• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نوجوان 17 ساله انگلیسی با ساخت یک نرم افزار موبایل و فروش آن به کمپانی یاهو میلیاردر شد!

new24

Registered User
لایک‌ها
300
این کار یاهو تشویق برای نوجوانها و تبلیغ برای خودش بوده.
امیدوارم شما هم یه برنامه امنیتی برای شرکت نفت بنویسید و اونها هم 80% سهام شرکت رو به شما تقدیم کنن خوبه؟
باشه بهش میگم

sanja

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
265
پایه خریدارم!:)

حالا چی هست؟
جدای اینکه بنده سواد برنامه نویسی ندارم اما آخرش نفهمیدیم این چی چی هست و چیکار می کنه!

توی خبرها اومده که این میاد یه خبرهایی رو میگیره خلاصه می کنه در 200 کاراکتر میده به کاربر اینجا نوشته

طبقه بندی و خلاصه کردن هوشمندانه اخبار و مقالات بر اساس اهمیت و سلیقه کاربران

بالاخره چیکار می کنه این اپلیکیشن 30 میلیون دلاری؟

این قضیه اصلا با عقل جور در نمیاد
من فکر نمی کنم اگه کارمندای پروژه شاتل فضایی کل عمرشونو کار کنن اینقدر بهشون بدن
اونوقت یاهو 30 میلیون دلار به ایشون داده؟
اصلا رو چه حساب؟ چرا 30 میلون دلار؟ چرا 10 میلیون نه؟!!

امیدوارم یکی بیاد با این کار کنه و بگه نظرش دربارش چی بوده و بالاخره چه خاصیتی داره!

parsifar

Registered User
لایک‌ها
474
تا ایرانی اینو درک نکنه که توی دنیا هیچی نیست پیشرفت که نمیکنه هیچ پسرفت هم میکنه.
من عاشق وطنم هستم و حس ناسیونالیستی هم دارم ولی تا حقیقتو باور نکنیم به جایی نمیرسیم.
به امید روزهای بهتر برای ایران و جوونهای ایران

new24

Registered User
لایک‌ها
300
پایه خریدارم!:)

دادا ما 10 میلیارد دلار پیشنهاد دادیم چون ایران بودیم ندادن بهمون

قضیه تبلیغاتی بوده
ولی جان من هکرا بیان سایتشونو هک کنیم دیگه اینجوری واسه ما 6تایی نیان

new24

Registered User
لایک‌ها
300
تا ایرانی اینو درک نکنه که توی دنیا هیچی نیست پیشرفت که نمیکنه هیچ پسرفت هم میکنه.
من عاشق وطنم هستم و حس ناسیونالیستی هم دارم ولی تا حقیقتو باور نکنیم به جایی نمیرسیم.
به امید روزهای بهتر برای ایران و جوونهای ایران

ما نخبه زیاد داریم ولی میگی چیکار کنیم؟تا وقتی قوانین اعراب بر ما تحمیل میشه نمیتونیم کاری بکنیم
بحثتم سیاسی نیست مدیرای عزیز بحثم اینه که تو کشور ها قانون اسلامی هم درست انجام نمیشه چه برسه به قوانینی که اعراب واسه خودشون به ما تحمیل کردن

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
حرومش باشه
اگه ایرانی بود تفم کف دستش نمیذاشتن هیشکی هم نمی فهمید
ولی چون انگلیسیه بهش 30 میلیون دلار دادن تا خاصیت دزدی و چاپیدن از نوع انگلیسی همچنان برقرار باشه

Last edited:

YosefFaraji

Registered User
لایک‌ها
1,434
ما نخبه زیاد داریم .اما مشکلمون قانون کپی رایته.یه برنامه نویس با هزار زحمت میاد یه برنامه مینویسه بعد سریع هکش میکنن یا میزنن به نام خودشون.دیگه برنامه نویس هم نمیاد وقتشو صرف برنامه نوسی کنه

new24

Registered User
لایک‌ها
300
همش از خودمونه
راستی بچه ها امروز 1 پک ویلای من بدستم رسید قیمت های 11-12 اونم رایگان دوست خواهرم 2 تا داشت(نا هماهنگ بودن خانواده اش 2 تا گرفتن)من اینجور چیزا از گلوم ب شدّت پایین میره ولی اگه کسی خواست بصورت تعاونی میفروشیمش

faridcboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,259
من کف کردم اخبار گفت

اخه این برنامه زفرتی چیش اینقد میرزه؟

اینکه اینقد سخت نیست بیا من هزار تا از این ایده ها دارم

یکیش الان حراج گذاشتم 500 تومن
داداش عكس از ايده ات + نام كاربري بزار ببينينم!

