Tehranshahr
کاربر قدیمی پرشین تولز
ماکه امیدواریم هرچه زودتر راه بیفته تا طلسم لعنتی این MMS شکسته بشه!من 7 روز پیش به آقای نظری ایمیل زدم برای جی پی آر اس گفتن که تهران تا 22 بهمن و اهواز تا عید نوروز 87.
ماکه امیدواریم هرچه زودتر راه بیفته تا طلسم لعنتی این MMS شکسته بشه!من 7 روز پیش به آقای نظری ایمیل زدم برای جی پی آر اس گفتن که تهران تا 22 بهمن و اهواز تا عید نوروز 87.
آقا این منظقه ما تو دریافت sms مشکل داره . کلا اکثر sms بازان همراه اول این منطقه باهاش مشکل دارن . آنتن دهی خوبه ها ولی وضعیت sms ها داغونه . 1 دونه میاد 2 تا نمیاد. خیلی اعصابه آدم خورد میشه .
من چند سری از طریق ارتباط مردمی و مشکلات خود سایت همراه اول این مسئله رو باهاشون درمیون گذاشتم ولی دریغ از یه جواب !
واقعا چیکار باید کرد ؟ به کی باید گفت ؟ کجا باید رفت ؟؟؟
مرسی دوست عزیز. ببینم چی میشه.اگه میخوای به آقای نظری ایمیل بزن اگه کاری هم نشه کرد حداقل جوابی بهت میدن
این ادرس ایمیل [email protected]
پسر دایی من یه اعتباری 0918 داره به من گفت شارژش کن واسم شارژش که کردم دیدم تاریخ رو زدهمعاون بازاریابی و امور مشترکان شرکت ارتباطات سیار در گفتوگو با سیتنا:
مدت اعتبار کارتهای شارژ همراه اول افزایش نمییابد
مدت اعتبار کارتهای شارژ سیمکارتهای اعتباری اپراتور اول تلفن همراه، بیش از دو ماه افزایش نخواهد یافت.
مهندس مهدی عطوفی، معاون بازاریابی و امور مشترکان شرکت ارتباطات سیار، در گفتوگو با خبرنگار سیتنا، در پاسخ به این سوال که آیا شرکت ارتباطات سیار، تصمیمی برای افزایش مدت اعتبار کارتهای شارژ همراه اول دارد، اظهار داشت: براساس سیاستهای بازاریابی، شرکت ارتباطات سیار، بر "دو ماه اعتبار کارتهای شارژ" اصرار دارد.
وی، درباره مدت یاد شده برای سیمکارتهای اعتباری ایرانسل، گفت: اپراتور دوم تلفن همراه، فضای تصمیمگیری مخصوص به خود را دارد، با این حال، ایرانسل مهلت اعتبار برای کارتهای شارژ تعیین نکرده است.
عطوفی، خاطرنشان کرد: نمیتوان در مورد این موضوع که چرا اپراتور دوم، "مهلت اعتبار" برای کارتهای شارژ تعیین نکرده، چندان اظهار نظر کرد.
معاون بازاریابی و امور مشترکان شرکت ارتباطات سیار، در پایان تصریح کرد: برخلاف برخی اظهارات، مدت اعتبار کارتهای شارژ سیمکارتهای اعتباری اپراتور اول تلفن همراه، بیش از دو ماه افزایش نخواهد یافت
حدود یک سالی میشه که سیم کارتم رو تو هر گوشی میندازم 2تا آرم IR-TCI میاد رو صفحه گوشی !
یعنی یه Iri-Tci مینیویسه ویکی هم زیرش مینیویسه !
چرا ؟!
زیاد برام مهم نیست ولی بدم نمیاد از این وضعیت در بیاد !
سلام
دو هفته ای میشه که Iphone ها تو بندر عباس مشکل دارند .
سیم کارت ایرانسل و تالیا مشکلی نداره.
ولی سیم کارت های MCI , TCI مشکل دارند یعنی وقتی با یه گوشی ایفون تماس میگیری بوق اشغال میزنه.
ولی اگر درحال صحبت باشی تماس پشت خطی برقرار میشه.
کی این مشکل رفع میشه؟
من با این شماره تماس گرفتم.
جوابی که بهم دادن این بود که برم اونجایی که خریدم مشکل رو واسم حل کنه!!!!:blink::blink:
الان حدود 10 روزه می خوان یه سیم کارت سوخته رو که تعویضشم کردم واسم اکتیوش کنن.
جناب سیار اول کجایی؟ بیا جواب بده
دوستان سلام
ما یه گوشیه O2 Xda Flame داریم ...
این دستگاه همه جای دنیا آنتن می ده و به خوبی کار می کنه حتی تو ایران هم با ایرانسل عالی کار می کنه ...
فقط و فقط با سیم کارت دولتی مخابرات کار نمی کنه (همراه اول منظورمه)
چرا؟
دلیلش چیه؟
اگه دستگاه ها و برنامه های اپراتور همراه اول قدیمیه چرا عوضش نمی کنه ...
هممم؟
ممنون می شم اگر این مشکل رو هم پیگیری کنید ...
لازم به ذکر هم هست که ایم گوشی رجیستر شده هست و مشکل رجیستری نداره ...
IR-TCI هم میاد و فول آنتن هم هست ولی هیچ تماسی نمی شه گرفت یا برقرار کرد ارسال اس ام اس و دریافتش هم تعطیل ....
بعد هم اینکه ... بعضی جاها میشه ارتباط برقرار کرد ولی بعضی جا ها نمیشه ...:blink:
سلام دوستان...
خب . آقاي نظري ! قبلا فرموده بوديد يك ماه ديگه سرويس gprs اپراتور اول برقرار ميشه. الان اون يك ماه شده سه ماه! نكنه سرويس برقرار شده و ما خبر نداريم!
از قديم گفتن مرد است و حرفش! ( مرد ه و حرفش) نظر شما چيه؟؟؟
در جواب اون دوستي كه گفتن از ارتباطات سيار خريد نكنيم تا ورشكست بشه بايد بگم كه اين شركت از بودجه و كمك هاي بي دريغ دولتي استفاده مي كنه و با خريدن و نخريدن من و شما واسش اتفاقي نمي افته. خصوصي بازي هم كه صحبتش رو مي كنن( كه من باهاش مخالفم) در واقع يك بازي و سر كاري بيش نيست. فروختن شركت هاي دولتي به ساير ارگان هاي دولتي! و عرضه 5 يا 10 درصد سهام واسه تيارت! در سازمان بورس كه خصوصي سازي نميشه. مثلا ميان يك پتروشيمي (مثل اراك) رو به ادارات خصوصي!!!!! مثل بانك ملي! و تامين اجتمايي ميفروشن و ميگن خصوصي سازي كرديم! (اين وسط فقط پرسنل اون شركت ها هستند كه...) اين ها رو گفتم كه اگر هم ارتباطات سيار اومد گفت من يك درصد! از سهامم رو در بورس فروختم و خصوصي هستم!!!! كسي باور نكنه و به همون ديد دولتي سابق بهش نگاه بشه.
ببخشيد كه آف تاپيك شد.
آقا این نشکل عدم ارسال SMS به خارج از کشور پس کی می خواد حل بشه ؟؟؟؟
نکنه به مناسبت 22 بهمن ؟؟؟
آقا این منظقه ما تو دریافت sms مشکل داره . کلا اکثر sms بازان همراه اول این منطقه باهاش مشکل دارن . آنتن دهی خوبه ها ولی وضعیت sms ها داغونه . 1 دونه میاد 2 تا نمیاد. خیلی اعصابه آدم خورد میشه .
من چند سری از طریق ارتباط مردمی و مشکلات خود سایت همراه اول این مسئله رو باهاشون درمیون گذاشتم ولی دریغ از یه جواب !
واقعا چیکار باید کرد ؟ به کی باید گفت ؟ کجا باید رفت ؟؟؟
با سلام و عرض ادب
سازگاری شبکه با گوشی های جدیدی که وارد شبکه میشوند به خصوص در طی این چند ماه اخیر بسیار بد است ، به طوری که مشترکانی که این مشکل را دارند و با 09990 تماس میگیرند افزایش یافته است .
هنوز علت قطعی آن مشخص نشده است و کارشناسان در حال بررسی می باشند .
با سلام و عرض ادب
خیلی خیلی زود این سرویس فعال می شود .
در سایر مسائل هم همیشه باید با دید مثبت نگاه کرد !!!!
و نباید خودسرانه انتقاد کرد ، هر چند به صورت تلفنی یا حضوری بیشتر می توان دلایلی را برای شما آورد که مخابرات در حال تلاش برای مردم است نه به فکر خود !!!!
موفق باشید
و باز هم MCI به وعده دروغین خودش عمل نکرد!وعده بعدی کی هست ؟
تاریخ ارسال : 22 بهمن 1386
مگه gprs داره؟!!!عجب سرعتی داره این GPRSش!!! :دی
سلام جناب hadi*nazary من هم آیفون دارم و مشکل یکطرفه بودن تماس در همراه اول.مگه gprs داره؟!!!