• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چيز درباره Sony Ericsson P990i ٠

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
قربانت :) به اخرین ورژن یعنی R9EC001 هم اپدیت کرده :rolleyes:

خوب به سلامتي.خيلي خوشحال شدم كه مشكل شما هم حل شد و گوشيتون رو دوباره سرحال در اختيار داريد.پس با اين حساب اين فردي كه گوشي شما را درست كرده اون رو فلش نكرده و دوباره اونرو آپديت كرده درسته؟چون با فلش كردن اگر اشتباه نكنم شرايط به حالت اول برميگرده.
مازيار جان ديدي چه حس بدي بود.فكر ميكنم اونهايي كه سرعت ADSL بالاتري دارند خيلي كم به اين مشكلات برميخورند.چون من يكي از دوستانم كه گوشيش رو آپديت كرده بود با اينترنت 384kbps هيچ مشكلي نداشت و اصلا هم نميدونست كه آپديت چي هست و چكار ميكنه تمام برنامه هاش را هم من به ايشون دادم(چون از قبل داشتم).
به اميد روزي كه ديگه هيچ كدام از ماها دچار اين مشكلات نشويم.;) ;)

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
خب بلاخره گوشی رو گرفتم....این بنده خدا این 2-3 روزی که دیر رفته بودم برای گرفتن گوشی یکم دیگه باهاش ور رفته بود و بلاخره گوشی ام درست شد....اصلا اول که رفتم بگیرم بهم گفت روشن شده باورم نمیشد فکر کردم خالی میبنده ولی دیدم صحیح و سالم گوشی داره مثل بنز کار میکنه( به کوری چشم دشمنان)...خلاصه خوشحال و خندان....

خب خدا رو شکر :rolleyes:

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
خب بلاخره گوشی رو گرفتم....این بنده خدا این 2-3 روزی که دیر رفته بودم برای گرفتن گوشی یکم دیگه باهاش ور رفته بود و بلاخره گوشی ام درست شد....اصلا اول که رفتم بگیرم بهم گفت روشن شده باورم نمیشد فکر کردم خالی میبنده ولی دیدم صحیح و سالم گوشی داره مثل بنز کار میکنه( به کوری چشم دشمنان)...خلاصه خوشحال و خندان....

قربانت :) به اخرین ورژن یعنی R9EC001 هم اپدیت کرده :rolleyes:

مباركه مازيار جان

اميدوارم كه ديگه اتفاقي نيفته . چون خيلي ضد حال است .
خوشحالم كه به مرتضي هم نياز نشد . 1-2 روز پيش سراغت را مي گرفت . مي گفت اين بنده خدا كارش راه افتاده يا نه . من هم گفتم كه گرفتاري و هنوز حل نشده . امروز كه ديدم نوشتي مشكل حل شده خيلي خوشحال شدم .

حالا اين ورژن جديد چه تغييراتي كرده ؟؟؟ محسوسه

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
خوب به سلامتي.خيلي خوشحال شدم كه مشكل شما هم حل شد و گوشيتون رو دوباره سرحال در اختيار داريد.پس با اين حساب اين فردي كه گوشي شما را درست كرده اون رو فلش نكرده و دوباره اونرو آپديت كرده درسته؟چون با فلش كردن اگر اشتباه نكنم شرايط به حالت اول برميگرده.
مازيار جان ديدي چه حس بدي بود.فكر ميكنم اونهايي كه سرعت ADSL بالاتري دارند خيلي كم به اين مشكلات برميخورند.چون من يكي از دوستانم كه گوشيش رو آپديت كرده بود با اينترنت 384kbps هيچ مشكلي نداشت و اصلا هم نميدونست كه آپديت چي هست و چكار ميكنه تمام برنامه هاش را هم من به ايشون دادم(چون از قبل داشتم).
به اميد روزي كه ديگه هيچ كدام از ماها دچار اين مشكلات نشويم.;) ;)

ممنون از لطف شما....اونجوری که خودش میگفت رفته یه کابل مخصوص خریده و بوت رو روش ریخته بعد زده به ADSL و اپدیت کرده....راست و دروغ پای خودش ولی واقعا اگه ADSL منم داشتم هیچ موقع گوشیم به این روز نمی افتاد :)
خب خدا رو شکر :rolleyes:

:) متشکرم..

مباركه مازيار جان

اميدوارم كه ديگه اتفاقي نيفته . چون خيلي ضد حال است .
خوشحالم كه به مرتضي هم نياز نشد . 1-2 روز پيش سراغت را مي گرفت . مي گفت اين بنده خدا كارش راه افتاده يا نه . من هم گفتم كه گرفتاري و هنوز حل نشده . امروز كه ديدم نوشتي مشكل حل شده خيلي خوشحال شدم .