new24

Registered User
لایک‌ها
300

اگه شما میتونی اسپانسر بشی بفرمایید با بچه های خراسان رضوی(خودم:مشهد--elahi43:فلاور سیتی یا همون گلشهر--و...)ایده هامونو براتون پخ کنیم
در ضمن بچه ها من دیدم اینجوریه دارم روی یکی از ایده هام کار میکنم،بعدا میگم بهتون

faridcboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,259
اگه شما میتونی اسپانسر بشی بفرمایید با بچه های خراسان رضوی(خودم:مشهد--elahi43:فلاور سیتی یا همون گلشهر--و...)ایده هامونو براتون پخ کنیم
در ضمن بچه ها من دیدم اینجوریه دارم روی یکی از ایده هام کار میکنم،بعدا میگم بهتون
شوخي كردم ولي جدي چيزي داري رو كن منم ايده دارم ايده ايده شه!

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499

تایید میشه

من خودم دارم هنوز روش کار میکنم
یکم پول میخاد
ما ک هستیم
خبر میدم ;)

sanja

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
265
ما نخبه زیاد داریم .اما مشکلمون قانون کپی رایته.یه برنامه نویس با هزار زحمت میاد یه برنامه مینویسه بعد سریع هکش میکنن یا میزنن به نام خودشون.دیگه برنامه نویس هم نمیاد وقتشو صرف برنامه نوسی کنه

ما قانون کپی رایت یا حق تکثیر(تالیف-مولف) داریم اما عضو معاهده جهانی کپی رایت(حق تکثیر) نیستیم!

یعنی آثاری که توی ایران ایجاد میشه می تونه بره زیر مجموعه قانونی مالکیت معنوی و امثالهم و حمایت بشه، مثل کتاب ها که اولشون نوشته حق چاپ محفوظ است، و شما اگه بری کتابی رو همین جوری عشقی دوباره چاپ کنی طرف می تونه ازت شکایت کنه و خسارت طلب کنه

اما اون کپی رایتی که ما عضوش نیستیم همونطور که گفتم کپی رایتی هست که جنبه بین المللی داره و یه میثاق چند جانبه هست که اگه کتابی توی آلمان چاپ شد و توی ایران طرف ورداشت همینجوری عشقی ترجمه و چاپ کرد،آلمانیه به استناد به اون میگه که تو باید از من اجازه می گرفتی و ما سر اینکه چقدر بابت استفاده از کتاب من بدی به توافق می رسیدیم! ولی حالا میرم ازت شکایت می کنم!

به نظر من ما عضو کپی رایت جهانی نشیم بهتره! همین جوری مجانی داریم استفاده می کنیم دیگه چشه مگه!

parsifar

Registered User
لایک‌ها
474
ما قانون کپی رایت یا حق تکثیر(تالیف-مولف) داریم اما عضو معاهده جهانی کپی رایت(حق تکثیر) نیستیم!

یعنی آثاری که توی ایران ایجاد میشه می تونه بره زیر مجموعه قانونی مالکیت معنوی و امثالهم و حمایت بشه، مثل کتاب ها که اولشون نوشته حق چاپ محفوظ است، و شما اگه بری کتابی رو همین جوری عشقی دوباره چاپ کنی طرف می تونه ازت شکایت کنه و خسارت طلب کنه

اما اون کپی رایتی که ما عضوش نیستیم همونطور که گفتم کپی رایتی هست که جنبه بین المللی داره و یه میثاق چند جانبه هست که اگه کتابی توی آلمان چاپ شد و توی ایران طرف ورداشت همینجوری عشقی ترجمه و چاپ کرد،آلمانیه به استناد به اون میگه که تو باید از من اجازه می گرفتی و ما سر اینکه چقدر بابت استفاده از کتاب من بدی به توافق می رسیدیم! ولی حالا میرم ازت شکایت می کنم!

به نظر من ما عضو کپی رایت جهانی نشیم بهتره! همین جوری مجانی داریم استفاده می کنیم دیگه چشه مگه!

کوته بینانه بود.
فقط بحث کپی رایت که نیست یه کشور اگه بخواد به رشدوبالندگی برسه و مردمش به رفاه نسبی برسن نیاز داره به برقراری ارتباط با تعامل با دنیا.
اگه همچین کشوری بودیم درآمدت اینقدر بود که به محصولات کپی و غیرمجاز فکر نکنی.

sanja

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
265
کوته بینانه بود.
فقط بحث کپی رایت که نیست یه کشور اگه بخواد به رشدوبالندگی برسه و مردمش به رفاه نسبی برسن نیاز داره به برقراری ارتباط با تعامل با دنیا.
اگه همچین کشوری بودیم درآمدت اینقدر بود که به محصولات کپی و غیرمجاز فکر نکنی.

