به نقل از aarash :!
نوکیا 6680 چطور هست ؟
ممنون
گفتم که نظر شخصیتون در مورد این دو تا گوشی چی هست ؟ ( یعنی اگه شما قرار بود اینو بخرین و فقط اندازه قیمت گوشی پول داشتید ! اینو میخریدید یا نه ؟ )به نقل از Sony Ericsson!! :P910i برای کشورهای دیگه هست
P910a برای آمریکا هست
P910c هم برای چین هست
در مورد w800 انقدر مطلب هست که با یه سرچ کوچیک کلی پیدا میکنی
شما چی میشه نظر شخصیتونو نسبت به این گوشی بدین !به نقل از DariushAgah :فقط دوربین 1.3 مگا پیکسل هست و گرنه از بقیه نظرها به گوشیهای دیگر ارجحیت داره. سیمبینی برنامه خور خفنگ با سرعت خوب. ام پی تری پلیر مناسب که با هندز فری جدید نوکیا بهتر هم خواهد شد و رنگهای متنوع قاب و زیبایی گوشی و آنتن دهی بهتر از اکثر گوشیها
به نقل از aarash :شما چی میشه نظر شخصیتونو نسبت به این گوشی بدین !
سونی اریکسون P910i تو سایته Shop.ir زده 3.900.000 ریال من خودمم هم 2 ماه پیش پرسیدم 450 بود !به نقل از Sony Ericsson!! :ببین P910 تولیدش قطع شده و گرون شده حدود 550 تومن شده اگه بتونی بخری که خیلی گوشی عالی هست ولی به پولت نمی خوره....
w800 من تاحالا ندیدم ! گوشیه خوبیه ؟به نقل از aarash :سونی اریکسون P910i تو سایته Shop.ir زده 3.900.000 ریال من خودمم هم 2 ماه پیش پرسیدم 450 بود !
مطمئن هستین شما ؟
به نقل از aarash :سونی اریکسون P910i تو سایته Shop.ir زده 3.900.000 ریال من خودمم هم 2 ماه پیش پرسیدم 450 بود !
مطمئن هستین شما ؟
به نقل از aarash :پس ظاهرا بیخیال P910 باید بشم !
تو سونی اریکسون انتخاب من شد W800 نظرتون رو لطفا بگید !
حالا در مورد نوکیا !
ممنون میشم کمکم کنید !
آره احتمالا 6680 یا 6270 یا N70 یا 6280 یکی از انتخاب هام خواهد بود برای نوکیا !به نقل از DariushAgah :به نظرم صبر کن بعد عید یکم نوکیا 6270 ارزونتر بشه بعد بخر
ولی 6680 با سیستم عامل سیمبین و طراحی و قیمت مناسب میتونه بهترین انتخاب باشه
منتظر شما هستم !به نقل از aarash :آره احتمالا 6680 یا 6270 یا N70 یا 6280 یکی از انتخاب هام خواهد بود برای نوکیا !
اگر میشه یکم درباره اینا صحبت کنید ( قیمت و ویژگی هاش ) !
در ضمن من متوجه درست نشدم ! یعنی اگر سیمبین نباشه چه برنام هایی نمیشه روش نصب کرد ( یک مثال بزنید )
ممنون از کمک همه ی شما
به نقل از aarash :منتظر شما هستم !
سونی اریکسون جون تو دیگه این حرفو نزن دیگه اخه کی گوشی جاوا از نظر برنامه به پای سری 60 رسیده 4 تا برنامه داره میخوای با سری 60 مقایسش کنی فقط همین کم مونده بود که یه گوشی جاوا رو برنامهاشو با سری 60 مقایسه کنی.به نقل از Sony Ericsson!! :برنامه ها اینه مثلا پر کاربردهاش: منشی تلفن . نرم افزار ادیت عکس که روی w800 خودش هست. نرم افزاری که تصویر تماس گیرنده رو فول اسکرین موقع تماس میندازه که توی w800 خودش از اول روش هست. نرم افزار برای بهتر شدن کیفیت mp3 که توی w800 خودش عالی هست ....می بینید که بیشتر نرم افزار های واقعا به درد بخور مثلا سیمبین های نوکیا , خودش از اول روی w800 خیلی راحت و پاکیزه هست ...
بازی هم که الان w800 یکی از قویترین گوشیهای جاوا هست و بازیهای مناسبی هم براش گیر میاد
w800 انتخاب بهتری هست