• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چيز درباره Sony Ericsson P990i ٠

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
دوستان عزيزي كه p990i دارند آيا اين گوشي نياز به آنتي ويروس داره يا خير؟اگر نياز داره آيا شما آنتي ويروس خوبي براش سراغ داريد؟بحث امنيت براي گوشي هم مهمه بخصوص براي گوشي با اين قيمت.اگر دوستان خبري در اين مورد دارند لطفا در همين تاپيك مطرح كنند.
با تشكر.
چون سیمبینه واسه همین به آنتی ویروس نیاز داره

ERR0R

Registered User
لایک‌ها
0
همش تقصیر اون داریوش و اون پسره که اسمش یادم نیست کلینتون هیتلر چی بود اسمش!:D که با وعده های دروغینشون منو گول زدند!:D

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
من چطور ميتونم با قلم p990 نقاشي بكشم؟!
برنامه اي براي اين كار هست؟!
ممنون

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
لطفن در مورد عنوان تاپیک صحبت کنید.

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
همش تقصیر اون داریوش و اون پسره که اسمش یادم نیست کلینتون هیتلر چی بود اسمش!:D که با وعده های دروغینشون منو گول زدند!:D
این دفعه دومته که توسط نوکیایی ها اغفال میشی

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
چون سیمبینه واسه همین به آنتی ویروس نیاز داره

حالا كه p990i طبق گفته شما دوست محترم به آنتي ويروس نياز داره آيا كسي از دوستان آنتي ويروس خوب و مطمئني كه قابل آپديت(دستي)هم باشه سراغ داره؟

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
سرانجام من هم پنج شنبه (پریروز) یک عدد P990 خریدم. (بعد از کش و قوس فراوان ذهنی برای خرید M600 یا P990 !)
گوشی ای که من خریدم با گارانتی متفرقه شد 575 تومن. (این ساخت فرانسه است، چینی اش حدودا 30 تومن ارزونتر بود)
فعلا - با این که دو روز گذشته - هنوز کاملا به امکانات گوشی و نحوه ی کار با آن کاملا عادت نکرده ام. (چون هنوز فرصت نکرده ام درست و حسابی با آن ور بروم!)

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0
سرانجام من هم پنج شنبه (پریروز) یک عدد P990 خریدم. (بعد از کش و قوس فراوان ذهنی برای خرید M600 یا P990 !)
گوشی ای که من خریدم با گارانتی متفرقه شد 575 تومن. (این ساخت فرانسه است، چینی اش حدودا 30 تومن ارزونتر بود)
فعلا - با این که دو روز گذشته - هنوز کاملا به امکانات گوشی و نحوه ی کار با آن کاملا عادت نکرده ام. (چون هنوز فرصت نکرده ام درست و حسابی با آن ور بروم!)

من خیلی تو کف فیلم برداریشم!! حتما باهاش فیلم بگیرید و اینجا بزارید!!!

منم می خوام بخرمش!!:happy:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

اقا مبارک باشه :rolleyes: از همونجا که بهت ادرس دادم گرفتی؟؟

به سلامتی و خوشی :)

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
قسمت شد با P990 کار کرديم (!) ولی عجيب بودها :د / این اولين بار تو زندگی'م بود که میخواستم با يک گوشی کار کنم ولی این همه منتظر موندم (!) / منم ديدگاه خودم رو پيرامون 20 دقيقه کار با P990 مینويسم (!)

1: صفحه نمايش'ش اولين نکته مثبت'ش بود که در ابعاد دل نشين + کيفيت بينظير خودنمايی میکرد و از هر نظر عالی بود
bighug.gif

2: دوربين 2 مگاپيکسل'ش هم خيلی عالی و شفاف عمل میکرد و در بهترين شرايط عکس میگرفت
3: سرعت منوها کاملا عادی بود [ هرچند آپديت نشده بود ] و در کل من انتظار داشتم با کندی خاصی رو به رو بشم که اینطور نبود
10.gif

