• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نکات کلیدی ، ترفندها ، مسائل لاینحل ریاضی و 000

amay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به دوستان عزیز من یکی از نفرات برتر المپیاد ریاضی هستم

یه سوااااااااااااااااااااااااااااال.

همه میدونیم هرعدد به توان صفر میشه یک !!!!!!!!!!!!!!

کی میتونه اثبات کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بگه جایزه بگیره

سلام...

x^0=x^(y-y)=(x^y)*(x^(-y))=(x^y)*(1/(x^y))=(x^y)/(x^y)=1

بدون شرح!

استیل آذین

Registered User
لایک‌ها
5
اینجا می خوام یک سئوال آماری مطرح کنم. تیم فوتبال ایران الان 5 امتیاز داره. به نظر شما احتمال اینکه ایران به جام جهانی برسه چقدره ؟ البته ازتون می خوام عوامل خاص رو کنار بگذارید و فقط بر اساس برد و باخت و مساوی فکر کنید.

اول به یک فضای نمونه احتیاج داریم. کی میتونه اونو تعریف کنه؟

meranoa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سه راس از راسهای یک مکعب را به تصادف انتخاب می کنیم:
1- احتمال اینکه تمام زاویه های مثلث بوجود آمده کمتر از 90 درجه باشند ( مثلث زاویه بزرگتر از / یا مساوی 90 درجه نداشته باشد)
2- احتمال اینکه مثلث بوجود آمده قائم الزاویه باشد.

آرشیو MP3 ایرانی

http://meranoa.blogspot.com

meranoa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در زمان قديم كه روستاييان محصولات خودشان را بميدان براي فروش مي آوردند يك زن روستايي يك سبد تخم مرغ بميدان آورده كه بفروشد.

هنوز هيچ نفروخته بود كه اسب يك سوار پاش خورد بسبد تخم مرغ. در نتیجه بيشتر تخم مرغ ها شكستند.

اسب سوار خيلي ناراحت شد واز روستايي پوزش خواست و حاضر شد پول همه آنهارا بپردازد.

اسب سوار از روستايي سوال كرد": "مادر جون چند تا تخم مرغ داشتي؟"

خانم در حواب گفت:"تعدادشونو نميدو نم اما وقتي آنهارا دوتا دوتا بر ميداشتم يكي باقي ميموندوقتي سه تا سه تا بر ميداشتم يكي باقي ميموند, وقتي چهارتا چهارتا بر ميداشتم يكي باقي ميموند, وقتي پنجتا پنجتا بر ميداشتم يكي باقي ميموند, وقتي شش تا شش تا بر ميداشتم يكي باقي ميموند, اما وقتيكه هفت تا هفت تا بر ميداشتم هيچي باقي نميموند

.اسب سوار حساب كرد و پول تخم مرغاي زن را داد.

سوال : كمترين تعداد تخم مرغي كه زن روستايي ميتوانست داشه باشد چند تا بود؟

آرشیو MP3 ایرانی

http://meranoa.blogspot.com/

meranoa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در یک دهکده ی اروپایی، زنگ کلیسا در انتهای هر 60 دقیقه، زمان را با ضربات خود اعلام می کند و از ساعت یک بامداد تا 24 شب این کار را ادامه می دهد. مثلا برای اعلام ساعت 5 و زدن 5 ضربه ، 6 ثانیه زمان لازم است. و هم چنین ساعت 9 را با زدن 9 ضربه در مدت 12 ثانیه اعلام می کند. فرض کنیم زمان لازم برای زدن یک ضربه خیلی کوتاه است و می توان از آن صرف نظر نمود. بگویید با این زنگ کلیسا ، اعلام ساعت 18 چقدر طول می کشد ؟

