• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همراه اول (اخبار،بحث درباره خدمات،حل مشکلات و ...)

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
این عکس رو با 5700 گرفتی
39.gif
؟
خیلی توپه
43.gif
.
آره خیلی خوب گرفته :happy:

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
آره خیلی خوب گرفته :happy:

لووووووول :lol: ! چه لاوی میترکونید با گوشی !

ولی در رابطه با عکس باید بگم که خوب شد نمردیم و فناوری رایج و پیشرفته کشور های اروپایی رو دیدیم !:D

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
بچه ها یه شماره بود که وقتی آنتن نمیده گوشی زنگ میزدید اون قسمت رو تقویت میکردند

کسی داره؟؟؟

آنتن سمت خونه ما رفته:(

آخه چی باید گفت مردیم از ذلیل زندگی کردن:(

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
بچه ها یه شماره بود که وقتی آنتن نمیده گوشی زنگ میزدید اون قسمت رو تقویت میکردند

کسی داره؟؟؟

آنتن سمت خونه ما رفته:(

آخه چی باید گفت مردیم از ذلیل زندگی کردن:(

تلفن مركز تماس: ‎‎‎
09990

تلفن مركز تماس شرکت ارتباطات سيار :
021_81711

فکس معاونت بازاريابي و امور مشتريان ‎‎‎ : ‎‎‎
021_88640751

آدرس پست الکترونيکي: ‎‎‎
[email protected] ‎‎‎

آدرس پستي : ‎‎‎
ميدان ونك - خيابان ونك - شماره 88 - برج همراه ‎‎‎

كد پستي:
1991954651

------------------------------------------------------------

من تونستم اینارو از تو سایت خودشون پیدا کنم.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

تلفن مركز تماس: ‎‎‎
09990

تلفن مركز تماس شرکت ارتباطات سيار :
021_81711

فکس معاونت بازاريابي و امور مشتريان ‎‎‎ : ‎‎‎
021_88640751

آدرس پست الکترونيکي: ‎‎‎
[email protected] ‎‎‎

آدرس پستي : ‎‎‎
ميدان ونك - خيابان ونك - شماره 88 - برج همراه ‎‎‎

كد پستي:
1991954651

------------------------------------------------------------

من تونستم اینارو از تو سایت خودشون پیدا کنم.

دستت درست عزیز:)

زنگ زدم ببینم حالا کاری میکنن:(من که شک دارم;)

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
من فقط تو یه چیزی موندم ! اونم سیاست اعلام خبر ها از طرف همراه اوله !

من نمیدونم ! چه اصراریه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چیزی رو که میدونید نمیتونید تا صد سال دیگه بدید دست مردم ، واسه چی از ۱۰۰ سال جلو تر هر روز میگید فردا راه میافته !

همین قضیه « جی پی ار اس » !!!! مثلا اگر اعلام نمیکردید که میخواید این سرویس رو بدید ، کسی از شما بازخواست میکرد ؟ یا مثلا مردم فشار میاوردن ؟

من خودم از ۲ سال پیش یادمه ... نمیدونم اصل خبر از کی شروع شد ! الان ۲ ساله ... هر ماه قول ماه بعد ... یا ۲ ماه بعد ... یا ۳ ماه بعد داده میشه !

بابا مگه ملت مسخره هستند ؟ خب ساکت بشینید کارتون رو بکنید ( که نمیکنید ) هر وقت تموم شد ... یه روز خبر رو بکنید تو بوق ! بگید آهای ملت ! برید از جی پی ار اس استفاده کنید ! همه هم میگن دست شما درد نکنه ... کلی هم محبوب میشید ! به جای اینکه الان این تاپیک صفحه حدود ۶۰ صفحه هست ... دروغ نگم تو ۹۹٪ صفحات حداقل یه پست هست که توش به این سرویس یا تیکه انداختن ... یا مسخره کردن ... یا شاکی شدن ... یا ناراحت هستند ...

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
خب دیگه تا دیدن ایرانسل GPRS داره میده به ملت ...گفتن ما هم یه چیزی بپرونیم...یه تعدادی به هوای اینکه به زودی روی همراه اول!! ( در واقع از نظر سرویس دهی اخر) هم GPRS میاد نرن طرف ایرانسل...

مثل قضیه سیم کارت های اعتباری دیگه...تا دیدن ایرانسل داره خوب فروش میکنه سریع پریدن اومدن : ای ملت ما هم اعتباری میدیم بیاین از خودمون بخرین...

بابا اینا ایرانسل رو بیچاره کردن...اصلا قرار بوده بعد از ورود ایرانسل همراه اول دیگه کلا سیم کارت نفروشه....در صورتی که تازه فیلشون یاد هندستان کرده و تازه یاد اعتباری افتادن....

اینا یه &%$#@$$#%% هستن که دومیش هم خودشونن....

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
راستی یه سوال ... مخابرات محبت کرده و فروم رو فیلتر کرده ... برام جالب بود که جناب نظری که از مخابرات هستند ، چطور در فروم پست میزنند ؟ از فیلتر شکن استفاده میکنند خدای نکرده ؟ یا این فیلترینگ ها برای خود مخابراتی ها اعمال نمیشه ؟

sota

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و عرض ادب

خیلی خیلی زود این سرویس فعال می شود .
در سایر مسائل هم همیشه باید با دید مثبت نگاه کرد !!!!
و نباید خودسرانه انتقاد کرد ، هر چند به صورت تلفنی یا حضوری بیشتر می توان دلایلی را برای شما آورد که مخابرات در حال تلاش برای مردم است نه به فکر خود !!!!

موفق باشید

اگر مخابرات خصوصی بود و به فکر جیب خودش شرایط برای مصرف کننده خیلی بهتر بود. این چه به فکر مردم بودنیه که هم کلی پول خط از مردم گرفته میشه هم کلی درآمد مکالمات و بازم در نهایت با کلی منت سرویس در اختیار مشتری قرار میگیره؟!! اگر همین ایرانسل هم شروع نکرده بود یه سرویس جدید بده ما حالا حالا ها اسم GPRS رو هم نمیشنیدیم. :wacko:

mig33

Registered User
لایک‌ها
1
يه فكر توپ من دارم اساسي تو فروم هاي ديگه هم اعلام كنيد حال اين همراه اولو ميگيريم :
هر موقع ديديد اس ام اس گرون شد ..... ( هرچند كه اينا دارند قضيه بنزينو تكرار ميكنند ..بعد ميان ميگن مجلس مخالفت كرد و همه ملت ميگن ايول به مخابرات مهرورز و دستتون درد نكنه اس ام اس 3 تومني رو ميديد 16 تومن )....اينكار بكنيد :
سيم كارت همراه اولو نفروشيد بلكه آكبند درش بياريد بزاريد كنار .
يه سيم كارت ايرانسل بگيريد و حالتو نو بكنيد .
قبض موبايل همراه اولم 2 ماه يكبار 1500 تومن بديد بهشون البته من پيشنهاد ميكنم تو دو ماه اول نيديد بزاريد بدهي بخوره 4 ماه يكبار 3 تومن ميريزم تو حسابشون و با ايرانسل كار ميكنم حاضر نيستم اين سيم كارت اول رو هم بفروشم كه يه احمقي پيدا بشه 2 تومن در ماه بيشتر استفاده كنه .
با اين روش پوزه اينا به خاك ماليده خواهد شد .
بايد اس ام اس لاتين (160) كاركتر رو بكنند 7 تا 9 تومن تا اين كار رو ملت نكنند.
خيلي از دوستان من اعلام آمادگي كردن براي اين طرح .... تا مخابرات دزد مجبور بشه هزينه اس ام اس رو (لاتين) به زير 10 تومن برسونه .( سازمان بازرسي كه حريف اين دزداي سرگردنه نشد خودمون بايد اقدام كنيم)

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
جریان این پیامک (!) فینگیلیش چیه ؟
2nvwd9u.gif

جدیه ؟!
dizzyf.gif

یعنی منی که P990 دارم ، وخواندن پیام فارسی رو هم به زور چپوندم توش (!) ، الان واسه نوشتن پیام فارسی چیکار باید بکنم احیانا ؟!
127fs3925219.gif

پ.ن : خوشم میاد کسی که باید جواب بده ، هر وقت لاز به جواب دادن بود غیبش میزنه !!
30upn9j.gif

ولی در مواقع عادی میاد از فعال شدن GPRS توی بهمن ماه سخن میگه !:دی

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
راستی یه سوال ... مخابرات محبت کرده و فروم رو فیلتر کرده ... برام جالب بود که جناب نظری که از مخابرات هستند ، چطور در فروم پست میزنند ؟ از فیلتر شکن استفاده میکنند خدای نکرده ؟ یا این فیلترینگ ها برای خود مخابراتی ها اعمال نمیشه ؟

احیانا از *** ماهیانه استفاده میکنند !!!
gigglesmile.gif

amfapic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من یک مشکل دارم لطفا هر کدام از دوستان و یا آقای نظری جواب بدهند
من یک سیم کارت اعتباری همراه اول دارم
سیم کارت من هم از لحاظ زمانی و هم از لحاظ ریالی اعتبار دارد و هم می توانم اس ام اس بفرستم و هم اینکه
می شود با من تماس گرفت ولی هر زمان که می خواهم تماس بگیرم پیغام check operator services را می دهد و تماس اصلا برقرار نمی شود.
لطفا جهت رفع این مشکل من را راهنمایی فرمایید.
با تشکر.
ارادتمند همه.
امین.

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18
با سلام
من یک مشکل دارم لطفا هر کدام از دوستان و یا آقای نظری جواب بدهند
من یک سیم کارت اعتباری همراه اول دارم
سیم کارت من هم از لحاظ زمانی و هم از لحاظ ریالی اعتبار دارد و هم می توانم اس ام اس بفرستم و هم اینکه
می شود با من تماس گرفت ولی هر زمان که می خواهم تماس بگیرم پیغام check operator services را می دهد و تماس اصلا برقرار نمی شود.
لطفا جهت رفع این مشکل من را راهنمایی فرمایید.
با تشکر.
ارادتمند همه.
امین.
Call Barring یا محدودیت تماس رو فعال نکردی که ؟ زنگ بزن به 09990 (شاید برات درست کردن)

amfapic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Call Barring یا محدودیت تماس رو فعال نکردی که ؟ زنگ بزن به 09990 (شاید برات درست کردن)

با سلام
از شما دوست عزیز به خاطر راهنماییتون متشکرم
ظاهرا این اتفاق افتاده بود که با راهنمایی شما درست شد
با تشکر مجدد
ارادتمند شما
امین

vandacity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
روابط عمومي شركت ارتباطات سيار ايران اعلام كرد: نامزدهاي انتخابات مجلس هشتم مي‌توانند در زمان قانوني تبليغات از طريق شركتهاي CP ( شركتهاي طرف قرارداد با شركت ارتباطات سيار ايران در زمينه ارسال پيامك ) پيامهاي تبليغاتي ارسال كنند.
همراه اول تاكيد كرده است : نامزدهاي متقاضي هر چه سريعتر جهت ثبت نام با يكي از شركتهاي رهياب ( باشماره تلفن 8- 88728904) ، آتيه داده پرداز (1-88662140) ومركز گسترش فناوري اطلاعات (14-88510910) تماس بگيرند

باز هم کاسبیشونو شروع کردند
یکی نیست بهشون بگه بابا پس این سرویس جی پی آر اس که قولشو داده بودین چی شد؟
اینا دنبال هیچی برای مشترکینشون نیستند فقط جایی که توش بوی پول باشه سر و کلشون پیدا میشه!!:blink:
بابا شما خیلی نوبرین به خدا:wacko:
آقا ما نخایم این تبلیغات برامون وقت و بی وقت بیاد کی رو باید ببینیم؟؟؟؟:hmm:
شما دیوونمون کردین به خدا
کی میشه اس ام اس بزنین بگین آقا ما ورشکسته شدیم بیاین پولتونو پس بگیرین عرضه هیچ کاریو نداریم
البته من حتم دارم اگه همینجوری ادامه بدین ایرانسل پوزتونو میکشه به خاک(با وجود همه سنگایی که جلوی پاش میندازین)

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
فقط باید تحریم کرد این همراه اول رو یه مدت بریم ایرانسل استفاده کنیم تا یه کمی به خودشون بیان!

البته امیدوارم!

Zingool

Registered User
لایک‌ها
0
با این چیزا به خودشون بیان؟ فکر کن بیان!
crazy.gif

من یه مشکل احمقانه ی عجیب دارم! امکانش هست که یه سری اس ام اس ها و کالها با اینکه اینجا دلیوری می شه و بوق هم می خوره اونجا نه برسه و نه زنگ بخوره؟؟؟
الان حدودا یه ماه و خورده ایه همچین مشکلی پیدا کردم با یکی از دوستام!
فقط با شماره ی من نه! کلا سیمش قاط زده
crazy.gif

نصفه اس ام اس ها و کالهاش نمی رسه بهش کلا!
کسی مشکلی مشابه داشته احیانا؟
2rqfst4.gif

راه حل چی؟؟ من که رسما اعصابم له شده
2rqfst4.gif

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
دیگه باید در این مخابرات رو گل گرفت!!!!

آقایون اگار از گرون شدن SMS ها خیلی کیفور شدند که یادشون رفته ذره ای به وضعیت سرویس هاشون رسیدگی کنن!!

بیش از 2 هفته اس از هر 10 تا SMS ای که میفرستم 7 تاش به مقصد نمیرسه!!! Delivery Report هم که به کل تعطیله خیر سرشون!!!

GPRS هم پیش کششون !!! همین تکتولوژی پیشرفته SMS رو درست کنن لیاقتشون رو بیش از اندازه برای ما ثابت میکنن.
208.gif
292.gif

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
فقط باید تحریم کرد این همراه اول رو یه مدت بریم ایرانسل استفاده کنیم تا یه کمی به خودشون بیان!

البته امیدوارم!

اصلا امیدوار نباش ...
مثل همیشه هر کاری عشقشون بکشه خواهند کرد ما هم هی کاری نخواهیم کرد .

بالا