تایید میشن به علت اینکه روزانه + 40 هزارتا ورودی از گوگل داره یکی از سایت هاشونسلام
میشه بگید که چرا تائید میشن تا ما هم استفاده کنیم ؟
تایید میشن به علت اینکه روزانه + 40 هزارتا ورودی از گوگل داره یکی از سایت هاشونسلام
میشه بگید که چرا تائید میشن تا ما هم استفاده کنیم ؟
قیمتی که خودتون مد نظر گرفتید چقدر هست؟
قیمتی که خودتون مد نظر گرفتید چقدر هست؟
داداش آدرس سايتتو بده ..
منظورم این نبود که از فروشگاه ساز دیگه ای استفاده بشه
فروشگاه ساز خود سیستم همکاری باشه ولی بشه بیشتر از یک فروشگاه داشت
مثلا پایگان که neginkala.net هم وصله به سیستم همکاریش ...
در مورد پادیانا هم که میگید ,بله امکانات خوبی داره
ولی اینقدر بحث شده و خریداران درخواست اصلاح یا اضافه شدن امکانات رو دادن و نمیدونم درخواست هاشون انجام شده یا نه
و اینکه چند روز پیش دیدم یکی از یوزرهای قدیمی اظهار پشیمونی کرد که سیستم رو خریداری کرده
برای همین یه مقدار بدبین شدم .
البته این ملاک خوبی نیست برای انتخاب .
در هر صورت با اقا فرشاد هم باید صحبت کنم در خصوص موارد بالا
اگر سیستم کلیکی بخواهید من میفروشم-
www.iranamir.com/webmaster
منظورم این نبود که از فروشگاه ساز دیگه ای استفاده بشه
فروشگاه ساز خود سیستم همکاری باشه ولی بشه بیشتر از یک فروشگاه داشت
مثلا پایگان که neginkala.net هم وصله به سیستم همکاریش ...
در مورد پادیانا هم که میگید ,بله امکانات خوبی داره
ولی اینقدر بحث شده و خریداران درخواست اصلاح یا اضافه شدن امکانات رو دادن و نمیدونم درخواست هاشون انجام شده یا نه
و اینکه چند روز پیش دیدم یکی از یوزرهای قدیمی اظهار پشیمونی کرد که سیستم رو خریداری کرده
برای همین یه مقدار بدبین شدم .
البته این ملاک خوبی نیست برای انتخاب .
در هر صورت با اقا فرشاد هم باید صحبت کنم در خصوص موارد بالا
درود..
نمیخواستم در این تایپیک شرکت کنم تا خدای نکرده تبلیغی صورت نگیرید ولی لازم دونستم نکاتی را عرض کنم.
هر امکانی که از پشتیبانی ما درخواست شود در صورت مشکل فنی به طور رایگان برطرف میگردد و در صورت خدمات اضافه هزینه آن دریافت گردیده و کار انجام میشود.
کدام کاربر قدیمی ناراضی بودند و پشیمان ؟ مشکل از ما بوده یا مشکل خودشون بود نارضایتی از زدن همجین سیستمی؟
شما لیست برخی از مشتریان مارا و میزان رضایت را از تایپیک زیر ببینید + خیلی از کاربران نیز هنوز افتتاح نکردند تا نظر بدند..
http://forum.persiantools.com/t187345.html
همین دوستان معتبر و شرکت های معروف و پر فروشی مثل ایران امیر ، برمودا و ... چندین بار خودشون تشکر کردند که با این سیستم ما فروششون فوق العاده بوده و کمال رضایت را از ما دارند ، میتونید از خودشان بپرسید .
به هر حال خواستم سو تفاهمی راجب شرکت ما پیش نیاید و شما خودتون باید امکانات سیستم ها و قیمت هاشون را باهم مقایسه کنید و صاحب نظر شمایید .
خوشحال میشیم در خدمتتون باشیم.
ارادتمند![]()
با سلام
من یه 2 ماهی میشه دارم با پادینا کار میکنم و ازشون سیستم گرفتم, شاید یه اشکالات جزیی داشته باشه اما من تا الان کاملاً راضی بودم.