• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چيز درباره Sony Ericsson P990i ٠

ERR0R

Registered User
لایک‌ها
0
شما هر دفعه میای یه پست میزنی میری حاجی حاجی مکه...1 ماه بعد میای...خب واقعا میخوای بخری یا نه؟؟

میخوام بخرم دیگه!!!...یک مشتری واسه این جور شده اگه خدا بخواد هفته دیگه میرم و تموم میکنم فقط راهنمایی کنید!:rolleyes: :rolleyes:

vaselon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من چند تا مشکل با این p990 دارم

اول اینکه همش ساعتش بهم میخوره

2-با رادیو هم مشکل دارم وقتی میخوام run کنمش میگه insert handsfree

3-من برنامه Sony Ericsson PC Suite for Smartphones را نصب کردم ولی هر موقع میخوام به موبایل وصل شم بازی در میاره ؟؟؟

ممنون میشم :D

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
سلام من چند تا مشکل با این p990 دارم

اول اینکه همش ساعتش بهم میخوره

2-با رادیو هم مشکل دارم وقتی میخوام run کنمش میگه insert handsfree

3-من برنامه Sony Ericsson PC Suite for Smartphones را نصب کردم ولی هر موقع میخوام به موبایل وصل شم بازی در میاره ؟؟؟

ممنون میشم :D

سلام دوست عزيز
1- من هم همين مشكل رو دارم مخصوصا در مورد sms و نميدونم راه حلش چيه!
2- هندزفري رو حتما بايد وارد كنيد چون ازون به عنوان آنتن استفاده ميشه!
3-معمولا چنين مشكلي بخاطر وجود فاير وال ويندوزتون يا آنتي ويروسي كه نصب كردين پيش مياد كه بايد موقتا Disable بشه...

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
ohmygod.gif

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دوستان، اگه می خواید یه برآورد بهتری داشته باشید از قدرت گرافیکی واقعی این PDA ، این فایل mp4 رو دانلود کنید روی گوشی بازش کنید: http://primeupload.com/file/57542/-t-need-a-man.mp4.html
یک ساعت و نیم طول کشید با این کانکشن نفتی آپلود کردنش، ولی واقعاً ارزشش رو داره!

اگه یه ds970 هم دم دستتون بود pair ش کنید و ببینید که هنگام استریم صدا روی bt ،پخش ویدئو چقدر دچار اختلال نمی شه!!!

24.gif

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
آقا فرهاد ممنون بخاطر زحمتي كه كشيدي
من دانلودش كردم و ريختم روي گوشي
راستش تا حالا كليپ تصويري با فرمت mp4 روي گوشيم نداشتم و نديدم اما حالا كه اينو ديدم نتيجه اش چيزي نبود جز اينكه................ كفففف كردم جوگير شدم برم يه مموري 4 گيگ بگيرم همش ازينا بريزم روش اصلا فيلم بريزم روش , لامصب كيفيت تصويرش خدااااست نخسوزن تو حالت فول اسكرين!!
بازم ممنون

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
راستي نصف شبي اين كليپ Pu*syCat Dolls رو ديدن اصلا توصيه نميشود!! :D

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
آقا فرهاد ممنون بخاطر زحمتي كه كشيدي
من دانلودش كردم و ريختم روي گوشي
راستش تا حالا كليپ تصويري با فرمت mp4 روي گوشيم نداشتم و نديدم اما حالا كه اينو ديدم نتيجه اش چيزي نبود جز اينكه................ كفففف كردم جوگير شدم برم يه مموري 4 گيگ بگيرم همش ازينا بريزم روش اصلا فيلم بريزم روش , لامصب كيفيت تصويرش خدااااست نخسوزن تو حالت فول اسكرين!!
بازم ممنون
:happy: سیامک جان بیخیال 4 گیگ...اصلاً مموری می خوای چیکار... ds970 رو بچسب!
300.gif
گوشی های SE ساپورت a2dp شون واقعاً محشره! و خوبی p990 اینه که به خوبی و همزمان از cpu و gpu ش استفاده می کنه...

راستي نصف شبي اين كليپ Pu*syCat Dolls رو ديدن اصلا توصيه نميشود!! :D
:lol: خوب من فکر نمی کردم دیگه شبی کسی آنلاین شه ..
286.gif

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
اره فرهاد جان اين هدست هم بدجوري دلبره!!
اما اخرش با ds970 هم كه به مموري نياز هست;)

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
ما مثلا اومدیم دوباره گوشی مون رو اپدیت کنیم...با ورژن جدیده که اومده...وسط کار اینترنت قطع شد...گوشی هم که دیگه روشن نمیشه....نمیدونم چی کارش کنم...
2-3 بار هم سعی کردم دوباره اپدیت کنم ولی همش وسط های کار دانلود رو قطع میکنه و شروع میکنه به ریختن رو گوشی که خب ناقص هست دیگه..

SEUS رو هم انیستال کردم دوباره اینستال کردم....فولدر فایل های دانلودی رو هم کاملا پاک کردم ولی نشد...

جایی کسی اشنا سراغ داره بدم فلشش کنن؟

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
ما مثلا اومدیم دوباره گوشی مون رو اپدیت کنیم...با ورژن جدیده که اومده...وسط کار اینترنت قطع شد...گوشی هم که دیگه روشن نمیشه....نمیدونم چی کارش کنم...
2-3 بار هم سعی کردم دوباره اپدیت کنم ولی همش وسط های کار دانلود رو قطع میکنه و شروع میکنه به ریختن رو گوشی که خب ناقص هست دیگه..

SEUS رو هم انیستال کردم دوباره اینستال کردم....فولدر فایل های دانلودی رو هم کاملا پاک کردم ولی نشد...

جایی کسی اشنا سراغ داره بدم فلشش کنن؟

شما هم ظاهرا به مشكل من برخورديد.دقيقا همين اتفاق براي گوشي من افتاد اگر خاطر شما باشه من هم يك هفته اي درگير اين قضيه بودم.شما بايد باطري گوشيت رو كاملا شارژ كني چون هر بار كه فايلها را رو گوشي ميريزه شارژ باطري كم ميشه و اگر هنگاميكه داريد Firmware جديد را ميريزيد باطري كاملا شارژ نباشه يا اصلا فايلها رو به گوشي منتقل نميكنه يا وسط كار مياد بيرون.چون من كه دادم گارانتي بدون اينكه فلش كنند عملا با آخرين Firmware آپديت كرده بودند و الان هم آخين آپديت روشه.شما هم توصيه ميكنم تا حد امكان فلش نكني و باز شانستو امتحان كني.اميدوارم كه درست بشه.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
شما هم ظاهرا به مشكل من برخورديد.دقيقا همين اتفاق براي گوشي من افتاد اگر خاطر شما باشه من هم يك هفته اي درگير اين قضيه بودم.شما بايد باطري گوشيت رو كاملا شارژ كني چون هر بار كه فايلها را رو گوشي ميريزه شارژ باطري كم ميشه و اگر هنگاميكه داريد Firmware جديد را ميريزيد باطري كاملا شارژ نباشه يا اصلا فايلها رو به گوشي منتقل نميكنه يا وسط كار مياد بيرون.چون من كه دادم گارانتي بدون اينكه فلش كنند عملا با آخرين Firmware آپديت كرده بودند و الان هم آخين آپديت روشه.شما هم توصيه ميكنم تا حد امكان فلش نكني و باز شانستو امتحان كني.اميدوارم كه درست بشه.

یه سوال...

ببین من وقتی میزنم گوشی رو به شارژ صفحه اش شروع میکنه به خاموش و روشن شدن ولی اون LED بالای صفحه سبز نمیشه...دکمه پاور رو نگه میدارم مدت 10 ثانیه صفحه خاموش میشه و دیگه روشن خاموش نمیشه ولی LED کماکان خاموش میمونه...

حالا من میخوام بدونم باتری الان با این وضعیت شارژ میشه یا نه؟ یعنی الان من مثلا 4 ساعت همین طوری گذاشتم به شارژ باشه ( LED خاموش بود) ....همین الان هم با یه کامپیوتر دیگه امتحان کردم ولی باز رو 13 درصد پرید بیرون و شروع کرد به ریختن رو گوشی که اونم تا 9 درصد رفت و پرید بیرون و باز نشد..

من میگم شاید شارژ نداره باتری هان؟ اخه جور دیگه هم نمیتونم شارژش کنم :( چی کار کنم؟

بچه ها جایی سراغ ندارید؟ xplod یا خود شما ...اقا بهروز...حسین...:(

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بابا دمتون گرم....یه نفر نبود یه ادرسی چیزی بده فردا ببریم گوشی رو بدیم درست کنن؟؟

amir@

Registered User
لایک‌ها
2
یه سوال...

ببین من وقتی میزنم گوشی رو به شارژ صفحه اش شروع میکنه به خاموش و روشن شدن ولی اون LED بالای صفحه سبز نمیشه...دکمه پاور رو نگه میدارم مدت 10 ثانیه صفحه خاموش میشه و دیگه روشن خاموش نمیشه ولی LED کماکان خاموش میمونه...

حالا من میخوام بدونم باتری الان با این وضعیت شارژ میشه یا نه؟ یعنی الان من مثلا 4 ساعت همین طوری گذاشتم به شارژ باشه ( LED خاموش بود) ....همین الان هم با یه کامپیوتر دیگه امتحان کردم ولی باز رو 13 درصد پرید بیرون و شروع کرد به ریختن رو گوشی که اونم تا 9 درصد رفت و پرید بیرون و باز نشد..

من میگم شاید شارژ نداره باتری هان؟ اخه جور دیگه هم نمیتونم شارژش کنم :( چی کار کنم؟

بچه ها جایی سراغ ندارید؟ xplod یا خود شما ...اقا بهروز...حسین...:(

باتري گوشيت شارژ كافي نداره داش مازيار كه اين مشكل پيش مياد!!:f34r:

sanyax

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید یک نفر من و راهنمایی کنه من برای آ÷دیت p990i اول این برنامه رو دانلود کردم:http://www.sonyericsson.com/download...p-2.6.11.7.exe
بعد وقتی روی ایکون این برنامه کلیک میکنم این error میده: http://img2.freeimagehosting.net/ima...5388d8330f.jpg

من این فایلم نصب کردم http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash:blink: ولی مشکل حل نشد لطفا من راهنمایی کنید

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
باتري گوشيت شارژ كافي نداره داش مازيار كه اين مشكل پيش مياد!!:f34r:

چه میدونم...دیگه امروز بردمش جمهوری ....دادم ببینن چی کار میکنن...1-2 روز دیگه معلوم میشه :)

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
چه میدونم...دیگه امروز بردمش جمهوری ....دادم ببینن چی کار میکنن...1-2 روز دیگه معلوم میشه :)

من تجربه خودم را به شما گفتم.مطمين هستم كه اگر ميتونستم باطريم رو اون موقع شارژ كنم كار به گارانتي هم نميكشيد.يكي از دوستانم ميگفت تا حد امكان نذار گوشي كارش به فلش كردن بكشه.كاش شما هم يه جورس با باطري شارژ شده يكبار ديگه تست ميكردي.حالا كه ديگه دادي جمهوري.اميدوارم زودتر مشكل شما حل بشه.

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
ببخشید یک نفر من و راهنمایی کنه من برای آ÷دیت p990i اول این برنامه رو دانلود کردم:http://www.sonyericsson.com/download...p-2.6.11.7.exe
بعد وقتی روی ایکون این برنامه کلیک میکنم این error میده: http://img2.freeimagehosting.net/ima...5388d8330f.jpg

من این فایلم نصب کردم http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash:blink: ولی مشکل حل نشد لطفا من راهنمایی کنید

من چيزي در لينكي كه پيغام error را ميده نديدم.با كليك بر روي لينك شما در واقع به صفحه اصلي سايت ميريم.لطفا دوباره چك بفرماييد تا بشه دقيق راهنمايي كرد.لينك دوم شما هم فكر ميكنم برنامه Shockwave باشه.شما بايد برنامه Flash Player را دانلود و نصب كنيد.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
من تجربه خودم را به شما گفتم.مطمين هستم كه اگر ميتونستم باطريم رو اون موقع شارژ كنم كار به گارانتي هم نميكشيد.يكي از دوستانم ميگفت تا حد امكان نذار گوشي كارش به فلش كردن بكشه.كاش شما هم يه جورس با باطري شارژ شده يكبار ديگه تست ميكردي.حالا كه ديگه دادي جمهوري.اميدوارم زودتر مشكل شما حل بشه.

دستت درد نکنه :) ولی وقتی گوشی با شارژر وصل میکردم 4-5 ساعت هم گذاشتم باشه ولی هیچ عکس العملی نداشت....انگار با شارژر شارژ نمیشد....خب من که دیگه کاری از دستم برنمیومد :( ...تنها راه شارژ کردن همون طوریه که نمیشد....دیگه مجبور شدم :( ...الان 4-5 روز بود هی با 2 تا کامپیوتر و ویندوز مختلف و از این بساط ها 5-6 بار امتحان کردم...ولی نشد دیگه...

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
دستت درد نکنه :) ولی وقتی گوشی با شارژر وصل میکردم 4-5 ساعت هم گذاشتم باشه ولی هیچ عکس العملی نداشت....انگار با شارژر شارژ نمیشد....خب من که دیگه کاری از دستم برنمیومد :( ...تنها راه شارژ کردن همون طوریه که نمیشد....دیگه مجبور شدم :( ...الان 4-5 روز بود هی با 2 تا کامپیوتر و ویندوز مختلف و از این بساط ها 5-6 بار امتحان کردم...ولی نشد دیگه...

البته درست ميگي من هم فكر ميكنم تو اين حالت باطري ديگه شارژ نميشه.مگر اينكه با گوشي يكي ديگه ميتونستي باطري گوشيت رو شارژ كني و اونوقت مشكل شما به احتمال قريب به يقين حل ميشد.

بالا