• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نکاتی که قبل از سرمایه گذاری باید بدانید

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان با توجه به اینکه من میبینم خیلی از دوستان ضررهای زیادی متحمل شده اند و وقتی دیدم دوستان باتجربه هم هیچ قدمی برای این بندگان خدا بر نمیدارند و فقط به فکر خودشان هستند که البته خیلی از آنها را هم من میشناسم خیلی ناراحت شدم و بر خودم واجب دونستم که جلوی ضرر شما عزیزان هموطن رو بگیرم و خوب نکاتی در ذهن داشتم که در این تاپیک بازگو میکنم ،البته من این نکات رو در اسکم لیست گفتم ولی بخاطر اهمیت موضوع یک تاپیک مستقل ایجاد کردم:
سعی کنید در هایپهایی سرمایه گذاری کنید که دارای مشخصات زیر باشند:
1- مجهز به سیستمهای امنیتی باشند ( ssl - ddos protection- hacker safe و..) البته با ارائه مدرک قابل قبول.
2- سود معقول داشته باشند .
3- سوددهی زمان مشخص و قابل قبولی داشته باشد. (بعنوان مثال در بعضی از هایپها میبینیم که مثلا روزانه 5 درصد سود بدون تعیین زمان نوشته شده که این نشان دهنده متقلب بودن هایپه).
4- عضو حداقل یک سایت مونیتورینگ باشد البته باید مطمئن شوید که واقعا عضو می باشد و لینک مربوطه تقلبی نباشد.
5- سایتهایی که از زمان تأسیس آنها زیاد گذشته دقت کنید که اعضای زیادی داشته باشد ).
6 - به ایمیل اعضا حداکثر در مدت 24 ساعت پاسخ بدهند.
7 - پرداخت سود باید به موقع باشد به عنوان مثال اگر هایپ روزانه سود میده باید هر روز سود به حساب شما واریز بشه در غیر این صورت اگر مثلا دو روز بعد پرداخت کرد نشان دهنده درستکار نبودن هایپه.
8- مجهز contact و forum باشند.
9 - اگر دارای تلفن و آدرس باشند بهتر است البته توجه کنید بعضی از هایپها در بازارهایی مثل forex trading - NASDAQ , ... کار میکنند و خوب همونطور که میدونید این بازار ها مکان و تماس مشخصی ندارن و این دلیل بر کلاه بردار بودن این هایپها نیست.
10- گرافیک و طراحی سایت نیز در سطح بالا باشد

باز هم من از همه دوستان تازه وارد در این عرصه خواهش میکنم قبل از هرگونه سرمایه گذاری با عزیزان با تجربه مشورت کنند البته این حقیر هم در خدمت شما هستم.

navdl

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از david_sh :
5- سایتهایی که از زمان تأسیس آنها زیاد گذشته دقت کنید که اعضای زیادی داشته باشد ).

ایول من تا حالا به این موضوع توجه نکرده بودم;) مرسی

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
قابلی نداشت امیدوارم موفق باشید

Opera 8.0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
- عضو حداقل یک سایت مونیتورینگ باشد البته باید مطمئن شوید که واقعا عضو می باشد و لینک مربوطه تقلبی نباشد.

این مورد رو یه کم توضیح بدین
ممنون

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
ببینید خیلی ساده است به دو طریق ادمین سایت میتونه این کار رو انجام بده 1- بکار گماردن یه لوگو از یک سایت مونتورینگ که فقط سایت مربوطه رو باز میکنه و نه چیز دیگه 2- ممکنه هایپ مربوطه قبلا عضو یه سایت مونیتورینگ بوده وحالا نباشه بعضی از هایپها لوگوهای قبلی رو که نشان دهنده پرداخت سایتشون هست رو ذخیره میکنند و بعد از اینکه از عضویت سایتهای مونیتورینگ بیرون میاند از این لوگوها بدون هیچ لینک خاصی استفاده میکنند و این فقط به خاطر سوء استفاده از دو قشره 1- آدمای تنبل و بی حوصله 2 - دوستان تازه کار که معمولا این لوگوها رو بصورت گذارا نگاه میکنند و بندگان خدا از این لوگوها سر در نمیارند .
نمیدونم منظورم رو فهمیدید یا بیشتر توضیح بدم؟

navdl

Registered User
لایک‌ها
3
بعضی از سایتا هم لوگوی سایتای دیگر رو ور میدارن با فتوشاپ اسم سایت خودشونو رو اون مینویسن.

