• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نوجوان 17 ساله انگلیسی با ساخت یک نرم افزار موبایل و فروش آن به کمپانی یاهو میلیاردر شد!

new24

Registered User
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2010
نوشته‌ها
1,292
لایک‌ها
300
سن
27
محل سکونت
مشهد
گلکسی ایس مدل s5830m دارم که مخاطبین داخل سیم کارت نشون نمیده یکی کمک کنه لطفا

شما باید به قسمت مربوط به خودش مراجعه کنید


عزیز من
خدا هرکسی رو که بخواد عزیز میکنه . ایه ش هم موجوده ...
دادا من منصرف شدم این بحثو ادامه بدیم هیچکس پایه نیست با هم بحث کنیم
یک هکر هم پیدا نشد واسه رضای خدا کار انجام بده
 

kingnothing1985

Registered User
تاریخ عضویت
20 می 2010
نوشته‌ها
1,259
لایک‌ها
125
محل سکونت
رشت
آنچه در مورد خرید اپیلیکیشن پسر 17 ساله یاهو نمیدانید
یه نوجوان در اتاقش اپلیکیشنی رو ساخته که Yahoo حاضر شده ۳۰ میلیون دلار بابتش پول بده و بخردش، واقعا؟! احتمالا شمام با شنیدن این خبر کلی افسوس خردید، نچ نچ کردید یا به این پسر آفرین گفتید و این چیزا. میدونید راستش من اولش یه حس حسادت یا شاید کلافگی بهم دست داد، اگه این باعث نشه درون بدجنسم لو بره!

کار خبرگزاری‌ها همینه، بزرگنمایی بخشی خاص از اتفاقات که مخاطب رو هیجان زده و خشنود میکنه. صدها خبر از رسانه‌های تصویری، نوشتاری و آنلاین در مورد Nick D’Aloisio مخابره شد و همه ی اونها روی “نوجوان ۱۷ ساله” و “۳۰ میلیون دلار” تیتر زدن. رسانه‌هایی که واقعیت رو در مورد این اتفاق شرح دادن کمتر از انگشتان یک دست بود و باقی؟ بله باقی نوشتند از اینکه چقدر این نوجوان میتونه برای شما (مخاطب) الهام بخش باشه یا اینکه قراره با این پولا براش یک حساب پس انداز باز بشه! گمونم البته همه از خوندن این توصیف راضی باشن.

شاید کسی در موردش صحبت نکنه، اما اپلیکیشن Summly بیشتر از یه نرم افزار کوتاه کننده ی متنه که توی اتاق خواب پسرک لندنی نوشته شده. یک مجموعه پشت این پروژه فعالیت میکنه. رئیس کمپانی، Bart Swanson بیش از ۱۵ سال در رابطه با صنعت اینترنت سابقه ی کار جدی منجمله حضور در Amazon داره. مدیر تیم فنی، Eugene Ciurana متخصص و با سابقه در زمینه ی برنامه نویسی و مدیریت اینترنتیه. مدیر تیم تحقیق و توسعه، Inderjeet Mani متخصص در سیستمهای پردازش زبان و نویسنده ی مقالات در کتابها و مجلات مختلف هست. میتونید به صفحات مربوطه مراجعه کنید و حتی بیشتر از این در مورد تشکیلات شرکت متعلق به این پسر ۱۷ ساله بخونید!

بنظر شما در این روزا ۱۷ سال برای یک برنامه نویس سن کمی‌بحساب میاد؟ فرقی نداره چندبار قبلا اتفاق افتاده، اما قضیه ی اینکه یه بچه یا نوجوان خارق العاده رمان پر فروشی نوشته، تئوری پیچیده ی ریاضی رو حل کرده، استاد بزرگ شطرنج رو شکست داده یا یه برنامه ی کامپیوتری چند میلیون دلاری ساخته همیشه چیزیه که عطش و شور شنیدنش رو داریم. ولی بیل گیتس در ۱۹ سالگی، استیو جابز در ۲۱ سالگی، مارک زاکربرگ در ۱۹ سالگی و… همگی کارشون رو در جوانی و نوجوانی شروع کردن، شاید حتی در سالهایی که توقعش رو نداشتیم. امروز واقعا اتفاق نادری نیست که یه کارآفرین ۱۶-۱۷ ساله در دنیای تکنولوژی داشته باشیم.

پدر Nick یک تاجر کالا و مادرش بعنوان قاضی فعالیت میکنه. تمام روند اجرای پروژه همواره با حمایت علمی‌و مالی افرد مختلف و بویژه با نفوذ پدر و مادر پیش رفتن. در حقیقت هرگز درست نیست که فکر کنید برنامه نویسی، برندینگ، تجاری سازی و تامین هزینه‌ها کار یه پسر ۱۷ ساله بوده. دره ی سیلیکون حمایت کننده ی پروژه هست بخصوص SRI International که از نظر فنی کمک‌های زیادی انجام داده.

با تمام این تفاسیر هنوز Nick D’Aloisio یک پسر استثنایی به حساب میاد. کسی که از ۱۱ سالگی شروع به ساختن اپلیکیشن برای ios کرده و با اکثر مباحث آکادمیک کامپیوتر دست و پنجه نرم کرده. قصد من از نوشتنم این نیستش که بگم این نوجوان کارخاصی نکرده و نه حتی اینکه رسانه‌ها جنبه‌های دیگه ی قضیه رو مخفی کردن. میخوام بگم ما در ایران و با این شرایط (که میدونیم) که هیچ، در کشورهای مختلف دنیا، حتی کشورهای مدرن و توسعه یافته، افراد زیادی هستن که با وجود داشتن استعداد یا علم و تلاششون هرگز به جایگاهی شبیه Nick دست پیدا نمیکنن. میخوام بگم چیزی که کتابهای موفقیت و رسانه‌ها منتشر میکنن فقط درصد بسیار محدودی از این آدماست که تلاششون بواسطه ی هزار و یک عامل مختلف به نتیجه میرسه.

شاید مدیر عامل Yahoo با این‌های و هوی رسانه ای از Nick و تیتر “۱۷ ساله” و “۳۰ میلیون دلار” استفاده ای رو برد که ما هرگز تضور نمیکنیم. این خبر و شدت انتشارش بهترین وسیله برای Yahoo بود تا حضور خودش در حوزه ی جدیدی از بازار موبایل رو اعلام کنه و بعنوان یک فرصت رسانه ای ازش بخوبی بهره برده. امروز Nick سر زبانها افتاده، کلی مصاحبه و مقاله و عکس و… که در همه ی اونها نام کمپانی Yahoo بارها تکرار شده. چهره ی این کمپانی بعنوان حامی‌یه نوجوان تنها (!) و توجهی که به استعدادها داره حالا بیشتر از همیشه در ذهمن مخاطبین ثبت شده.

جریان آزاد علم امروز این اجازه رو به همه ی دنیا داده که راه خودشون رو از بین بی نهایت منابع علمی‌و فرصتهای جهانی باز کنن. شاید علاوه بر نابغه بوند یا تلاشگر بودن به چیزی مثل رسانه‌ها، سرمایه گذاران، روابط و… هم نیاز داشته باشیم. به هر حال Nick از نظر من میتونه یه کارآفرین و مدیر فوق العاده در آینده ای نزدیک باشه. امیدوارم همه ی ما بتونیم از استعداد، منابع و وقتی که در اختیارمون هست به خوبی استفاده کنیم. سعی میکنم در آنیده افرادی رو بهتون معرفی کنم که راه خودشون رو پیدا کردن.

منبع
 
بالا