• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نگاهی بر سریال های صدا و سیمان

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
من كه قانع شدم!

وادار كردن يه پيرمرد به اشتباهاتش جزء محالات عقليه! وقتتون رو تلف نكنين
چرا منو قانع کنی. خودشونو قانع کن:D. یه کرمانشاهی و یه سنندج/ جوانرود/ سقز/قروه ای رو بذار کنار هم، اگر بعد از 1 ساعت دعواشون نشد، هرچی میخوای بگو:D

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
تو که به قول خودت نصفه ایرانی هستی درباره ایرانیا صحبت نکن
تو که کلا غیر امریکایی هستی، مگه در مورد امریکایی ها صحبت نمیکنی ؟:p چه ربطی داره مرد حسابی
نورآباد لک هستن. بعضی لکی رو یه زبان جدا میدونن، جدا از لری، بعضیا قسمتی از لری می دونن

گویش بروجردی
فهرست لینگوییست[۱] و اتنولوگ[۲] گویش لری موجود در بروجرد را گویشی از لری شمالی معرفی می‌کنند
خودشون گویش بروجردی رو گویشی از زبان فارسی می دونن

ملایری
پرویز اذکایی در دانشنامه ایرانیکا گویش مردم ملایر را گویشی از زبان لری معرفی می‌کند.[۷]فرهنگستان زبان و ادب فارسی این گویش را فارسی می‌داند
خب دیگه. همونه که من گفتم. بعضی از کردها، کرمانشاهی ها رو کرد نمیدونن. مثل لرها که نورآبادی ها رو لر نمیدونن

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
مشاهده پیوست 1175848
عاقا سر شهر دعوا نکنین :D
مگه نمیدونین افتکم از دهاتیا بدش میاد :( چرا ناراحتش میکنین :( البته عشقم به افتک یه طرفست چون افتک نیمه های گمشده خودش رو قبلا پیدا کرده :(

ولی جدای از شوخی : مردم هیچ شهری بد نیستن ، مردم هیچ شهری هم خوب نیستن .
اینکه تو ذهن بعضی از مردم کردن آمریکایی و اسرائیلی ها بدن اشتباهه ! اینکه یه آمریکایی فکر کنه ایرانی دشمنشه اشتباهه ! در هر صورت تند رو بودن جیزه :D
یکم عمیق فکر کنید ! آخه مردم چرا باید با هم دشمن باشن !!!؟؟ همش جنگ اونم بین کسایی که هم دیگه رو اصلا نمیشناسن ! تو همین تاپیک بعد از چند سال همدیگه رو نمیشناسید بعد در مورد عامریکایی ها و عسرائیلی ها بد میگید ؟o_O
دعوا نیست که. نقد سازنده است:)

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دعوا نیست که. نقد سازنده است:)
https://i.pinimg.com/originals/5d/08/eb/5d08eb15adde606e6705f4dd03f9d6fe.png

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
تو که کلا غیر امریکایی هستی، مگه در مورد امریکایی ها صحبت نمیکنی ؟:p چه ربطی داره مرد حسابی
چش سفید نظر دادن و قضاوت کردن فرق داده
من نمیام حکم بدم که مردم کالفیرنیا عمریکایی هستن یا نه
خب دیگه. همونه که من گفتم. بعضی از کردها، کرمانشاهی ها رو کرد نمیدونن. مثل لرها که نورآبادی ها رو لر نمیدونن
منظور از بعضیا زبان شناسا بود نه مردم
بعدش یه دسته از مردم دسته مقابل رو قبول نداشته باشن نمیشه اصالت شون (کلمه بهتری پیدا نکردم) رو کتمان کرد که
مثلا ماست سفیده، یه عده میگن نه ماست سیاهه، میشه سفیدی رو کتمان کرد؟

NightHawk

Registered User
لایک‌ها
10,770
این مصطفائیون کلا همینطوری هستن. ناراحت نشو

میخوان بگن اذیت شدید، میگن بهتون تجاوز شده
میخوان بگن امنیت دارید، میگن بهتون تجاوز نمیشه
میخوان بگن خیلی سخت کار کردیم، میگن بهمون تجاوز شد
میخوان بگن حالمون خیلی خوبه، میگن توی تجاوزگاهمون عروسیه
میخوان بگن بر دشمن پیروز شدیم، میگن بهش تجاوز کردیم
میخوان مخالفشون رو تهدید کنن، میگن بهت تجاوز می کنیما
:D:D

ایراد میگیری هم میگن. اگه ما نبودیم امریکاییا تو میدون ازادی بهتون تجاوز میکردن :p

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
اگر ایران بخواد پیشرفت کنه، قومیت گرایی کلا باید از بین بره. زمان شاه این کار داشت به خوبی انجام میشد. حتی تئاتر های رادیویی فقط با لهجه استاندارد، مجوز اجرا داشتن.... کشور داشت به یک ملیت واحد میرسید. اما مصطفی آمد و همه رشته ها رو پنبه کرد. الان تلویزیون داره به شدت تبلیغ قومیت گرایی میکنه، حتی مسخره ترین آداب و رسوم قبیله ای رو دوباره احیا میکنه. اگر می تونستن حتی خان و خان بازی رو هم برمیگردوندن تا عقده های اصلاحات اراضی و انقلاب سفید رو خالی کنن:D

نتیجه اش اینکه بعضا می بینید که سر انتخاب یک فرماندار و بخشدار که از کدوم دهات یا قبیله باشه، جنگ های قبیله ای در میگیره، یا همین مصطفای خودمون :D سر مرز شهرشون با اندیمشک چند وقت قبل، جنگ شده بود:D:D

roya7

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,504
قانون مورد علاقه افتك:

مجوز زندگی در پایتخت

پایتخت کره شمالی پیونگ یانگ است. حدود ۲.۵ میلیون نفر در این شهر زندگی می‌کنند. شگفت انگیز است، زیرا برای زندگی در این شهر باید مجوز دولتی داشته باشید. دولت باتوجه به سطح درآمد، سطح تحصیلات و مفید بودن شما تصمیم می‌گیرد که می‌توانید در این شهر زندگی کنید یا نه. عجیب است که این جمعیت در پیونگ یانگ زندگی می‌کند، چون یک نفر باید به دقت انتخاب کند که چه کسی بماند و چه کسی برود.

