Wiseman
مدیر بازنشسته
گرون شد آخرش ؟
با این چیزا به خودشون بیان؟ فکر کن بیان!
من یه مشکل احمقانه ی عجیب دارم! امکانش هست که یه سری اس ام اس ها و کالها با اینکه اینجا دلیوری می شه و بوق هم می خوره اونجا نه برسه و نه زنگ بخوره؟؟؟
الان حدودا یه ماه و خورده ایه همچین مشکلی پیدا کردم با یکی از دوستام!
فقط با شماره ی من نه! کلا سیمش قاط زده
نصفه اس ام اس ها و کالهاش نمی رسه بهش کلا!
کسی مشکلی مشابه داشته احیانا؟
راه حل چی؟؟ من که رسما اعصابم له شده
در اخبار امروز بود که پروژه پخش برنامه های دیجیتال تلویزیون برای موبایل افتتاح شد.آیا کسی خبری در این زمنیه دارد؟
کاماکان این خبر بطور ناقض پخش شد و اصلا معلوم نیست که نوع موبایل و نحوه تنظیم چگونه باید باشد.
خبر دیگر اینکه هفته پیش اعلام شد که تا اخر اسفند GPRS روی اپراتور اول فعا میشود.آیا کشی خبر بیشتری دارد؟
بچه ها لطفاً اگه کسی اطلاعاتی داره بگه من که هر چی تو سایت همراه اول گشتم چیزی گیر نیوردم
محسن جان اول که گفتن مهر و بعد آبان و بعد بهمن و حالا هم که ...
یادته موقعی که سرمیس پیامک برای اولین بار فعال شده بود؟؟؟ باید ثبت نام می کردی و توی نوبت فعال سازی هم می موندی. من خودم 7 ماه!!!!! تو نوبت بودم تا یه پیامک اومد به این عنوان که : یا علی گفتیم و عشق آغاز شد!!!
منتظر این حرفها هم باشید.
ه گزارش شبكه خبر، سید عزت الله ضرغامی هنگام افتتاح این طرح ملی در جمع خبرنگاران گفت: با راه اندازی این سیستم در مرحله مقدماتی برنامه های ده شبكه تلویزیونی از جمله شبكه های یك تا چهار، تهران، شبكه قرآن، العالم، پرس تی وی، شبكه خبر و شبكه استانی آذربایجان شرقی بر روی گیرنده های متحرك داخل ماشین و تلفن همراه ارسال و پخش خواهد شد.
وی افزود: برنامه های رادیو ایران، جوان، پیام و قرآن هم از طریق این سیستم قابل دریافت است.
رئیس سازمان صدا و سیما با اشاره به دیجیتالی بودن سیستم یاد شده و كیفیت بالای تصاویر آن گفت: در حال حاضر فقط در شهر تهران امكان پخش برنامه های تلویزیونی بر روی گوشی های تلفن همراه وجود دارد و در نظر داریم در آینده ای نزدیك با همكاری استانداران و منابع محلی آن را در سراسر كشور گسترش دهیم.
متخصصان معاونت توسعه و فناوری رسانه ملی بررسی های اولیه خود را بر روی سیستم ارسال سیگنال دیجیتالی برنامه های تلویزیونی در گیرنده های متحرك و تلفن همراه جهت انتخاب استاندارد پخش موبایلTV در سال 1384 آغاز كردند و به دلیل استفاده از استاندارد T-DVB (استاندارد پخش تلویزیون دیجیتال كه هم اكنون به طور آزمایشی از بعضی ایستگاه های تهران ارسال می شود) بهترین گزینه جهت پخش تلویزیون را بر روی موبایل استاندارد
H-DVB تشخیص دادند.
در حال حاضر یك فرستنده در ایستگاه جماران بدین منظور اختصاص دارد كه بر روی كانال 31-UHF جهت پخش H-DVB در نظر گرفته شده است.
برنامه های موجود بر روی این فرستنده فقط توسط گوشی های تلفن موبایل خاص با توانایی دریافت استاندارد H-DVB قابل دریافت است.
فکر کنم راه اول و آخرش تعویض سیم باشهکسی همچین بد بختی نداشت آیا؟
/
راجع نلویزیون امروز تو اخبار رادیو تو ماشین شنیدم یه چیزایی ، یادمه که با رئیس صدا سیما مصاحبه کرده بودن اونم گفت که 10 تا کاناله تی وی و 4تا شبکه رادیو می گیره (نوع گوشی هایی که این سیستم روشون فعال می شه رو هم گفت که من یادم نیست!) بعدم گفت فعلا مال تهرانه و امیدست به جاهای دیگه ام برسه
اگه اینم دست مخابرات بود که حالا حالا ....حالا میتونین از برنامه های زیبا و مفرح رادیو و تلوزیون توی موبایلاتون اول در تهران و کم کم در تمام ایران لذت ببرید!
بزک نمیر بهار میاد...همراه اول با GPRS میاد...