• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمـــنـدهـــای وبـمســـترهـــا

وضعیت
موضوع بسته شده است.

learnman

Registered User
لایک‌ها
11

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
سلام.
به یه نویسنده تفریحی نیازمندیم که :
1- روزی 10 تا پست خوب بده که بازدید بیار باشه (اخبار - مناسبت ها - عکس و ... )
2- کار با وردپرس رو بلد باشه
3- هر پست حد اقل 8 تا تگ خوب بزاره نه از این جور تگ ها : عکس , اس ام اس و .... اینطوری نه !! تگ های خوب که بتونه تو گوگل بالا بیاد
4- عکس ها رو باید تو هاست خودم آپ کنه و بگم که افزونه آپلود خودکار هم ندارم باید از طریق ftp آپلود کنه
5 عنوان رو باید تغییر بده و تا میتونه بهترش کنه
6- متن رو هم باید کمی تغییر بده
7- مطالب باید داغ و بازم تاکید میکنم مطالبی باشن که بازدید بیارن نه از اینایی که صفحه 4 گوگل هم نمیان ( کپی زیاد شده ) البته مطالب کپی باشه ولی درست کپی بشه

هر پست 150 تومن بیشتر از این هم نمیتونم بدم .
نمونه کار اگه دارید پ.خ کنید اگر نه یه اکانت وردپرس میسازم چند تا پست تست بدید .
تصفیه حساب = هر وقت درخواست بدید .
لطفا اگه میخواید تازه نویسنده شدن رو یاد بگیرید پ.خ ندید .

Last edited:

farhad+98

Registered User
لایک‌ها
142
سلام.
به یه نویسنده تفریحی نیازمندیم که :
1- روزی 15 تا پست خوب بده که بازدید بیار باشه (اخبار - مناسبت ها - عکس و ... )
2- کار با وردپرس رو بلد باشه
3- هر پست حد اقل 8 تا تگ خوب بزاره نه از این جور تگ ها : عکس , اس ام اس و .... اینطوری نه !! تگ های خوب که بتونه تو گوگل بالا بیاد
4- عکس ها رو باید تو هاست خودم آپ کنه و بگم که افزونه آپلود خودکار هم ندارم باید از طریق ftp آپلود کنه
5 عنوان رو باید تغییر بده و تا میتونه بهترش کنه
6- متن رو هم باید کمی تغییر بده
7- مطالب باید داغ و بازم تاکید میکنم مطالبی باشن که بازدید بیارن نه از اینایی که صفحه 4 گوگل هم نمیان ( کپی زیاد شده ) البته مطالب کپی باشه ولی درست کپی بشه

هر پست 150 تومن بیشتر از این هم نمیتونم بدم .
نمونه کار اگه دارید پ.خ کنید اگر نه یه اکانت وردپرس میسازم چند تا پست تست بدید .
تصفیه حساب = هفتگی
فقط هم به یک نویسنده نیاز داریم .
لطفا اگه میخواید تازه نویسنده شدن رو یاد بگیرید پ.خ ندید .

والله ما که با این اقا کار کردیم، بعد از یک شب بدون هیچ چیزی اکانت بنده رو بست و دیگه هم جواب نداد

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
والله ما که با این اقا کار کردیم، بعد از یک شب بدون هیچ چیزی اکانت بنده رو بست و دیگه هم جواب نداد

جوابتون رو دادم . پست هاتون اون حدی که من میخواستم نبودن ! عنوان ها رو هم که یه ذره هم تغییر نداده بودید .

farhad+98

Registered User
لایک‌ها
142
جوابتون رو دادم . پست هاتون اون حدی که من میخواستم نبودن ! عنوان ها رو هم که یه ذره هم تغییر نداده بودید .

خوب می تونستید که بگید پست ها مشکل داره نه این که اکانت من رو ببندید و چند بار هم توی سایت خودتون نظر دادم اما اصلا جوابی نداید

ببینید بنده الان توی چند تا سایت دارم می نویسم، اگر مشکلی داشت پست های من چرا مدیر این سایت ها چیزی نمی گن؟

من که زیاد پست نزده بودم، 7 تا زده بودم، اما اینو نوشتم تا دوستانی که میخوان برای شما بنویسن حواسشون باشه

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
آدرس سايت / ميزان بازديد فعلي / ؟؟؟؟؟؟

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
خوب می تونستید که بگید پست ها مشکل داره نه این که اکانت من رو ببندید و چند بار هم توی سایت خودتون نظر دادم اما اصلا جوابی نداید

ببینید بنده الان توی چند تا سایت دارم می نویسم، اگر مشکلی داشت پست های من چرا مدیر این سایت ها چیزی نمی گن؟

من که زیاد پست نزده بودم، 7 تا زده بودم، اما اینو نوشتم تا دوستانی که میخوان برای شما بنویسن حواسشون باشه

خب یه مدتی هست که گذشته طبیعیه که یادتون رفته باشه . من دقیقا تو یاهو بهتون گفتم پست ها مورد دارن بعد هم تشکر کردم گفتم که دیگه نمیخواد پست بزنید
و بعد اکانت رو بستم . چون اصلا پست هایی که شما داشتید میزدید با چیری که تو ذهن من بود فرق داشت . تو یاهو هم براتون پی ام گذاشتم و با هم حرف هم زدیم .

اینکه شما تو چند تا سایت نویسنده هستید و مدیران اون سایت ها چیزی نمیگن که اصلا چه ربطی داره ؟؟؟ ممکنه مثلا من از کپی پیست خوشم نیاد یا نخوام تو سایتم پست های کپی پیست باشه
یا اگرم هست ..... اما مدیر یه سایت دیگه بخواد فقط مطالب تو سایتش عینا کپی بشن ! قرار نیست چون مدیر اون سایت ها از پست های شما خوششون اومده منم خوشم بیاد . من در قبال پولی که میدم
میخوام برام کار انجام بشه .. اونطوری که من دوست دارم نه اونطوری که مدیرای سایت های دیگه دوست دارن !
اتفاقا خوب شد گفتید که بقیه دوستان اگه خواستن نویسنده بشن هم بدونن .

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140

نه ميخوام ببينم بازديد داره ؟ يا اينكه بايد خودسو حلق اويز كنه تا پست بزنه و سايت بازديد بشه ؟

تو رو خدا يه جا واسه تبليغاتم نگه دار اينهمه واسه پست جا باز نكن گناهه . :lol::p

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
نه ميخوام ببينم بازديد داره ؟ يا اينكه بايد خودسو حلق اويز كنه تا پست بزنه و سايت بازديد بشه ؟

تو رو خدا يه جا واسه تبليغاتم نگه دار اينهمه واسه پست جا باز نكن گناهه . :lol::p

سایت بازدید خودشو داره .. در ضمن من گفتم پست هایی که میزنه بازدید دار باشه ..... نه از اینایی که ماهی ده تا بازدید هم ندارن . چه ربطی به بازدید سایت داشت ؟

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
دوست عزیز اون نویسنده ای که شما میخوای بالای 400 میگیره
بعد از پست زن های فروشگاهی که گرونترین مبالغ رو میگیرن به 2 دلیل 1.وقتی که صرف میشه-2.باید فوق العاده دقت داشته باشین چون اگه اشتباهی مطلبی درج شه و اون جنس فروش بره با اشتباهات غلط خودتون حساب کنید چی میشه بعد از این قشر نویسنده هایی که خودشون مطلب مینویسن بیشترین قیمت رو میگیرن بالای 400 میگیرن معمولا
شما اون چیزی من فکر کنم بخوای اولآ تو نت خیلی سخته پیدا کنید چون معمولآ این جور نویسنده ها با حقوق های نجومی استخدام سایت های گردن کلفت میشن
امیدوارم هر چه سریعتر فرد مورد نظر رو پیدا کنید
موفق باشید

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
سایت بازدید خودشو داره .. در ضمن من گفتم پست هایی که میزنه بازدید دار باشه ..... نه از اینایی که ماهی ده تا بازدید هم ندارن . چه ربطی به بازدید سایت داشت ؟

آهان . الان من به نكته فني اشاره كردم كه نگرفتي . اگه سايت خودش بازديد بالا و مشتري دائم داشته باشه كه بالاخره ميان و از پستها هم بازديد ميكنن . ولي اگه سايت خودش بازديد نداشته باشه اونوقت قضيه خيلي فرق ميكنه .