آرشیو MP3 ایرانی

http://meranoa.blogspot.com/

system_366

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam
mi2nam kare2rosti nist ke ingilisi type konam,vali sharmande farso oute
mikhastam ye masale jaleb ke 2vorm rahnamayi behesh resisam beheton bega
agar 2 adad ke raghame yekaneshon 1 ast ro bekhaym darham zarb konim ye rahe hal ason hast.
aval yekena ro zarb mikonim badesh hamon yekanaro jam mikonim,age az zarbeshonn dahgani be vojod omade bod be jame yekan ezafe mikonim.
badesh dahgana ro ba ham zarb mikonim,age az jameshon dahgani be vojod omade bod be zarbe dahgana ezafe mikonim.
masalan.
12*
13
-----
-1-5-6
156

12*
16
------
2*6
2+6+1)
1*1
-------
192

hamin halat vaseye zarbe adadist ke yekaneshonyekie.
bain tafavot ke aval 1 ha ro dar ham zarb mikonim badesh,dahganaro baham jam mikonmim,badesh 10gana ro dar ham zarb mikonim

Last edited:

office

Registered User
لایک‌ها
26
2520 :blush:

از این کوچیکتر هم میشه پیدا کرد؟ :f34r:

FazMide

Registered User
لایک‌ها
0
آیا جایزه ای برای حل مسئله تثلیث زاویه با پرگار و خط کش ( تقسیم زاویه به 3 قسمت مساوی ) وجود داره ؟

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
آیا جایزه ای برای حل مسئله تثلیث زاویه با پرگار و خط کش ( تقسیم زاویه به 3 قسمت مساوی ) وجود داره ؟

سلام دوست عزیز

در ریاضیات ثابت میشه که این کار امکان پذیر نیست.

چیزی که امکان پذیر نیست جایزه ای هم نداره.
در ضمن لطفا به این مسئله توجه کنید خط کش و پرگار اقلیدسی نه خطکش و پرگار امروزی. یعنی خط کشی که درجه بندی نشده است و پرگار فروریختنی یعنی پرگاری که پایه آن را هر جا که بگذارید دیگه نباید تغییر دهید.

FazMide

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز

در ریاضیات ثابت میشه که این کار امکان پذیر نیست.

چیزی که امکان پذیر نیست جایزه ای هم نداره.
در ضمن لطفا به این مسئله توجه کنید خط کش و پرگار اقلیدسی نه خطکش و پرگار امروزی. یعنی خط کشی که درجه بندی نشده است و پرگار فروریختنی یعنی پرگاری که پایه آن را هر جا که بگذارید دیگه نباید تغییر دهید.

ولی من یک روشی رو پیدا کردم ... خودم اطمینان دارم که درسته ولی میخوام باز یه جوری تست کنم که 100% جواب بده ...

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
ولی من یک روشی رو پیدا کردم ... خودم اطمینان دارم که درسته ولی میخوام باز یه جوری تست کنم که 100% جواب بده ...

سلام
یک سری چیزها در علم ثابت میشه که نمیشه
در ریاضی هم یک سری مسایل هست که ثابت میشه که نمیشه. (نمیشه نه اینکه حل نشده تا حالا).
مگر میشه در علمی مثل ریاضی تناقض وجود داشته باشه. اگر علم تناقض داشته باشه که علم نیست. اکثر علوم امروزه هم از ریاضیات استفاده می کنند مگر میشه تمام علوم غلط باشند
ان شاا... که موفق باشید.

Last edited:

FazMide

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
یک سری چیزها در علم ثابت میشه که نمیشه
در ریاضی هم یک سری مسایل هست که ثابت میشه که نمیشه. (نمیشه نه اینکه حل نشده تا حالا).
مگر میشه در علمی مثل ریاضی تناقض وجود داشته باشه. اگر علم تناقض داشته باشه که علم نیست. اکثر علوم امروزه هم از ریاضیات استفاده می کنند مگر میشه تمام علوم غلط باشند
ان شاا... که موفق باشید.

