• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هارد دیسکها و حافظه های فلش

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به نقل از broken-home :
یعنی میگید بافر 16 با 8 فرقی نداره؟
مگه سری 15 PK وسترن چنده ؟
حالا شما نظرتون روی هیتاچیه ساتا هست یا سیگیت IDE ؟

من باشم چون یکم خل وضعم میرم سراغ سیگیت ولی بالای 160 نداره..فقط یه زمانی 80 داشت و 200 و الان فقط 80 داره و 160..شاید 200 هم شانسی پیدا بشه..مواظب باش 7 رو نمیگم..فقط 7200.9

Merott

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از hessam.dev :
Maxtor External OneTouch III - FireWire 400 + USB 2.0 200 GB + 8MB Buffer
این خیلی خوبه ... قیمتشم 185000 تومنه ...
اين همه‌چيزش خوبه، فقط اون‌طور كه من تو پست 226 اين تاپيك متوجه شدم اندازه‌ش بزرگه و حملش راحت نيست.
Product Description: Maxtor OneTouch III FireWire 400 and USB 2.0 - hard drive - 200 GB - FireWire / Hi-Speed USB
Type: Hard drive - external
Dimensions (WxDxH): 13.6 cm x 6.5 cm x 21.7 cm
Weight: 1.5 kg
Capacity: 200 GB
Interface Type: IEEE 1394 (FireWire) / Hi-Speed USB
Connector: 4 pin USB, 6 PIN FireWire
Data Transfer Rate: 400 Mbps (FireWire) / 480 Mbps (Hi-Speed USB)
Average Seek Time: 9 ms
Spindle Speed: 7200 rpm
Buffer Size: 8 MB
OS Required: Microsoft Windows 2000 Professional , Microsoft Windows XP, Apple MacOS X 10.2.8 or later
Power: AC 120/230 V ( 50/60 Hz )
خيلي ممنون از كمكتون...
به نقل از M654 :
برو یه وسترن وردار 160تش حدود 120 تومنه!
خيلي ممنون دوست عزيز... مدلش رو دقيقتر مي‌گفتيد كه حداقل يه عكس ازش ببينيم!
..............
در مورد قيمتش بايد بگم كه اگه حدوداي 160 تومن باشه بهتره، ولي اگه يه مورد خوب پيدا بشه تا 200 تومن هم شايد بشه جورش كرد!

M654

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از Merott :
اين همه‌چيزش خوبه، فقط اون‌طور كه من تو پست 226 اين تاپيك متوجه شدم اندازه‌ش بزرگه و حملش راحت نيست.
خيلي ممنون از كمكتون...

خيلي ممنون دوست عزيز... مدلش رو دقيقتر مي‌گفتيد كه حداقل يه عكس ازش ببينيم!
..............
در مورد قيمتش بايد بگم كه اگه حدوداي 160 تومن باشه بهتره، ولي اگه يه مورد خوب پيدا بشه تا 200 تومن هم شايد بشه جورش كرد!
عکسشرو ندارم متاسفانه اون 120تومنیه 160GB WD USB Essential نام داره یه مدل قویتر هس که 160گیگه اما اسمش WD Media Center هستش که این یکی حدود 160 تومنه جدیدترین مدلش هم که 120GB هس بنام WD UETE هس که قیمتش حدود 200 تومنه
قیمتها مربوط به 3تیر هفته نامه عصر ارتباطه حالا اگر عکس ازشون میخواستی میتونی یه سرچی تو گوگل بکنی

M654

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از M654 :
عکسشرو ندارم متاسفانه اون 120تومنیه 160GB WD USB Essential نام داره یه مدل قویتر هس که 160گیگه اما اسمش WD Media Center هستش که این یکی حدود 160 تومنه جدیدترین مدلش هم که 120GB هس بنام WD UETE هس که قیمتش حدود 200 تومنه
قیمتها مربوط به 3تیر هفته نامه عصر ارتباطه حالا اگر عکس ازشون میخواستی میتونی یه سرچی تو گوگل بکنی
فکر کنم مدل WDXML 1200UE براتون مناسب باشه ; ابعادش خیره کنندس!(21.1* 144.3*89.1 میلیمتر!!) وزنش حدود 278 گرمه ظاهرشم خوبه , قیمتشم حدود 190 هس احتمالا کمتر تو نمایشگاه

http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=199

Merott

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Maxtor External OneTouch III
WD Essential USB
WD Media Center
WD UETE (80 GB)

خب...!
اين Western Digital ها هم همچين كوچيك و سبك نيستن... البته به غيز از اون UETE كه خيلي چيز رديفيه، اما قيمتش...!
البته درسته كه من گفتم تا 200 تومن هم ميشه يه كاريش كرد... ولي وقتي با اون Maxtor OneTouch مقايسه مي‌كني كه 80 GB ازش بيشره و سرعتش هم فكر مي‌كنم خيلي بالاتر، اونوقت تو انتخاب كردن گير مي‌كني!
راستي يه سؤال... اين WD UETE مقاومتش در مقابل ضربه چطوره؟! به نظر نسبتاً حساس مياد! OneTouch چطور؟!
خيلي ممنون...
23.gif

Merott

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين WDXML 800UETE و WDXML 1200UE ظاهر و ابعادشون مثل همه...

