• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چيز درباره Sony Ericsson P990i ٠

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
مازیار جان، شک دارم که بهت تبریک بگم یا نه. فقط امیدواریم همیشه همین طور ازش لذت ببری. خوشحالم از این که به خاطر تبلیغات من نبود که رفتی این گوشی رو خریدی:D (همیشه تبلیغ کردن اون طوری نیست که فکرشو می کنیم!!)

فکر نمی کنی که اگه با گارانتی سیتادل که خودش هندزفری بلوتوث داشت، می خریدی برات مقرون به صرفه تر میشد؟!

خب من از همون سریالی که همراهش بود استفاده کردم، اتفاق ناخوشایندی نیفتاد!

من با گارانتی مادام العمر فروشنده (!) خریدم 38 تومن. به اسم اصل ژاپن بهم داد (روش که این طور حک شده). یه هولوگرامکی هم داشت. البته باهاش مشکل دارم، هنوز شک دارم که اصل باشه.

- ممنون xplod جان....این مدت هم کلی بهت زحمت دادم....:)

-خودت که گفتی 645 ...من هم 620 پول دادم..خب 25 تومن بیشتر میشد که ...چجوری مقرون بود به صرفه؟:blink:
البته اگه منظورتون اینه که اون 25 تومن بیشتر رو بابت اسم سیتادل میدادم و یه گارانتی نامدار گیرم میومد...شاید ;) ولی تا جایی که من با این ها حتی اون کله گنده هاشون مثل ایراتل و اتصالات سرو کار داشتم گارانتی به نظر من تو ایران پشیزی نمیارزه....خب همون 25 تومن اضافی رو ادم میزاره جیبش گوشی مشکل پیدا کرد 8 تومن میده فلش میکنن....در حالی که ممکنه اصلا تو کل مدت استفاده مشکل دار نشه....نمیدونم هرکی یه فلسفه ای داره منم راستش اینجوری فکر میکنم :)

- در مورد SM pro ....ببین این سریال رو من زدم: 8440EED0B4A8 بعد گوشی ریست شد البته خیلی ها داشتن این مشکل رو تو همون سایت که گفتم....البته لازم به ذکره نسخه 1.31 هست اونی که دارم...

میشه لطفا بگید چه نسخه ای استفاده میکنید و چه سریالی که راحت رجیستر شده؟..ممنون میشم...

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
خب من تا حالا گوشی سونی اریکسون بدون گارانتی الرمس/سیتادل نداشتم. این یکی رو هم 3% اضافه تر دادم تا هم این سنت رو نشکنم و هم خیالم از بابت اون 8 تومن ها راحت باشه. بگذریم.

من همون SMPro 1.30 Beta رو نصب کرده بودم با همین شماره سریالی که نوشتی. بعدش هم 1.31 رو روش نصب کردم و هیچ شماره سریالی هم نزدم. همه ی امکانات Pro ش هم فعاله.

Nemomovies

Registered User
لایک‌ها
12
علی رضا فعلا لینکی ندارم برای برنامه...همین که xplod داد و همین که تو خودت گفتی منم میدونستم...حالا گیرم اومد حتما میزارم...یکم باید تو گوگل برم دنبالش// چیز خوب گیر اومد مینویسم همین جا....

البته یدونه هست اینجا...هم پولی داره هم مجانی...یعنی برنامه هاش قاطی هست....شانسی تو مجانی ها چیزهای خوب هم گیر میاد یه موقع هایی:

http://my-symbian.com/uiq3/download/index.php

مبارکه

ازاین سایت کلی برنامه های خوب میتونی دانلود کنی :
www.mobileheart.com

موفق باشی

Nemomovies

Registered User
لایک‌ها
12
علی رضا کجایی ببین با picodrive با چه کیفیتی مورتال کامبت 3 سگا رو دارم رو این p990 اجرا میکنم!!....جدا شاهکاره...واقعا عالیه همه چی ....صدا ...گرافیک محشره...بازی به صورت landscape کار میکنه و باید بگم جدا شوکه شدم از کیفیت بالا....صفحه لمسی هم تو بازی کار میکنه به صورت عالی....

I love u SE

پ .ن . میگم جناب xplod این سریال SM pro چیه؟ منم میخوام....من یدونه سریال گیر اوردم گویا وقتی میزنی گوشی ریست میشه تو همون ipmart هم خیلی ها این مشکل میگفتن منم امتحان کردم ریست شد ولی رجیستر نشد...میشه بگی از چه سریالی استفاده میکنی؟؟

پ .ن. 2 . الان دارم سونیک 3 رو میریزم رو گوشی!!

