خیلی ممنون عزیز جون!
بالاخره دل رو به دریا زدیم و ...
(اما برادرم وقتی فهمید این گوشی رو خریده ام با طعنه بهم گفت خجالت نمی کشی اینهمه پول بالای گوشی می دی؟؟! :wacko: بله خب، شاید چند سال پیش خودمم عقیده داشتم پول دادن زیاد برای گوشی درست نیست، اما بدبختی اینه که دیگه نمی تونم با گوشی های معمولی 100 تومنی کار کنم!! :evo: واقعا مسخره است... )
سيامك جاناز دوستاني كه اين گوشيو دارن كسي ميدونه چطور ميشه ساعت انالوگ بذاريم تو دسكتاپ؟!
البته با همين تم ديفالتش!
سيامك جان
اگه يادت باشه p910 در حالت standby يك ساعت ديجيتالي روي صفحه داشت . اما انگار اين مورد را در p990 حذف كرده اند و شايد هم در مونيي قرار داده اند كه من نمي دانم . بدي نداشتن اين ساعت اين است كه هر زمان به دانستن ساعت نياز پيدا مي كني بايد گوشي را از حالت قفل خارج كني و يا اينكه يك دكمه را بزني تا صفحه desktop معلوم شود . من فكر مي كردم با آپديت شدن اين حالت هم اضافه گردد كه البته نشد .
خیلی ممنون عزیز جون!
بالاخره دل رو به دریا زدیم و ...
(اما برادرم وقتی فهمید این گوشی رو خریده ام با طعنه بهم گفت خجالت نمی کشی اینهمه پول بالای گوشی می دی؟؟! :wacko: بله خب، شاید چند سال پیش خودمم عقیده داشتم پول دادن زیاد برای گوشی درست نیست، اما بدبختی اینه که دیگه نمی تونم با گوشی های معمولی 100 تومنی کار کنم!! :evo: واقعا مسخره است... )
نه مسخره نيست مرتضي جان
من هم نمي توانم ديگر با گوشي مانند 1100 كار كنم . طبيعي است . چون از يك سري امكانات داريم بهره مي بريم كه به وجود آنها عادت كرده ايم و اگر در يك گوشي در دسترس نباشد برايمان مشكل ساز مي شود . مثلا من با اين قابليت accept calls و همچنين با نصب برنامه advanced call manager كه قابليت black list را هم اضافه مي كند خيلي كار مي كنم .
بهروز جان منم انتظار داشتم با آپديت اين موضوع حل بشه
اما حالا نميدونم كه با نصب تم هاي ديگه ميشه كاري كرد يا نه...
بهروز جان سلام.شما برنامه Advanced call manager را كه قابل رجيستر شدن باشه را داريد؟چون من يك نسخه از اون را دانلود كردم و نصب كردم ولي امكان رجيسترشدن نداشت.اگر نسخه قابل رجيستر شدن اين برنامه را جايي سراغ داريد ممنون ميشم به بنده هم آدرس دانلود را بدهيد.
با تشكر.
سلام آخرين ورژني كه قابل رجيستر شدن هم هست ( و البته من در اختيار دارم ) را برايت آپلود مي كنم . اميدوارم به كارت بيايد .
این برای UIQ 3 بود؟ممنون به كار من كه اومد
این برای UIQ 3 بود؟
سلام آخرين ورژني كه قابل رجيستر شدن هم هست ( و البته من در اختيار دارم ) را برايت آپلود مي كنم . اميدوارم به كارت بيايد .
این برای UIQ 3 بود؟
من وقتي اون پست رو زدم هنوز امتحانش نكرده بودم اما بعد كه امتحان كردم Erro داد و نصب نشد !!
خيلي به اين برنامه نياز دارم
ممنون بهروز جان از لطف شما.شما اين ورژن را رو p990i تست كرديد؟درسته؟چون اون نسخه اي كه من دارم حجمش 500KB هست و مخصوص UIQ3 هست.نسخه اي كه شما زحمت آپلودش را كشيديد به راحتي رو p990i نصب ميشه؟
با تشكر فراوان از شما دوست ارجمند.
متاسفانه من اين را خودم هنوز نصب نكرده ام و شرمنده كه كار نكرد .
حقيقت امر چند روز پيش دنبال اين نرم افزار بودم كه كرك هم شده باشد به اين برخورد كردم در يك سايت warez و چون خود سايت اصلي فيلتر بود اين بود كه خودم دانلود كردم و دوباره در پرشين تولز آپلود كردم . گذاشته بودم براي پنجشنبه كه شب بنشينم اين برنامه و چند برنامه ديگر را تست كنم .
به هر شكل باز هم شرمنده . من بايد اول خودم تست مي كردم و مي گذاشتم كه باعث آزار و سردرگمي دوستان را فراهم نكنم .
مخلص سيامك عزيزهرچه از دوست رسد نيكوست!!
نه مسخره نيست مرتضي جان
من هم نمي توانم ديگر با گوشي مانند 1100 كار كنم . طبيعي است . چون از يك سري امكانات داريم بهره مي بريم كه به وجود آنها عادت كرده ايم و اگر در يك گوشي در دسترس نباشد برايمان مشكل ساز مي شود . مثلا من با اين قابليت accept calls و همچنين با نصب برنامه advanced call manager كه قابليت black list را هم اضافه مي كند خيلي كار مي كنم .
چه جور تم هايي مي خواهي . من چندتايي از اينترنت دانلود كرده ام . اگر تم خاصي در ميان نيست همان تم ها را آپلود كنم .
به روي چشمبهروز خان فرقي نداره تم خاصي مد نظرم نبود
اگر آپلود كنين كه ممنون ميشم
بندازش تو جوب ! N73 بگیر :lol:با سلام :
ببخشید من یک p990 خریدم ... گوشی من هر روز خودبخود خاموش میشود ، Master Reset هم کردم فایده ای نداشت میشه لطفا راهنمایی کنید ؟