• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همستر قاتل کمک(میخوام بکشمش)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mojtabak2

Registered User
لایک‌ها
33
سلام دوستان بدادم برسید همستر ام دیونه شده دوهفته بیش همه بچه هاش رو خورده امروز صبح رفتم بیشش تا کله همستر نر رو خورده(نر رو 1 سال داشتم:() خدا این صحنه رو نصیب هیچ انسانی نکنه فکر کنم حار شده شایدم همستر گرگ نما شده باشه بسیار وحشی شده یک صدای شبی بارس میکنه چطوری خلاصش کنم1با برق 2 با سم بریزم توی بسکویت هاش 3غرقش کنم 4زنده به گور5گردنش رو با تبر بزنم به نظر شما چطوری خلاصش کنم؟
همستر در حال مرگ کسی نیست دیه رو تقبل کنه :D

Last edited:

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
آزاد كن تو خيابون

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
یه ان خیال کردم نوشتی همسرتو میخوای بکشی :lol::lol::lol::lol:

نکشش مگه مریضی ؟ گناه داره مگه خیال کردی ادمه که باید قصاص شه :lol: هدیه بدش به یکی از دوستات فقط نگو قاتله;)

mojtabak2

Registered User
لایک‌ها
33
بعد از یک سال برای همسترم جفت گرفتم خیلی خشن بود بعد از جفت گیری 5 بچه گیرش اومد نر رو جدا کردم خوب غدا بهش میدادم اما یک روز دیدم همشون رو ناقص کرده دیروز خونه نبودم نمیدونم کدوم خدا نشناس کنار هم گذاشتهشون صبح رفتم تا بدر سگ سر و نصف بدنش رو باره کرده و کمی خورده :(از صبح حالم گرفته اخه یک سال بزرگش کرده بودم چون رنگ ماده سفید هست و چشماش قرمز خیلی شبی موش هست کسی هم مجانی با کلی هدیه نمیخوادش
مرحوم اون همستر دورنگه هست (اسمش عمو بورنگ بود)

فایل های ضمیمه

• DSC_0008.jpg
    DSC_0008.jpg
    305.6 KB · نمایش ها: 1,021

mojtabak2

Registered User
لایک‌ها
33
من میخوام انتقام خونش رو بگیرم فردا صبح ساعت 5 اعدامش میکنم روش اعدام میندازمش بیش سگ نگهبان همسایه :evil:سگ نگهبان داره اندازه اسبه

foja

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
من میخوامش نکشش مگه ازار داری این طبیعتشونه 09393088393 شما کجایین خداییش از غروبی توفکر خریده یه همسترم اخه همسایمون رفته مسافرت همسترش رو داده مراقبت کنم بد عاشقش شدم بسکه چولمنه

mojtabak2

Registered User
لایک‌ها
33
من میخوامش نکشش مگه ازار داری این طبیعتشونه 09393088393 شما کجایین خداییش از غروبی توفکر خریده یه همسترم اخه همسایمون رفته مسافرت همسترش رو داده مراقبت کنم بد عاشقش شدم بسکه چولمنه
داداش من کهگلویه هستم -خودش با سه تا اکواریوم یک چرغ فلک با یک بسته بیسکویت هدیه میدم به شما چطوری ارسالش کنم؟

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
من میخوام انتقام خونش رو بگیرم فردا صبح ساعت 5 اعدامش میکنم روش اعدام میندازمش بیش سگ نگهبان همسایه :evil:سگ نگهبان داره اندازه اسبه

قبلش یه شیشه نوشابه استفاده کن توی مخرجش.

خوب داداش من باید میدونستی قبل خریدن که این عوضی ها این کارارو میکنن دیگه.

hamed705

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ناخنها و دندانهاشو دونه دونه بکش

با تشکر

شمقدر

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
روش هاي مختلفي هست.بستگي داره بخواي راحت بميره با سختي و زجر

اگه ميخواي راحت بميره آمپول هوا بهش تزريق كن (1 سي سي)

اگه ميخواي زجر بكشه يه خلال دندون رو تا ته تو ماتحتش فرو كن

و خيلي روش هاي ديگه...

mojtabak2

Registered User
لایک‌ها
33
مگه ادمه که کشتیش ولش می کردی تو بیابون
این چه کاری بود کردی!!!!!!!!!!! واقعا که
نمیدونم سم هم سم های قدیم هیچیش نشده دو سه ساعته توی چرغ فلک هست فکرکنم تقویتی بود براش

rezaei77

Registered User
لایک‌ها
19
نمیدونم سم هم سم های قدیم هیچیش نشده دو سه ساعته توی چرغ فلک هست فکرکنم تقویتی بود براش

سم بوده يا انرژي زا...... از اين به بعد بايد سم همستر هم شيميدانها درست کنند... اما ولش کن تو کوچه اگر زرنگ باشه زنده ميمونه اگر نه که به مجازاتش ميرسه

aramrahgozar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
مگه ادمه که کشتیش ولش می کردی تو بیابون
این چه کاری بود کردی!!!!!!!!!!! واقعا که
اخه این چه حرفیه اگه ادم بود باید میکشتتش!دنیا داره اعدام رو لغو میکنه اینجا همه تلاش میکنند واسه اعدام کردن!

rezaei77

Registered User
لایک‌ها
19
استارتر عزيز کجايي بگو سرنوشت اين همستر چي شد؟؟نکنه حکم اعدامش رفته براي دادگاه تجديد نظر

mojtabak2

Registered User
لایک‌ها
33
استارتر عزيز کجايي بگو سرنوشت اين همستر چي شد؟؟نکنه حکم اعدامش رفته براي دادگاه تجديد نظر
من که از حق خودم نمیگذرم حالا اگه کسی از دوستان دیه رو گردن بگیرن شاید بگذرم دادگاه پارتی دارم اگه شد سنگسارش میکنم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا