• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چيز درباره Sony Ericsson P990i ٠

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
باتری اش همون 950 هست...نسخه های محدودی 1120 بودن ولی کلا قرار شد 950 باشه..
سوني جان

يعني الان ميشه اين باتري 1120 ميلي آمپر را به صورت جداگانه خريد ؟؟

جايي سراغ داري ؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
سوني جان

يعني الان ميشه اين باتري 1120 ميلي آمپر را به صورت جداگانه خريد ؟؟

جايي سراغ داري ؟

نمیدونم ...والله دنبالش نرفتم ولی فکر کنم xplod یه چیزهایی بدونه :f34r: ...استاد xplod گیر میاد باتری 1120؟؟

bhrouz

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
89
با توجه به نداشتن ADSL در منزل ایا در تهران جایی هست که آپدیت کردن فریمور رو انجام بده؟
گوشی من گارانتی متفرقه هست و سیتادل اونو قبول نمیکنه !
راستش به پاساژ علاالدین هم زیاد نمیشه اطمینان کرد.

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
پ.ن = Ciamac میگم منم تو منوهای P990 چيزی به نام Jotter مثل P800/P900/P910 نديدم که بشه نقاشی کرد ولی گويا قسمت Notes که بری 2 حالت نوشته داره که يکی'ش شبيه به نقاشی هست / برنامه نقاشی برای داونلود

درستــــــــــــــه!!!! توي قسمت Notes يكيش نقاشيه
84.gif
واقعا ممنون اما خيلي ابتداييه متاسفانه

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
درستــــــــــــــه!!!! توي قسمت Notes يكيش نقاشيه
84.gif
واقعا ممنون اما خيلي ابتداييه متاسفانه

والا من که گوشی مبتنی بر UIQ 3.0 ندارم ولی گويا این برنامه Pixy نقشه 'ش نقاشی هست !!

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
والا من که گوشی مبتنی بر UIQ 3.0 ندارم ولی گويا این برنامه Pixy نقشه 'ش نقاشی هست !!

اقا ممنون اما نتونستم نصبش كنم فرمتش يه چيز ديگه بود
البته من كلا در اين زمينه اطلاعات تعطيل هستم:D

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
از دوستاني كه اين گوشيو دارن كسي ميدونه چطور ميشه ساعت انالوگ بذاريم تو دسكتاپ؟!
البته با همين تم ديفالتش!

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
نمیدونم ...والله دنبالش نرفتم ولی فکر کنم xplod یه چیزهایی بدونه :f34r: ...استاد xplod گیر میاد باتری 1120؟؟
BST-34 اصلن تولید انبوه نشد، فقط برای پروتوتایپ های P990 بود. فعلن همین BST-33 در دو مدل 900 و 950 میلی آمپری موجوده. ظاهرن SE تولید باتری بهتری با نام BST-40 رو در دست اقدام داره.

درضمن جناب mori.54، مبارکت باشه. دوس دارم خودت بیای بگی که چراغ قوه اش از چه جهت بهتر از W800 ـه!

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
BST-34 اصلن تولید انبوه نشد، فقط برای پروتوتایپ های P990 بود. فعلن همین BST-33 در دو مدل 900 و 950 میلی آمپری موجوده. ظاهرن SE تولید باتری بهتری با نام BST-40 رو در دست اقدام داره.

درضمن جناب mori.54، مبارکت باشه. دوس دارم خودت بیای بگی که چراغ قوه اش از چه جهت بهتر از W800 ـه!

خیلی ممنون قربان!
اما نفهمیدم! درسته، من اشتباه کردم و یادم به فلش این گوشی نبود، اتفاقا همین دیروز با خودم گفتم اگر فلش داره چطور نباید چراغ قوه داشته باشه؟ اما نتونستم این موضوع رو کشف کنم! حالا آیا واقعا چراغ قوه هم داره؟! (اگر صحت داشته باشه واقعا خوشحال می شم!)

اما در مورد باتری، یک انتقاد (شاید هم پیشنهاد) به سازندگان می تونه مطرح باشه:
برای همچین گوشی هایی با این امکانات - که به دلیل استفاده ی زیاد روزانه از منوها و بخش های مختلف آن - مصرف باتری خیلی بالاست، می تونستن یک باتری دوم به همراه شارژر مخصوص به خودش هم در نظر بگیرن تا این دو باتری به صورت back to back مورد استفاده قرار بگیرند. (یه چیزی مثل T400 ) اینطوری دیگه خیال آدم از بابت شارژ دائمی گوشی اش راحت بود!

ضمنا این که این روزها بیشتر این اطراف و اکناف! سر می زنید هم خودش جای تقدیر و خوشبختی داره...!

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
یک سول:
چطور می شه عکس هایی رو که در گالری داریم به صورت فول اسکرین پشت سرهم دید (یعنی بدون برگشت به عقب و انتخاب عکس بعدی، قاعدتا باید حالتی وجود داشته باشه که در همون نمای بزرگ بتونه عکس بعدی رو در همون ابعاد نشون بده.)

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
یک سول:
چطور می شه عکس هایی رو که در گالری داریم به صورت فول اسکرین پشت سرهم دید (یعنی بدون برگشت به عقب و انتخاب عکس بعدی، قاعدتا باید حالتی وجود داشته باشه که در همون نمای بزرگ بتونه عکس بعدی رو در همون ابعاد نشون بده.)

