اخ شرمنده من الان اون پست رو خوندم متوجهش نشده بودم ببخشید .ببین یه برنامه داره که اسمش Retrospect express HD هست این برنامه برای کمپانی معروف Dantz هست که یکی از بهترین تولید کنندهای برنامه بکاپ گیری در دنیا هست و برنامه backup گیریش همین Retrospect خیلی معروفه این هاردهای maxtor one touch یه نسخه اختصاصی مخصوص خودشون از نسخه express این برنامه رو همراهشون دارن که با زدن دکمه ابی رنگ روی هارد این برنامه به صورت اتوماتیک اجرا میشه و شروع میکنه به بکاپ گرفتن از هارد البته شما باید همیشه فضای خالی روی هاردت داشته باشی این برنامه در اصل میاد یه restore point از فایلها وفلدرهایی که انتخاب کردی میسازه و میتونی حتی براش مشخص کنی که در فلان تاریخ خودش اتوماتیک بکاپ بگیره.شما با این برنامه از هرچیزی میتونی بکاپ بگیری یه قسمتی داره که میتونی براش مشخص کنی که مثلا فقط از فایلهای office بکاپ بگیر یا از اهنگها بکاپ بگیر.برای اینکه یه از یه restore point استفاده کنی باید از خوده برنامه استفاده کنی یعنی برنامه لیست restore point ها رو به شما نشون میده و شما restore point زمان مورد نظرت رو انتخاب میکنی و بعد اطلاعات ذخیره شده رو دوباره بازیابی میکنه .به نقل از Heaven :آقا سعید .... دریاب.... ما رو
سعید خان !!!!
لطفا یه شماره تماس ازشون بدین تا ازشون پرس و جو کنمبه نقل از amd>intel :سبز سيستم هاردهاي هيتاچي 500 گيگ ide هم آورده.
واقعا عاليه من يك دونه خريدم حرف ندارهبه نقل از amd>intel :شما 200 ساتا سامسونگ بگير . هم كم صداست و هم سرعتش عاليه. ميتوني هيتاچي ه م بخري از سبز سيستم پاساژ ايران
به نقل از amd>intel :شما 200 ساتا سامسونگ بگير . هم كم صداست و هم سرعتش عاليه. ميتوني هيتاچي ه م بخري از سبز سيستم پاساژ ايران
میگن فقط 400 و 500 گیش رو داریمبه نقل از haj mohsen :سامسونگ عالیه خصوصا اینکه صداش خیلی کمه . شما یه دونه مکستور ازت سوخته بس نیست که بازم میخوای بگیری؟ منم مثل خودت اصفهانی هستم . اما رفتم تهران گرفتم . شما هم به یکی که میره تهران بگو برات بگیره .