• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هارد دیسکها و حافظه های فلش

peiman

Registered User
لایک‌ها
21
الان تو فروم گشتم دیدم اکسترنال خیلی گرونه و اصلا به صرفه نیست همون اینترنال انگاری بهتره

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من خودم یه maxtor one touch II دارم که تو یه جایی تو همین قسمت سخت افزار هم در موردش توضیح دادم خیلی خوبه و من اصلا باحاش مشکلی ندارم و خیلی سریع بعد از نصب نرم افزارش با زدن دکمه ابی روش از هارد بکاپ میگیره واقعا سرعت بکاپ گیریش عالیه من 200 گیگش رو خریدم نزدیک 190 تومن الان فک کنم نزدیک 170 تومن باشه

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
نرم افزاری که روی این OneTouch ها هست (Retrospect Backup) خیلی عالی و جالبه. اگر اون رو داشته باشید با هر هاردی میتونید اون کار رو انجام بدید.

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از saeid_2001 :
من خودم یه maxtor one touch II دارم که تو یه جایی تو همین قسمت سخت افزار هم در موردش توضیح دادم خیلی خوبه و من اصلا باحاش مشکلی ندارم و خیلی سریع بعد از نصب نرم افزارش با زدن دکمه ابی روش از هارد بکاپ میگیره واقعا سرعت بکاپ گیریش عالیه من 200 گیگش رو خریدم نزدیک 190 تومن الان فک کنم نزدیک 170 تومن باشه

اگر امكانش هست لينك مورد نظر رو بدين تا مطالعه كنيم. و در مورد اين نرم افزاري هم كه پرهام جان گفتن اطلاعات كسب كنيم.
ممنون.

peiman

Registered User
لایک‌ها
21
این maxtor one touch II حجم بالا تر نداره اخه هارد اصلی من 160 هست میخوام هارد دومم حداقل دوبرابر باشه
در ضمن کسی با هارد کیس کار کرده اون چجوریاست؟

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از djpeiman :
این maxtor one touch II حجم بالا تر نداره اخه هارد اصلی من 160 هست میخوام هارد دومم حداقل دوبرابر باشه
در ضمن کسی با هارد کیس کار کرده اون چجوریاست؟
چرا اون موقع که من خریدم 250 و 300 گیگ هم داشت که 16 مگ بافر هم بودن حالا شاید بیشترش هم اومده باشه.هارد با کیس هم مطمئن باش نمیتونی اونطوری که باید از هارد کار بکشی من خودم از این کیسهای IDE دارم که البته توش cd Rw گذاشتم با اینکه سی دی رایتره 52X هست ولی عمرا بیشتر از 40X نتونستم باهاش رایت کنم ولی مطمئنم اگه مستقیم به مینبورد وصل شه 52X رو رایت میکنه. حالا دیگه در مورد هارد بماند

اون ادرس هم که توش one touch II رو در موردش توضیح دادم اینه:http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=428718&postcount=18

peiman

Registered User
لایک‌ها
21
دستت درد نکنه نوشته بودی که اون زمان که تازه خریده بودی ازش راضی بودی اما می خوام بپرسم حالا چطور همنوز هم سرعتش خوبه و اینکه راجع به نرم افزارش امکانش هست جایی اپلودش کنی و اخری اینکه وزنش و ابعادش حدودا چقدر هستند چون تو عکس نمیشه توضیح داد

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از djpeiman :
دستت درد نکنه نوشته بودی که اون زمان که تازه خریده بودی ازش راضی بودی اما می خوام بپرسم حالا چطور همنوز هم سرعتش خوبه و اینکه راجع به نرم افزارش امکانش هست جایی اپلودش کنی و اخری اینکه وزنش و ابعادش حدودا چقدر هستند چون تو عکس نمیشه توضیح داد
جواب در پست 4 داده شده.

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
Maxtor یک سری دیگه داره به نام Maxtor Shared Storage که دارای رابط لن هست. یعنی به کارت شبکه یا سوئیچ وصل میشه.

برای Dantz Retrospect Backup هم اینجا رو ببینید: http://www.dantz.com

peiman

Registered User
لایک‌ها
21
Quote:
Originally Posted by djpeiman

جواب در پست 4 داده شده.

نه داده نشده من تو پستم 4 تا سوال پرسیدم ولی اون جا فقط به یکیش جواب داده شده

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اندازش دقیقا 40 *140 * 220 میلیمتر است وزنشم نمیدونم دقیقا چقدره ولی بخاطر بدنه فلزی که داره یکمی وزنش زیاده .منم تا الان هیچ مشکلی باهاش نداشتم و مثل ساعت هم کار میکنه .این برنامه هم که من دارم همون که parham.G گفتن. برای من مخصوص هارد one touch هست و برای one touch maxtor ساخته شده در اصل یه نسخه از برنامه dantz retrospect express هست که به سفارش maxtor برای one touch ساخته شده در اصل برنامه خوده مکستوره به اسم maxtor express که شامل چند برنامه هست که اینم جزوشه ببین اینه :

mw625d.jpg

یه برنامه مخصوص شبکه هم داره که البته من اصلا با اون کار نکردم اونم برای همین retrospect هست

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
هارد مكستور 400 گيگا بايتي الان در بازار است . با قيمت 260.000 تومان .
بالاتر از اين حجم را من نديده ام .

ARH

Registered User
لایک‌ها
4
شك نكن كه بهترين هاردي كه ميتوني تهيه كني Seagate Barracoda 7200.9 هست ! 80 حدود 52 قيمت گرفتند SATA و 8MB Buffer‌و NCQ ديگه چي ميخواي !

mordab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مدیرا توجه لطفا با توجه به اینکه تاپیک های زیادی راجع به خرید هارد دیده میشه لطفا این رو تیک بزنید که همه همینجا بپرسن ممنون!

parsbin

Registered User
لایک‌ها
3
ممنون دوست گرامی
ولی من شنیدم هاردهای sata به برخی از سیستمها گیر میدن
سیستم من هم مال عهد زغال سنگه!
مشکلی نداره؟

parsbin

Registered User
لایک‌ها
3
من اصلا از سخت افزار سر در نمیارم
ولی فکر میکنم giga 6r mml
باشه

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
شما يه هارد IDE SEAGATE BARCUDA گيگ 80 بخر با گارانتي فورتكس ازمغازه خوده فورتكس تو بازار رضا بخر

بالا