بله همه جانبه نبود و اگر این، کوته بینانه بود، پس اون چیزی که شما از اون به عنوان "برقراری ارتباط با تعامل با دنیا" نام بردید هم بلند پروازانه بود. البته به نظر من هیچکدوم اشتباه نگفتیم

شرایط امروز و حداقل ده ها سال دیگه همینی هست که هست، نسخه شما برای این چیه؟
در شرایط آرمانی خب همه چیز گل و بلبل هست اما توی این شرایط که طبق قوانین، کتاب ترجمه ای که الان 40 هزارتومن هست، حدود 400 هزار فی می خوره، چه باید کرد؟
راستی چین با این همه ارتباطاتی که با دنیا داره و رشد و بالندگیش هم بر همگان معلومه، هنوز این قانون رو نپذیرفته،به این هم میشه فکر کرد.

parsifar

Registered User
لایک‌ها
474
بله همه جانبه نبود و اگر این، کوته بینانه بود، پس اون چیزی که شما از اون به عنوان "برقراری ارتباط با تعامل با دنیا" نام بردید هم بلند پروازانه بود. البته به نظر من هیچکدوم اشتباه نگفتیم

شرایط امروز و حداقل ده ها سال دیگه همینی هست که هست، نسخه شما برای این چیه؟
در شرایط آرمانی خب همه چیز گل و بلبل هست اما توی این شرایط که طبق قوانین، کتاب ترجمه ای که الان 40 هزارتومن هست، حدود 400 هزار فی می خوره، چه باید کرد؟
راستی چین با این همه ارتباطاتی که با دنیا داره و رشد و بالندگیش هم بر همگان معلومه، هنوز این قانون رو نپذریفته،به این هم میشه فکر کرد.

چین متفاوت از همه جای دنیاست ولی اونا هم مجبورن این قانونو قبول کنن.
وقتی روابط ایران با بقیه ی کشورها درست بشه ارزش پول ملی هم بالا میره وقتی الان یه دونه واحد پول آمریکا برابر با 35000 واحد پول ایرانه چه انتظاری داری؟ خوب معلومه کالایی که واسه یه شهروند غربی چندان گران به نظر نمیاد وقتی میاد اینجا قیمت خون آدمهاست.
در ضمن به دهها سال زمان نیاز نیست.

sanja

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
265
چین متفاوت از همه جای دنیاست ولی اونا هم مجبورن این قانونو قبول کنن.
وقتی روابط ایران با بقیه ی کشورها درست بشه ارزش پول ملی هم بالا میره وقتی الان یه دونه واحد پول آمریکا برابر با 35000 واحد پول ایرانه چه انتظاری داری؟ خوب معلومه کالایی که واسه یه شهروند غربی چندان گران به نظر نمیاد وقتی میاد اینجا قیمت خون آدمهاست.
در ضمن به دهها سال زمان نیاز نیست.

دقیقا به نکته ی مورد نظر من اشاره کردید!
چین با همه دنیا متفاوت است
ایران نیست؟
چین اگه ببینه به نفعشه چرا قبول نکنه؟ در جامعه جهانی ای که کشور ها از احترام متقابل برخوردار باشن میشه درباره خیلی چیز های قشنگ صحبت کرد
وقتی احترام در جامعه ی جهانی بر مبنای پول هست، و وقتی اینجور قانون ها محدودیت ایجاد می کنن چرا چین اون رو بپذیره؟(در حالی که همه می دونیم چین با کپی کاری به اینجا رسیده) و البته صحبت بنده برای الان هست نه برای آینده،شاید آینده به نفعمون بود!
من از اقتصاد و مبانی این علم چیزی نمی دونم که بخوام نظر بدم که چرا ارزش پول ملی سقوط آزاد کرده و غیره
ولی به هر حال به نظر بنده ما فعلا نمی تونیم عضو کپی رایت جهانی بشیم!

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
جالبه که ایده اش خیلی ساده اس

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
ما هم محمدحسین طباطبایی رو داشتیم که تو سن 3-4 سالگی جافظ کل قرآن بود !! اینم در نو خودش نخبه هست دیگه منتهی کل جایزهاش فکر نکنم به 5 هزار دلار رسید...

new24

Registered User
لایک‌ها
300

1000لایک
ولی چیز های الکترونیکی مون هم زیاد قانون ندارن

بالا