• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همراه اول (اخبار،بحث درباره خدمات،حل مشکلات و ...)

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
گرون شد آخرش ؟
f_aggsbserm_8de61ef.gif

T.N.T

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
لطفا یکی به من کمک کنه
ماجرا اینه که من سه ماه پیش برای مادرم یه سیم کارت اعتباری همراه اول ثبت نام کردم که قرار بود چهل و پنج روزه بیاد اما آنقدر طول کشید که رفتم یه ایرانسل گرفتم تا بالاخره هفته ی پیش اومد . :hmm:
اما مشکل این نیست که. مشکل اینه که حالا به این سیم کارت جدید فقط از بعضی مناطق میشه زنگ زد یعنی وقتی از یک منطقه ی شهر شماره رو بگیری میگه شماره مورد نظر در شبکه موجود نمیباشد ولی از جای دیگه که میگیری تماس برقرار میشه :blink:
به نظر شما مشکه چیه؟
در ضمن ما مشهد هستیم.

T.N.T

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یادم رفت بپرسم ماجرای این پیامک چیه ؟
در ضمن چرا اینجا فیلتر شده ؟ :(
خیلی تلاش کردم تا تونستم سایت باز کنم.

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
راستی چرا تو تهران Area Info واسه من کار نمیکنه !؟

پ ن : تو هر شهرستانی که میرم خود به خود فعال میشه ولی تهران که میام قطع میشه ! :-؟

یعنی چی اونوقت ؟! نتظیمات شهرستان با تهران فرق میکنه !؟:wacko:

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
چه بد! من میخواستم از آقای نظری بابت راه اندازی GPRS تشکر کنم که گویا دیگه شرم و حیا به ایشون اجازه نمیده بیان اینجا. حیف شد. مرد خیلی خوبی بود! چه وعده های دروغین و شیرینی میداد:cool:

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
دوستا گل عرض کنم خدمتتون که دیروز توی رادیو اعلام کردن که پیامک هایی که ارسال میشه چه به دست گیرنده برسه و چه نرسه پولش پامون حساب میشه..:D

راستی جریان این وارد شبکه نشدن گوشی ها چیه که خیلی همگگرون شده گوشی؟:(

farhoud

Registered User
لایک‌ها
3
در اخبار امروز بود که پروژه پخش برنامه های دیجیتال تلویزیون برای موبایل افتتاح شد.آیا کسی خبری در این زمنیه دارد؟
کاماکان این خبر بطور ناقض پخش شد و اصلا معلوم نیست که نوع موبایل و نحوه تنظیم چگونه باید باشد.
خبر دیگر اینکه هفته پیش اعلام شد که تا اخر اسفند GPRS روی اپراتور اول فعا میشود.آیا کشی خبر بیشتری دارد؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بزک نمیر بهار میاد...همراه اول با GPRS میاد...

Zingool

Registered User
لایک‌ها
0
با این چیزا به خودشون بیان؟ فکر کن بیان!
crazy.gif

من یه مشکل احمقانه ی عجیب دارم! امکانش هست که یه سری اس ام اس ها و کالها با اینکه اینجا دلیوری می شه و بوق هم می خوره اونجا نه برسه و نه زنگ بخوره؟؟؟
الان حدودا یه ماه و خورده ایه همچین مشکلی پیدا کردم با یکی از دوستام!
فقط با شماره ی من نه! کلا سیمش قاط زده
crazy.gif

نصفه اس ام اس ها و کالهاش نمی رسه بهش کلا!
کسی مشکلی مشابه داشته احیانا؟
2rqfst4.gif

راه حل چی؟؟ من که رسما اعصابم له شده
2rqfst4.gif

کسی همچین بد بختی نداشت آیا؟
crazy.gif

/
راجع نلویزیون امروز تو اخبار رادیو تو ماشین شنیدم یه چیزایی ، یادمه که با رئیس صدا سیما مصاحبه کرده بودن اونم گفت که 10 تا کاناله تی وی و 4تا شبکه رادیو می گیره (نوع گوشی هایی که این سیستم روشون فعال می شه رو هم گفت که من یادم نیست!) بعدم گفت فعلا مال تهرانه و امیدست به جاهای دیگه ام برسه
8b4215s.gif

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
در اخبار امروز بود که پروژه پخش برنامه های دیجیتال تلویزیون برای موبایل افتتاح شد.آیا کسی خبری در این زمنیه دارد؟
کاماکان این خبر بطور ناقض پخش شد و اصلا معلوم نیست که نوع موبایل و نحوه تنظیم چگونه باید باشد.
خبر دیگر اینکه هفته پیش اعلام شد که تا اخر اسفند GPRS روی اپراتور اول فعا میشود.آیا کشی خبر بیشتری دارد؟

بچه ها لطفاً اگه کسی اطلاعاتی داره بگه من که هر چی تو سایت همراه اول گشتم چیزی گیر نیوردم :(

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
بچه ها لطفاً اگه کسی اطلاعاتی داره بگه من که هر چی تو سایت همراه اول گشتم چیزی گیر نیوردم :(

محسن جان اول که گفتن مهر و بعد آبان و بعد بهمن و حالا هم که ...
یادته موقعی که سرمیس پیامک برای اولین بار فعال شده بود؟؟؟ باید ثبت نام می کردی و توی نوبت فعال سازی هم می موندی. من خودم 7 ماه!!!!! تو نوبت بودم تا یه پیامک اومد به این عنوان که : یا علی گفتیم و عشق آغاز شد!!!

