mostafa_1366
Registered User
هم آره و هم نه!در واقع ایشون به قدری در افتک ذوب شدن که دیگه فرقی بین خودش و افتک نمیبینه تا چند وقت دیگه مثل منصور حلاج انالافتک میگهیعنی حمید ک ک همان افتکست؟
هم آره و هم نه!در واقع ایشون به قدری در افتک ذوب شدن که دیگه فرقی بین خودش و افتک نمیبینه تا چند وقت دیگه مثل منصور حلاج انالافتک میگهیعنی حمید ک ک همان افتکست؟
هنوز فرق لر یا کرد رو نمی دونیاز نون خ بدم میاد چون قیافه ها و لباس ها و گویششون دهاتی هست. قیافه ها یکجوری هست انگار از خوده همون محلی ها استفاده کردن. این فیلم باید توی همون شبکه شهرستان نشون بدن.
یکی از زشترین هنرپیشه ها همون یارو سعید خان دایی جان هست. هر سال کریه تر از سال قبل میشه, توی این فیلم هم نقش یک لر یا کرد رو بازی میکنه, آنقدر قیافه ها و تیپ ها زننده بود که من یک قسمتش هم ندیدم, کلا 10 ثانیه شاید دیده باشم اون هم بخاطره اینکه باتری کنترل ضعیفه باید کشتی بگیرم باهاش تا بره شبکه بعدی.
چشم بصیرت نداریوالا ما که تموم عمرمون و پدر مادرمون اینجا بودن الان مزیتی توش نمیبینیم مثلا نسبت به یه شهر خوش آب و هوا و آروم
پ.ن: شما حتما از اون تهرانی فرشته هایی
مگه نمیدونی افتک از کرمانشاهیا بدش میاد یه بار رفته اونجا نمیدونم چیکارش کردن که از هرچی کرده کینه داره
مگه من گفتم تجاوز کردن؟ خودت دیگه تایید کردی که جریان چی بودهیا این استدلالت، تو که اینقدر از اسرائیل و امریکا کینه داری، لابد کل جمعیتشون بهت تجاوز کردن
شما ساندیس خورها کلا فکرتون تو این چیزهاست دیگه. تجاوز و قتل و غارت کلا از شکم به بالا فلجیدمگه من گفتم تجاوز کردن؟ خودت دیگه تایید کردی که جریان چی بوده
خدا رو شکر من که جزوشون نیستماز لر های دزفول که بسیجی هم باشن، خیلی بدم میاد
هستی فقط حیف که سید نیستیخدا رو شکر من که جزوشون نیستم
پس چي هستند؟شما ساندیس خورها کلا فکرتون تو این چیزهاست دیگه. تجاوز و قتل و غارت کلا از شکم به بالا فلجید
پ.ن: برعکس من اصلا از کردها بدم نمیاد. آرمان جونم کرده. کرمانشاهی ها کرد نیستن... از لر های دزفول که بسیجی هم باشن، خیلی بدم میاد
اگه همون چیزایی که تو اینجا میگی یعنی پولدار و بلوند و چشم آبی و ... پس منم تو دنیای واقعی همینایی که میگی هستمهستی فقط حیف که سید نیستی
پس هستی دیگهاگه همون چیزایی که تو اینجا میگی یعنی پولدار و بلوند و چشم آبی و ... پس منم تو دنیای واقعی همینایی که میگی هستم
یعنی میخوای بگی واقعا تو دنیای واقعی یه پیرمرد بچه بازی؟پس هستی دیگه
کرمانشاهی هستن دیگه به قول خودشون کرماشان. فرقشون با کردها مثل فرق لر و لکه، یا لر بروجرد با لر همشهری مصطفیپس چي هستند؟
يكي بره ويكي رو اصلاح كنه مرجعش رو هم بزنه افتك
کرمانشاه - ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
fa.m.wikipedia.org
لابد کرمانشاهی ها ترک هستن. کرد هستن دیگه. گویش شون فرق میکنه. مثل فارسی تاجیکی، گویش بوشهریپ.ن: برعکس من اصلا از کردها بدم نمیاد. آرمان جونم کرده. کرمانشاهی ها کرد نیستن... از لر های دزفول که بسیجی هم باشن، خیلی بدم میاد
نخیر. من مدافع حقوق نوجوانانمیعنی میخوای بگی واقعا تو دنیای واقعی یه پیرمرد بچه بازی؟
الان كرمانشاهيا بايد بابت اين اتهام ناراحت بشن!مگه من گفتم تجاوز کردن؟ خودت دیگه تایید کردی که جریان چی بوده
نور آبادی هم به نظر شما لرن ؟ بروجردی ها و ملایری ها چطور ؟لابد کرمانشاهی ها ترک هستن. کرد هستن دیگه. گویش شون فرق میکنه. مثل فارسی تاجیکی، گویش بوشهری
نور آبادی هم به نظر شما لرن ؟ بروجردی ها و ملایری ها چطور ؟
این مصطفائیون کلا همینطوری هستن. ناراحت نشوالان كرمانشاهيا بايد بابت اين اتهام ناراحت بشن!
پ ن: از طرز حرف زدن مردم يه كشور راحت ميشه به نوع حكومتش پي برد! برخلاف ساير كشورا قرباني هم مسخره ميشه هم بايد جواب پس بده
تو که به قول خودت نصفه ایرانی هستی درباره ایرانیا صحبت نکننور آبادی هم به نظر شما لرن ؟ بروجردی ها و ملایری ها چطور ؟