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از navdl :
بعضی از سایتا هم لوگوی سایتای دیگر رو ور میدارن با فتوشاپ اسم سایت خودشونو رو اون مینویسن.
و البته این لوگوی ساختگی رو به rating یک سایت دیگه لینک میدن

Opera 8.0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
میشه این سایتهای مونیتورینگ رو معرفی کنید؟

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
منظورتون از معرفی توضیح این سایتهاست یا آدرس وبه ؟

Electronics Art

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
18
به نقل از Opera 8.0 :
میشه این سایتهای مونیتورینگ رو معرفی کنید؟

ولی گاهی هم کلاه برداری های با همکاری همین سایت های مونیتورینگ انجام میشه
اصولاً ادمین های سایت های مثلاً هایپ با پرداختی مبلغی به مونیتورینگها خودشون رو تو اونا تبلیغ میکنن
البته ناگفته نماند که اکثر این سایتهای مونیتورینگ هم ایرانی هستند
حتی چند تا از کاربرای خود پرشین تولز هم ادمین این سایتهای مونیتورینگ هستند
:)

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
عضویت در سایتهای مونیتورینگ نیاز به پرداخت هزینه داره بخاطر همین هایپهایی که عضو این سایتها هستند بیشتر قابل قبولند تا هایپهایی که اصلا عضو نیستند و اگر بیاد داشته باشید من گفتم هایپها باید حداقل عضو یک سایت مونیتورینگ باشند وگرنه همه ما میدونیم که اسکریپت سایتهای مونیتورینگ بین 100 و 150 دلار فروخته میشه و هر کی این پول رو بده تازه مجانی هم براش نصبش میکنن .!

navdl

Registered User
لایک‌ها
3
بهترین کار برای فهمیدن اینه که روی عکس برید و Properties عکس ببینید که مر بوط به سایت مونیتورینگ هست یا نه !
چون مثلا hyipinvestment فقط لوگو میده و لینک مربوط به سایت مانند goldpoll نمیده خودت باید بری توش بگردی تا جزئیاتشو ببینی!

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
من از کلیه دوستان تقاضا دارم در صورتی که نکات مفیدی برای استفاده بقیه دارند در این تاپیک قرار بدهند.

marabeboos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کار سایتهای مونیتورینگ دقیقا چیه ؟ و آیا فقط مخصوص سایتهای Hyip هست ؟

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
کار سايتهاي مونيتورينگ در واقع تبليغ (اطلاعاتي مثل نام هايپ - تاريخ تأسيس - ميزان سوددهي و ..)و همچنين اعلام وضعيت هايپها (مثل پرداخت يا عدم پرداخت - رأي سرمايه گذاران و نظر آنها در مورد هايپ مربوطه و .. ) مي باشد و البته فقط مخصوص هايپها نيستند بلکه سايتهاي surfing ، games و و کليه سايتهايي که با پول الکترونيکي نظير ايگولد سر و کار دارند ميشود

marabeboos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی از راهنمایتون - یه سئوال دیگه هم داشتم می خواستم بدونم این سایتها چجوری روی پرداختها نظارت میکنند

navdl

Registered User
لایک‌ها
3
به سادگی:D
با کنترل پنلی که ادمین سایت داره میتونه رو همه چی نظارت کنه;)

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
یه نکته خیلی مهم هست که همه باید بدونید اونم اینه که گول سایتهایی که وعده پرداختهای سود با درصدهای بالا رو میدند نخورید . متأسفانه ما ایرانیا بیشتر به فکر بلند پروازیهای بچه گانه هستیم تا قبول واقعیتها این رو شما باید بدونید حتی حرفه ایهای فارکس هم نمیتونند سودهای انچنانی به شما بدند یعنی حتی قولهای فارکس و ناسداکیو و ... هم همیشه احتمال 20 تا 30 درصد ضرر در کارشون هست.

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
به نظر من همیشه طمع است که کار دست دوستان می دهد.ببخشید ولی یک چیزی بین بچه ها است که می گند مثل پینوکیو نباشید که گول گربه نره و روباه مکار را بخورید!

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از egold4ucom :
سلام
به نظر من همیشه طمع است که کار دست دوستان می دهد.ببخشید ولی یک چیزی بین بچه ها است که می گند مثل پینوکیو نباشید که گول گربه نره و روباه مکار را بخورید!

آفرین حرف بسیار جالبی زدی از این گربه نره ها و روباه مکارها زیادند ، همیشه این گربه نره ها و روباه مکارها با چربزبانیهاشون به گول زدن پینوکیوها میپردازند;)

بالا