• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیروی درون

♂MAJID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام خدمت اساتید محترم
من احساس میکنم که در درونم یه نیرویی هستش اینو بهم ثابت شده
هر وقت تمرکز میکنم میتونم .ولی بعضی وقتا میشه اینکارو انجام بدم !!(کارای .......)
از اساتید محترم میخام که منو راهنمایی کنن که من همیشه به این نیرو تسلط داشته باشم و همیشه همرام باشه

totti_mmp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت تمامی دوستان
تقریبا حق با شماست و من کمی زود این بحث را آغاز کردم اما دیدم دوستان خیلی به این حرکت اجسام علاقه مند هستند من هم گفتم بگم امیدوارم کار اشتباهی نکرده باشم .:blush:

totti_mmp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان اما یک تمرین بسیار اثر بخش برای تمرکز فکر

نمیدونم دوستان این تاپتیک کدامشون نماز میخوانند ولی من پیشنهاد میکنم اگه میخوان نیروی درون را افزایش دهند باید شروع به نماز خواندن با این روشی که من میگم کنند در ابتدا کار فقط در نماز حواسشون به کلماتی که میگن باشه همه میگید چقدر راحت ولی امروز امتحان کنید بعد از 2 ماه که تمرکزتون قوی تر شد در حین خواندن نماز معنی کلمات را در حال خواندن نماز مرور کنید وقتی میگید بسم الله الرحمن الرحیم در همان حال به نام خداوند بخشنده مهربان هم در مغزتون مرور کنید در اصل متون عربی را در فکرتان ترجمه کنید خواهید دید چقدر تمرکزتان افزایش پیدا میکند من این روش ابداعی را 2 هفته هست تست کردم تا ببینم بدرد می خوره یا نه تا به شما بگم در ضمن این عمل باعث شده من بیشتر به نماز علاقه مند شوم و نمرکزم هم
50% زیاد شده

♂MAJID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
روش عالیه
و من از امروز امتحانش میکنم

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
موطن آدمی را در هیچ نقشه ای نشانی نیست.....موطن آد
به نقل از SHAOLIN :
با تشكر از دوست حوبم طوطي از اينكه زحمت كشيده و مطالب بسيار خوبي را عنوان نمودند .
اما با اجازه از ايشان جسارت نموده چند مطلب را متذكر مي شوم انشالله مفيد واقع شود و دوست خوبمان طوطي نيز بر من حقير ببخشايند .
ابتدا اينكه هنرجويان حوب و اساتيد عزيز بدانند كه ره يكشبه به يكي دو روز حتم نمي شود بلكه چند هفته و چند ماه و در اين راه حتي چند سال را هم در بر مي گيرد .پس هنرجويان ومخاطبان عزيز تاپيك به هيچ عنوان از اينكه نتوانند در مدت ياد شده آقاي طوطي به ايجاد جابجايي و ........ موفق شوند اصلاً ناراحت و دلزده نشوند چرا كه اين راه راهي بس طولاني و غير قابل پيش بيني مي باشد ما بارها و بارها تذكر داده ايم و حتي دوست و استاد خوبم لينخو بارها متذكر شده است پشتكار و پشتكار و صبر و صبر نه عجله و نه نااميدي بلكه علاقه و صبر و پشتكار و اراده اينها جزء لاينفك تمرينات نيروهاي درون است . در اين راه نه كسي مي تواند به كسي در مورد رسيدن به اين نيرو قول دهد نه مي تواند از روح خود در او بدمد اين خود شخص است كه بايد تمرين را باجديت دنبال كند هنرجويان عزيز اين مطلب را به خاطر داشته باشيد عجله در كار موجب دلسردي و نااميدي است يك هفته يا دوهفته چيزي نيست بلكه بايد ماهها و سالها تلاش كرد تمرينات ياد شده طوطي عزيزمان ناگهاني و بسيار زود هنگام گفته شده هنوز الفباي تمركز را نگفته نمي توان كلمه و جمله را ياد گرفت پس صبر - استقامت - اراده - تمركز وتنفس با در نظر گرفتن هيچ مدت زمان معيني آويزه گوش همه ما بايد باشد .
با تشكر شائولين .
سلام دوستان عزیز
دقیقآ مطالب استاد شائولین صحیح می باشند . دوست گرامی جناب توتی بهتر به نظر میرسد که تمرینات را مرحله به مرحله پیش ببرید و اصولآ این تمرینات سخت نه تنها کمکی به بیداری نیروی درون در هنرجویان مبتدی نمی کند بلکه چرخش انرژی چی را نیز در بدن مختل کرده و عواقب وخیمی به دنبال دارد .
دوستان گرامی با تمرینات بیشتر در نیروی درون میتوانید به مراحل زیر برسید :
1- شفا بخشی یا قدرت درمان بیماری ها بدون دارو(حتی بیماری های لا علاج و صعب العلاج )این نیرو را بنده خودم تجربه کرده ام
2 -بیداری ساعت درونی بدنتانو استفاده از آن (هر چند که عواقبی هم دارد )
3-قدرت کنترل فکر حتی در خواب ( قدرت کنترل رویا )
4-هماهنگی میان ذهن و جسم
5- قدرت القای فکر در ذهن طرف مقابل ( القای اراده )
دوستان برای تمام مراحل بالا تمرینات ویژه لازم است ولی راه هیچ گاه بسته نیست . تنها تلاشو تمرکز و پشتکار سرمایه اصلی این راه است .
دوستانی که درباره موارد بالا سوالی دارند خوشهال میشم بتونم کمکشون کنم

