• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چيز درباره Sony Ericsson P990i ٠

sanyax

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من چيزي در لينكي كه پيغام error را ميده نديدم.با كليك بر روي لينك شما در واقع به صفحه اصلي سايت ميريم.لطفا دوباره چك بفرماييد تا بشه دقيق راهنمايي كرد.لينك دوم شما هم فكر ميكنم برنامه Shockwave باشه.شما بايد برنامه Flash Player را دانلود و نصب كنيد.

ببخشید این لینک error :http://server6.theimagehosting.com/image.php?img=error.32a.JPG

و اگه میشه لینک برنامه flash player که من بایستی دانلود کنم لطف بفرمایید

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
ببخشید این لینک error :http://server6.theimagehosting.com/image.php?img=error.32a.JPG

و اگه میشه لینک برنامه flash player که من بایستی دانلود کنم لطف بفرمایید

دوست من سلام.
آخرين ورژن falsh player را براي شما آپلود كردم.از لينك زير دانلود كنيد و اميدوارم مشكل شما هم حل بشه.

کد:
http://www.divshare.com/download/140998-ade

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
یه سوال...

ببین من وقتی میزنم گوشی رو به شارژ صفحه اش شروع میکنه به خاموش و روشن شدن ولی اون LED بالای صفحه سبز نمیشه...دکمه پاور رو نگه میدارم مدت 10 ثانیه صفحه خاموش میشه و دیگه روشن خاموش نمیشه ولی LED کماکان خاموش میمونه...

حالا من میخوام بدونم باتری الان با این وضعیت شارژ میشه یا نه؟ یعنی الان من مثلا 4 ساعت همین طوری گذاشتم به شارژ باشه ( LED خاموش بود) ....همین الان هم با یه کامپیوتر دیگه امتحان کردم ولی باز رو 13 درصد پرید بیرون و شروع کرد به ریختن رو گوشی که اونم تا 9 درصد رفت و پرید بیرون و باز نشد..

من میگم شاید شارژ نداره باتری هان؟ اخه جور دیگه هم نمیتونم شارژش کنم :( چی کار کنم؟

بچه ها جایی سراغ ندارید؟ xplod یا خود شما ...اقا بهروز...حسین...:(
آقا شرمنده من چند روزي اين طرفها نبودم .
الان خواندم ديدم كه نوشتي بردي جمهوري .
اگر اونجا نتوانستند كاري بكنند من فلش كار حرفه اي سراغ دارم در علا الدين . چند باري هم همين گوشي مدل ما را فلش كرده به خاطر همين مشكلات .
اگر نشد پي ام بده .

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
راستي مشخصات اين firmware جديد چه چيزهايي است ؟؟
كسي از دوستان آپديت كرده ؟؟؟

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
مازيار درست نشد ؟!
rainbowf.gif

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
بهروز جان من آپگريد كردم اما كلا مزيت خاصي نسبت به firmware قبلي رويت نشد!!
صداي اسپيكر هم تغييري نكرد سيامك جان ؟؟؟

پس براي چي اين آپگريد را بيرون داده اند اگر تغييري نداشته ؟؟

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
هنوز نه :( ....قول فردا رو داده....ببینم چی میشه...
غصه نخور مازيار جان

اگر نشد يه پي ام بده به من . خودم هم باهات مي يام . ديروز هم باهاش صحبت كردم در مورد گوشي شما .
قول داده 2 ساعته بده .

پس باحساب سيامك جان من فعلا آپگريد نمي كنم . چون به ريسك كار با اين سرعت هاي اينترنت ما نمي ارزه .

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
صداي اسپيكر هم تغييري نكرد سيامك جان ؟؟؟

پس براي چي اين آپگريد را بيرون داده اند اگر تغييري نداشته ؟؟

نه بهروز جان صداي اسپيكر تغيير محسوسي نداشته!
البته با اين اپگريد جديد ديگه گوشي خيلي خيلي كم هنگ ميكنه يا بهتره بگم اصلا...

sanyax

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست من سلام.
آخرين ورژن falsh player را براي شما آپلود كردم.از لينك زير دانلود كنيد و اميدوارم مشكل شما هم حل بشه.

کد:
http://www.divshare.com/download/140998-ade

من این flash player هم دانلود کردم ولی بازم همون error داد از اساتید یکی به داد من برسه:wacko:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
غصه نخور مازيار جان

اگر نشد يه پي ام بده به من . خودم هم باهات مي يام . ديروز هم باهاش صحبت كردم در مورد گوشي شما .
قول داده 2 ساعته بده .

مازيار درست نشد ؟!
rainbowf.gif

امروز هم نشد...میگه شنبه...ایندفعه دیگه اگه نشه فکر کنم باید بریم پیش اشنا شما اقا بهروز :)

من این flash player هم دانلود کردم ولی بازم همون error داد از اساتید یکی به داد من برسه:wacko:

از همون ادرس سایت adobe یعنی http://www.adobe.com میتونید دانلود کنید...من نمی فهمم چرا انقدر عذاب میدی خودت رو؟

ادرس سایت رو وارد کن تو همون صفحه اول روی
get_flash_player.gif
کلیک کن و دانلود کن دیگه :)

Nemomovies

Registered User
لایک‌ها
12
امروز هم نشد...میگه شنبه...ایندفعه دیگه اگه نشه فکر کنم باید بریم پیش اشنا شما اقا بهروز :)

از همون ادرس سایت adobe یعنی http://www.adobe.com میتونید دانلود کنید...من نمی فهمم چرا انقدر عذاب میدی خودت رو؟

ادرس سایت رو وارد کن تو همون صفحه اول روی
get_flash_player.gif
کلیک کن و دانلود کن دیگه :)

سونی جان سلام.
از بابت مشکلت ، جدا متاسفم.
من یه چیزو نفهمیدم!!
اگه باطریت باید 100% شارژ باشه تا گوشیت آپگرید بشه ، و خودت هم بدلیل مشکل نمیتونی شارزش کنی ، چرا باطریت را به یکی مثل من یا هر کس دیگه ای که p990 داره نمیدی تا برات شارژ کنه!!؟

در ضمن بهتره پس از شارژ 100% دوباره کار آپگرید را شروع کنی ، فقط با این فرق که :

حتما در شروع میپرسه شما اهل کدام کشوری ؟

شما در جواب منطقه ای خارج از منطقه قبلی را انتخاب کن ...

مثلا اگه آمریکا را انتخاب کرده بودی ، این بار یک کشور تو آسیا یا اروپا را انتخاب کن .

با این کار شما سرور فرستنده را تغییر میدی. که اگه سرور قبلی ، شما را بخاطر داره و جواب مناسب بهت نمیده ، سرور جدید کارتو راه میندازه و 100% توپ میشی.

اگه دوست داشتی باطریتو شارژ کنم با همراهم تماس بگیر تا سریع انجام شه .

به امید موفقیت:) :rolleyes: :cool:

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
میگم مازيار چه مبلغی رو بابت این کار میخوان دريافت کنن يعنی کلا رنج قيمت اینکار چقدر هست
hanghead.gif
// حتما درست میشه
square.gif

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
مازيار جان من هم با پيشنهاد دوست خوبمون موافقم.اگر بتوني باطري گوشيت رو كامل شارژ كني به احتمال قريب به يقين مشكلت حل ميشه و كار به فلش كردن هم نميكشه.
اگر كاري از دست من بربياد حتما در خدمتم.
موفق باشيد.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
سونی جان سلام.
من یه چیزو نفهمیدم!!
اگه باطریت باید 100% شارژ باشه تا گوشیت آپگرید بشه ، و خودت هم بدلیل مشکل نمیتونی شارزش کنی ، چرا باطریت را به یکی مثل من یا هر کس دیگه ای که p990 داره نمیدی تا برات شارژ کنه!!؟

در ضمن بهتره پس از شارژ 100% دوباره کار آپگرید را شروع کنی ، فقط با این فرق که :

مثلا اگه آمریکا را انتخاب کرده بودی ، این بار یک کشور تو آسیا یا اروپا را انتخاب کن .

با این کار شما سرور فرستنده را تغییر میدی. که اگه سرور قبلی ، شما را بخاطر داره و جواب مناسب بهت نمیده ، سرور جدید کارتو راه میندازه و 100% توپ میشی.

اره اینم فکر خوبیه....از لطف شما هم ممنونم...شانس ما این پسر عمه ما هم یه P990 داره...منتها اینجوری که شده بود اونم تهران نبود...حالا اومده ولی گوشی نیست...باتری رو با مال اون نیگا کردم 25 درصد داشت:wacko: اره واقعا مشکل باتری درسته...ولی حالا بازم ببینم چی میشه...احتمالا درستش کنه یارو...اگه لازم شد بهت زنگ میزنم...لطف کردی..ممنونم

البته بهتره شماره ات رو ادیت کنی منم تو جوابم ادیت میکنم :)

میگم مازيار چه مبلغی رو بابت این کار میخوان دريافت کنن يعنی کلا رنج قيمت اینکار چقدر هست
hanghead.gif
// حتما درست میشه
square.gif

نمیدونم علیرضا...طرف مثلا اشناست..:blink:

مازيار جان من هم با پيشنهاد دوست خوبمون موافقم.اگر بتوني باطري گوشيت رو كامل شارژ كني به احتمال قريب به يقين مشكلت حل ميشه و كار به فلش كردن هم نميكشه.
اگر كاري از دست من بربياد حتما در خدمتم.
موفق باشيد.

البته اینا یه مشکلی دارن اینه که دقت کنید پشت گوشی جای فلش نیست...:) دیدید گوشی های نوکیا زرتی بهشون یه کابل میزنن و فلش میشه ..اینم اونطوری بود که 1 ساعته :blush: حل میشد مساله اینه که پشت گوشی جای فلش نیست....

Nemomovies

Registered User
لایک‌ها
12
سونی جان سلام.
من یه چیزو نفهمیدم!!

اره اینم فکر خوبیه....از لطف شما هم ممنونم...شانس ما این پسر عمه ما هم یه P990 داره...منتها اینجوری که شده بود اونم تهران نبود...حالا اومده ولی گوشی نیست...باتری رو با مال اون نیگا کردم 25 درصد داشت:wacko: اره واقعا مشکل باتری درسته...ولی حالا بازم ببینم چی میشه...احتمالا درستش کنه یارو...اگه لازم شد بهت زنگ میزنم...لطف کردی..ممنونم

البته بهتره شماره ات رو ادیت کنی منم تو جوابم ادیت میکنم :)

نمیدونم علیرضا...طرف مثلا اشناست..:blink:

البته اینا یه مشکلی دارن اینه که دقت کنید پشت گوشی جای فلش نیست...:) دیدید گوشی های نوکیا زرتی بهشون یه کابل میزنن و فلش میشه ..اینم اونطوری بود که 1 ساعته :blush: حل میشد مساله اینه که پشت گوشی جای فلش نیست....

بی نهایت از راهنمائیت ممنونم. ok تلفن را پاک کردم.
به هر حال اعلام release شدن فریم ور جدید توسط شما ، باعث شد من همون شب آبگرید کنم. و کلی هم خوشحال شدم.

ولی متاسفم که همان خبر برای شما ناگوار تمام شد:(

ولی واقعا هر کاری از دستم بر بیاد ، در خدمتم.

change کردن سرور هنگام آبگرید دوباره را فراموش نکن.

ارادتمند ، شهرام دوستی

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
نه بهروز جان صداي اسپيكر تغيير محسوسي نداشته!
البته با اين اپگريد جديد ديگه گوشي خيلي خيلي كم هنگ ميكنه يا بهتره بگم اصلا...

ممنون سيامك جان

اين خودش خيلي خوبه . چون من چند مرتبه با اين مساله برخورد كرده بودم .
من هم امروز آپگريت مي كنم .

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
ممنون سيامك جان

اين خودش خيلي خوبه . چون من چند مرتبه با اين مساله برخورد كرده بودم .
من هم امروز آپگريت مي كنم .

سلام بهروز جان.خوب هستيد؟خوشا بحال شما كه خيلي راحت گوشيتون را آپگريد ميكنيد من كه ديگه چشمم ترسيده و جرات آپگريد ندارم:lol: :lol: :lol:
يك نفر هم دست مارا بگيره;) ;)

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
سلام دوستان
یه سوال کلی دارم با تمام این تفاسیر (اپدیت کردن و...) ایا خریداری این گوشی(p990) مقرون به صرفه هست؟ من از اون دسته طرفدارای سری p بودم که از مدتها پیش از release شدنش این مدل رو تعقیب میکردم..اینقدر طول کشید که اتم خریدم(البته اتم رو دیگه ندارم)ولی به نظرم جز یه دوربین 2mp اتوفوکوس ارجحیتی به p910 نداره.... به نظر در حد انتظار نبود :hmm: در حال حاظر اسپیکر ها چطورن؟
کلا نظر بدید دیگه....

بالا