مازیار جان، شک دارم که بهت تبریک بگم یا نه. فقط امیدواریم همیشه همین طور ازش لذت ببری. خوشحالم از این که به خاطر تبلیغات من نبود که رفتی این گوشی رو خریدی (همیشه تبلیغ کردن اون طوری نیست که فکرشو می کنیم!!)
فکر نمی کنی که اگه با گارانتی سیتادل که خودش هندزفری بلوتوث داشت، می خریدی برات مقرون به صرفه تر میشد؟!
خب من از همون سریالی که همراهش بود استفاده کردم، اتفاق ناخوشایندی نیفتاد!
من با گارانتی مادام العمر فروشنده (!) خریدم 38 تومن. به اسم اصل ژاپن بهم داد (روش که این طور حک شده). یه هولوگرامکی هم داشت. البته باهاش مشکل دارم، هنوز شک دارم که اصل باشه.
- ممنون xplod جان....این مدت هم کلی بهت زحمت دادم....
-خودت که گفتی 645 ...من هم 620 پول دادم..خب 25 تومن بیشتر میشد که ...چجوری مقرون بود به صرفه؟:blink:
البته اگه منظورتون اینه که اون 25 تومن بیشتر رو بابت اسم سیتادل میدادم و یه گارانتی نامدار گیرم میومد...شاید ولی تا جایی که من با این ها حتی اون کله گنده هاشون مثل ایراتل و اتصالات سرو کار داشتم گارانتی به نظر من تو ایران پشیزی نمیارزه....خب همون 25 تومن اضافی رو ادم میزاره جیبش گوشی مشکل پیدا کرد 8 تومن میده فلش میکنن....در حالی که ممکنه اصلا تو کل مدت استفاده مشکل دار نشه....نمیدونم هرکی یه فلسفه ای داره منم راستش اینجوری فکر میکنم
- در مورد SM pro ....ببین این سریال رو من زدم: 8440EED0B4A8 بعد گوشی ریست شد البته خیلی ها داشتن این مشکل رو تو همون سایت که گفتم....البته لازم به ذکره نسخه 1.31 هست اونی که دارم...
میشه لطفا بگید چه نسخه ای استفاده میکنید و چه سریالی که راحت رجیستر شده؟..ممنون میشم...