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
موطن آدمی را در هیچ نقشه ای نشانی نیست.....موطن آد
به نقل از totti_mmp :
سلام دوستان اما یک تمرین بسیار اثر بخش برای تمرکز فکر

نمیدونم دوستان این تاپتیک کدامشون نماز میخوانند ولی من پیشنهاد میکنم اگه میخوان نیروی درون را افزایش دهند باید شروع به نماز خواندن با این روشی که من میگم کنند در ابتدا کار فقط در نماز حواسشون به کلماتی که میگن باشه همه میگید چقدر راحت ولی امروز امتحان کنید بعد از 2 ماه که تمرکزتون قوی تر شد در حین خواندن نماز معنی کلمات را در حال خواندن نماز مرور کنید وقتی میگید بسم الله الرحمن الرحیم در همان حال به نام خداوند بخشنده مهربان هم در مغزتون مرور کنید در اصل متون عربی را در فکرتان ترجمه کنید خواهید دید چقدر تمرکزتان افزایش پیدا میکند من این روش ابداعی را 2 هفته هست تست کردم تا ببینم بدرد می خوره یا نه تا به شما بگم در ضمن این عمل باعث شده من بیشتر به نماز علاقه مند شوم و نمرکزم هم
50% زیاد شده

دوستان گرامی ارتباط با حضرت دوست آنهم ارتباط عاطفی نه فقط لقلقه زبانی و حرکات بدون اینکه معنا و فلسفه اش را بدانیم به زندگی جهت داده و باعث رشد استعدادهای انسان میگردد.
آن پروردگاری که فرمود :"نفخت فیه من روحی "
همو قدرتهای بزرگ و قدرت خلیفه اللهی را در انسان قرار داده است . دوستان گرامی آن هنگام که حضرت معصوم میفرماید :تخلقو ا بخلق الله . یعنی ای انسان بیا و متحد شو با خدا . بیا و انالحق شو . بیا و به اصلت به ریشه ات که همان روح خداوندی است بپیوند .
دوستان گرامی انسانی که چنین شد پالاییده میگردد . چنین انسانی نمیتواند به کسی بدی نماید . او قادر میشود زندگی ببخشد . خالق میگردد .حیات میبخشد و نور و روشنایی .
ای انسان درست است که تو ضعیف و نا توانی . همه اینها به ایندلیل است که از ریشه اصلیت از منبع قدرت و عزتت بریده ای . آنسان که رو به سوی او برگردانی و آنهنگام که با او متحد گردی اونیز به ذات با تو متحد خواهد شد .قطره ای که به دریا پیوست . دیگر قطره نیست . او حقیقت دریا را در دل دارد .او قادر است مانند دریا به تلاطم درآید .
ای بندگان خدا دوست بدارید تا خدایتان دوسستان بدارد . ببخشایید انچنان که از خدایتان انتظار بخشش دارید . انسان تا به صمیمیت کودکان نباشد راهی به ملکوت آسمانها ندارد .
خداوند همان حقیقتی است که بدون ان نمی شود زندگی کرد . اگر چشمان ناتوان ما نور بیرون را نبینند دلیل بر نبود آن نیست . خدا همواره بوده و هست و خواهد بود . شاید چشمان ناتوان ما نتواند او را آنسان که باید ببینند ولی او همیشه هست و انوار وجودش و لطف و کرمش است که به ما بندگان حقیر ناتوان قدرت حیات میبخشد . هم اوست که نیروی زندگی در دل دانه قرار داده تا از اعماق خاک تیره و سیاه بتواند راه خود را برای یافتن خورشید و نور و حیات بیابد . ای انسان تو از یک دانه ضعیف تری ؟؟؟؟
به خدای برس ! !!آنهنگام که ندایش را در درون قلبت احساس کردی اورا نیز خواهی دید.
خدای را در خنده کودکان معصوم بجویید . خدای را در تپش قلب یک پروانه جستجو کنید و آری آنهنگام که زندگی خویش را برای زندگی دیگران دادید خدا را نیز خواهید یافت زیرا همو بود که روح خویش را برای زندگی انسانی مثل من و تو به امانت به ما داد....
حضرت باریتعالی فرمود:
آنبنده ای دنبال رسیدن به من باشد عاشقم خواهد شد . و آنکه عاشقم شود من نیز عاشقش خواهم شد و آنرا که عاشقش شوم خواهمش کشت و خونبهایش را خواهم داد و آن خون بها چیزی جز خویشتن نیسم .....
دوستان گرامی با خداوند باشید تا خدا با شما باشد . خدای را در آسودگی بخوانید تا خدایتان در پریشانی به یاریتان بشتابد......

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
با عرض سلام خدمت دوستان مدتی بود از جمع گرم شما دوستان و اساتید عزیزم دور بودم اما با نفس گرم استاد لینخو استاد عزیزم که همیشه گرما بخش محفل ماست چیزی کم نیست و احساس کمبودی در تاپیک مشاهده نمی شود . اما از امروز باز هم در خدمت شما هستم تا با یاری اساتید خوب دیگر تاپیک گامهای نیروی درون را محکمتر برداریم انشالله .
پذيرش در زنها

يك رنگ به خصوص بر روي هر يك از اين هفت چاكرا اثر بيشتري دارد، يعني فركانس امواج چاكراها با رنگ مربوطه افزايش يافته،‌ شفاف تر و درخشان تر مي شود. گفته شد كه چاكراها در مردان در جهت عقربه هاي ساعت مي چرخند و طبق آموزش هاي چيني اين جهت چرخش در طبيعت نمايانگر قدرت اراده، فعاليت و هم چنين خصوصيات منفي مثل پرخاشگري و خشونت مي باشد و غلبه و تسلط را در مردها مي رساند.
در زنان جهت حركت چاكراها خلاف عقربه هاي ساعت است و اين نوع حركت در طبيعت نمايانگر پذيرش و توافق مي باشد. به همين دليل چيني ها معتقدند زنها فعاليت بيشتري در ابراز احساسات دارند و مردها ميل به پذيرش احساسات و يا باقي ماندن در وضعيت منفعل دارند.
چرخش متناوب چاكراها باعث مي شود مردها و زنها در زمينه هاي مختلف زندگي به اشكال متفاوتي انرژي ها را به سوي كامل شدن هدايت كنند. چاكراها امواجي را كه با فركانس هاي خودشان هم خواني داشته باشد از محيط اطراف مي گيرند و مانند آنتن عمل مي كنند. امواج انرژي را در هر حدي كه باشند مي گيرند و ما را به آنچه در طبيعت، جهان و اطرافمان در جريان است وصل مي كنند. چاكراها هم چنين انرژي ها را دقيقا به اطراف ساطع مي كنند. از اين رو باعث تغيير اتمسفر اطراف ما مي شوند. از راه چاكراها مي توانيم امواج سلامتي و يا پيام هاي آگاهانه و ناخودآگاه بفرستيم و ديگران، شرايط و حتي ماده را تحت تأثير قرار دهيم،‌ آن هم درجهت مثبت يا منفي.

