با سلام و عرض ادب به همه سروران و بزرگان
با عرض ادب باید بگم سرم درد گرفت اینقدر این مطالب عجیب و غریب رو خوندم.
من ماندم تویه این حساب بانکی های فلان آباد و فلان آباد و........
آقایان عزیز برای دریافت مستقیم پول از هر سایتی در اینترنت به صورت آلاین باید یه حساب بانکی us based داشته باشی حالا بزرگان میدانند که چی میگم اما برای اطلاع بیشتر باید بدانید یک حساب بانکی آمریکایی دو عدد مختلف به نام روتینگ نامبر و اکانت نامبر هستش که هر کدام 9 رقم هستند.
اکانت نامبر شماره حساب شما در اون بانک و روتینگ نامبر شماره لوکیتینگ شماهستش که شماره حساب شما رو در سراسر جهان منحصر به فرد میکنه.
برای افرادی که میخان از هر سایتی مثل گوگل پی پال و یا هر کوفت دیگه ای پول بگیرن کلا آریکایی ها برای واریز مستقیم به یک حساب بانکی با روتینگ نامبر احتیاج است.
در ضمن من معتقدم هیچ چیز غیر ممکن نیست !!!!!!!!!!!!!!
برای باز کردن حیاب میتونید از این حساب های آنلاین استفاده کنید یا برید یه کشور خارجی به یک بانک آمریکایی مراجعه کنید و در اون بانک حساب باز کنید سعی کنید حساب شما از نوع چکینگ باشه و در تایر های 2 و بالاتر انتخابش کنید چون اعتبارش بیشتر هستش و now account ها هم میزان سپرده اولیشون 250 دلار هستش بقیه در حدود 1000 دلار به بالا هست یه نکته هم گوشزد کنم برای افتتاح حساب واقعی که حتی بتونید از روش دسته چک بگیرید به یکی از گزینه های SSN , ITIN , EIN احتیاج دارید SSN که خابشو ببینید فقط و همینطور ITIN اما میشه رویه EIN حساب باز کرد برای این کار باید اول شرایط رو بخونید از ایران هممیتونید اقدام کنید چو اینترنتی هستش و گلوبال 14 سوال اصلی از شما به عمل میاد و یکی دو تا توضیح میخان بعد شما میتونید اون رو پرینت کنید بعد از 2 هفته هم معتبر میشه و در آمریکا ثبت میشه اما پوست از سرتون میکنه 35 درصد مالیات داره البته یه راه حل کوچیک داره که شما میتونیید از اون استفغاده کنید و در صورتی که درآمد ماهانتون بیشتر از 2000 دلار باشه معاف از مالیا بشید در غیر اینصورت حد اکثر مالیا خودتون 10 درصد هستش شما با EIN مستونید حساب بانکی باز کنید کپی هیچ مدرکی هم احتیاج نیست به جز هویتی و ادرس از P.O.BOX هم میتونید استفاده کنید و تایید میشه در ضمن بانک دون حضور شما تا 10000 دلار چک رو نقد میکنه اما بیشتر باید حضور داشته باشید وشخصا عملیات رو پیگیری کنید در ضمن سایت هایی که پرداخت مستقیم دارن اول میگن باید 1 تا 3 برگ چک روشما دریافت کنید که که هویت شما تایید بشه بعد مستقیم واریز میکنن برای پرداخت اینترنشنال هم باید A??? داشته باشیبرید فکر کنید چه نوع شناسه پرداختی هستش برای پی پال هم باید حتما روتینگ نامبر داشته باشه در ضمن تاریخ انقضا چک ها 90 روز هستش و نمیتونیید به ایران پول حواله کنید مگر گزینه های خاص در ضمن چک های بالای 30 هزار دلار رو هم میتوننید بدید بانک ها براتون نقد کنن اما پی رول پریود داره اگر کسی خواست مشورت کنه من در خدمتش هستم مال وریفای کردن پی پال به صورت واقی نه الکی و رویه کاغذ رو براش میگم در ضمن اسمون برید زمین بیاید امکان نداره از تویه ایران امانت پی پال رو وریفای کنید و امکان در رفتن از لیمیت های دورهای 1 در 10000000 هستش پس خیال خوش نباشی اوناییم که در ماه 200 دلار ترنسفر دارن اصلا امانتشون رو جز اکانت حساب نکنن .
با تشکر از همه التراوگا![]()
قسمتی از حرفاتون درسته ، قسمتی نه ! به هر حال ممنون