به نقل از totti_mmp :
سلام دوستان اما یک تمرین بسیار اثر بخش برای تمرکز فکر
نمیدونم دوستان این تاپتیک کدامشون نماز میخوانند ولی من پیشنهاد میکنم اگه میخوان نیروی درون را افزایش دهند باید شروع به نماز خواندن با این روشی که من میگم کنند در ابتدا کار فقط در نماز حواسشون به کلماتی که میگن باشه همه میگید چقدر راحت ولی امروز امتحان کنید بعد از 2 ماه که تمرکزتون قوی تر شد در حین خواندن نماز معنی کلمات را در حال خواندن نماز مرور کنید وقتی میگید بسم الله الرحمن الرحیم در همان حال به نام خداوند بخشنده مهربان هم در مغزتون مرور کنید در اصل متون عربی را در فکرتان ترجمه کنید خواهید دید چقدر تمرکزتان افزایش پیدا میکند من این روش ابداعی را 2 هفته هست تست کردم تا ببینم بدرد می خوره یا نه تا به شما بگم در ضمن این عمل باعث شده من بیشتر به نماز علاقه مند شوم و نمرکزم هم
50% زیاد شده
دوستان گرامی ارتباط با حضرت دوست آنهم ارتباط عاطفی نه فقط لقلقه زبانی و حرکات بدون اینکه معنا و فلسفه اش را بدانیم به زندگی جهت داده و باعث رشد استعدادهای انسان میگردد.
آن پروردگاری که فرمود :"نفخت فیه من روحی "
همو قدرتهای بزرگ و قدرت خلیفه اللهی را در انسان قرار داده است . دوستان گرامی آن هنگام که حضرت معصوم میفرماید :تخلقو ا بخلق الله . یعنی ای انسان بیا و متحد شو با خدا . بیا و انالحق شو . بیا و به اصلت به ریشه ات که همان روح خداوندی است بپیوند .
دوستان گرامی انسانی که چنین شد پالاییده میگردد . چنین انسانی نمیتواند به کسی بدی نماید . او قادر میشود زندگی ببخشد . خالق میگردد .حیات میبخشد و نور و روشنایی .
ای انسان درست است که تو ضعیف و نا توانی . همه اینها به ایندلیل است که از ریشه اصلیت از منبع قدرت و عزتت بریده ای . آنسان که رو به سوی او برگردانی و آنهنگام که با او متحد گردی اونیز به ذات با تو متحد خواهد شد .قطره ای که به دریا پیوست . دیگر قطره نیست . او حقیقت دریا را در دل دارد .او قادر است مانند دریا به تلاطم درآید .
ای بندگان خدا دوست بدارید تا خدایتان دوسستان بدارد . ببخشایید انچنان که از خدایتان انتظار بخشش دارید . انسان تا به صمیمیت کودکان نباشد راهی به ملکوت آسمانها ندارد .
خداوند همان حقیقتی است که بدون ان نمی شود زندگی کرد . اگر چشمان ناتوان ما نور بیرون را نبینند دلیل بر نبود آن نیست . خدا همواره بوده و هست و خواهد بود . شاید چشمان ناتوان ما نتواند او را آنسان که باید ببینند ولی او همیشه هست و انوار وجودش و لطف و کرمش است که به ما بندگان حقیر ناتوان قدرت حیات میبخشد . هم اوست که نیروی زندگی در دل دانه قرار داده تا از اعماق خاک تیره و سیاه بتواند راه خود را برای یافتن خورشید و نور و حیات بیابد . ای انسان تو از یک دانه ضعیف تری ؟؟؟؟
به خدای برس ! !!آنهنگام که ندایش را در درون قلبت احساس کردی اورا نیز خواهی دید.
خدای را در خنده کودکان معصوم بجویید . خدای را در تپش قلب یک پروانه جستجو کنید و آری آنهنگام که زندگی خویش را برای زندگی دیگران دادید خدا را نیز خواهید یافت زیرا همو بود که روح خویش را برای زندگی انسانی مثل من و تو به امانت به ما داد....
حضرت باریتعالی فرمود:
آنبنده ای دنبال رسیدن به من باشد عاشقم خواهد شد . و آنکه عاشقم شود من نیز عاشقش خواهم شد و آنرا که عاشقش شوم خواهمش کشت و خونبهایش را خواهم داد و آن خون بها چیزی جز خویشتن نیسم .....
دوستان گرامی با خداوند باشید تا خدا با شما باشد . خدای را در آسودگی بخوانید تا خدایتان در پریشانی به یاریتان بشتابد......