اینطور که به نظر میاد، طرفای آبشار سوم، سلمان، اصفهانک، جی شیر و اینها مغازه داری. شما رو نمیدونم ولی ما اونجا رو اگر بیرون شهر حساب نکنیم، قطعا پایین شهر حساب میکنیم. مناطقی که زمین کشاورزی، کارگاه، باغ و افغان زیاده!
دیگه خیلی رفتی عقب دبوی جان یکم دیگه بری اونور باغ رضوان ای
من گفتم احمد اباد و بزرگمهر و مهراباد که وسط شهره هم زمین کشاورزی هست تو میگی به نظر میاد ابشار سوم و اصفهانک و جی شیر مغازه داری؟از این کله شهر رفتی اون کله؟باد معده رو به شقیقه ربط دادی؟نمیشه حالا حدس نزنی؟
اخه کی میره اینجاهایی که میگی مغازه بزنه؟جای بومی و شخمی و حاشیه.خودت حتما رفتی اونجا خاطره داری
میخوای یه دستی بزنی امار در بیاری؟باشه بهت میگم دروازه شیراز خیابون کاخ سعادت اباد
بعدم یارو نمیتونه از وسط شهر با موتور بره سر زمینش؟
اگه میگم کشاورزن منظور اینه زمینشون بغل مغازه منه؟
حالا هیچ حرفی در مورد چس خور بودن و خسیس و گدا بودن و انبردست دزدیدن و بد حساب بودن مردم اینجا نداری گیر دادی به اینکه زمین کشاورزی کجا هست کجا نیست؟
تو خودت بگو کجایی؟اونجایی که هستی چس خور و گدا و حسود و بخیل و پول تو بالشت قایم کن نیستن؟
دنبال لاستیک دست دوم برا پرایدشون نمیگردن؟
نمیرن از یه بقالی نسیه کنن بعدش بگن دیگه دم مغازش نمیریم؟غیر ممکنه نسیه نکرده باشن و فرار نکرده باشن و این کارو زرنگی ندونن
چونه نمیزنن و برا یه ریال ارزون تر خریدن خودشون رو خار و ذلیل نمیکنن؟
مایه مال و ادم فروش نیستن؟دو سه تا مغازه ازم بستن مردم مایه مال اینجا (کاسب های همسایه) بخاطر اینکه با یه مشتری چس خور که میخواست فرار کنه بحث کردم سر صدا شد برام استشهاد پر کردن بیرونم کردن
نون بر نیستن؟بخاطر اینکه یه کاسب همسایه فهمید جواز کسب ندارم رفت اتحادیه اومدن مغازم رو پلمپ کردن
من همیشه منطقه 6 مغازه داشتم.منطقه 6 میدونی یعنی چه؟
اگه میخوای بگی اونجایی که تو هستی اینجوریه اونجایی که من هستم نیست همه جاش گدا ان
بالاتر از منطقه 6 هست؟بالاتر از شیخ صدوق هست؟شیخ صدوق هم که من هستم گدا و چس خور ان
فکر کردی مشنگم برم اصفهانک مغازه بزنم بعد بیخیال اصفهان بشم بخوام برم تهران؟
رفتم بهترین جای اصفهان که مطمئن بشم اینجا بهترین جاش هم گدا خونه اس و به درد نمیخوره بعد برم تهران