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
مبحث کلی و پایانی چاکراها تقریباً هر آنچه در مورد چاکراها باد می دانستیم از لحاظ تئوری کامل شده است .
پذيرش در زنها

درباره چاکراها

آيا مي دانيد 7 مركز انرژي « چاكرا» در بدن شما وجود دارد؟

هر انساني نيروي بالقوه اي براي كامل بودن در خود دارد. نيروي شگفت انگيز و فريبنده أي كه اعجاز خلقت محسوب مي شود. نام ديگر اين نيروي بالقوه «چاكرا» مي باشد. چاكراها انرژي حياتي را از محيط اطراف و از كيهان مي گيرند و آنها را به امواج مورد نياز نقاط مختلف بدن تبديل مي كنند. علاوه بر اين آنها انرژي را به اطرافشان پخش مي كنند. توسط اين سيتسم انرژي، انسان نهايتا در حوزة‌ تبادل دايم انرژي با كيهان و دنيا و انسان هاي ديگر است.
طبق دست نوشته هاي قديمي 88000 چاكرا در بدن هر يك از ما وجود دارد و به ندرت مي توان نقطه أي در بدن انسان پيدا كرد كه در برابر دريافت و انتقال يا تغيير دادن انرژي ها حساس نباشد. فقط حدود 40 چاكراي فرعي وجود دارد كه مهمترين آنها در طحال، پشت گردن، كف دست ها و كف پاها قرار دارند. اما تقسيم بندي ديگري هم براي تعداد چاكراها وجود دارد كه مي گويند چاكراهي مهم در بدن انسان 7 تا مي باشند كه دائما در حال چرخش به سر مي برند. چرخش چاكراها در مردان به سمت راست (در جهت عقربه هاي ساعت) و در زنان به سمت چپ مي باشد. وقتي درمانگران مي خواهند چاكرايي را تقويت كنند مي توانند در جهت چرخش چاكراها كار درمان را انجام دهند. مثلا در رايحه درماني مي توان مواد معطر را به صورت دوراني در جهت چرخش چاكراها حركت داد يا اگر با سنگ هاي قيمتي مي خواهيد روي چاكراها تأثير بگذاريد باز مي توانيد جهت چرخش چاكراها را در نظر داشته باشيد.

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
البته این برای خانمهای عزیز تاپیک کار ساز است .
تعادل هورموني در زنها

براي تعادل هورموني در زن ها از سنگ قمر مي توان استفاده كرد. اين سنگ بر روي چاكراي دوم تاثير مي گذارد.

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
خلاق شدن

براي خلاق شدن از سنگ عقيق قرمز استفاده كنيد. امواج اين سنگ انرژي شما را با انرژي زيبا و خلاق زمين هماهنگ كرده و قدرت تمركز را بالا مي برد و باعث مي شود جريان تازه أي از خلاقيت در شما جان بگيرد.

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
رهايي از کم خوني

براي رهايي از كم خوني از سنگ مرجان قرمز استفاده كنيد. امواج اين سنگ اثر محرك بر روي توليد سلول هاي خوني دارد و شما را قوي مي سازد.

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
پيدا کردن اعتماد به نفس

براي اعتماد به نفس پيدا كردن بايد چاكراي اول خود را متعادل كنيد. سنگ عقيقي كه با نگين كريستال (بلور) باشد به شما اطمينان خاطر و اعتماد به نفس مي بخشد.

