
برای گرفتن پول هم هر موقع بخوام واریز میکنم به حساب فامیل و اون تو بانک ملی تو دبی میریزه به حسابم
دیدید چقدر ساده هستش.

سلام
صندوق رو از کدوم شرکت گرفتی برادر؟ میشه آدرس سایتو بدی؟ منم برای یه کاری نیاز دارم.
موفق باشی

ultrawega

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلا خدمت دوستان عزیز
من صندوق امانات رو از JFT LOCKERS اما باید حضوری این کار رو انجام بدید.
یک گزینه دیگه اینها صندوق امانت بانکی هستند و برای اینکه به صورت غیر حضوری بسته های شما به این صندوق ها فرستاده بشه و متصدی این بسته ها رو برای شما توی صندوق بزاره یه هزینه ای هم به هزینه رزرو اضافه میشه که سر هم برای سه سال میشه 350 هزار تومان. البته نوع اول صندوق !!!!!!!
یادتون نره فقط حضوری در ضمن اگر صندوق به نام کسی دیگه باشه و نامه یا چک به نام کس دیگه ای باشه گیر میدن !!!!!!

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
با سلا خدمت دوستان عزیز
من صندوق امانات رو از JFT LOCKERS اما باید حضوری این کار رو انجام بدید.
یک گزینه دیگه اینها صندوق امانت بانکی هستند و برای اینکه به صورت غیر حضوری بسته های شما به این صندوق ها فرستاده بشه و متصدی این بسته ها رو برای شما توی صندوق بزاره یه هزینه ای هم به هزینه رزرو اضافه میشه که سر هم برای سه سال میشه 350 هزار تومان. البته نوع اول صندوق !!!!!!!
یادتون نره فقط حضوری در ضمن اگر صندوق به نام کسی دیگه باشه و نامه یا چک به نام کس دیگه ای باشه گیر میدن !!!!!!

سلام
ممنون ، من فکر کردم این سیستم یه خدماتی شبیه ویرچوال آفیس و ... ارائه میده که شما صندوق رو گزاشتی و میل فورواردینگ داره :دی
موفق باشید

archiver

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
سلام
من و یکی از دوستان داریم یک کار جدید رو شروع می کنیم. مشتری های این کار از همه کشورهای دنیا هستن. برای دریافت وجه از مشتری مشکلی نداریم. این کار رو یک سایت واسطه انجام میده و قراره ماه به ماه مبلغ فروش مارو بعد از کسر کارمزد واریز کنه.
قبلا با این سایت واسطه از طریق پیپل کار می کردم و مبلغ فروش رو به حساب پیپل من واریز می کرد. اما چون حوصله بازی های پیپل و لیمیت شدن و .... رو ندارم (چون حساب پیپل که باز کردم زیاد مطمئن نیست) میخوام یک حساب درست و حسابی و کاملا مطمئن ترجیحا به نام خودم تو یک کشور خارجی داشته باشم که مبلغ رو به اون حساب واریز کنن. البته به نام خودم هم نشد موردی نداره.
توی دو شهر از سوییس فامیل دارم و همچنین یکی از آشناها یک ماه دیگه میره ترکیه. به نظر شما به چه شکلی میتونم تو یکی از این دو کشور یک حساب معتبر داشته باشم.
این حساب میخوام امکان وایرترنسفر رو داشته باشه و کارت اعتباری ویزا یا مستر هم بشه باهاش گرفت.

دوستان میتونن راهنمایی کنن؟
خیلی خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنید چون الان فقط این بحث مالی کار مارو رو زمین گذاشته
پیشاپیش ممنون

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
سلام
من و یکی از دوستان داریم یک کار جدید رو شروع می کنیم. مشتری های این کار از همه کشورهای دنیا هستن. برای دریافت وجه از مشتری مشکلی نداریم. این کار رو یک سایت واسطه انجام میده و قراره ماه به ماه مبلغ فروش مارو بعد از کسر کارمزد واریز کنه.
قبلا با این سایت واسطه از طریق پیپل کار می کردم و مبلغ فروش رو به حساب پیپل من واریز می کرد. اما چون حوصله بازی های پیپل و لیمیت شدن و .... رو ندارم (چون حساب پیپل که باز کردم زیاد مطمئن نیست) میخوام یک حساب درست و حسابی و کاملا مطمئن ترجیحا به نام خودم تو یک کشور خارجی داشته باشم که مبلغ رو به اون حساب واریز کنن. البته به نام خودم هم نشد موردی نداره.
توی دو شهر از سوییس فامیل دارم و همچنین یکی از آشناها یک ماه دیگه میره ترکیه. به نظر شما به چه شکلی میتونم تو یکی از این دو کشور یک حساب معتبر داشته باشم.
این حساب میخوام امکان وایرترنسفر رو داشته باشه و کارت اعتباری ویزا یا مستر هم بشه باهاش گرفت.

