• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هارد دیسکها و حافظه های فلش

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
نظرم من اينه كه زياد ديگه روي محصولات مكستور حساب نكني. چون توليداتش قطع شده و گارانتي بين المللي هم نداره.

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از Heaven :
آقا سعید .... دریاب.... ما رو
سعید خان !!!!
اخ شرمنده من الان اون پست رو خوندم متوجهش نشده بودم ببخشید .ببین یه برنامه داره که اسمش Retrospect express HD هست این برنامه برای کمپانی معروف Dantz هست که یکی از بهترین تولید کنندهای برنامه بکاپ گیری در دنیا هست و برنامه backup گیریش همین Retrospect خیلی معروفه این هاردهای maxtor one touch یه نسخه اختصاصی مخصوص خودشون از نسخه express این برنامه رو همراهشون دارن که با زدن دکمه ابی رنگ روی هارد این برنامه به صورت اتوماتیک اجرا میشه و شروع میکنه به بکاپ گرفتن از هارد البته شما باید همیشه فضای خالی روی هاردت داشته باشی این برنامه در اصل میاد یه restore point از فایلها وفلدرهایی که انتخاب کردی میسازه و میتونی حتی براش مشخص کنی که در فلان تاریخ خودش اتوماتیک بکاپ بگیره.شما با این برنامه از هرچیزی میتونی بکاپ بگیری یه قسمتی داره که میتونی براش مشخص کنی که مثلا فقط از فایلهای office بکاپ بگیر یا از اهنگها بکاپ بگیر.برای اینکه یه از یه restore point استفاده کنی باید از خوده برنامه استفاده کنی یعنی برنامه لیست restore point ها رو به شما نشون میده و شما restore point زمان مورد نظرت رو انتخاب میکنی و بعد اطلاعات ذخیره شده رو دوباره بازیابی میکنه .
راستی چند روز پیش رفته بودم پایتخت هاردهای Maxtor One Touch III رو دیدم به حجمهای 600 گیگ و 1 ترابایت :blink: یعنی تقریبا 1000 گیگ قیمت 600 گیگش بود 530 تومن و 1 ترابایتش بود 670 تومن فکر کنم.

vzsoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
سعید جان از قیمتی که گرفتی ممنون

میشه اسم مغازه رو برای من PM بزنی

atropat

Registered User
لایک‌ها
2
سلام

من میخوام یه هارد 300 گیگ روی سیستمم نصب کنم ، مادربردم Shuttel MV43VN هست، نمی دونم ساپورت میکنه یا نه ، توی دفترچش که چیزی در این مورد ندیدم. لطفا راهنمایی کنین
البته چونماربرد پورت SATA نداره باید از ATA استفاده کنم. البته نمی دونم کارت PCI تبدیل ساتا تو بازار ایران هست یانه و اینکه ارزش داره به جای ATA از ُSATA با کارت PCI استفاده کرد یا نه ؟
من توی تبریز چندجا سر زدم ATA 300 گیگ نداشتن، تهران هم چند جا زنگ زدم بعضی هاشون کلا منکر وجود همچین هاردی هم شدن!!! :blink:

منتظر راهنماییهاتون هستم

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
سبز سيستم هاردهاي هيتاچي 500 گيگ ide هم آورده.

atropat

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از amd>intel :
سبز سيستم هاردهاي هيتاچي 500 گيگ ide هم آورده.
لطفا یه شماره تماس ازشون بدین تا ازشون پرس و جو کنم
در مورد اون یکی سئوالها هم اگه راهنمایی کنین متشکر میشم

GoodTricks

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام...
من یه دونه هارد مکستور ساتا (120)داشتم که سوخت...
وحالا میخوام یه دونه هارد بخرم ولی نمیدونم چی بخرم
نظر خودم هم رو دوتا هارده maxtor 250GB 16MB Buffer و Maxtor 160 Sata 8mb
به نظر شما کدوم بهتره؟؟؟
:(

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
شما 200 ساتا سامسونگ بگير . هم كم صداست و هم سرعتش عاليه. ميتوني هيتاچي ه م بخري از سبز سيستم پاساژ ايران

ملت

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از amd>intel :
شما 200 ساتا سامسونگ بگير . هم كم صداست و هم سرعتش عاليه. ميتوني هيتاچي ه م بخري از سبز سيستم پاساژ ايران
واقعا عاليه من يك دونه خريدم حرف نداره

hessam.dev

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هیتاچی و WD شدیدا توصیه میشه ... !!! :D

GoodTricks

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی ممنون... از نظراتتون ولی من توی اصفهانم!!!
اینجا هم فقط مکستور هست خیلی زور بزنی میتونی سیگیت یا وسترن بخری وخبری از هیتاچی وسامسونگ نیست...

Samin

Registered User
لایک‌ها
44
اساتید گرام
هارد 250 ساتا دو هیتاچی یا سیگیت از کجا میشه گرفت:rolleyes:

hessam.dev

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از همون جا که آقا امید گفت ... سبز سیستم - پاساژ ایران

haj mohsen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از amd>intel :

سامسونگ عالیه خصوصا اینکه صداش خیلی کمه . شما یه دونه مکستور ازت سوخته بس نیست که بازم میخوای بگیری؟ منم مثل خودت اصفهانی هستم . اما رفتم تهران گرفتم . شما هم به یکی که میره تهران بگو برات بگیره .

BROKEN.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه هارد 160 میخوام . کدومو بگیرم ؟
ساتا I یا سانا II ؟ سامسونگ یا سیگیت ؟
دمتون گرم.

Samin

Registered User
لایک‌ها
44
به نقل از haj mohsen :
سامسونگ عالیه خصوصا اینکه صداش خیلی کمه . شما یه دونه مکستور ازت سوخته بس نیست که بازم میخوای بگیری؟ منم مثل خودت اصفهانی هستم . اما رفتم تهران گرفتم . شما هم به یکی که میره تهران بگو برات بگیره .
میگن فقط 400 و 500 گیش رو داریم:(

haj mohsen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سامسونگ خوبه و خوب مسلما اگه مادربوردت ساپورت میکنه sataII بگیر .البته نمیدونم سامسونگ 160 sata II زده یا نه ؟ در مورد سیگیت چیزی نمیدونم اما اگه Western Digital گیر بیاری از همشون بهتره :happy:

GoodTricks

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اون مکستور که ازم سوخت تقسیر خودش نبود برق لا مصب چسبید بهش و دودش رفت رو هوا وبه اینصورت بدبخت شدم.فرستادمش گارانتی برام یه دونه 160 ساتا2 فرستادن !!!!!
البته مابه التفاوتش رو هم دادیم.ولی هاردی که برامون فرستادن به مین من نمیخوره و مجبور شدم اون رو بفروشم
حالا هنوز هم نتونستم یه هارد خوب بخرم...
دیروز تونستم یه 160 سامسونگ آی دی ئی یدا کنم ولی نمیدونم سامسونگ خوبه یا نه...
بیشتر برای سرعت هارد مهمه تا ظرفیتش البته دیگه از 120 کمتر نباشه حالا با این اوصاف لطفا شما به من کمک کنید
خیلی ممنون

بالا