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
تعلق و وابستگي به جسمانيت وعادت کردن به آن ، دليل بسياري از مشکلات روحي يا حتي از دست دادن لذتهاي بي نهايتي است که خداوند امکان تجربه آن را به بشر داده است ...لذا اولين مرحله و گام در رسيدن به عالم آرامش و در واقع رسيدن به او ، رها شدن از جسم و قطع تعلقات است .
با تشکر شائولین/.

مقاله زير آموزش ساده ترين نوع خود هيپنوتيزم به عنوان Relaxation ، مقدمه اي براي کنترل ذهن ، راز اصلي تمرکز قوا و حذف تنشهاي غير ضروري و زيانبار بدن است .

مراحل يازده گانه:

1>شروع خواب مصنوعي> مکاني ساکت و دنج پيدا کنيد ، آرام روي صندلي اي راحت بنشينيد و يا در جايي نرم دراز بکشيد (گذاشتن موسيقي اي آرام يا صداي طبيعت مي تواند کيفيت کار را بهتر کند). سپس چشمها را بسته و از 10 تا 1 به صورت معکوس بشماريد به طوريکه شماره ها يک در ميان با دم و بازدم تنظيم شوند ، مثلا با شماره 10 ،نفسي عميق بکشيد و 15 ثانيه نگهداريد سپس با شماره 9 بيرون دهيد و همينطور الي آخر. . . در ضمن تصور کنيد لحظه به لحظه و با هر شماره بدن شما سنگينتر مي شود.

2>رها سازي پاها> ابتدا پاي راست خود را از انگشتانش تا کمر(يا تا زانو)در ذهن مجسم کنيد . آن را احساس کنيد و در ذهن خود تصور کنيد که تمام اجزاي آن مثل خمير شل ، گرم و سنگين شود ؛ سنگين سنگين ،اين کلمه را 5 بار تکرار کنيد ؛ وارد جزئيات شويد و سعي کنيد به ترتيب عمل کنيد يعني به خود القا کنيد که پاي راستتان تا کمر از نوک انگشتان ، پاشنه پا ، کف پا، ساق پا، ران و... همه و همه شل ، سنگين و گرم شده اند بعد همينطور پاي چپ(براي اينکار مي توانيد در ذهن خود 5 بار به پاهايتان دستور بدهيد که آرام سنگين و گرم شو و بگوييد لحظه به لحظه پاهايم گرمتر و سنگينتر و شل تر مي شوند . احساس سه کلمهً گرم ، سنگين و شل را مدام در ذهن خود تکرار کنيد .)

3>رها سازي تنه> يک نفس نيمه عميق و آرام بکشيد و همه بدنتان را رها کنيد.حالا عضلات شکم ، سينه ، سرسينه ها و پهلوها را رها کنيد ؛ تصور کنيد تمام قسمتهاي بدنتان شل شده اند لذا اين قسمتها را ، راحت ، آسوده ، شل ، سنگين و گرم شده باور کنيد ، مي توانيد 5 بار ذهني بگوييد از کمر تا کتفم شل و سنگين شده و لحظه به لحظه گرمتر و شل تر و روانتر مي شود .(به تصوير کشيدن اجزاء بدن در ذهن به صورت ماده اي مثل خمير يا هر ماده اي که در حال وارفتن و روان شدن باشد بسيار کمکتان مي کند)

4>رها سازي دستها> منظور ، قسمت مچ دست تا انگشتان مي باشد ؛ پس ابتدا دست راست و سپس چپ خود را رها و شل کنيد ،دقيقا مانند مراحل قبل ؛يعني تصورکنيد تمام اجزاي دست مورد نظر شل و سنگين شده .بهتر است از نوک انگشتان شروع کنيد و 5 بار به خود بگوييد دست چپم شل و سنگين شده است ،آرام و رها .

