بابا شما چقدر خرم هستید من اینجا آنتن ندارم حرف بزنم شما صحبت از GPRS میکنید:blink:!!!!
بچه ها يه جوك جديد براتون بگم حالشو ببرين
امروز صبح ( 6 فروردين ) خواستم ببينم اين چند روزه از اول فروردين چقدر اس ام اس زدم و اينا
گفتم خب بريم ببينيم اين 30009 چي مي گه
براش زدم 870101,870106 بعدش فرتي برام جواب اومد كه :
(( گزارش دوره سال دوره . مثال : 86,1
قبض ميان دوره تاريخ ابتدا ، تاريخ انتها مثال .......
ليست دوره D
قبض آخرين دوره S ))
يه لحظه به دوربين نيگاه كردم كه اين يعني چي ؟ گفتم خب حتما اشتباه زدم براي يه S فرستادم جواب اومد :
((هيچ موردي براي درخواست شما يافت نشد ))
گفتم به جهنم . بذار ببينم آخرين ليست دوره ايم چنده براش يه D فرستادم ليست دوره ايي سال 85 رو فرستاد
گفتم اي خدا ... گفتم به جهنم و ضرر .... از اول فروردين تا ديروز رو درخواست كردم ديدم بازم برام راهنماش اومد
اين شركت محترم و عزيز توي برنامه هاش مونده شما ازش GPRS مي خواين .. ول كنين بابا
چند روز پيش اتفاقي با ايرانسل يكي از بچه ها رفتم اينترنت گردي يه عالمه هم دانلود داشتم كلي هم ميل بازي كردم .... اونوقت شما گير دادين .... بي خيال اخوي
بابا اين همراه اول مثه اينكه واقعا قاط زده
امروز حول و حوش ساعت دو صبح تا پنج شيش روي گوشي من اسم صد جا رو نوشت ( cell info رو مي گم )
منم همش گيج خواب هي داشتم از خودم مي پرسيدم چطور من كه يه جا هستم دارم اين همه جا رو مي رم و مي يام ( لول )
نه من این مشکل رو ندارم.دوستان جدیدا" بعد از چندین دقیقه مکالمه ی کوتاه ، تماس قطع میشه ...
وقتی دوباره هم تماس میگیرم ، بازم قطع میشه ... یعنی در 10 دقیقه 3 - 4 بار تکرار میشه ، این مشکل برای پدرم پیش اومده ، قبلا" برای خودمم پیش اومده بود ...
شما این مشکل رو نداشتید ؟
( صدای طرف مقابل قطع میشه ، بعد از چند ثانیه کلا" تماس قطع میشه )
یه مشکل دیگه هم جدیدا دارم.
هر وقت به شماره های ایرانسل زنگ میزنم نمیگیره.
باید چند بار بگیرم.
این مشکل ِ ایرانسله ها !
بچه ها میخوام یه همراه اول اعتباری بگیرم
ایرانسل دیگه شورشو درآورده - اصلا هر کی زنگ میزنه یا اشغال- یا در دسترس نیست و ...
آنتن پره ولی چه فایده
رفتم سایت همراه اول ثبت نام نیومد
بخوام ثبت نام کنم چند روزه میدن ؟ - آزادش چنده ؟
شارژ 10 تومن همون 10 هستش دیگه
خلاصه هر کی خواست توضیح بده مفصل بده
ممنون
صحبت از این بود که 45 روزه تحویل بدن، ولی من 11 آبان 86 یه چند تایی ثبت نام کردم ولی یکیش حدود 20 اسفند اومد و بقیه ش هم هفته پیش...!!!بچه ها میخوام یه همراه اول اعتباری بگیرم
ایرانسل دیگه شورشو درآورده - اصلا هر کی زنگ میزنه یا اشغال- یا در دسترس نیست و ...
آنتن پره ولی چه فایده
رفتم سایت همراه اول ثبت نام نیومد
بخوام ثبت نام کنم چند روزه میدن ؟ - آزادش چنده ؟
شارژ 10 تومن همون 10 هستش دیگه
خلاصه هر کی خواست توضیح بده مفصل بده
ممنون
کجا آزادش 70 هست؟؟؟؟آزاد 70 تومن.
اهواز.صحبت از این بود که 45 روزه تحویل بدن، ولی من 11 آبان 86 یه چند تایی ثبت نام کردم ولی یکیش حدود 20 اسفند اومد و بقیه ش هم هفته پیش...!!!
شارژ هم 10 هست ولی معمولا تو بازار 10500 کمتر پیدا نمیشه!
شما کجا هستی؟ من یه چند تایی خشک دارم. اگر همشهری باشیم تقدیم کنم!
کجا آزادش 70 هست؟؟؟؟
اینجا (قم) خیلی راحت با 45 میشه خط خشک 919 با 10 تومن شارژ پیدا کرد!
( صدای طرف مقابل قطع میشه ، بعد از چند ثانیه کلا" تماس قطع میشه )
گندتون بزنن 4 ماهه نمیشه به خارج از کشور sms فرستاد
بی لیاقت ها
گندتون بزنن 4 ماهه نمیشه به خارج از کشور sms فرستاد
بی لیاقت ها
منم همین مشکل رو داشتم! اعتباری ایرانسل خریدم برای sms خارجی شما هم بخر که منتظر درست شدن اینا شدن فقط وقت تلف کردنه!
هر sms چند تومان حساب میشه ؟؟
SMSها چقدر شد بالاخره؟ 22 شد یا نه هنوز؟