• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نگاهی بر سریال های صدا و سیمان

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692
یعنی حمید ک ک همان افتکست؟
هم آره و هم نه!در واقع ایشون به قدری در افتک ذوب شدن که دیگه فرقی بین خودش و افتک نمیبینه تا چند وقت دیگه مثل منصور حلاج انالافتک میگه o_O

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
از نون خ بدم میاد چون قیافه ها و لباس ها و گویششون دهاتی هست. قیافه ها یکجوری هست انگار از خوده همون محلی ها استفاده کردن. این فیلم باید توی همون شبکه شهرستان نشون بدن.

یکی از زشترین هنرپیشه ها همون یارو سعید خان دایی جان هست. هر سال کریه تر از سال قبل میشه, توی این فیلم هم نقش یک لر یا کرد رو بازی میکنه, آنقدر قیافه ها و تیپ ها زننده بود که من یک قسمتش هم ندیدم, کلا 10 ثانیه شاید دیده باشم اون هم بخاطره اینکه باتری کنترل ضعیفه باید کشتی بگیرم باهاش تا بره شبکه بعدی. :p:D
هنوز فرق لر یا کرد رو نمی دونی

چون بازیگرا خوشگل نبودن سریال بدی بود. اینقدر سطحی؟ Better Call Saul هم بازیگراش خوشگل نیستن ولی

95% این نمایش تلویزیونی را پسندیدند .. کاربران Google
8.7 IMDB

اینقدر هم دهاتی دهاتی نکن. تهران دهی بود اطراف شهر ری.. 200 سال پیش فقط 60 هزار نفر جمعیت داشته.

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
والا ما که تموم عمرمون و پدر مادرمون اینجا بودن الان مزیتی توش نمیبینیم مثلا نسبت به یه شهر خوش آب و هوا و آروم

پ.ن: شما حتما از اون تهرانی فرشته هایی ;):rolleyes:
چشم بصیرت نداری:p
مگه نمیدونی افتک از کرمانشاهیا بدش میاد یه بار رفته اونجا نمیدونم چیکارش کردن که از هرچی کرده کینه داره :D

یا این استدلالت، تو که اینقدر از اسرائیل و امریکا کینه داری، لابد کل جمعیتشون بهت تجاوز کردن:p:D

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692
یا این استدلالت، تو که اینقدر از اسرائیل و امریکا کینه داری، لابد کل جمعیتشون بهت تجاوز کردن:p:D
مگه من گفتم تجاوز کردن؟ خودت دیگه تایید کردی که جریان چی بوده :p

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
شما ساندیس خورها کلا فکرتون تو این چیزهاست دیگه. تجاوز و قتل و غارت:D کلا از شکم به بالا فلجید:D:D

پ.ن: برعکس من اصلا از کردها بدم نمیاد. آرمان جونم کرده:p. کرمانشاهی ها کرد نیستن... از لر های دزفول که بسیجی هم باشن، خیلی بدم میاد:D

roya7

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,504
شما ساندیس خورها کلا فکرتون تو این چیزهاست دیگه. تجاوز و قتل و غارت:D کلا از شکم به بالا فلجید:D:D

پ.ن: برعکس من اصلا از کردها بدم نمیاد. آرمان جونم کرده:p. کرمانشاهی ها کرد نیستن... از لر های دزفول که بسیجی هم باشن، خیلی بدم میاد:D
پس چي هستند؟

يكي بره ويكي رو اصلاح كنه مرجعش رو هم بزنه افتك

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
لابد کرمانشاهی ها ترک هستن. کرد هستن دیگه. گویش شون فرق میکنه. مثل فارسی تاجیکی، گویش بوشهری

roya7

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,504
الان كرمانشاهيا بايد بابت اين اتهام ناراحت بشن!

پ ن: از طرز حرف زدن مردم يه كشور راحت ميشه به نوع حكومتش پي برد! برخلاف ساير كشورا قرباني هم مسخره ميشه هم بايد جواب پس بده :p

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
لابد کرمانشاهی ها ترک هستن. کرد هستن دیگه. گویش شون فرق میکنه. مثل فارسی تاجیکی، گویش بوشهری
نور آبادی هم به نظر شما لرن ؟ بروجردی ها و ملایری ها چطور ؟

roya7

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,504

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
الان كرمانشاهيا بايد بابت اين اتهام ناراحت بشن!

پ ن: از طرز حرف زدن مردم يه كشور راحت ميشه به نوع حكومتش پي برد! برخلاف ساير كشورا قرباني هم مسخره ميشه هم بايد جواب پس بده :p
این مصطفائیون کلا همینطوری هستن. ناراحت نشو

میخوان بگن اذیت شدید، میگن بهتون تجاوز شده
میخوان بگن امنیت دارید، میگن بهتون تجاوز نمیشه
میخوان بگن خیلی سخت کار کردیم، میگن بهمون تجاوز شد
میخوان بگن حالمون خیلی خوبه، میگن توی تجاوزگاهمون عروسیه
میخوان بگن بر دشمن پیروز شدیم، میگن بهش تجاوز کردیم
میخوان مخالفشون رو تهدید کنن، میگن بهت تجاوز می کنیما

کلا توقعت رو پایین بیار، اینا سر 4 تا شتر سرخ مویی که تو جنگ یمن دزدیده بودن، هنوز بعد از 1400 سال با هم دعوا دارن:D:D

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
نور آبادی هم به نظر شما لرن ؟ بروجردی ها و ملایری ها چطور ؟
تو که به قول خودت نصفه ایرانی هستی درباره ایرانیا صحبت نکن
نورآباد لک هستن. بعضی لکی رو یه زبان جدا میدونن، جدا از لری، بعضیا قسمتی از لری می دونن

گویش بروجردی
فهرست لینگوییست[۱] و اتنولوگ[۲] گویش لری موجود در بروجرد را گویشی از لری شمالی معرفی می‌کنند
خودشون گویش بروجردی رو گویشی از زبان فارسی می دونن

ملایری
پرویز اذکایی در دانشنامه ایرانیکا گویش مردم ملایر را گویشی از زبان لری معرفی می‌کند.[۷]فرهنگستان زبان و ادب فارسی این گویش را فارسی می‌داند

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
L4b1guuv_400x400.jpg
عاقا سر شهر دعوا نکنین :D
مگه نمیدونین افتکم از دهاتیا بدش میاد :( چرا ناراحتش میکنین :( البته عشقم به افتک یه طرفست چون افتک نیمه های گمشده خودش رو قبلا پیدا کرده :(

ولی جدای از شوخی : مردم هیچ شهری بد نیستن ، مردم هیچ شهری هم خوب نیستن .
اینکه تو ذهن بعضی از مردم کردن آمریکایی و اسرائیلی ها بدن اشتباهه ! اینکه یه آمریکایی فکر کنه ایرانی دشمنشه اشتباهه ! در هر صورت تند رو بودن جیزه :D
یکم عمیق فکر کنید ! آخه مردم چرا باید با هم دشمن باشن !!!؟؟ همش جنگ اونم بین کسایی که هم دیگه رو اصلا نمیشناسن ! تو همین تاپیک بعد از چند سال همدیگه رو نمیشناسید بعد در مورد عامریکایی ها و عسرائیلی ها بد میگید ؟o_O

بالا