منتظر این حرفها هم باشید.

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
محسن جان اول که گفتن مهر و بعد آبان و بعد بهمن و حالا هم که ...
یادته موقعی که سرمیس پیامک برای اولین بار فعال شده بود؟؟؟ باید ثبت نام می کردی و توی نوبت فعال سازی هم می موندی. من خودم 7 ماه!!!!! تو نوبت بودم تا یه پیامک اومد به این عنوان که : یا علی گفتیم و عشق آغاز شد!!!

منتظر این حرفها هم باشید.

راست میگی سیاوش جان :lol:​

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
ه گزارش شبكه خبر، سید عزت الله ضرغامی هنگام افتتاح این طرح ملی در جمع خبرنگاران گفت: با راه اندازی این سیستم در مرحله مقدماتی برنامه های ده شبكه تلویزیونی از جمله شبكه های یك تا چهار، تهران، شبكه قرآن، العالم، پرس تی وی، شبكه خبر و شبكه استانی آذربایجان شرقی بر روی گیرنده های متحرك داخل ماشین و تلفن همراه ارسال و پخش خواهد شد.

وی افزود: برنامه های رادیو ایران، جوان، پیام و قرآن هم از طریق این سیستم قابل دریافت است.

رئیس سازمان صدا و سیما با اشاره به دیجیتالی بودن سیستم یاد شده و كیفیت بالای تصاویر آن گفت: در حال حاضر فقط در شهر تهران امكان پخش برنامه های تلویزیونی بر روی گوشی های تلفن همراه وجود دارد و در نظر داریم در آینده ای نزدیك با همكاری استانداران و منابع محلی آن را در سراسر كشور گسترش دهیم.

متخصصان معاونت توسعه و فناوری رسانه ملی بررسی های اولیه خود را بر روی سیستم ارسال سیگنال دیجیتالی برنامه های تلویزیونی در گیرنده های متحرك و تلفن همراه جهت انتخاب استاندارد پخش موبایلTV در سال 1384 آغاز كردند و به دلیل استفاده از استاندارد T-DVB (استاندارد پخش تلویزیون دیجیتال كه هم اكنون به طور آزمایشی از بعضی ایستگاه های تهران ارسال می شود) بهترین گزینه جهت پخش تلویزیون را بر روی موبایل استاندارد
H-DVB تشخیص دادند.

در حال حاضر یك فرستنده در ایستگاه جماران بدین منظور اختصاص دارد كه بر روی كانال 31-UHF جهت پخش H-DVB در نظر گرفته شده است.

برنامه های موجود بر روی این فرستنده فقط توسط گوشی های تلفن موبایل خاص با توانایی دریافت استاندارد H-DVB قابل دریافت است.

حالا میتونین از برنامه های زیبا و مفرح رادیو و تلوزیون توی موبایلاتون اول در تهران و کم کم در تمام ایران لذت ببرید!

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
کسی همچین بد بختی نداشت آیا؟
crazy.gif

/
راجع نلویزیون امروز تو اخبار رادیو تو ماشین شنیدم یه چیزایی ، یادمه که با رئیس صدا سیما مصاحبه کرده بودن اونم گفت که 10 تا کاناله تی وی و 4تا شبکه رادیو می گیره (نوع گوشی هایی که این سیستم روشون فعال می شه رو هم گفت که من یادم نیست!) بعدم گفت فعلا مال تهرانه و امیدست به جاهای دیگه ام برسه
8b4215s.gif
فکر کنم راه اول و آخرش تعویض سیم باشه
AddEmoticons0156.gif

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18
حالا میتونین از برنامه های زیبا و مفرح رادیو و تلوزیون توی موبایلاتون اول در تهران و کم کم در تمام ایران لذت ببرید!
اگه اینم دست مخابرات بود که حالا حالا ....

NEONAZ

Registered User
لایک‌ها
8
اگه این GPRS تا همین 2 ، 3 روز آینده درست شد که خدا پدر مارد همه کارکنان همراه اول و مخابرات رو بیامرزه و اگه نه که تمام حقوقی که واسه عیدی گرفتن کوفتشون بشه! :snitch:

NEONAZ

Registered User
لایک‌ها
8
ظاهرا که خبری نیست از فعلا شدن GPRS پر ماجرای همراه اول تنبل×!

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
نه آقا خبری نیست .
فعلا وضع sms ها داره خراب تر میشه.
توی خدمات آتی سایت mci.ir هم سرویس gprs آخر هستش.!
نگران نباشید. فعلا جهان سوم و در حال توسعه هستیم. راه زیاده . انرژی هسته ای رو فعلا بچسبید!!!

بالا