4: سرعت باز کردن قسمت Message هم بين 3 تا 5 ثانيه بود اگر اشتباه نکنم که زياد سخت نبود (!)
5: اسپيکر'ش اصلا در اون حدی که میگفتن ضييف نبود و در کنار W900 خودم که قرار میدادم [ اکولايز نشده ] اونطور که بايد و شايد صدا 'ش کم نبود (!)
6: پخش ويدو هم که در نهايت کيفيت صورت میگرفت و ديگه نيازی به برنامه جانبی جهت اجرای فرمت هايی مثل AVI نيست مگر جهت کاهش حجم
109.gif

7: Vijay Golf که کلی تو فکر'ش بودم (!) رو نتونستم بازی کنم ، نمیدونم چرا هرچی روش ميزدم کار نمیکرد Close App / Open App هم کردم نشد

پ.ن = Error میگم N93 هم خوبه ولی خدايی'ش ديگه از حالت موبايل خارج شده (!) حالا دست 2'ش رو ازت چند میخرن ؟
پ.ن = Ciamac میگم منم تو منوهای P990 چيزی به نام Jotter مثل P800/P900/P910 نديدم که بشه نقاشی کرد ولی گويا قسمت Notes که بری 2 حالت نوشته داره که يکی'ش شبيه به نقاشی هست / برنامه نقاشی برای داونلود هم هست که میگردم پيدا میکنم

در پايان خوش'م اومد و خريد ًW950 قطعی تر شد !
2gwb921.gif

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
قسمت شد با P990 کار کرديم (!) ولی عجيب بودها :د / این اولين بار تو زندگی'م بود که میخواستم با يک گوشی کار کنم ولی این همه منتظر موندم (!) / منم ديدگاه خودم رو پيرامون 20 دقيقه کار با P990 مینويسم (!)

3: سرعت منوها کاملا عادی بود [ هرچند آپديت نشده بود ] و در کل من انتظار داشتم با کندی خاصی رو به رو بشم که اینطور نبود
10.gif

4: سرعت باز کردن قسمت Message هم بين 3 تا 5 ثانيه بود اگر اشتباه نکنم که زياد سخت نبود (!)
7: Vijay Golf که کلی تو فکر'ش بودم (!) رو نتونستم بازی کنم ، نمیدونم چرا هرچی روش ميزدم کار نمیکرد Close App / Open App هم کردم نشد

در پايان خوش'م اومد و خريد ًW950 قطعی تر شد !
2gwb921.gif

3-حالا ببین اپدیت بشه و اون برنامه که تو قسمت نرم افزار گذاشتم هم بریزی روش دیگه چی میشه :) ...الان تقریبا گوشی من منوها رو انی باز میکنه :) ...واقع سریع شده

4-با اپدیت و ریختن اون برنامه باز کردن اون قسمت شده 2-3 ثانیه :)

7-ورژن قدیمی بوده مشکل داشته..من الان هر روز تقریبا بازی میکنم...و گرافیکش باید بگم از حد موبایل های معمولی خیلی خیلی جلوتره...البته عجیب هم نیست با توجه به سخت افزارش

بلاخره من نفهمیدم تو کدوم رو میخوای؟:blink:

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
فریم ور فعلی گوشی:
R7A001 (هنوز آن را آپدیت نکرده ام. اطلاعات فعلی من در مورد گوشی بر مبنای همین ورژن است.)

برداشت آزاد در مورد این گوشی P990 :

نمای ظاهری و وزن گوشی:
جنس بدنه محکم به نظر می رسد و با اینکه کمی سنگین به نظر می رسد اما با این وجود قابل تحمل است!

صفحه نمایش:
یکی از درخشان ترین ویژگی های گوشی به حساب می آید، ابعاد بزرگ LCD و کیفیت رنگ ها بسیار دلنشین و خوب است.
تاچ اسکرین:
من قبلا فقط یک بار تاچ اسکرین ای میت K-JAM را دیده ام و فکر می کنم حساسیت صفحه ی این از آن بهتر است. در واقع یک ضربه ی ملایم نوک قلم برای اینتر کردن گزینه های مورد نظر کافی است.

هندز فری:
هندز فری داخل جعبه اصلا چیز خوبی نیست! (خوشبختانه من هندز فری W800 ام را هنوز دارم و الا خیلی پکر می شدم.)
کیفیت پخش موزیک از هندز فری خیلی خوب است (اما W800 عالی بود!) اما به هر حال تقریبا راضی کننده است.

قدرت اسپیکر:
متاسفانه این قسمت توی ذوق من زد! یعنی برای من راضی کننده نبود (هر چند دوستان دیگر قبلا در موردش تذکر داده بودند، اما به هر حال ناچار شدم به دلیل سایر امکانات از این موضوع چشم پوشی کنم.)
قدرت خروجی صدای اسپیکر در آخرین حد آن - اگر بخواهم با W800 مقایسه کنم - حدود رنج 5 یا 6 آن است.

عکاسی:
خب این آیتم هم که نیاز به بحث ندارد، اما چون اندازه ی LCD بزرگتر است آدم خیال می کند کیفیت عکس بهتری نسبت به مثلا K750 دارد. اما خب این گوشی فلاش ندارد و از این جهت در نماهای بسته و در نور کم، پایینتر از موارد مشابه K750/ W800/ W810 قرار می گیرد. (متاسفانه به همین دلیل نداشتن فلاش، چراغ قوه هم ندارد، امکانی که در روزهای سخت! بسیار کارآمد و بدرد خور بود...)
کیفیت فیلم برداری:
هنوز تست نکرده ام.

دفتر تلفن:
چون این بخش گوشی برای من از مهمترین قسمت های گوشی به حساب می آید (حالا هر گوشی می خواهد باشد!) زودتر از مابقی قسمت ها سراغش رفتم، اما امکانات این فون بوک اصلا در حد انتظارم نبود!! نمی فهمم چطور گفته می شد محدودیتی برای ثبت شماره تلفن به ازای هر ورودی وجود ندارد! در حالی که شما برای اسم مورد نظرتان فقط یک شماره ی موبایل و یک تلفن جنرال (حالا ممکن است منزل باشد یا محل کار و ...) می توانید تعریف کنید. (نمی دانم شاید هم من اشتباه می کنم، اما هر چه سعی کردم دیدم برای هر اسم همین دو تا شماره را می توانید ذخیره کنید. این را هم همین جا بگویم که مقصودم ظرفیت کلی ورودی ها نیست.)

مابقی بخش ها بماند...
فعلا اگر کسی می تواند مرا راهنمایی کند که آیا ظرفیت نهایی دفتر تلفن همین است؟؟! (من به W800 ایراد می گرفتم که برای هر اسم 5 گزینه شماره تلفن داشت، اما این گوشی همان تعداد را هم نمی تواند ذخیره کند!! :( )

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
خوب مازيار من که W950 رو تست نکردم اخه :د // P990 رو چون تست کردم اینهارو گفتم ولی در کل 4 گيگ رو به 2 مگاپيکسل ترجيح میدم :د هرچند دوربين'ش چيزی از W900 کم نداشت [ فيلمبرداری'ش رو نديدم ] // در کل دل نشين بود :د
bad_boys_20.gif

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
جنس بدنه محکم به نظر می رسد و با اینکه کمی سنگین به نظر می رسد اما با این وجود قابل تحمل است!

راستی از وزن گفتی ، من خواستم بگم چرا انقدر سبک بود / با اینکه 150 گرم هست ولی تو دست من که سبک به نظر میومد / شايد هم علت'ش اینه که من هميشه گوشيهای سنگين استفاده میکنم
2chw5mg.gif

اما خب این گوشی فلاش ندارد

اقا من دقت نکردم ولی P990 فلاش داره ها اگر اشتباه نکنم
kaffeetrinker_2.gif

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
فریم ور فعلی گوشی:
R7A001 (هنوز آن را آپدیت نکرده ام. اطلاعات فعلی من در مورد گوشی بر مبنای همین ورژن است.)

برداشت آزاد در مورد این گوشی P990 :

عکاسی:
اما خب این گوشی فلاش ندارد و از این جهت در نماهای بسته و در نور کم، پایینتر از موارد مشابه K750/ W800/ W810 قرار می گیرد. (متاسفانه به همین دلیل نداشتن فلاش، چراغ قوه هم ندارد، امکانی که در روزهای سخت! بسیار کارآمد و بدرد خور بود...)

دفتر تلفن:
چون این بخش گوشی برای من از مهمترین قسمت های گوشی به حساب می آید (حالا هر گوشی می خواهد باشد!) زودتر از مابقی قسمت ها سراغش رفتم، اما امکانات این فون بوک اصلا در حد انتظارم نبود!! نمی فهمم چطور گفته می شد محدودیتی برای ثبت شماره تلفن به ازای هر ورودی وجود ندارد! در حالی که شما برای اسم مورد نظرتان فقط یک شماره ی موبایل و یک تلفن جنرال (حالا ممکن است منزل باشد یا محل کار و ...) می توانید تعریف کنید. (نمی دانم شاید هم من اشتباه می کنم، اما هر چه سعی کردم دیدم برای هر اسم همین دو تا شماره را می توانید ذخیره کنید. این را هم همین جا بگویم که مقصودم ظرفیت کلی ورودی ها نیست.)

فلش که داره برادر. :) ..بغل اسپیکر اون چیه پس؟ اون عکسی که من تو تاریکی مطلق با این انداخته بودم ندیدی تو قسمت اخرین عکس فروم؟؟

برای دفتر تلفن/ شما یه گزینه رو انتخاب کن و بعد از اون بالا روی دکمه edit بزن و بازش کن...بعد تو صفحه باز شده روی دکمه contacts بزن یه گزینه داره به نام add fields روش بزن و ببین حدود 16 تا گزینه متفاوت میشه اضافه کرد...:) جالب اینه از به عنوان مثال mobile (w) . میشه بی نهایت اضافه کرد در نتیجه ایتم ها بی نهایت هستن و خودشون هم حدود 16 تا هستن ..پس مشکلی نیست...درسته؟

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
اقا مبارک باشه :rolleyes: از همونجا که بهت ادرس دادم گرفتی؟؟

به سلامتی و خوشی :)

ممنون از لطف شما. :) بله، از همون جا گرفتم! (همونی که توی مغازه‌ش یه آدم کوتوله هم هست که مدام با بالابر پایین و بالا می ره و کارهای تعمیری و سرویس گوشی ها و مانند اون رو انجام می ده! ;) )
جناب مازیار عزیز! ممکنه لازم بشه برای نصب برنامه و ... مزاحم تون بشم، برای همین قبلا از شما تشکر می کنم! فعلا که دارم در همین شرایط فعلی با گوشی کار می کنم تا ببینم بعد چطور می شه. (شاید تا یک دو روز آینده گوشی رو آپدیت کردم.)

راستی یک سوال:
روی باتری من نوشته بود 950 میلی آمپر، مگر نمی بایست 1150 میلی آمپر باشه؟ (البته وقتی اومدم خونه دیدم!)

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
باتری اش همون 950 هست...نسخه های محدودی 1120 بودن ولی کلا قرار شد 950 باشه..

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
[
QUOTE=Sony Ericsson!!;979295]فلش که داره برادر. :) ..بغل اسپیکر اون چیه پس؟

عجب..!! چطور همچین اشتباهی کردم؟! خب حتما موقعی که عکس می انداختم حالت فلش رو ندیده بودم و فکر کردم که فلاش نداره!

برای دفتر تلفن/ شما یه گزینه رو انتخاب کن و بعد از اون بالا روی دکمه edit بزن و بازش کن...بعد تو صفحه باز شده روی دکمه contacts بزن یه گزینه داره به نام add fields روش بزن و ببین حدود 16 تا گزینه متفاوت میشه اضافه کرد...:) جالب اینه از به عنوان مثال mobile (w) . میشه بی نهایت اضافه کرد در نتیجه ایتم ها بی نهایت هستن و خودشون هم حدود 16 تا هستن ..پس مشکلی نیست...درسته؟
[/QUOTE]

باز هم ممنون! خب دیگه فکر می کنم معلوم شد که خیلی ناشی ام؟!! :D :wacko:

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
من در مجموع راضي هستم . كم بودن صداي اسپيكر ( البته نسبت به p910 ) بعد از اين مدت به نظرم مي رسد كه خيلي هم مشكل ساز نيست . شايد هم صداي اسپيكر p910 خيلي بلند بوده

قابليت هايي كه در زمان بسته بودن FLIP اضافه شده خيلي بهم حال ميده . ديگه لازم نيست براي اضافه كردن يك شماره تلفن مدام flip را باز كنيم .

در مجموع مي توانم بگويم سوني اريكسون مانند هميشه گوشي خوبي را روانه بازار كرده است .

بالا