فریم ور فعلی گوشی:
R7A001 (هنوز آن را آپدیت نکرده ام. اطلاعات فعلی من در مورد گوشی بر مبنای همین ورژن است.)
برداشت آزاد در مورد این گوشی P990 :
نمای ظاهری و وزن گوشی:
جنس بدنه محکم به نظر می رسد و با اینکه کمی سنگین به نظر می رسد اما با این وجود قابل تحمل است!
صفحه نمایش:
یکی از درخشان ترین ویژگی های گوشی به حساب می آید، ابعاد بزرگ LCD و کیفیت رنگ ها بسیار دلنشین و خوب است.
تاچ اسکرین:
من قبلا فقط یک بار تاچ اسکرین ای میت K-JAM را دیده ام و فکر می کنم حساسیت صفحه ی این از آن بهتر است. در واقع یک ضربه ی ملایم نوک قلم برای اینتر کردن گزینه های مورد نظر کافی است.
هندز فری:
هندز فری داخل جعبه اصلا چیز خوبی نیست! (خوشبختانه من هندز فری W800 ام را هنوز دارم و الا خیلی پکر می شدم.)
کیفیت پخش موزیک از هندز فری خیلی خوب است (اما W800 عالی بود!) اما به هر حال تقریبا راضی کننده است.
قدرت اسپیکر:
متاسفانه این قسمت توی ذوق من زد! یعنی برای من راضی کننده نبود (هر چند دوستان دیگر قبلا در موردش تذکر داده بودند، اما به هر حال ناچار شدم به دلیل سایر امکانات از این موضوع چشم پوشی کنم.)
قدرت خروجی صدای اسپیکر در آخرین حد آن - اگر بخواهم با W800 مقایسه کنم - حدود رنج 5 یا 6 آن است.
عکاسی:
خب این آیتم هم که نیاز به بحث ندارد، اما چون اندازه ی LCD بزرگتر است آدم خیال می کند کیفیت عکس بهتری نسبت به مثلا K750 دارد. اما خب این گوشی فلاش ندارد و از این جهت در نماهای بسته و در نور کم، پایینتر از موارد مشابه K750/ W800/ W810 قرار می گیرد. (متاسفانه به همین دلیل نداشتن فلاش، چراغ قوه هم ندارد، امکانی که در روزهای سخت! بسیار کارآمد و بدرد خور بود...)
کیفیت فیلم برداری:
هنوز تست نکرده ام.
دفتر تلفن:
چون این بخش گوشی برای من از مهمترین قسمت های گوشی به حساب می آید (حالا هر گوشی می خواهد باشد!) زودتر از مابقی قسمت ها سراغش رفتم، اما امکانات این فون بوک اصلا در حد انتظارم نبود!! نمی فهمم چطور گفته می شد محدودیتی برای ثبت شماره تلفن به ازای هر ورودی وجود ندارد! در حالی که شما برای اسم مورد نظرتان فقط یک شماره ی موبایل و یک تلفن جنرال (حالا ممکن است منزل باشد یا محل کار و ...) می توانید تعریف کنید. (نمی دانم شاید هم من اشتباه می کنم، اما هر چه سعی کردم دیدم برای هر اسم همین دو تا شماره را می توانید ذخیره کنید. این را هم همین جا بگویم که مقصودم ظرفیت کلی ورودی ها نیست.)
مابقی بخش ها بماند...
فعلا اگر کسی می تواند مرا راهنمایی کند که آیا ظرفیت نهایی دفتر تلفن همین است؟؟! (من به W800 ایراد می گرفتم که برای هر اسم 5 گزینه شماره تلفن داشت، اما این گوشی همان تعداد را هم نمی تواند ذخیره کند!!
)