5>رها سازي کتفها و بازوها> کتفها و بازوهايتان را شل ، سنگين و بدون هيچ انقباضي قرار دهيد (همانطور که با اعضاي قبلي رفتار کرديد) ، مي توانيد تصور کنيد همينطور که بازوهاي شما سنگين، شل و گرم مي شوند به تدريج مثل خميري نرم ، روان به سوي پاهايتان در جريان است .

6>رها سازي سر> حال نوبت عضلات گردن ، فک ، چانه ، صورت ، لبها ، گونه ها ، پيشاني ، گوشها ، ماهيچه هاي زير چشم و موها رسيده است .تصور کنيد اختيار اين قسمتها دست شما نيست و همه شان شل ، گرم ، سنگين و مايع شده اند ؛ رهايشان کنيد و در ذهن ببينيد صورتتان آرام و آسوده شل شده است .

7>چسباندن پلکها> اکنون تصور کنيد پلکهايتان شديداً به هم چسبيده اند ، يعني تصور کنيد آنها را با قويترين چسب دنيا به هم چسبانده اند و شما در ذهن خود مجسم کنيد که نمي توانيد چشمهايتانرا باز کنيد آرام آرام عضلات صورت را شل کرده و رهايشان کنيد .

8>پاکسازي آلودگيها> در اين مرحله در ذهن و خيال خود تصور کنيد هوايي زلال و شفاف (ترجيحا قابل رويت) به درون ريه هايتان مي فرستيد به طوريکه اين هوا علاوه بر ريه ها ، به تمام سلولها و اتمهاي اجزاي ديگربدن نيز وارد شده و همه عضلات داخلي و ماهيچه ها و مغزتان را پاک پاک پاک ، صاف و زلال و شفاف مي کند و به همين دليل هواي وارد شده سياه رنگ مي شود ؛ پس در بازدم ، آن رنگ سياه که در واقع بيماريها ، نقطه ضعفها ، ناراحتي ها و مشکلاتتان است بيرون مي رود . اين تنفس شامل دم پاک و بازدم سياه رنگ را مرتب تکرار کنيد و تصور کنيد که با بيرون رفتن تنشها و بيماريها به صورت دود سياه ، لحظه به لحظه شادابتر و سرحالتر مي شويد و رفته رفته رنگ سِاه بازدمها نيز کمتر مي شود تا آنجا که هم دم و هم بازدمتان زلال و شفاف و پاک مي شوند و در واقع تمام سلولهاي بدنتان را پاک و تميز و جوانتر شده مي بينيد .

9>افزايش کيفيت آرامش> تصور کنيد کنار دريا در ساحلي بسيار زيبا يا کنار رودخانه اي جنگلي يا در باغي سرسبز و آرام يا روي تشکي نرم و لطيف يا قايقي راحت در وسط اقيانوسي آرام زير گرماي مطلوب خورشيد ونسيم خنک پرطراوتي(و خلاصه هر مکان و فضاي آرامشبخشي که بودن در آنجا را دوست داريد )دراز کشيده ايد ؛ احساس کنيد که نسيم دريا يا صداي آب شما را آرام و آرامتر مي کند ، خورشيد به صورت حرارتي مطبوع بر شما مي تابد و بدنتان را نوازش و گرم مي کند . حالا در ذهن بگوييد لحظه به لحظه آرامتر مي شوم ، دستهايم ، پاهايم ،کمرم ،سينه ام ،شکمم ،عضلات صورتم همه سنگين و سنگين تر مي شوند .دست چپم ، سنگين شده سنگين سنگين ، دست راستم شل و آرام شده سنگين سنگين ، گرم گرم ؛ هر نفسي که مي کشم مشکلات ، تنشها ،بيماريها و انقباضها از بدنم حذف ميشود و من آرام و راحتم ، پاهايم ، سينه ام و سرم سنگين و گرمند ، من راحتم من آرامم . در اوج نشاط وآرامش ، آسوده و راحت ، رها و آزاد و شاد و اميدوار .(دقت کنيد که تکرار اين کلمات و تصور کردن دوباره اجزاي بدن به صورتي آرام در افزايش کيفت آرامش شما بسيار مهم است).

10>تلقين خواسته ها> اين مرحله ، مرحله تلقين دقيقتر آمال است ؛ هر چه مي خواهيد و هر آرزوئي که داريد به صورت جمله اي کوتاه در ذهن خود بيان کنيد مثلا بگوئيد من هر لحظه به لحظه و روز به روز از هر لحاظ بهتر مي شوم يا من در درسها يا کارم موفق هستم ،يا من ثروتمندم ،يا من سالمم . حتما اين جملات را به زبان حال (نه اينکه از اين به بعد مي خواهم باشم)و با ساختاري مثبت بيان کنيد (ا زکلمات منفي و کلمه نه خودداري کنيد) . جملات را چندين بار تکرار کنيد و تصور کنيد که به هدف خود رسيده ايد .دوستان را ببينيد که برايتان شادماني مي کنند ، صداها را بشنويد که به شما تبريک مي گويند ، افراد و دوستان شما را در بغل کرده مي بوسند و موفقيتتان را تبريک ميگويند ، احساس بسيار بسيار خوبي داريد .خوش به حالتان.

11>بيدار شدن از خواب مصنوعي> آرام آرام از 1 تا 10 بشماريد ، با هر شماره تنفس را تندتر کنيد کوتاه و سريع ، و به خود بگوييد وقتي به 10 رسيدم چشمهايم را باز مي کنم ، شاداب و سر حالم ، کاملا با نشاط و سرحال ، خوشحال و پر انرژي . انگشتان پاي راست را تکان بدهيد ، آنگاه انگشتان پاي چپ ،ساق پاي راست و ساق پاي چپ ؛رانها را به حرکت درآوريد ؛ پاها را بالا بياوريد ؛ دستهايتان را تکان دهيد ؛ گردنتان و عضلات صورت را منقبض کنيد ، تکان بخوريد ، شاد و سر حال چشمها را باز کنيد و بعد از 30 ثانيه بنشينيد با اين عمل شما امواج آلفا مغز خود را فعال مي کنيد .( تذکر مهم اينکه در مرحله 11 حتما با تلقين معکوس ، حالت سنگيني و کرختي بدنتان را حذف کنيد مثلا بگوييد پاي چپم سبک شده ، دمايش عاليست و راحتم ، همچنين حتما تلقين کنيد من بعد از بيداري شاد و سرحال و پر انرژي مي شوم ، تمام اعضاي بدنم در حالت عادي راحتتر و پر انرژي اند.)

نکاتي بيشتر:

> تقسيم کردن بدن به اجزاي بيشتربدين منظور است که عمل تن آرامي به آساني امکانپذير شود .زيرا مغز فرمانهاي جزئي را سريعتر از فرمانهاي کلي به اجرا مي گذارد . پس بدن خود را قسمت به قسمت شل کنيد تا به مرحله مفيد و موثر تن آرامي برسيد.

> مثالها ، ترتيب و جملاتي که در اين مراحل آورده شده بود بي شک ثابت نيستند ؛ بخصوص در مراحل 8 ،9 و 10 تا آنجا که مي توانيد قوه تخيلتان را به کار بگيرد .طبيعتا پس از انجام يکي دو بار مي توانيد متناسب سيستم روحي ، جسمي و نيازهاي خود آنها را تغيير دهيد و سعي کنيد تمام مراحل را براي خود سفارشي(Customize)کنيد .

> با توجه به تکنيکهاي NAC (علم تداعي عصبي شرطي ) در ابتداي مرحله 11 که شروع به برگشت به حالت عادي مي کنيد در ذهن خود تصور کنيد مثلا دست چپتان را مشت کرده ايد . بعدها در مواقع ضروري ، هر وقت و هر جا ، در جمع ، ماشين و محيطي شلوغ يا پرتنش که شما اين کار يعني مشت کردن دست چپتان را انجام دهيد و چشمهايتان را ببنديد ، بلافاصله احساس آرامش مي کنيد و امواج آلفا ، مغز شما را شاد مي کنند.