میشه خواهش کنم بفرمائید ، من از کجا میتونم بازیهای زیر را پیدا کنم :
mortal kombat 3
Comix Zone
sonic 3
بخدا پدرم دراومد ، ولی نتونستم پیداشون کنم.
ازتون ممنونم:blush:

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
میشه خواهش کنم بفرمائید ، من از کجا میتونم بازیهای زیر را پیدا کنم :
mortal kombat 3
Comix Zone
sonic 3
بخدا پدرم دراومد ، ولی نتونستم پیداشون کنم.
ازتون ممنونم:blush:

Mortal Kombat III
Comix Zone
Sonic The Hedgehodg

3'ش رو هم اگر پيدا نکردی بگو خودم برات آپلود کنم
www_MyEmoticons_com__smokelots.gif

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
مبارکه

ازاین سایت کلی برنامه های خوب میتونی دانلود کنی :
www.mobileheart.com

موفق باشی

ممنون...:)

مبارکت باشه:) .میگم شما که 645 دادی چرا W950i نخریدی!:f34r:

متشکرم :lol:

من گوشی رو خریدم 585 تومن.....620 با یه هندزفری بلوتوث شد...

ضمن اینکه p990 رو ترجیح میدم به اون ...چون هم کی برد های بهتری داره...هم دوربین داره.. و کلا تیریپ بهتری داره....:cool:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
من نمیدونم چرا اخرش این SM pro برای من رجیستر نشد...ببینم قبل از وارد کردن حروف نباید space زد؟ یا از این کلک ها؟

بعد نسخه pro نسبت به معمولی چی اضافه تر داره؟؟
----------------------------

Nemomovies

Registered User
لایک‌ها
12

متشکرم :lol:

ضمن اینکه p990 رو ترجیح میدم به اون ...چون هم کی برد های بهتری داره...هم دوربین داره.. و کلا تیریپ بهتری داره....:cool:

سونی اریکسون عزیز.

من mortal kombat 3 را با راهنمائی دوستان پیدا و نصب کردم و با اون برنامه کمکی picoDrive اجراش هم میکنم ، ولی متاسفانه روی دکمه های اجرایش هیچ تاثیری نمیتونم بذارم.

چه کنم؟:blush:
میشه کمکم کنی؟ همه اش در حال demo اجرا کردن است

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
از اون بالا باید براش دکمه ها رو تعریف کنی...configure و بعد keys...

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
یه سوال پی 990 فیلم هاش چجوریه؟ ام پگ4 یا 3جی پی؟
اگه ام پگ 4 هست حداکثر رزولوشنش چقدره؟

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
cool:

هندزفری خودش خیلی چیز مهمیه؟
من یک هندزفری HBH-610 دارم و با وجود اون فکر نمی کنم نیازی به هندزفری داخل جعبه باشه؟
ضمنا اگه کسی از آخرین قیمت روز اطلاع داره ممنون می شم بگه.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
هندزفری خودش خیلی چیز مهمیه؟
من یک هندزفری HBH-610 دارم و با وجود اون فکر نمی کنم نیازی به هندزفری داخل جعبه باشه؟
ضمنا اگه کسی از آخرین قیمت روز اطلاع داره ممنون می شم بگه.

نه همون هندفری رو میتونید استفاده کنید :)

من یکی دیگه هم دیروز برای پسر عمه ام خریدم....ایندفعه 575 تومن :)

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0
نه همون هندفری رو میتونید استفاده کنید :)

من یکی دیگه هم دیروز برای پسر عمه ام خریدم....ایندفعه 575 تومن :)

راستی مازیار یه سوال در کار کردن با دکمه هاش مشکلی نداری؟ دکمه های کیبورد رو میگم!! آخه امروز دستم گرفتم

یه جوری اومد!!به هم!!

در مورد صداش هم بگو!! در نسبت با w900 در چه حدی هست؟!!!

و کلا تو راضی هستی!!

چون منم می خوام بخرم! تایید میکنی؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
راستی مازیار یه سوال در کار کردن با دکمه هاش مشکلی نداری؟ دکمه های کیبورد رو میگم!! آخه امروز دستم گرفتم

یه جوری اومد!!به هم!!

در مورد صداش هم بگو!! در نسبت با w900 در چه حدی هست؟!!!

و کلا تو راضی هستی!!

چون منم می خوام بخرم! تایید میکنی؟

من که مشکلی ندارم...شاید انگشتات خیلی بزرگ هستن هان؟ من که راحتم...تند تند مینویسم...:rolleyes:

والله از اخرین باری که یه w900 دستم گرفتم مدت زمانی حدود 6 ماه گذشته ...به خدا یادم نیست صداش رو...:)

ولی کلا من راضی هستم...توجه داری که راضی بودن من دلیل نمیشه همه هم راضی باشن هرکی فاکتورهای خودش رو داره ولی من راضیم...:happy:

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0
من که مشکلی ندارم...شاید انگشتات خیلی بزرگ هستن هان؟ من که راحتم...تند تند مینویسم...:rolleyes:

والله از اخرین باری که یه w900 دستم گرفتم مدت زمانی حدود 6 ماه گذشته ...به خدا یادم نیست صداش رو...:)

ولی کلا من راضی هستم...توجه داری که راضی بودن من دلیل نمیشه همه هم راضی باشن هرکی فاکتورهای خودش رو داره ولی من راضیم...:happy:

پس مشکلی با تایپش نداری؟ من به صورت خاموش دستم گرفتم!! یعنی گوشی خاموش بود!!!!

در مورد صدا هم از هندس فری هم از اسپیکر!1 بالاخره با یکی از گوشی ها مقایسه کن دیگه!!

از550 صداش بهتر میشه!!؟ یا 800؟ یا 810 یا 3250 بالاخره تو که اخرشی با یکی از این ها مقایسه کن!

و حرف آخر بخ نسبت به کا800 خیلی راضی هستی!! و یا باز تو دلت میگی!! این جاش مشکل داره یه گوشی بیاد عوضش می کنم!!

فدات مازیار جان!!

این ها رو پرسیدم چون منم می خوام بخرم!!! تو اردبیل 610 تومن بود!!!! امروز:happy:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
پس مشکلی با تایپش نداری؟ من به صورت خاموش دستم گرفتم!! یعنی گوشی خاموش بود!!!!

در مورد صدا هم از هندس فری هم از اسپیکر!1 بالاخره با یکی از گوشی ها مقایسه کن دیگه!!

از550 صداش بهتر میشه!!؟ یا 800؟ یا 810 یا 3250 بالاخره تو که اخرشی با یکی از این ها مقایسه کن!

و حرف آخر بخ نسبت به کا800 خیلی راضی هستی!! و یا باز تو دلت میگی!! این جاش مشکل داره یه گوشی بیاد عوضش می کنم!!

فدات مازیار جان!!

این ها رو پرسیدم چون منم می خوام بخرم!!! تو اردبیل 610 تومن بود!!!! امروز:happy:

اقا صدای هندزفری بسیار خوبی داره....مگاباس رو هم داره که K800 نداره....به نظر من صدای هندزفری اش از K800 هم بهتره ...توجه دارید که هدف اولیه گوشی چیز دیگه ای بوده ..نه موسقی بوده نه دوربین ولی میبیند که واقعا دوربینش چیزی از بهترین دو مگاپیسکلی بازار ( K750) کم نداره...توی موسیقی هم وضعیت بسیار مناسبی داره...حتی مثلا به صورت پیش فرض مدیا پلیرش امکان نشان دادن عکس خواننده هم داره در صورتی که مثلا N91 که دلیل تولیدش همین بوده این قابلیت رو نداره...

اینه که به نظر من یه all in one بسیار محشر هست...عیبهایی که براش متصور میشه شد اکثرا نرم افزاری هستن که مطمینا با 1-2 تا فیرم ویر در اینده به کل حل میشن و میشه یه گوشی بسیار عالی....هر چند همین الان با ورژن جدید هم من مشکلی باهاش ندارم...

در نهایت اگه این گوشی رو king of symbian بنامیم اغراق نشده چون از تمام گوشی های سیمبین بازار کاملتره از هر نظر....:)

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
سلام دوستان
بعد از تاييد سوني اريكسون عزيز من هم امروز عصر رفتم گرفت!
645 با گارانتي...
تا حالا كه خيلي خوب بوده و از همه چيزش راضيم
اس ام اس زدن هم با p990 خيلي راحت تر از اونيه كه فكرش رو ميكردم !!
صداي اسپيكرش بد نيست! يعني خيلي بلند نيست!
تيريپ هم كه خدااااست!!!

بالا