حالا اين ورژن جديد چه تغييراتي كرده ؟؟؟ محسوسه

سلامت باشی....ببخشید که به خاطر من به اون بنده خدا هم رو انداختی ..منم خودم خبر نداشتم گوشی درست شد...5 شنبه رفتم سراغش گفتم بگیرم گوشی رو...شنبه با شما قرار بزارم بریم پیش مرتضی که خب الباقی قضایا رو خبر دار شدی دیگه...رفتم دیدم سالم شده :)

خب گوشی الان بدون SMpro موقع روشن شدن همون اول 17 مگ رم خالی داره در حالی که تو ورژن قبل موقع روشن شدن حدود 15.8 مگ خالی داشت....بعد من با SMpro یه reclaim میکردم و رکوردم رو 18.8 مگ رسیده بود...ولی فکر کنم با این ورژن جدیده که همین جوری موقع بالا اومدن 17 مگ خالی داره رم با یه reclaim درجه 3 که تمام پروسه ها رو میبنده بتونم به 19.5-20 مگ برسم :)

از این تفاسیر بگزریم کلا یکم به نظرم باز سرعت گوشی رفته بالا....خدایی دیگه انی منوها رو باز میکنه واقعا سریع شده...تازه اگه اون حقه های قدیمی باز کردن ویدیو پلیر در پس زمینه یا استفاده از برنامه TP رو انجام بدیم که دیگه گوشی فوق سریع میشه...خیلی خوب شده...یه چیز دیگه اینه که گویا باز هم مقدار کاهش رم رو کمتر کردن یعنی تقریبا دیگه فکر کنم یه فیرم ویر دیگه بیاد کلا دیگه هیچ مقدار رمی رو دیگه از دست ندیم و به عدد ثابت برسیم :happy:

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
ممنون از لطف شما....اونجوری که خودش میگفت رفته یه کابل مخصوص خریده و بوت رو روش ریخته بعد زده به ADSL و اپدیت کرده....راست و دروغ پای خودش ولی واقعا اگه ADSL منم داشتم هیچ موقع گوشیم به این روز نمی افتاد :)

البته مازيار جان من با داشتن ADSL به اون روز مبتلا شدم.البته سرعت كانكشن من 165 هست.اگر شد سال ديگه دو برابرش ميكنم و بعد آپديت ميكنم.فكر ميكنم هرچي زمان آپديت سريعتر باشه احتمال اينكه به مشكل بر بخوره كمتر ميشه.من هم منتظر ميمونم تا Firmware جديدتر با تغييرات بيشتر بياد بعد آپديت ميكنم.:happy: :happy:

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مازیار جان مبارکه. دعا کن منم گوشیم رو زودتر بگیرم. واقعا حال گیریه. 800 تومن پول بدی روی هم رفته 2 - 3 ماه هم استفاده نکنی. آقا اگر کسی تعمیرکار تخصصی این گوشی رو میشناسه و مطمئن هم هست اگه آدرس بده ممنون میشم. این یارو که بردم ظاهرا چیزی بارش نیست. 10 روزی گوشی دستشه هی امروز فردا میکنه. احتمالا فردا میرم میگیرم ازش. این آقا مرتضی که میگید وارده؟!

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
نظر مرا اگر خواهان هستيد بايد عرض كنم كه من p990 را ترجيح مي دهم به گوشي ديگر و همچنين گوشي هاي موجود ديگر :)

سلام بهروز عزیز،
مایلم از زبان شما دلایل برتری P990 رو بر یک پاکت پی سی قوی و خوب بشنوم.

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
سلام بهروز عزیز،
مایلم از زبان شما دلایل برتری P990 رو بر یک پاکت پی سی قوی و خوب بشنوم.
مرتضي عزيزم

من پاكت پي سي ها را در زمره گوشي هاي موبايل نمي دانم ( البته اين نظر شخصي من است ؛ پاكت پي سي همانطور كه از نامش پيدا است يك PC قابل حمل است كه قابليت handle كردن يك سيم كارت موبايل را هم دارد )
منظور من از آن جمله كه شما كوت كرديد صرفا گوشي هاي موبايل بود .

از سوي ديگر من تا امروز پاكت پي سي نداشتم . اما دوستانم كه داشته اند اذعان مي كنند كه استفاده از يك pocket pc صرفا براي استفاده مويابل زياد معقول نيست . اشاره مي كنند به آنتن دهي ضعيف تر نسبت به گوشي هاي رايج و مسائلي از اين قبيل و چون من خودم تا امروز از اينها نداشتم نمي توانم اظهار نظر كنم .

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
مرتضي عزيزم

من پاكت پي سي ها را در زمره گوشي هاي موبايل نمي دانم ( البته اين نظر شخصي من است ؛ پاكت پي سي همانطور كه از نامش پيدا است يك PC قابل حمل است كه قابليت handle كردن يك سيم كارت موبايل را هم دارد )
منظور من از آن جمله كه شما كوت كرديد صرفا گوشي هاي موبايل بود .

از سوي ديگر من تا امروز پاكت پي سي نداشتم . اما دوستانم كه داشته اند اذعان مي كنند كه استفاده از يك pocket pc صرفا براي استفاده مويابل زياد معقول نيست . اشاره مي كنند به آنتن دهي ضعيف تر نسبت به گوشي هاي رايج و مسائلي از اين قبيل و چون من خودم تا امروز از اينها نداشتم نمي توانم اظهار نظر كنم .