دوستان میتونن راهنمایی کنن؟
خیلی خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنید چون الان فقط این بحث مالی کار مارو رو زمین گذاشته
پیشاپیش ممنون

آقا میشه این سایت واسطه رو به ما هم بگین؟
plimus.com نیست؟

archiver

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
نه ولی دقیقا همین کار پلیموس رو میکنه
کسی از دوستان میتونه به من کمک کنه؟

silentoff

Registered User
لایک‌ها
31
سلام دوستان چند تا سوال داشتم ممنون میشم که راهنمایی کنید
1-اول اینکه من یه حساب پیپال فری درست کردم و مسلما تایید نشدس اونجوری که من شنیدم این حسابهای تایید نشده میشه توشون پول ریخت و لی نمیشه برداشت کرد آیا این مطلب درست هست یا نه؟
2-آیا کسی هست که بتونه مثلا این اکانت رو واسه من تایید کنه و از حساب من پولشو (دستمزدشو )برداشت کنه ؟ یا نمیدونم راهی هست که من پولو بریزم به حساب طرف و اون یه اکانت تایید شده واسه من بسازه فقط مشکلی که هست اینه من پولو از سایت های کسب درپامد در میارم و میریزم به حساب از نظر در یاقفتی 100% هست فقط ممکنه تاخیر چند روزه داشته باشه اگه کسی هست که اکانت منو تایید کنه ممنون میشم پی ام بده

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
سلام دوستان چند تا سوال داشتم ممنون میشم که راهنمایی کنید
1-اول اینکه من یه حساب پیپال فری درست کردم و مسلما تایید نشدس اونجوری که من شنیدم این حسابهای تایید نشده میشه توشون پول ریخت و لی نمیشه برداشت کرد آیا این مطلب درست هست یا نه؟
2-آیا کسی هست که بتونه مثلا این اکانت رو واسه من تایید کنه و از حساب من پولشو (دستمزدشو )برداشت کنه ؟ یا نمیدونم راهی هست که من پولو بریزم به حساب طرف و اون یه اکانت تایید شده واسه من بسازه فقط مشکلی که هست اینه من پولو از سایت های کسب درپامد در میارم و میریزم به حساب از نظر در یاقفتی 100% هست فقط ممکنه تاخیر چند روزه داشته باشه اگه کسی هست که اکانت منو تایید کنه ممنون میشم پی ام بده
دوست عزیز
تایید هم بشه بازم ممکنه لیمیت بشه
در ضمن شما حساب را از چه کشوری باز کردین فکر کنم اگه هند و ... باشه بدون وریفای هم میشه آمریکا فقط نباشه که دردسرش زیاده.
شما سعی کن یه آشنایی چیزی گیر بیاری واستون درست کنه
چون لیمیت بشه پولا رو هواست
این سایتهای کلیکی اگه کار میکنین وقتتون هدر میره با تشکر

silentoff

Registered User
لایک‌ها
31
دوست عزیز
در ضمن شما حساب را از چه کشوری باز کردین فکر کنم اگه هند و ... باشه بدون وریفای هم میشه آمریکا فقط نباشه که دردسرش زیاده.

دوست عزیز حالا من چیکار میتونم بکنم یعنی با همین اکانت تایید نشده میتونم 3 تا 4 در یافتو پرداخت مطمئن داشته باشم؟ کلا نمیشه یه پیپال مادام العمر داشت این شرکت هایی که پول میگیرن و 45000 تایید شده میسازن اینم بعد از یه مدت زمان خاص لیمیت میشه؟ممنون میشم توضیح بدید
در ضمن من اکانتی که ساختم ایپی ویپی انم مال آلمان هست و موقع تایید مستر کارت میخواد این اکانت فری بعد از چقدر بسته میشه یا همو ن لیمیت میشه ؟ اگه لیمیت میشه پس چرا اجازه ساختشو فری میده تو تمام کشورا اینجوره هر کسی فری بسازه لیمیت میشه ؟:blink::(
راستی من در پرداخت این شرکت که پولو میریزه هیچ شکی ندارم چون سیستمش ptc نیست وسیستمش با کشبارو زیر مجموعه هست و کسانی بودن که پول گرفتن
http://en.20dollars2surf.com/?ref=24234

Last edited:

rahimi_sm

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام

میشه یه مقدار بیشتر در مورد اینکه گفتید حساب آمریکایی دردسر داره توضیح بدید؟ دقیقا چه مشکلاتی میتونه بوجود بیاد؟

با تشکر

دوست عزیز

Ely-Discover

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام , خوب اگه چک دلاری من بیاد برای فامیلم تو لندن . این بنده ی خدا واسه خودش نقد میکنه و پولش رو پست میکنه ایران دیگه !!! نمیشه مگه ؟! یعنی هیچ جوری نمیشه از مثلا بریتانیا پول فرستاد ایران !؟

بالا