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
چش سفید نظر دادن و قضاوت کردن فرق داده
من نمیام حکم بدم که مردم کالفیرنیا عمریکایی هستن یا نه
خب بگو. چه ایرادی داره. برو تو فورم امریکایی ها بگو مردم ال پاسو نژادشون اسپانیاییه، انگلیسی نیست. ببین کسی اعتراض میکنه
منظور از بعضیا زبان شناسا بود نه مردم
بعدش یه دسته از مردم دسته مقابل رو قبول نداشته باشن نمیشه اصالت شون (کلمه بهتری پیدا نکردم) رو کتمان کرد که
مثلا ماست سفیده، یه عده میگن نه ماست سیاهه، میشه سفیدی رو کتمان کرد؟
مثالت درست نیست. این وسط، واقعیت غیر قابل انکاری مثل سفید بودن ماست وجود نداره ... مثل دعوای سر جزایر سه گانه است. امارات میگه مال منه. ایران هم میگه مال منه. به عنوان ناظر بیرونی، حرف هر دوشون ممکنه درست باشه

خود کرمانشاهی ها، نصف کرمانشاهی ها رو کرمانشاهی نمیدونن:D

roya7

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,504
تو اين سريال مرزهاي جذابيت رو رد كرده گويا::p

zir-khaki-1.jpeg

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
خب بگو. چه ایرادی داره. برو تو فورم امریکایی ها بگو مردم ال پاسو نژادشون اسپانیاییه، انگلیسی نیست. ببین کسی اعتراض میکنه
ادعاش هم میشه دکنره
نظر شخصی میتونی بدی. ولی قطعا نمی تونی بگی ماست سیاهه
مثالت درست نیست. این وسط، واقعیت غیر قابل انکاری مثل سفید بودن ماست وجود نداره ... مثل دعوای سر جزایر سه گانه است. امارات میگه مال منه. ایران هم میگه مال منه. به عنوان ناظر بیرونی، حرف هر دوشون ممکنه درست باشه

خود کرمانشاهی ها، نصف کرمانشاهی ها رو کرمانشاهی نمیدونن:D
مثال درسته
کی نطر میده که مردم فلان جا نژادشون چیه؟ خود مردم اون منطقه یا مردم شناسی/نژادشناسی.
زبان شناسا میگن من لر هستم ... من می تونم بگم نه فارس هستم؟

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
ادعاش هم میشه دکنره
نظر شخصی میتونی بدی. ولی قطعا نمی تونی بگی ماست سیاهه

مثال درسته
کی نطر میده که مردم فلان جا نژادشون چیه؟ خود مردم اون منطقه یا مردم شناسی/نژادشناسی.
زبان شناسا میگن من لر هستم ... من می تونم بگم نه فارس هستم؟

اصلا ولش کن. ما نظر همدیگه رو نمی فهمیم. تفاوت فرهنگی داریم:D

سکولار

Registered User
لایک‌ها
2,722
داستان فیلم مربوط به قبل از انقلاب هست
خوب شد قبل از انقلاب هست وگرنه این فیلمسازا از نون خوردن میفتادن .از هر 5تا فیلمی که میسازن ستاش مال زمان شاهه
اعتشاریدم تو این صدا و سیمان

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313
شما ساندیس خورها کلا فکرتون تو این چیزهاست دیگه. تجاوز و قتل و غارت:D کلا از شکم به بالا فلجید:D:D

پ.ن: برعکس من اصلا از کردها بدم نمیاد. آرمان جونم کرده:p. کرمانشاهی ها کرد نیستن... از لر های دزفول که بسیجی هم باشن، خیلی بدم میاد:D
دزفول زندگی کردی قبلا؟

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313
اگر ایران بخواد پیشرفت کنه، قومیت گرایی کلا باید از بین بره. زمان شاه این کار داشت به خوبی انجام میشد. حتی تئاتر های رادیویی فقط با لهجه استاندارد، مجوز اجرا داشتن.... کشور داشت به یک ملیت واحد میرسید. اما مصطفی آمد و همه رشته ها رو پنبه کرد. الان تلویزیون داره به شدت تبلیغ قومیت گرایی میکنه، حتی مسخره ترین آداب و رسوم قبیله ای رو دوباره احیا میکنه. اگر می تونستن حتی خان و خان بازی رو هم برمیگردوندن تا عقده های اصلاحات اراضی و انقلاب سفید رو خالی کنن:D

نتیجه اش اینکه بعضا می بینید که سر انتخاب یک فرماندار و بخشدار که از کدوم دهات یا قبیله باشه، جنگ های قبیله ای در میگیره، یا همین مصطفای خودمون :D سر مرز شهرشون با اندیمشک چند وقت قبل، جنگ شده بود:D:D

اینو درست میگی حکومت به قومیت گرایی داره جهت دار دامن می‌زند و مشخص نیست چه فکری تو سر می پرورانه

بالا