دوست من حالا من از کجا میتونیم روشمو امتحان کنم ؟

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
دوست من حالا من از کجا میتونیم روشمو امتحان کنم ؟

سلام دوست عزیزم
آخه مگر میشه که تمام علوم غلط باشن. مگر میشه توی علم تناقض وجود داشته باشه. ولی اگر دوست دارین روشتون رو کسی ببینه بهتره با دانشجویان ریاضی محض صحبت کنید.
تا آنجایی که می دونم اثبات اینکه تثلیث زاویه به سه قسمت مساوی با خط کش و پرگار اقلیدسی امکان پذیر نیست در رشته ریاضی محض در درس جبر 2 یا جبر 3 آمده است (در مبحثی به نام نظریه گالوا) آمده است.
فکر کنم دانشجویان سالهای آخر ریاضی محض بهتر بتوونند برایتان توضیح دهند و روش شما رو بررسی کنند.
ان شاا... موفق باشید

Last edited:

galois1360

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
ممنون می شوم اگر در حل این مسئله کمکم کنید:

چگونه می توان از یک نقطه(A )خارج از یک زاویه داده شده(B) خطی چنان رسم کرد که طول (L) را جدا کند
لطفا" فایل پیوست را ببینید

فایل های ضمیمه

• geometry.pdf
    3.1 KB · نمایش ها: 9

galois1360

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
ممنون می شوم اگر در حل این مسئله کمکم کنید:

چگونه می توان از یک نقطه(A )خارج از یک زاویه داده شده(B) خطی چنان رسم کرد که طول (L) را جدا کند
لطفا" فایل پیوست را ببینید

هیچ کس توی این فروم نیست که هندسه اش خوب باشه؟:blush:

saeed.karimpur

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
روشهای آقای حسن دینبلی که من چند سال پیش در یکی دوتا مجله و روزنامه دیدم همگی اشتباه بودند. شاید همین نکته که ایشون برای مسأله تثلیث زاویه که قرنهاست بزرگترین ریاضیدانها نتونستن حتی یک روش درست براش پیدا کنند مدعی شده که بیش از 53 روش پیدا کرده خودش شاهد گویایی باشه بر اینکه ایشون تا چه اندازه با جهان علم و دانش و فهم صحیح ریاضیات فاصله دارن. متأسفانه ایشون نه شناخت درستی از ریاضیات داره و نه با منطق ریاضی آشناست، برای همین خیلی راحت اصول بنیادین ریاضی رو زیر سؤال برده و مدعی شده نوعی ریاضیات تازه اختراع کرده، بعد هم بر اساس همین اصول اختراعی که هیچ ارزشی پیش دانشمندان جهان امروز ندارن انواع روشها رو برای حل مسائل بزرگی همچون تثلیث زاویه و غیره ابداع فرموده! متأسفم که در مملکت من مردم به جای اینکه علم خودشون رو با زحمت تحقیق و مطالعه زیاد کنند از اوهام و خیالبافی پیروی می کنند و بعد به خودشون اجازه میدن کسانی رو که یک عمر برای فهمیدن حقایق این عالم زحمت کشیدن به باد توهین و افترا بگیرن و علم اونها رو جهل بنامند. برای این شخص و کسانی که به دلیل ناآگاهی از دانش ریاضی ادعاهای غلطش رو باور کرده اند صمیمانه از خداوند طلب هدایت می کنم. ضمنا، در مورد تثلیث زاویه، باید بگم که در سال 1837 دانشمندی به نام وانتزل حدسی مبنی بر حل ناپذیر بودن این مسأله با ابزارهای اقلیدسی ارائه داد، و حدس او بعداً بر اساس یک تئوری دیگر ریاضی به نام تئوری گالوا مورد پذیرش قرار گرفت و همه جا این طور فرض شد که مسأله مذکور با ابزارهای اقلیدسی قابل حل نیست. اما باید به اطلاع خوانندگان برسانم که حدس وانتزل نقصی دارد که اینجانب سعید کریم پور آن را پیدا کرده و با مشخص کردن آن نادرستی عقیده رایج امروز درباره حل ناپذیر بودن مسأله تثلیث زاویه را اثبات کرده ام. اینجانب خودم برای حل مسأله مذکور روشی دارم که حاصل پانزده سال تحقیق من است، روشی بسیار زیبا و بکر، که به زودی آن را همراه با اثبات کامل و همچنین مثالهای جبری و هندسی در کتابی به جامعه علم و دانش نه فقط در ایران بلکه در تمام جهان هدیه خواهم کرد.

بالا