> در ضمن ذکر اين نکته نيز لازم است که منظور از گفتن فلان جمله در مراحل مذکور آن نيست که آنها را به زبان بياوريد بلکه بايد طوري بيان و احساس شود که کل وجود شما جملات مورد نظر را فرياد کند.

> مي توانيد جملات مورد نظر را با تنظيم زمانبندي مناسب ،همراه موسيقي اي ملايم بر روي يک نوار کاست ذخيره کرده و از آن در حين انجام دادن مراحل استفاده کنيد .

> مسلما رفتن به حالت Relaxation و اعمال مشابه براي عوض کردن اجتماع يا آدمهاي اطرافتان نيست بلکه روشي است تا شما را با روحتان آشتي دهد و قدرتهاي نامتناهي اي که خداوند متعال در اختيارتان قرار داده را به کنترل شما درآورد تا بوسيله آنها بتوانيد در برابر محيط ، موقعيتها ، فرصتها و افراد پيرامونتان بهترين تصميم و عکس العمل را به کا بنديد ...

Farewell

ديدن آرامش و شادي ديگران هميشه براي من انرژي بخش است
لذا با آرزوي رها شدن همه انسانها از بندها و زنجيرهايي که در واقع خود به جسم و روح خود کشيده اند شما را به يگانه منبع بي نهايت انرژي ، ايزد بزرگ ، مي سپارم...
تا خود نخواهيد هيچ تغييري رخ نمي دهد ...
اميدوارم در نهايت آرامش و اطمينان باشيد درحالي که سرشار از انرژي ، نشاط و اشتياق هستيد...

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
رهايي از بدبيني

اگر شكاك و بيش از حد بدبين هستيد پودر ميخك را استشمام كنيد. اين رايحه باعث مي شود كه گره هاي چاكراي اول باز شود و شما را از قيد افكار خشك و بدبينانه رها مي كند.

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
رهايي از اضطراب

براي آرامش يافتن و دوري از اضطراب بوي تند روغن چوب سدر را استشمام كنيد. اين رايحه شما را به تمام نيروهاي زندگي طبيعي وصل مي كند و احساس آرامش و امنيت به شما مي بخشد.

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
علاقه به زندگي

اگر زندگي را بار سنگيني بر دوش خود حس مي كنيد چاكراي اول شما كم كار است. براي اين كه بتوانيد با مسايل روزمرة زندگي خود روبه رو شويد از نوارهاي ضبط شده صداي طبيعت استفاده كرده و قبل از خواب به اين آهنگ ها گوش دهيد. البته رفتن به دامن طبيعت بهتر است.

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
غلبه بر ضعف جسمي

غلبه بر ضعف جسمي و طي كردن دوران نقاهت خصوصا بعد از عمل جراحي به چاكراي اول مربوط مي شود. سنگ آهن نيرو و انرژي لازم را به بدن شما باز مي گرداند. و انرژي هاي پنهان در چاكراي اول را فعال مي كند.

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
رهايي از افسردگي

براي رهايي از افسردگي از رنگ قرمز استفاده كنيد. تي شرت هايي به رنگ قرمز بپوشيد. پردة‌ قرمز در اتاق تان باعث مي شود كه گرما و شور و سرزندگي به زندگي شما باز گردد.

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
غلبه بر زودرنجي

براي غلبه بر حساس بودن و زودرنجي مي توانيد مصوت (U) با تلفظ (او) با صداي نت دو را شب ها قبل از خواب تكرار كنيد.
اين صدا حركتي رو به پايين داشته و شما را به عمق ناخودآگاهتان هدايت مي كند.

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
صبور شدن

براي پيدا كردن (صبر) از سنگ ژاسب قرمز ـ سبز استفاده كنيد. اين سنگ شما را با امواج زمين كه مظهر صبر و فروتني است هماهنگ كرده و شما را مقاوم و صبور مي كند.

بالا