با سلام :
ببخشید من یک p990 خریدم ... گوشی من هر روز خودبخود خاموش میشود ، Master Reset هم کردم فایده ای نداشت میشه لطفا راهنمایی کنید ؟
اپدیت کنید به ورژن جدید و مشکلتون حل میشه...
با سلام :
ببخشید من یک p990 خریدم ... گوشی من هر روز خودبخود خاموش میشود ، Master Reset هم کردم فایده ای نداشت میشه لطفا راهنمایی کنید ؟
بهروز خان فرقي نداره تم خاصي مد نظرم نبود
اگر آپلود كنين كه ممنون ميشم
ممنونم بهروز عزيز
شرمنده كردي
مثلا" شما مییای تو تاپیک N73 از اون حرف ها میزنی اونجا جاشه ؟باید بدونید که اینجا جای این حرفها نیست....
ضمنا من و شما که با هم اشتی کرده بودیم..مشکل چیه؟؟
خوب به نظر میاد:hmm:
این n93 رو تقریبا 1 ماهه گرفتم ...کاملا تمیز سالم و با همون ظاهر فریبنده قیمت خوب بخرن پول این p990 در بیاد خوبه
از همسایمون که در علاالدین مغازه داره(همین n93 رو ازش گرفتم) پرسیدم گفت P990 با گارنتی متفرقه نیست اصلا! با گارانتی سیتادل هست 680 تومان:blink: :blink: :blink: ..اگه با گارانتی متفرقه 550 تا 590 هست سریع بگین آدرس هم خواستین بدین پیام شخصی بزنین:f34r:
خداییش گرونه:wacko: :wacko: :wacko:
آقا میگم حالا زود نيست N93 رو عوض کنی !؟ يعنی تنها مشکل همون ابعاد'ش هست !؟ حالا نهايت کار رو از'ش بکشجمهوری رفتی بگردی !؟ حتما گارانتی متفرقه هم پيدا میشه
//
Mobile9.Com
www.zedge.net
آقا میگم حالا زود نيست N93 رو عوض کنی !؟ يعنی تنها مشکل همون ابعاد'ش هست !؟ حالا نهايت کار رو از'ش بکشجمهوری رفتی بگردی !؟ حتما گارانتی متفرقه هم پيدا میشه
//
راستی برای Theme این سايتها مناسب هستند :
Zedge.Net
Mobile9.Com
دوستان اگر تمايل به دانلود Theme براي گوشيهاي مختلف از جمله سوني اريكسون و بويژه p990i دارند ميتونند به سايت زير مراجعه كنند و پس از ثبت نام و انتخاب مدل گوشي از تمها و ساير موارد مفيد اين سايت استفاده كنند.
من خودم تمهاي زيبايي براي گوشي خودم p990i دانلود كردم.
آدرس سايت:
کد:www.zedge.net
اميدوارم مورد استفاده دوستان قرار بگيره.
ممنون از دوستان
اين سايت هم كلي تم داره . البته فكر مي كنم بيشتر از همه سيامك جان خوشحال بشه اين سايت را هم ببينه . البته ظاهرا براي دانلود حتما بايد عضو بشيم .
باز هم اگر پيدا كردم هم براي خودم دانلود مي كنم و هم در اينجا آپلود مي كنم تا مورد استفاده دوستان عزيزي مانند شما قرار گيرد .