• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمـــنـدهـــای وبـمســـترهـــا

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
نانو جان همینجا پابلیک اعلام کن .

پ.ن : نیاز به تایید منم که ایشون ندارن . به اندازه کافی شناخته شده هستن

amir_webmaster

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام کسی هست که بتونه با سیستم ورد پرس کار کنه و مطلب بزنه. پستی 60 70 میدم. مطلب ها کپی پیس

باشند و منبع ذکر شه حتما .

شرایط :

1- مطالب هر روز چک میشه در صورتی که مشکلی داشته باشه و خلاف قوانین جمهوری اسلامی باشه . جریمه خواهید شد.

2- هر وقت که درآمدتون به 5 هزار تومان رسید پرداخت میکنم.

3- روزانه حداقل 7 پست بزنه .و بیشتر زد درآمد بیشتری داره.

4- استفاده شخصی از سایت و لینک دادن در نوشته ها به سایت یا وبلاگی دیگر در جهت منافع شخصی از درآمد نویسنده کم میکند.

5- حتما باید واسه هر نوشته حداقل 6 تا تگ مرتبط و حداکثر 13 تگ مرتبط بزنه.

6- قیمت هر نویسنده متفاوت است . قیمت ذکر شده در بالا متوسط است چنانچه کار شما خوب باشد . قیمت تغییر میکند و افزایش میابد.

با تشکر از شما.

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
درود
دوستان عنوان گویا هست
تا چند روز اینده نیازمند به سیستم همکاری در فروش + تبلیغات کلیکی دارم
برای تبلیغات کلیکی اسکریپت های نال و رایگان رو نمیخوام

همکاری در فروش هم اگر دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم , چند تا از گزینه های موجود رو بررسی کردم
ولی یک امکان که من لازم دارم رو ندارند
میخوام بشه مثلا 3 تا فروشگاه رو به سیستم وصل کرد (فروشگاه با موضوعات مختلف)
اگر دوستان مطلبی دارند که بتونه کمک بکنه عنوان کنند ممنون میشم .

Amir_Masoud

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
تا جایی که من میدونم نمیشه همچین کاری کرد و باید فروشگاه رو از سیستم جدا کرد و از یه جا باید خریداری کرد الان کل اينترنت ايران از پادينا سيستم سرويس گرفتند و همه راضي هستند و کاملترين سيستم ايران هست و قيمتاشونم مناسب هست و اشنايي که با شمشاد مدير عامل شرکت دارم از افراد با تجربه و خوبي هستند که با خودشون صحبت کنيد راهنماييتون ميکنند

nima1234567

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام نیما هستم نویسنده چند تا سایت بودم تو کار نویسندگی سایت هستم . قیمت هر پست (توافقی بر اساس پیشنهاد شما ) هم تو کار ترجمه هم کپی پیست
پیام خصوصی بدید یا با ایمیل زیر مکاتبه کنید
[email protected]

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
منظورم این نبود که از فروشگاه ساز دیگه ای استفاده بشه
فروشگاه ساز خود سیستم همکاری باشه ولی بشه بیشتر از یک فروشگاه داشت
مثلا پایگان که neginkala.net هم وصله به سیستم همکاریش ...

در مورد پادیانا هم که میگید ,بله امکانات خوبی داره
ولی اینقدر بحث شده و خریداران درخواست اصلاح یا اضافه شدن امکانات رو دادن و نمیدونم درخواست هاشون انجام شده یا نه
و اینکه چند روز پیش دیدم یکی از یوزرهای قدیمی اظهار پشیمونی کرد که سیستم رو خریداری کرده
برای همین یه مقدار بدبین شدم .
البته این ملاک خوبی نیست برای انتخاب .
در هر صورت با اقا فرشاد هم باید صحبت کنم در خصوص موارد بالا

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614

ولی اینقدر بحث شده و خریداران درخواست اصلاح یا اضافه شدن امکانات رو دادن و نمیدونم درخواست هاشون انجام شده یا نه
و اینکه چند روز پیش دیدم یکی از یوزرهای قدیمی اظهار پشیمونی کرد که سیستم رو خریداری کرده

اگر سیستم کلیکی بخواهید من میفروشم-
www.iranamir.com/webmaster

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32

درود..
نمیخواستم در این تایپیک شرکت کنم تا خدای نکرده تبلیغی صورت نگیرید ولی لازم دونستم نکاتی را عرض کنم.

هر امکانی که از پشتیبانی ما درخواست شود در صورت مشکل فنی به طور رایگان برطرف میگردد و در صورت خدمات اضافه هزینه آن دریافت گردیده و کار انجام میشود.

کدام کاربر قدیمی ناراضی بودند و پشیمان ؟ مشکل از ما بوده یا مشکل خودشون بود نارضایتی از زدن همجین سیستمی؟

شما لیست برخی از مشتریان مارا و میزان رضایت را از تایپیک زیر ببینید + خیلی از کاربران نیز هنوز افتتاح نکردند تا نظر بدند..
http://forum.persiantools.com/t187345.html

همین دوستان معتبر و شرکت های معروف و پر فروشی مثل ایران امیر ، برمودا و ... چندین بار خودشون تشکر کردند که با این سیستم ما فروششون فوق العاده بوده و کمال رضایت را از ما دارند ، میتونید از خودشان بپرسید .

به هر حال خواستم سو تفاهمی راجب شرکت ما پیش نیاید و شما خودتون باید امکانات سیستم ها و قیمت هاشون را باهم مقایسه کنید و صاحب نظر شمایید .

خوشحال میشیم در خدمتتون باشیم.

ارادتمند ;)

mellimarket

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

من یه 2 ماهی میشه دارم با پادینا کار میکنم و ازشون سیستم گرفتم, شاید یه اشکالات جزیی داشته باشه اما من تا الان کاملاً راضی بودم.

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
درود..
نمیخواستم در این تایپیک شرکت کنم تا خدای نکرده تبلیغی صورت نگیرید ولی لازم دونستم نکاتی را عرض کنم.

هر امکانی که از پشتیبانی ما درخواست شود در صورت مشکل فنی به طور رایگان برطرف میگردد و در صورت خدمات اضافه هزینه آن دریافت گردیده و کار انجام میشود.

کدام کاربر قدیمی ناراضی بودند و پشیمان ؟ مشکل از ما بوده یا مشکل خودشون بود نارضایتی از زدن همجین سیستمی؟

شما لیست برخی از مشتریان مارا و میزان رضایت را از تایپیک زیر ببینید + خیلی از کاربران نیز هنوز افتتاح نکردند تا نظر بدند..
http://forum.persiantools.com/t187345.html

همین دوستان معتبر و شرکت های معروف و پر فروشی مثل ایران امیر ، برمودا و ... چندین بار خودشون تشکر کردند که با این سیستم ما فروششون فوق العاده بوده و کمال رضایت را از ما دارند ، میتونید از خودشان بپرسید .

به هر حال خواستم سو تفاهمی راجب شرکت ما پیش نیاید و شما خودتون باید امکانات سیستم ها و قیمت هاشون را باهم مقایسه کنید و صاحب نظر شمایید .

خوشحال میشیم در خدمتتون باشیم.

ارادتمند ;)

سلام و درود

من تاپیک زدم که یه سیستم خوب رو پیدا کنم , اتفاقا شرکت شما در تاپیک باعث رفع ابهامات میشه
اون مورد کاربر قدیمی ناراضی رو خصوصی میگم (دوست ندارم تاپیک منحرف بشه)
یک سری موارد و سوالات هست که به زودی باهاتون تماس میگیرم ...

با سلام

من یه 2 ماهی میشه دارم با پادینا کار میکنم و ازشون سیستم گرفتم, شاید یه اشکالات جزیی داشته باشه اما من تا الان کاملاً راضی بودم.

ممنون از شما ...

The Rock

Registered User
لایک‌ها
421
منم یه چند وقتی هست سیستم پادینا رو گرفتم، شما مشکلاتشو داری یه خورده بزرگ تجسم میکنی در صورتی که اینجوری نیست

پادینا یه سیستم کاملیه که امکانات خیلی زیادی داره و یه سری مشکلات کوچیک داره که حل میشه و اصلا قابل مقایسه با امکاناتش نیست ، در هر صورت من از سیستم راضیم

hektor65

Registered User
لایک‌ها
0
ادیت شد

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا