• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیازمـــنـدهـــای وبـمســـترهـــا

وضعیت
موضوع بسته شده است.

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
درود به شما
سیستم تبلیغات پرداخت برای کلیک، نمایش و...
دمو: www.epuffery.com
روشهای تبلیغاتی که می تونید استفاده کنید اینجا
http://epuffery.com/ron-campaign.php

نمایندگی شرکت رسمی رو دارم و لاینس رسمی میدم ، قیمت کمتر از نمایندگی اجازه ندارم بدم، اما در صورت تمایل خرید مزایای دیگه می دم
مثل حساب کردن دلار 1000 تومن و مزایای دیگه.

اطلاعات کامل درباره این اسکریپت، قابلیتهاش، دموی ادمین و غیره در سایت رسمیش در این لینک موجوده
http://www.kaonsoftwares.com/v3/ad-network-script.html

تضمینی برای زبان پارسی نمی تونم بدم، اما همونقدری که برای خودم رو وقت کردم پارسی سازی کنم، فایلش رو خواهم داد.
برای پشتیبانی یا توسعه اسکریپت با خود شرکت تماس خواهید گرفت

برای اطلاعات بیشتر لطفا پیغام خصوصی یا 09374732339 و یا همینجا لطف بفرمائید بپرسید.

سابقه من در پی تی رو هم لطفا انجا ببینید !

موفق باشید.

Last edited:

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
سلام
مي خواستم بپرسم سيستمي سايتي مشابه ادگاه مي شناسيد كه بتونم تبليغت متني سفارش بدم و فقط در ازاي كليك از مبلغ پرداخت شده كم كنه ؟ تو ادگاه يه سفارش آگهي دادم ولي نيازمند چند تا سايت ديگه هستم .

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
ادزسنتر متنی نمیگیره . کلیک خور نداره الکی حجم لینک باکس و سایت اعضا بالا میره . باید دنبال جایی باشی که متنی ها رو جدا و توی چشم میزنه نه توی لینک باکس .

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
ادزسنتر متنی نمیگیره . کلیک خور نداره الکی حجم لینک باکس و سایت اعضا بالا میره . باید دنبال جایی باشی که متنی ها رو جدا و توی چشم میزنه نه توی لینک باکس .

ادزسنتز مگه سیستم خودتون نیست ؟

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
من كه نفهميدم!:rolleyes:
بالاخره خوبه تو ادزسنتر تبليغ بديم يا نه ؟:)

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
درود
دوستان عنوان گویا هست
تا چند روز اینده نیازمند به سیستم همکاری در فروش + تبلیغات کلیکی دارم
برای تبلیغات کلیکی اسکریپت های نال و رایگان رو نمیخوام

همکاری در فروش هم اگر دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم , چند تا از گزینه های موجود رو بررسی کردم
ولی یک امکان که من لازم دارم رو ندارند
میخوام بشه مثلا 3 تا فروشگاه رو به سیستم وصل کرد (فروشگاه با موضوعات مختلف)
اگر دوستان مطلبی دارند که بتونه کمک بکنه عنوان کنند ممنون میشم .

درود..
نمیخواستم در این تایپیک شرکت کنم تا خدای نکرده تبلیغی صورت نگیرید ولی لازم دونستم نکاتی را عرض کنم.

هر امکانی که از پشتیبانی ما درخواست شود در صورت مشکل فنی به طور رایگان برطرف میگردد و در صورت خدمات اضافه هزینه آن دریافت گردیده و کار انجام میشود.

کدام کاربر قدیمی ناراضی بودند و پشیمان ؟ مشکل از ما بوده یا مشکل خودشون بود نارضایتی از زدن همجین سیستمی؟

شما لیست برخی از مشتریان مارا و میزان رضایت را از تایپیک زیر ببینید + خیلی از کاربران نیز هنوز افتتاح نکردند تا نظر بدند..
http://forum.persiantools.com/t187345.html

همین دوستان معتبر و شرکت های معروف و پر فروشی مثل ایران امیر ، برمودا و ... چندین بار خودشون تشکر کردند که با این سیستم ما فروششون فوق العاده بوده و کمال رضایت را از ما دارند ، میتونید از خودشان بپرسید .

به هر حال خواستم سو تفاهمی راجب شرکت ما پیش نیاید و شما خودتون باید امکانات سیستم ها و قیمت هاشون را باهم مقایسه کنید و صاحب نظر شمایید .

خوشحال میشیم در خدمتتون باشیم.

ارادتمند ;)

خوب من این تاپیک رو دیده بودم،الان بیکار شدم اومدم جواب بدم،دیدم خوده فرشاد پست داده:D
آقا من با شهرام برمودا دارم همکاری میکنم که سیستمش رو از فرشاد گرفته،خیلی شاخه،من که خودم خیلی حال کردم با قسمت همکاری در فروشش،من حال کردم،حالا من به عنوان مدیر باهاش کار نکردم ببینم دیگه چه امکاناتی داره؟!
در کل من به شما پیشنهاد میکنم همه ی سیستم ها رو بررسی کنید و انتخاب کنید،ولی خوب چیزی که شما میخواهید پادینا میتونه داشته باشه!

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
منم یه چند وقتی هست سیستم پادینا رو گرفتم، شما مشکلاتشو داری یه خورده بزرگ تجسم میکنی در صورتی که اینجوری نیست

پادینا یه سیستم کاملیه که امکانات خیلی زیادی داره و یه سری مشکلات کوچیک داره که حل میشه و اصلا قابل مقایسه با امکاناتش نیست ، در هر صورت من از سیستم راضیم
ممنون از شما
مشکلات کوچیکش هم برطرف بشه بهتر خواهد شد

درود به شما
سیستم تبلیغات پرداخت برای کلیک، نمایش و...
دمو: www.epuffery.com
روشهای تبلیغاتی که می تونید استفاده کنید اینجا
http://epuffery.com/ron-campaign.php

نمایندگی شرکت رسمی رو دارم و لاینس رسمی میدم ، قیمت کمتر از نمایندگی اجازه ندارم بدم، اما در صورت تمایل خرید مزایای دیگه می دم
مثل حساب کردن دلار 1000 تومن و مزایای دیگه.

اطلاعات کامل درباره این اسکریپت، قابلیتهاش، دموی ادمین و غیره در سایت رسمیش در این لینک موجوده
http://www.kaonsoftwares.com/v3/ad-network-script.html

تضمینی برای زبان پارسی نمی تونم بدم، اما همونقدری که برای خودم رو وقت کردم پارسی سازی کنم، فایلش رو خواهم داد.
برای پشتیبانی یا توسعه اسکریپت با خود شرکت تماس خواهید گرفت

برای اطلاعات بیشتر لطفا پیغام خصوصی یا 09374732339 و یا همینجا لطف بفرمائید بپرسید.

سابقه من در پی تی رو هم لطفا انجا ببینید !

موفق باشید.

درود
اسکریپت انگلیسی بدردم نمیخوره
ممنون

خوب من این تاپیک رو دیده بودم،الان بیکار شدم اومدم جواب بدم،دیدم خوده فرشاد پست داده:D
آقا من با شهرام برمودا دارم همکاری میکنم که سیستمش رو از فرشاد گرفته،خیلی شاخه،من که خودم خیلی حال کردم با قسمت همکاری در فروشش،من حال کردم،حالا من به عنوان مدیر باهاش کار نکردم ببینم دیگه چه امکاناتی داره؟!
در کل من به شما پیشنهاد میکنم همه ی سیستم ها رو بررسی کنید و انتخاب کنید،ولی خوب چیزی که شما میخواهید پادینا میتونه داشته باشه!

ممنون اقا جواد
امکانات مدیر هم توی دمو میتونی ببینی ...

پ ن : سیستم کلیکی به غیر از اسکریپت حامد کسی میشناسه؟

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
من كه نفهميدم!:rolleyes:
بالاخره خوبه تو ادزسنتر تبليغ بديم يا نه ؟:)

میگه متنی نمیگیریم ولی اگر تصویری میخواید در خدمتتن
:دی

:D

همین که آروین گفت . دی:

متنی ها چون کلیک نمی خورن توی لینک باکس فعلا سقف کلیکاش پرن . نمیشه گرفت.

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
اگر کسب درامد میخواهی کار کنی از پادینا سیبستم یک اسکریپت تهیه کن و خودت رو راحت کن . من هم از پادینا گرفتم و ماه اول پول خودش از طیق خود سیستم در امد - دیگه هر چی مشکل اساسی تو سیستم بود ما توضیح دادیم حل شد!خاکش را ما خوردیم شما راحت برداشت کن :دی

موفق باشید

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
دوستان نيازمند يك برنامه نويس حرفه اي هستم

لطفا اگر مي شناسيد معرفي كنيد

اينجا هم اگر كسي هست كه وقتش ازاده پيام بده

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468

hamed-hyper

Registered User
لایک‌ها
39
داداش من دوتا فروش داشتم با متنیا به ابلفضل:D

با بنر یکی:blink:

تو ادزسنتر

mellimarket

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

دوستان فروشگاه ملی مارکت در نظر داره آرشیو مستند و کارتون قدیمی خریداری کنه. (هر چی کاملتر باشه بهتر)

هرکدام از دوستان که این آرشیو را دارن لطفاً تعداد و مبلغ هر دی وی دی رو اعلام کنند.

در ضمن این دی وی دی همگی باید قابلیت رایت داشته باشند.

با تشکر.

parsteam

Registered User
لایک‌ها
97
با عرض سلام
برای یک سایت دانلود نرم افزار به نویسنده احتیاج داریم که در سایت پست بده. متن رو ترجمه کنه . توضیحات نرم افزار و ویژگیهای نرم افزار را در سایت قرار بده و با آدرس سایت و رمزگذاری توی هاست دانلود سایت و در یک سایت اشتراک کننده فایل آپلود کنه. روی عکس واترمارک سایت را قرار بده. سیستم سایت وردپرس هست . برخی از شرایط رو ذکر میکنم.
مطالب کپی پست نباید باشه و اختصاصی برای سایت نوشته بشه . از سایتهای خارجی ترجمه بشه و توی سایت قرار بگیره.
آخرین ورژن نرم افزار برای دانلود در سایت قرار بگیرد.
حداقل درج روزانه 3 پست در سایت. محدودیتی در ارسال پست نیست و هر چقدر که بتواند میتواند به طور روزانه ارسال کند.
تسویه حساب اگر حساب بانک ملی داشته باشد هر موقع که مایل بود در غیر اینصورت حداقل 5000 تومان.
چون سایت تازه تاسیسه نیازه که در تمام موضوعات و دسته ها مطالب تهیه بشه و نه فقط برای چند موضوع خاص.

دوستانی که تخصص و تجربه لازم رو دارند لطفا قیمت پیشنهادیشون و نمونه کار رو ارسال کنند.

Last edited:

parsteam

Registered User
لایک‌ها
97
دوستانی که پیام ارسال کرده بودند جوابشون داده شد

parsteam

Registered User
لایک‌ها
97
هنوز هم به نویسنده احتیاج داریم. دوستانی که تجربه و تخصص لازم رو دارند لطفا پیام بدن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا