• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چيز درباره Sony Ericsson P990i ٠

sepehr_s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
شما تشريف ببرين اينجا همه چيز توضيح داده شده...البته پست شماره 25 رو بايد بخونين كه بهروز خان زحمتشو كشيدن... بازم اگر سوالي بود در خدمتم :cool:

مرسی خیلی لطف کردی
یک امتحانی می کنم ان شاء الله درست بشه .

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
خیلی ممنون عزیز جون! :)
بالاخره دل رو به دریا زدیم و ...
(اما برادرم وقتی فهمید این گوشی رو خریده ام با طعنه بهم گفت خجالت نمی کشی اینهمه پول بالای گوشی می دی؟؟! :wacko: بله خب، شاید چند سال پیش خودمم عقیده داشتم پول دادن زیاد برای گوشی درست نیست، اما بدبختی اینه که دیگه نمی تونم با گوشی های معمولی 100 تومنی کار کنم!! :evo: واقعا مسخره است... :eek: )

نه مسخره نيست مرتضي جان
من هم نمي توانم ديگر با گوشي مانند 1100 كار كنم . طبيعي است . چون از يك سري امكانات داريم بهره مي بريم كه به وجود آنها عادت كرده ايم و اگر در يك گوشي در دسترس نباشد برايمان مشكل ساز مي شود . مثلا من با اين قابليت accept calls و همچنين با نصب برنامه advanced call manager كه قابليت black list را هم اضافه مي كند خيلي كار مي كنم .

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
از دوستاني كه اين گوشيو دارن كسي ميدونه چطور ميشه ساعت انالوگ بذاريم تو دسكتاپ؟!
البته با همين تم ديفالتش!
سيامك جان

اگه يادت باشه p910 در حالت standby يك ساعت ديجيتالي روي صفحه داشت . اما انگار اين مورد را در p990 حذف كرده اند و شايد هم در مونيي قرار داده اند كه من نمي دانم . بدي نداشتن اين ساعت اين است كه هر زمان به دانستن ساعت نياز پيدا مي كني بايد گوشي را از حالت قفل خارج كني و يا اينكه يك دكمه را بزني تا صفحه desktop معلوم شود . من فكر مي كردم با آپديت شدن اين حالت هم اضافه گردد كه البته نشد .

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
سيامك جان

اگه يادت باشه p910 در حالت standby يك ساعت ديجيتالي روي صفحه داشت . اما انگار اين مورد را در p990 حذف كرده اند و شايد هم در مونيي قرار داده اند كه من نمي دانم . بدي نداشتن اين ساعت اين است كه هر زمان به دانستن ساعت نياز پيدا مي كني بايد گوشي را از حالت قفل خارج كني و يا اينكه يك دكمه را بزني تا صفحه desktop معلوم شود . من فكر مي كردم با آپديت شدن اين حالت هم اضافه گردد كه البته نشد .

بهروز جان منم انتظار داشتم با آپديت اين موضوع حل بشه
اما حالا نميدونم كه با نصب تم هاي ديگه ميشه كاري كرد يا نه...

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
خیلی ممنون عزیز جون! :)
بالاخره دل رو به دریا زدیم و ...
(اما برادرم وقتی فهمید این گوشی رو خریده ام با طعنه بهم گفت خجالت نمی کشی اینهمه پول بالای گوشی می دی؟؟! :wacko: بله خب، شاید چند سال پیش خودمم عقیده داشتم پول دادن زیاد برای گوشی درست نیست، اما بدبختی اینه که دیگه نمی تونم با گوشی های معمولی 100 تومنی کار کنم!! :evo: واقعا مسخره است... :eek: )

:rolleyes:
خب مساله اینه که همونطور که بهروز گفت به هر چی عادت بکنی نمیتونی ترکش کنی;) و مخصوصا اگه این امکانات دیگه جز زندگی آدم بشه! مثلا اگه کسی به موزیک گوش کردن با گوشیش عادت کرده باشه اگه حتی بره n73 معمولی هم بگیره شاید خوشش نیاد هر چند گوشی اسمی هست;) و یا برعکس کسی که براش برنامه فقط مهم باشه با یک 6630 یا ... که قیمت مناسبی هم دارن میتونه کار کنه.
به هر حال امیدوارم حالشو ببری! :D

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
نه مسخره نيست مرتضي جان
من هم نمي توانم ديگر با گوشي مانند 1100 كار كنم . طبيعي است . چون از يك سري امكانات داريم بهره مي بريم كه به وجود آنها عادت كرده ايم و اگر در يك گوشي در دسترس نباشد برايمان مشكل ساز مي شود . مثلا من با اين قابليت accept calls و همچنين با نصب برنامه advanced call manager كه قابليت black list را هم اضافه مي كند خيلي كار مي كنم .

بهروز جان سلام.شما برنامه Advanced call manager را كه قابل رجيستر شدن باشه را داريد؟چون من يك نسخه از اون را دانلود كردم و نصب كردم ولي امكان رجيسترشدن نداشت.اگر نسخه قابل رجيستر شدن اين برنامه را جايي سراغ داريد ممنون ميشم به بنده هم آدرس دانلود را بدهيد.
با تشكر.

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
بهروز جان منم انتظار داشتم با آپديت اين موضوع حل بشه
اما حالا نميدونم كه با نصب تم هاي ديگه ميشه كاري كرد يا نه...

من تم هاي بسياري هم از اينترنت گرفته ام سيامك جان
ولي نتوانستم مساله ساعت را حل كنم . فكر مي كنم اصلا كارخانه چنين قابليتي را نگذاشته است تا امروز . مگر اينكه از اين نرم افزارها گير بياوريم .

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
بهروز جان سلام.شما برنامه Advanced call manager را كه قابل رجيستر شدن باشه را داريد؟چون من يك نسخه از اون را دانلود كردم و نصب كردم ولي امكان رجيسترشدن نداشت.اگر نسخه قابل رجيستر شدن اين برنامه را جايي سراغ داريد ممنون ميشم به بنده هم آدرس دانلود را بدهيد.
با تشكر.

سلام آخرين ورژني كه قابل رجيستر شدن هم هست ( و البته من در اختيار دارم ) را برايت آپلود مي كنم . اميدوارم به كارت بيايد .

فایل های ضمیمه

• Advanced Call Manager SE v2[1].50.zip
    120.5 KB · نمایش ها: 16

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
سلام آخرين ورژني كه قابل رجيستر شدن هم هست ( و البته من در اختيار دارم ) را برايت آپلود مي كنم . اميدوارم به كارت بيايد .

ممنون به كار من كه اومد:D
بهروز جان لطف ميكني لينك يكي از اين تم ها رو بذاري؟!

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
این برای UIQ 3 بود؟

من وقتي اون پست رو زدم هنوز امتحانش نكرده بودم اما بعد كه امتحان كردم Erro داد و نصب نشد !!
33.gif

خيلي به اين برنامه نياز دارم

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62

ممنون بهروز جان از لطف شما.شما اين ورژن را رو p990i تست كرديد؟درسته؟چون اون نسخه اي كه من دارم حجمش 500KB هست و مخصوص UIQ3 هست.نسخه اي كه شما زحمت آپلودش را كشيديد به راحتي رو p990i نصب ميشه؟
با تشكر فراوان از شما دوست ارجمند.

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
این برای UIQ 3 بود؟

من وقتي اون پست رو زدم هنوز امتحانش نكرده بودم اما بعد كه امتحان كردم Erro داد و نصب نشد !!
33.gif

خيلي به اين برنامه نياز دارم

ممنون بهروز جان از لطف شما.شما اين ورژن را رو p990i تست كرديد؟درسته؟چون اون نسخه اي كه من دارم حجمش 500KB هست و مخصوص UIQ3 هست.نسخه اي كه شما زحمت آپلودش را كشيديد به راحتي رو p990i نصب ميشه؟
با تشكر فراوان از شما دوست ارجمند.

متاسفانه من اين را خودم هنوز نصب نكرده ام و شرمنده كه كار نكرد . :(

حقيقت امر چند روز پيش دنبال اين نرم افزار بودم كه كرك هم شده باشد به اين برخورد كردم در يك سايت warez و چون خود سايت اصلي فيلتر بود اين بود كه خودم دانلود كردم و دوباره در پرشين تولز آپلود كردم . گذاشته بودم براي پنجشنبه كه شب بنشينم اين برنامه و چند برنامه ديگر را تست كنم .

به هر شكل باز هم شرمنده . من بايد اول خودم تست مي كردم و مي گذاشتم كه باعث آزار و سردرگمي دوستان را فراهم نكنم . :(

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
متاسفانه من اين را خودم هنوز نصب نكرده ام و شرمنده كه كار نكرد . :(

حقيقت امر چند روز پيش دنبال اين نرم افزار بودم كه كرك هم شده باشد به اين برخورد كردم در يك سايت warez و چون خود سايت اصلي فيلتر بود اين بود كه خودم دانلود كردم و دوباره در پرشين تولز آپلود كردم . گذاشته بودم براي پنجشنبه كه شب بنشينم اين برنامه و چند برنامه ديگر را تست كنم .

به هر شكل باز هم شرمنده . من بايد اول خودم تست مي كردم و مي گذاشتم كه باعث آزار و سردرگمي دوستان را فراهم نكنم . :(

هرچه از دوست رسد نيكوست!!
16.gif
30.gif

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
هرچه از دوست رسد نيكوست!!
16.gif
30.gif
مخلص سيامك عزيز

در مورد theme هايي كه خواسته بودي ؟؟

چه جور تم هايي مي خواهي . من چندتايي از اينترنت دانلود كرده ام . اگر تم خاصي در ميان نيست همان تم ها را آپلود كنم .

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
نه مسخره نيست مرتضي جان

راست می گید، مسخره نیست، چون اگر مسخره بود که حتما انجام نمی دادم! اما همیشه با خودم فکر می کردم این هایی که گوشی گران می خرند برای چی اینکار را می کنند؟! می خواهند پز بدهند یا مساله ی دیگری است؟ اما حالا که خودمم هم گرفتار شده ام می دانم داستان چیست، چون من هم استفاده ی زیادی از این امکانات می کنم و اتفاقا P990 را بیشتر به خاطر دوربین داشتن نسبت به M600 انتخاب کردم! چون از اغلب قابلیت ها گوشی استفاده می کنم و داشتن دوربین گوشی موبایل هم برایم مهم شده است. اصولا برای همین است که لفظ Personal Digital Assistant برای این نوع گوشی ها به کار می رود و ما انتظار داریم بیشتر کارهای روزمره مان را با آن انجام دهیم، فقط حیف که در P990 (و گوشی های مشابه) این همه قابلیت های مخابراتی وجود دارد که سیستم عهد دقیانوسی مخابرات ما جوابگوی آنها نیست!!

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
چه جور تم هايي مي خواهي . من چندتايي از اينترنت دانلود كرده ام . اگر تم خاصي در ميان نيست همان تم ها را آپلود كنم .

بهروز خان فرقي نداره تم خاصي مد نظرم نبود
اگر آپلود كنين كه ممنون ميشم

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
بالا