باشه بهش میگماین کار یاهو تشویق برای نوجوانها و تبلیغ برای خودش بوده.
امیدوارم شما هم یه برنامه امنیتی برای شرکت نفت بنویسید و اونها هم 80% سهام شرکت رو به شما تقدیم کنن خوبه؟
باشه بهش میگماین کار یاهو تشویق برای نوجوانها و تبلیغ برای خودش بوده.
امیدوارم شما هم یه برنامه امنیتی برای شرکت نفت بنویسید و اونها هم 80% سهام شرکت رو به شما تقدیم کنن خوبه؟
پایه خریدارم!
تا ایرانی اینو درک نکنه که توی دنیا هیچی نیست پیشرفت که نمیکنه هیچ پسرفت هم میکنه.
من عاشق وطنم هستم و حس ناسیونالیستی هم دارم ولی تا حقیقتو باور نکنیم به جایی نمیرسیم.
به امید روزهای بهتر برای ایران و جوونهای ایران
داداش عكس از ايده ات + نام كاربري بزار ببينينم!من کف کردم اخبار گفت
اخه این برنامه زفرتی چیش اینقد میرزه؟
اینکه اینقد سخت نیست بیا من هزار تا از این ایده ها دارم
یکیش الان حراج گذاشتم 500 تومن
داداش عكس از ايده ات + نام كاربري بزار ببينينم!
شوخي كردم ولي جدي چيزي داري رو كن منم ايده دارم ايده ايده شه!اگه شما میتونی اسپانسر بشی بفرمایید با بچه های خراسان رضوی(خودم:مشهد--elahi43:فلاور سیتی یا همون گلشهر--و...)ایده هامونو براتون پخ کنیم
در ضمن بچه ها من دیدم اینجوریه دارم روی یکی از ایده هام کار میکنم،بعدا میگم بهتون
اگه شما میتونی اسپانسر بشی بفرمایید با بچه های خراسان رضوی(خودم:مشهد--elahi43:فلاور سیتی یا همون گلشهر--و...)ایده هامونو براتون پخ کنیم
در ضمن بچه ها من دیدم اینجوریه دارم روی یکی از ایده هام کار میکنم،بعدا میگم بهتون
داداش عكس از ايده ات + نام كاربري بزار ببينينم!
ما نخبه زیاد داریم .اما مشکلمون قانون کپی رایته.یه برنامه نویس با هزار زحمت میاد یه برنامه مینویسه بعد سریع هکش میکنن یا میزنن به نام خودشون.دیگه برنامه نویس هم نمیاد وقتشو صرف برنامه نوسی کنه
ما قانون کپی رایت یا حق تکثیر(تالیف-مولف) داریم اما عضو معاهده جهانی کپی رایت(حق تکثیر) نیستیم!
یعنی آثاری که توی ایران ایجاد میشه می تونه بره زیر مجموعه قانونی مالکیت معنوی و امثالهم و حمایت بشه، مثل کتاب ها که اولشون نوشته حق چاپ محفوظ است، و شما اگه بری کتابی رو همین جوری عشقی دوباره چاپ کنی طرف می تونه ازت شکایت کنه و خسارت طلب کنه
اما اون کپی رایتی که ما عضوش نیستیم همونطور که گفتم کپی رایتی هست که جنبه بین المللی داره و یه میثاق چند جانبه هست که اگه کتابی توی آلمان چاپ شد و توی ایران طرف ورداشت همینجوری عشقی ترجمه و چاپ کرد،آلمانیه به استناد به اون میگه که تو باید از من اجازه می گرفتی و ما سر اینکه چقدر بابت استفاده از کتاب من بدی به توافق می رسیدیم! ولی حالا میرم ازت شکایت می کنم!
به نظر من ما عضو کپی رایت جهانی نشیم بهتره! همین جوری مجانی داریم استفاده می کنیم دیگه چشه مگه!
کوته بینانه بود.
فقط بحث کپی رایت که نیست یه کشور اگه بخواد به رشدوبالندگی برسه و مردمش به رفاه نسبی برسن نیاز داره به برقراری ارتباط با تعامل با دنیا.
اگه همچین کشوری بودیم درآمدت اینقدر بود که به محصولات کپی و غیرمجاز فکر نکنی.
بله همه جانبه نبود و اگر این، کوته بینانه بود، پس اون چیزی که شما از اون به عنوان "برقراری ارتباط با تعامل با دنیا" نام بردید هم بلند پروازانه بود. البته به نظر من هیچکدوم اشتباه نگفتیم
شرایط امروز و حداقل ده ها سال دیگه همینی هست که هست، نسخه شما برای این چیه؟
در شرایط آرمانی خب همه چیز گل و بلبل هست اما توی این شرایط که طبق قوانین، کتاب ترجمه ای که الان 40 هزارتومن هست، حدود 400 هزار فی می خوره، چه باید کرد؟
راستی چین با این همه ارتباطاتی که با دنیا داره و رشد و بالندگیش هم بر همگان معلومه، هنوز این قانون رو نپذریفته،به این هم میشه فکر کرد.
چین متفاوت از همه جای دنیاست ولی اونا هم مجبورن این قانونو قبول کنن.
وقتی روابط ایران با بقیه ی کشورها درست بشه ارزش پول ملی هم بالا میره وقتی الان یه دونه واحد پول آمریکا برابر با 35000 واحد پول ایرانه چه انتظاری داری؟ خوب معلومه کالایی که واسه یه شهروند غربی چندان گران به نظر نمیاد وقتی میاد اینجا قیمت خون آدمهاست.
در ضمن به دهها سال زمان نیاز نیست.
1000لایکما قانون کپی رایت یا حق تکثیر(تالیف-مولف) داریم اما عضو معاهده جهانی کپی رایت(حق تکثیر) نیستیم!
یعنی آثاری که توی ایران ایجاد میشه می تونه بره زیر مجموعه قانونی مالکیت معنوی و امثالهم و حمایت بشه، مثل کتاب ها که اولشون نوشته حق چاپ محفوظ است، و شما اگه بری کتابی رو همین جوری عشقی دوباره چاپ کنی طرف می تونه ازت شکایت کنه و خسارت طلب کنه
اما اون کپی رایتی که ما عضوش نیستیم همونطور که گفتم کپی رایتی هست که جنبه بین المللی داره و یه میثاق چند جانبه هست که اگه کتابی توی آلمان چاپ شد و توی ایران طرف ورداشت همینجوری عشقی ترجمه و چاپ کرد،آلمانیه به استناد به اون میگه که تو باید از من اجازه می گرفتی و ما سر اینکه چقدر بابت استفاده از کتاب من بدی به توافق می رسیدیم! ولی حالا میرم ازت شکایت می کنم!
به نظر من ما عضو کپی رایت جهانی نشیم بهتره! همین جوری مجانی داریم استفاده می کنیم دیگه چشه مگه!