آقا مبارک باشه.:rolleyes:

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
آقا مبارک باشه.:rolleyes:

خیلی ممنون عزیز جون! :)
بالاخره دل رو به دریا زدیم و ...
(اما برادرم وقتی فهمید این گوشی رو خریده ام با طعنه بهم گفت خجالت نمی کشی اینهمه پول بالای گوشی می دی؟؟! :wacko: بله خب، شاید چند سال پیش خودمم عقیده داشتم پول دادن زیاد برای گوشی درست نیست، اما بدبختی اینه که دیگه نمی تونم با گوشی های معمولی 100 تومنی کار کنم!! :evo: واقعا مسخره است... :eek: )

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
از دوستاني كه اين گوشيو دارن كسي ميدونه چطور ميشه ساعت انالوگ بذاريم تو دسكتاپ؟!
البته با همين تم ديفالتش!

يعني اين راه حل نداره؟!
يه سوال ديگه هم دارم
كسي قيمت كارت Pro Duo 2 Gig اصل رو داره؟!

ERR0R

Registered User
لایک‌ها
0
قسمت شد با P990 کار کرديم (!) ولی عجيب بودها :د / این اولين بار تو زندگی'م بود که میخواستم با يک گوشی کار کنم ولی این همه منتظر موندم (!) / منم ديدگاه خودم رو پيرامون 20 دقيقه کار با P990 مینويسم (!)

1: صفحه نمايش'ش اولين نکته مثبت'ش بود که در ابعاد دل نشين + کيفيت بينظير خودنمايی میکرد و از هر نظر عالی بود
bighug.gif

2: دوربين 2 مگاپيکسل'ش هم خيلی عالی و شفاف عمل میکرد و در بهترين شرايط عکس میگرفت
3: سرعت منوها کاملا عادی بود [ هرچند آپديت نشده بود ] و در کل من انتظار داشتم با کندی خاصی رو به رو بشم که اینطور نبود
10.gif

4: سرعت باز کردن قسمت Message هم بين 3 تا 5 ثانيه بود اگر اشتباه نکنم که زياد سخت نبود (!)
5: اسپيکر'ش اصلا در اون حدی که میگفتن ضييف نبود و در کنار W900 خودم که قرار میدادم [ اکولايز نشده ] اونطور که بايد و شايد صدا 'ش کم نبود (!)
6: پخش ويدو هم که در نهايت کيفيت صورت میگرفت و ديگه نيازی به برنامه جانبی جهت اجرای فرمت هايی مثل AVI نيست مگر جهت کاهش حجم
109.gif

7: Vijay Golf که کلی تو فکر'ش بودم (!) رو نتونستم بازی کنم ، نمیدونم چرا هرچی روش ميزدم کار نمیکرد Close App / Open App هم کردم نشد

پ.ن = Error میگم N93 هم خوبه ولی خدايی'ش ديگه از حالت موبايل خارج شده (!) حالا دست 2'ش رو ازت چند میخرن ؟
پ.ن = Ciamac میگم منم تو منوهای P990 چيزی به نام Jotter مثل P800/P900/P910 نديدم که بشه نقاشی کرد ولی گويا قسمت Notes که بری 2 حالت نوشته داره که يکی'ش شبيه به نقاشی هست / برنامه نقاشی برای داونلود هم هست که میگردم پيدا میکنم

در پايان خوش'م اومد و خريد ًW950 قطعی تر شد !
2gwb921.gif

خوب به نظر میاد:hmm: :eek:
این n93 رو تقریبا 1 ماهه گرفتم ...کاملا تمیز سالم و با همون ظاهر فریبنده:D قیمت خوب بخرن پول این p990 در بیاد خوبه:D
از همسایمون که در علاالدین مغازه داره(همین n93 رو ازش گرفتم) پرسیدم گفت P990 با گارنتی متفرقه نیست اصلا! با گارانتی سیتادل هست 680 تومان:blink: :blink: :blink: ..اگه با گارانتی متفرقه 550 تا 590 هست سریع بگین آدرس هم خواستین بدین پیام شخصی بزنین:f34r:
خداییش گرونه:wacko: :wacko: :wacko:

sepehr_s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
با سلام :
ببخشید من یک p990 خریدم ... گوشی من هر روز خودبخود خاموش میشود ، Master Reset هم کردم فایده ای نداشت میشه لطفا راهنمایی کنید ؟

Nemomovies

Registered User
لایک‌ها
12
اساتید و دوستان محترم :

میشه بفرمائید چه جوری میشه با p990 و بلوتوث با گوشی از اینترنت استفاده کرد؟

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
با سلام :
ببخشید من یک p990 خریدم ... گوشی من هر روز خودبخود خاموش میشود ، Master Reset هم کردم فایده ای نداشت میشه لطفا راهنمایی کنید ؟

دوست عزيز شما بايد نرم افزار گوشيتون رو اپگريد كنيد!

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
میشه دوست زیز لطفا بگی چجوری اینکار رو انجام بدم ( قدم به قدم ) لطفا بگو .

شما تشريف ببرين اينجا همه چيز توضيح داده شده...البته پست شماره 25 رو بايد بخونين كه بهروز خان زحمتشو كشيدن... بازم اگر سوالي بود در خدمتم :cool:

بالا