SATpt

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از rax :
:blink:

70 مگابایت پر سکند یهنی بدو 50 مگا بایت یهنی خوب..:f34r:
دوستانيكه متوجه نشدن، من چون خودم سيگيت دارم خوب فهميدم.
استاد بزرگوار ميفرمايند سيگيت كه سرعت تبادل اطلاعات و داده حدود 70 مگا بايت در ثانيه داره خوب نيست. بعد برندهاي ديگه با سرعت 50 Mb/s خوبن و Performance بالا دارن. قابل توجه آقا حسام!!!

M654

Registered User
لایک‌ها
3

Merott

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزيز... خيلي ممنون از راهنمايي‌هاتون...
الآن نگراني من از اينه كه اصلاً به قيافش نمياد مقاومت خوبي داشته باشه...! كسي چيزي در اين مورد نميدونه؟!
اين عكس داره منو ديوونه مي‌كنه
24.gif

WD_PassportAD_11306a.gif

Merott

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا قيمت اين WD توي Pricegrabber انقدر خوبه؟! (128$)...
190 تومن كه شما گفتيد مربوط ميشه به همون هفته‌نامه‌ عصر ارتباط؟!

M654

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از Merott :
چرا قيمت اين WD توي Pricegrabber انقدر خوبه؟! (128$)...
190 تومن كه شما گفتيد مربوط ميشه به همون هفته‌نامه‌ عصر ارتباط؟!
دوست عزیز قیمت دقیق رو ندارم اما باید دوروبر 175-190 باشه در ضمن این دو هارد رو نمیشه با هم مقایسه کرد درسته که مکستور سرعت بیشتر داره(بدلیل دور بالاتر بافر بیشتر و اکسس تایم پایینترو پورت فایر وایر) اما مدل 120UETN هارد 2.5اینچیه در حالی که مکسترو 3.5 اینچیست بعلاوه مدل وسترن از آلمینیومه(مکستور رو نمیدونم!) در مورد قیمت هم حق باشماست به نسبه ایندومدل باید قیمت یکسانی داشته باشن
انتخاب با خودتونه...

Merott

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خيلي ممنون...
فعلآً كه من بيشتر تمايل به خريدن همون WD رو دارم... همونطور كه گفتم تنها نگرانيم مقاومتشه! (خواهش مي‌كنم اگه كسي چيزي در اين مورد ميدوته دريغ نكنه)
من احتمالاً شنبه هفته آينده ميرم براي خريدن هارد، فعلاً تا هفته بعد فرصت دارم در موردش فكر كنم و با اين و اون بحث كنم
21.gif

راستي.... Maximum Transfer Rate دقيقاً چيه؟! براي هردو 480 Mbps هستش...
باز هم خيلي ممنونم بخاطر كمكي كه بهم مي‌كنيد... مخصوصاً كه سريع هم جواب ميديد!

M654

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از Merott :
خيلي ممنون...
فعلآً كه من بيشتر تمايل به خريدن همون WD رو دارم... همونطور كه گفتم تنها نگرانيم مقاومتشه! (خواهش مي‌كنم اگه كسي چيزي در اين مورد ميدوته دريغ نكنه)
من احتمالاً شنبه هفته آينده ميرم براي خريدن هارد، فعلاً تا هفته بعد فرصت دارم در موردش فكر كنم و با اين و اون بحث كنم
21.gif

راستي.... Maximum Transfer Rate دقيقاً چيه؟! براي هردو 480 Mbps هستش...
باز هم خيلي ممنونم بخاطر كمكي كه بهم مي‌كنيد... مخصوصاً كه سريع هم جواب ميديد!
اون حداکثر مقدار اطلاعاتیه که بصورت تئوری قابل انتقال هس (حجم اطلاعاتی که در یک ثانیه قابل انتقال هس که در اون حالت حداکثر 480 مگا بیت اطلاعات در حالت نظری و نه درواقع باید منتقل بشه)البته در حالت عملی فایر وایر سریعتر از USB 2.0 عمل میکنه

موفق باشید

pakar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از broken-home :
یه سئوال جدید داشتم . بافر هارد رو چه طوری میشه تشخیص داد که 16 هست یا 8 مگ؟ من رو هارد ساتا 1 خودم نگاه کردم چیزی ندیدم.
راستی من تصمیم گرفتم ساتا 2 وسترن بخرم .وسترن تهران کجا گیر میاد ؟ . از دوستان اگر کسی اطلاع داره اگه میشه لطف کنن بهم اطلاع بده.

western sata2 160 رو زيتون داره ميده 63 تومن من خودم چهارشنبه اونجا بودم داشت
مغازشم تو زيرزمين پاساژ ايرانه

اميدوارم كه مثل من مجبور نشي كل 4 طبقه رو واسه قطعات مورد نيازت چرخ بزني

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک سوال برام پیش اومده اینجا هارد مکستور رو زیاد پیشنهاد نمی کنند چرا؟ ایا از وقتی که با رابط سریال عرضه شده از کیفیتش کاسته شده؟ یا شاید توی این یکساله اینظوری شده چون من سیستم با مکستور زیاد بستم و هیچ کدوم دچار مشکل نشدند. جز یک مورد که در سال سوم خراب شد و گارانتی تعویضش کرد

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
هاردهاي مكستور مشگل گرم شدن بيش از حد و كرش هست . يكي ديگه كه تو چين نوليد ميشد

hojjat_4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
لطفا کمک کنید بین این دو هارد کدوم بهتره : seagate یا western ( وسترن ) لطفا بنویسید کدوم مارک بهتره ممنونم

بالا