البته من عقيده دارم به تك كاري . يعني سايت يه هدف داشته باشه . الان هم شما اهنگ گذاشتي . عكس گذاشتي برنامه تم و كلا همه چي گذاشته . اينجوري نميشه . يه كار بكن خوب كار بكن .

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
دوست عزیز اون نویسنده ای که شما میخوای بالای 400 میگیره
بعد از پست زن های فروشگاهی که گرونترین مبالغ رو میگیرن به 2 دلیل 1.وقتی که صرف میشه-2.باید فوق العاده دقت داشته باشین چون اگه اشتباهی مطلبی درج شه و اون جنس فروش بره با اشتباهات غلط خودتون حساب کنید چی میشه بعد از این قشر نویسنده هایی که خودشون مطلب مینویسن بیشترین قیمت رو میگیرن بالای 400 میگیرن معمولا
شما اون چیزی من فکر کنم بخوای اولآ تو نت خیلی سخته پیدا کنید چون معمولآ این جور نویسنده ها با حقوق های نجومی استخدام سایت های گردن کلفت میشن
امیدوارم هر چه سریعتر فرد مورد نظر رو پیدا کنید
موفق باشید

ممنون .
البته خب شاید اون مواردی که گفتم خیلی زیاد به چشم میاد وگرنه در اون حد هم سخت نیست . یه کم طرف وارد باشه میتونه تو 1 ساعت 15 تا پست رو بزنه . به هر حال بازم داره اصل مطلب رو کپی میکنه دیگه . فقط یکم از لحاظ سئو بهترش میکنه .
در کل ممنون اگر هم پیدا نشد خودم یه کاریش میکنم.

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
آهان . الان من به نكته فني اشاره كردم كه نگرفتي . اگه سايت خودش بازديد بالا و مشتري دائم داشته باشه كه بالاخره ميان و از پستها هم بازديد ميكنن . ولي اگه سايت خودش بازديد نداشته باشه اونوقت قضيه خيلي فرق ميكنه .

البته من عقيده دارم به تك كاري . يعني سايت يه هدف داشته باشه . الان هم شما اهنگ گذاشتي . عكس گذاشتي برنامه تم و كلا همه چي گذاشته . اينجوري نميشه .

خب من منظورم از بازدید ورودی گوگل بود . در واقع میخوام پست هایی که نویسنده میزنه از گوگل ورودی بیاره . وگرنه اون قضیه که شما میگی که درسته . مسلما تو سایت های تخصصی بازدید مطالب - محبوبیت - و .... کلا فرق داره . حالا که سایت تا اینجا اینطوری بالا اومده دیگه نمیشه کاریش کرد .

يه كار بكن خوب كار بكن .
باحال اومدی :lol:

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
منتظر پیشنهاد های جدید هستیم.

با 3 نویسنده به توافق رسیدیم تا الان و همچنان 2 تای دیگر نیاز داریم

zarkav

Registered User
لایک‌ها
51
سلام.

حدود قیمت؟

مطالب کپی پیست هست؟ درصورت مثبت بودن جواب ایا منابع را معرفی میکنید؟

hamed-hyper

Registered User
لایک‌ها
39
سلام دوستان سایت Irhits با بازدید 400000 نیوک و آلکسا مناسب ( البته فک کنم بدونید که ششمین سایت موزیک ایران هست ) نیازمند اسپانسر وی پی اس می باشد

از دوستان هرکس که تمایل داره یا از پخ یا از طریق یاهو ارتباط برقرار کنه
با تشکر

Yahoo! :Ir_Hamed_hits

IRhits.ORG -- دانلود آهنگ های ایرانی و خارجی - ایران موزیک

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا