به نقل از saeid_2001 :من خودم یه maxtor one touch II دارم که تو یه جایی تو همین قسمت سخت افزار هم در موردش توضیح دادم خیلی خوبه و من اصلا باحاش مشکلی ندارم و خیلی سریع بعد از نصب نرم افزارش با زدن دکمه ابی روش از هارد بکاپ میگیره واقعا سرعت بکاپ گیریش عالیه من 200 گیگش رو خریدم نزدیک 190 تومن الان فک کنم نزدیک 170 تومن باشه
چرا اون موقع که من خریدم 250 و 300 گیگ هم داشت که 16 مگ بافر هم بودن حالا شاید بیشترش هم اومده باشه.هارد با کیس هم مطمئن باش نمیتونی اونطوری که باید از هارد کار بکشی من خودم از این کیسهای IDE دارم که البته توش cd Rw گذاشتم با اینکه سی دی رایتره 52X هست ولی عمرا بیشتر از 40X نتونستم باهاش رایت کنم ولی مطمئنم اگه مستقیم به مینبورد وصل شه 52X رو رایت میکنه. حالا دیگه در مورد هارد بماندبه نقل از djpeiman :این maxtor one touch II حجم بالا تر نداره اخه هارد اصلی من 160 هست میخوام هارد دومم حداقل دوبرابر باشه
در ضمن کسی با هارد کیس کار کرده اون چجوریاست؟
جواب در پست 4 داده شده.به نقل از djpeiman :دستت درد نکنه نوشته بودی که اون زمان که تازه خریده بودی ازش راضی بودی اما می خوام بپرسم حالا چطور همنوز هم سرعتش خوبه و اینکه راجع به نرم افزارش امکانش هست جایی اپلودش کنی و اخری اینکه وزنش و ابعادش حدودا چقدر هستند چون تو عکس نمیشه توضیح داد
Quote:
Originally Posted by djpeiman
دستت درد نکنه نوشته بودی که اون زمان که تازه خریده بودی ازش راضی بودی اما می خوام بپرسم حالا چطور همنوز هم سرعتش خوبه و اینکه راجع به نرم افزارش امکانش هست جایی اپلودش کنی و اخری اینکه وزنش و ابعادش حدودا چقدر هستند چون تو عکس نمیشه توضیح داد
جواب در پست 4 داده شده.