دوستان با توجه به اینکه من میبینم خیلی از دوستان ضررهای زیادی متحمل شده اند و وقتی دیدم دوستان باتجربه هم هیچ قدمی برای این بندگان خدا بر نمیدارند و فقط به فکر خودشان هستند که البته خیلی از آنها را هم من میشناسم خیلی ناراحت شدم و بر خودم واجب دونستم که جلوی ضرر شما عزیزان هموطن رو بگیرم و خوب نکاتی در ذهن داشتم که در این تاپیک بازگو میکنم ،البته من این نکات رو در اسکم لیست گفتم ولی بخاطر اهمیت موضوع یک تاپیک مستقل ایجاد کردم:
سعی کنید در هایپهایی سرمایه گذاری کنید که دارای مشخصات زیر باشند:
1- مجهز به سیستمهای امنیتی باشند ( ssl - ddos protection- hacker safe و..) البته با ارائه مدرک قابل قبول.
2- سود معقول داشته باشند .
3- سوددهی زمان مشخص و قابل قبولی داشته باشد. (بعنوان مثال در بعضی از هایپها میبینیم که مثلا روزانه 5 درصد سود بدون تعیین زمان نوشته شده که این نشان دهنده متقلب بودن هایپه).
4- عضو حداقل یک سایت مونیتورینگ باشد البته باید مطمئن شوید که واقعا عضو می باشد و لینک مربوطه تقلبی نباشد.
5- سایتهایی که از زمان تأسیس آنها زیاد گذشته دقت کنید که اعضای زیادی داشته باشد ).
6 - به ایمیل اعضا حداکثر در مدت 24 ساعت پاسخ بدهند.
7 - پرداخت سود باید به موقع باشد به عنوان مثال اگر هایپ روزانه سود میده باید هر روز سود به حساب شما واریز بشه در غیر این صورت اگر مثلا دو روز بعد پرداخت کرد نشان دهنده درستکار نبودن هایپه.
8- مجهز contact و forum باشند.
9 - اگر دارای تلفن و آدرس باشند بهتر است البته توجه کنید بعضی از هایپها در بازارهایی مثل forex trading - NASDAQ , ... کار میکنند و خوب همونطور که میدونید این بازار ها مکان و تماس مشخصی ندارن و این دلیل بر کلاه بردار بودن این هایپها نیست.
10- گرافیک و طراحی سایت نیز در سطح بالا باشد
باز هم من از همه دوستان تازه وارد در این عرصه خواهش میکنم قبل از هرگونه سرمایه گذاری با عزیزان با تجربه مشورت کنند البته این حقیر هم در خدمت شما هستم.