بله خوب، در مقایسه با گوشی های معمولی موجود از بقیه بالاتر است و شکی در آن نیست.
اما در مورد PPC : من هم تا الان پاکت پی سی نداشته ام و نمی توانم قضاوت دقیقی در مورد آن داشته باشم، اما عجیب اینجاست که یکی از دوستان نزدیکم که PPC دارد اتفاقا از آنتن دهی گوشی اش بسیار راضی است و می گوید بعد از گذشت یک سال اصلا با آن مشکل نداشته ام؟!

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
بله خوب، در مقایسه با گوشی های معمولی موجود از بقیه بالاتر است و شکی در آن نیست.
اما در مورد PPC : من هم تا الان پاکت پی سی نداشته ام و نمی توانم قضاوت دقیقی در مورد آن داشته باشم، اما عجیب اینجاست که یکی از دوستان نزدیکم که PPC دارد اتفاقا از آنتن دهی گوشی اش بسیار راضی است و می گوید بعد از گذشت یک سال اصلا با آن مشکل نداشته ام؟!
مرتضي جان

اعتراف مي كنم كه اينگونه قضاوت ها خيلي نمي تواند درست باشد . اما دوستان من همگي از خوب نبودن آنتن دهي پاك پي سي ها معترض بودند .

البته من خودم فكر نمي كنم روزي به اين نتيجه برسم كه بخواهم يك پاكت پي سي بخرم .

چون براي احتياج هاي من در زمينه تماس و ارتباط p990 كامل است و پاكت پي سي براي احتياج هاي من به يك PC خيلي ضعيف است .

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دقیقا صحبتهای بهروز جان رو تائید میکنم. کلا پاکت پیسی رو نباید جزو گوشیهای موبایل بحساب اورد. البته بستگی به شرکت تولید کنندش هم میتونه آنتن دهی به نسبت قوی تر یا ضعیف تر باشه ولی وقتی صحبت مقایسه پیش میاد نباید پاکت پیسی رو با گوشی موبایل معمولی مقایسه کرد.

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
p910 يك ساعتي داشت كه در حالت standby مي آمد روي صفحه .

انگار در p990 اين گزينه را حذف كرده اند . كسي از دوستان نرم افزاري داره كه بشه نصب كرد و اين قابليت را به گوشي اضافه نمود ؟؟؟؟

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
بخرم...نخرم :happy: واقعا سخت ه ....دوستان چینی و فرانسوی شون از لحاظ کیفیت ساخت تفاوتی هم دارن؟ الان شهر ما (شیر از) 525 تومان بدون هندزفری..می ارزه یا اینکه صبر کنم ؟ بعد سوال دیگه اینکه هندزفری با سیمشو رو به نظرتون با سری دبلیو عوض کنم یا نه؟
کلا دوستان راهنماییم کنید از هر نظر چه چیزایی باید داشته باشه به چی دقت کنم؟خلاصه هر چی جزییات داره دیگه:happy: .....البته اگه عضو جدید توی خانوادتون قبول میکنید :)

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
بخرم...نخرم :happy: واقعا سخت ه ....دوستان چینی و فرانسوی شون از لحاظ کیفیت ساخت تفاوتی هم دارن؟ الان شهر ما (شیر از) 525 تومان بدون هندزفری..می ارزه یا اینکه صبر کنم ؟ بعد سوال دیگه اینکه هندزفری با سیمشو رو به نظرتون با سری دبلیو عوض کنم یا نه؟
کلا دوستان راهنماییم کنید از هر نظر چه چیزایی باید داشته باشه به چی دقت کنم؟خلاصه هر چی جزییات داره دیگه:happy: .....البته اگه عضو جدید توی خانوادتون قبول میکنید :)

؟؟؟:( چه سوت و کوره اینجا

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
بلی ! همانا به آینه اینجا سوت و کور شده می باشد ! ! ! !

PROGRESSIVE

Registered User
لایک‌ها
3
يك سوال خيلي اساسي هم من دارم
داداشم ديروز يك p990 گرفت ولي اين گوشيي كه من ديدم امكاناتش در حد يك n72 هست
ميشه بگيد چه طوري ميشه روش windows ريخت يا كلا سيستم عاملش را عوض كرد و اين كه اصولا ممكنه اين كار به گوشي لطمه بزنه؟
راستي برنامه ها و بازي هاي اين گوشي را از كجا ميشه گير اورد
ممنون

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
يك سوال خيلي اساسي هم من دارم
داداشم ديروز يك p990 گرفت ولي اين گوشيي كه من ديدم امكاناتش در حد يك n72 هست
ميشه بگيد چه طوري ميشه روش windows ريخت يا كلا سيستم عاملش را عوض كرد و اين كه اصولا ممكنه اين كار به گوشي لطمه بزنه؟
راستي برنامه ها و بازي هاي اين گوشي را از كجا ميشه گير اورد
ممنون

:blink:
سیستم عامل گوشی رو که نمیشه عوض کرد. برنامه هاشم تو قسمت نرم افزار هست.

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7

بابا یکی جواب منم بده

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
بالا