( از اونجایی که اصلا دلم نمیخواد این طرح رو زمین بمونه و بسیار طرح ناب و درآمد زایی هست : )
برای راه اندازی
چهارمین ایده در این تاپیک (با یک سری تغییرات) نیاز به تعدادی شریک دارم.
در حدود 10 میلیون تومان برای راه اندازی و سرپا نگه داشتن سایت تا 2-3 ماه که به سود دهی برسه سرمایه نیاز هست.
(طرح اصلی این سرمایه رو نیاز نداشت! به خاطر نیازمندی های دیگه ای که داشت، ولی یک سری تغییرات توش دادم، که نیازمندی های طرح تغییر کرده)
قصد دارم 50% سود این طرح رو با یک یا چند نفر شریک شم!
افرادی که قصد شراکت دارن لازمه که حداقل 2 میلیون تومان بتونن سرمایه بذارن و به تناسب (2 میلیون تومان = 10% سود) سود ببرن.
شرکا فقط سرمایه رو در اختیار ما قرار میدن و مابقی کارها (طراحی و برنامه نویسی وبسایت، دفتر کار، نیروی انسانی، پشتیبانی کاربران و ...) رو ما انجام میدیم.
درآمد این طرح در ابتدا به طور کامل از راه تبلیغات خواهد بود، ولی در آینده میشه از راه های دیگه مثل اعضای پرمیوم و ... هم درآمد داشت.
این طرح پتانسیل رسیدن به رتبه های بالای الکسا (در عرض 2-3 ماه رتبه 2 رقمی) رو داره! و به مرور زمان میتونه با حتی سیستم های وبلاگدهی فارسی رقابت کنه!
در آینده حتی میتوان سرویس هایی رو در کنار این وبسایت ارائه داد، که نیاز بسیاری از وبسایت های فارسی رو برطرف میکنه و
مستقیما درآمدزا هستن!
با این تفاسیر خودتون میتونید درآمد سایت از تبلیغات و ... رو پیش بینی کنید!
مشابه فارسی نداره
دوستانی که تمایل دارن تو این طرح سرمایه گذاری کنن میتونن همینجا با ذکر مبلغ اعلام کنن و یا پ.خ بزنن.
توضیحات تکمیلی طرح به مرور و با توجه به شناختی که از این اشخاص پیدا میکنم حضوری و یا غیر حضوری در اختیارشون قرار داده میشه.
قرارداد رسمی با این اشخاص نوشته میشه.
هر ماه ریز کامل درآمدها و هزینه ها (به احتمال زیاد از طریق یک پنل تحت وب، چون سفارشات به صورت اینترنتی ثبت میشه) در اختیار شرکا قرار داده میشه و سهم شون از سود به حسابشون واریز میشه.
اگه سوالی هم دارید بفرمایید، در صورت امکان پاسخ میدم.