• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چيز درباره Sony Ericsson P990i ٠

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
دل'م رو آب ننداز
241.gif
// آقا میگم از کليات گوشی بگو خوب :د // دوربين ، SMS زدن (!) ، مکالمه و اسپيکر هنگام مکالمه ، قدرت دقيق و نهايی اسپيکر [ اندازه چه گوشی !؟ ] ، خوش دستی و این حرفها ؟!
greenstars.gif

/

Comix Zone رو هم حتما بريز + Sunset Raiders + SDancer اینارو بريزی ها :د
راستی مموری هم گرفتی ؟!

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
علی رضا کجایی ببین با picodrive با چه کیفیتی مورتال کامبت 3 سگا رو دارم رو این p990 اجرا میکنم!!....جدا شاهکاره...واقعا عالیه همه چی ....صدا ...گرافیک محشره...بازی به صورت landscape کار میکنه و باید بگم جدا شوکه شدم از کیفیت بالا....صفحه لمسی هم تو بازی کار میکنه به صورت عالی....

مباركه سوني اريكسون جان

اميدوارم لحظه هاي خوشي را باهاش تجربه كني ( خبر هاي خوب و . . . )

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
دل'م رو آب ننداز
241.gif
// آقا میگم از کليات گوشی بگو خوب :د // دوربين ، SMS زدن (!) ، مکالمه و اسپيکر هنگام مکالمه ، قدرت دقيق و نهايی اسپيکر [ اندازه چه گوشی !؟ ] ، خوش دستی و این حرفها ؟!
greenstars.gif

/

Comix Zone رو هم حتما بريز + Sunset Raiders + SDancer اینارو بريزی ها :د
راستی مموری هم گرفتی ؟!

دوربینش خوبه علیرضا...عکس های خوبی میگیره...حالا سر فرصت چند تا میزارم برات....ولی واقعا من نمیدونم این حسین چطوری با p990 به این نتیجه رسیده بود دوربینش خوب نیست؟؟:eek:

sms زدن واقعا راحته...پسر تاچ اسکرینش خیلی نرمه...این اتم گر یه من رو در اورده بود بسکه سفت بود تاچ اش ولی این خیلی خیلی نرمه...واقعا عالیه....ببین علیرضا من با کی برد داخلی واقعا راحتم...خیلی تند تند مینویسم...درسته اندازه اشون کوچیکه ولی ارگونومی خوبی دارن ...من که راحتم باهاشون

صدای اسپیکر دم گوش که واقعا خیلی زیاده یعنی توی جاهای شلوغ مثل اب خوردن میشنوی....یعنی معمولا باید صدا رو بزاری رو 70-80 درصد چون همه دور و بری های ادم هم میشنون مثلا تو تاکسی و این حرفها دیگه:p

صدای لود اسپیکر هم مناسبه به نظر من....ببین صدای خوبی داره بلند نیست ولی واضح و شفاف با کیفیت...شاید یکم بیشتر از K800...البته کیفیت بهتری داره:happy: من که راضیم....

گوشی خوبیه در کل...اونجوری که تو عکس ها به نظر میاد نیست...من مدتها داشتم به اندازه گوشی فکر میکردم ولی واقعا اونجوری نیست...خوب با دست ادم فیت میشه....کار با چرخنده بغل راحته....مدادش بهتر از مال اتم هست...مال اتم دو تیکه بود همش ادم میترسید از کمر بشکنه ولی این نه ...سفت و محکم :happy:

بدنه گوشی به قول خودشون solid به نظر میاد...من که عیب و ایراد اسمبلی ندیدم..خیلی صلب و محکم...کلا جنسش خوبه فکر کنم ...دور صفحه نمایش فلزی هست که مثل 910 مشکل براش پیش نیاد چون اون پلاستکی بود و flip رو که میبستی به مرور باعث شکستن پلاستیک دور صفحه میشد در مواردی ولی این نه فلزی و عالی :happy:

خسته شدم...باز حالا مینویسم :happy:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
خوب مازیار جان واقعا مبارکه و ممنون از توضیحاتی که دربارش دادی ...
چند تا سوال :

1 - قطعا تمام نرم افزارهای UIQ3 به هم میخوره دیگه ؟ مثلا p990 و M600 ؟
2 - اطلاع داری از لحاظ سرعت ( پردازنده ) بین M600 و P990 فرقی هست ؟
3 - شما که اتم و ویندوز موبایل با اون همه نرم افزارهای کاربردی و بازی داشتی الان با پشتیبانی نرم افزاری یه مقدار کمی که فعلا برای UIQ3 هست اذیت نمیشی ؟؟ ( البته مطمئن هستم در آینده برنامه های زیادی براش میاد )
4 - P990 دار شدی دیگه مارو تحویل نمیگیری ؟ loool
281.gif
38.gif

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
خوب مازیار جان واقعا مبارکه و ممنون از توضیحاتی که دربارش دادی ...
چند تا سوال :

1 - قطعا تمام نرم افزارهای UIQ3 به هم میخوره دیگه ؟ مثلا p990 و M600 ؟
2 - اطلاع داری از لحاظ سرعت ( پردازنده ) بین M600 و P990 فرقی هست ؟
3 - شما که اتم و ویندوز موبایل با اون همه نرم افزارهای کاربردی و بازی داشتی الان با پشتیبانی نرم افزاری یه مقدار کمی که فعلا برای UIQ3 هست اذیت نمیشی ؟؟ ( البته مطمئن هستم در آینده برنامه های زیادی براش میاد )
4 - P990 دار شدی دیگه مارو تحویل نمیگیری ؟ loool
281.gif
38.gif

ممنون...

1- فکر میکنم بله....به جز موارد مربوط به دوربین و wifi , این جور چیزا..

2-فرقی ندارن ...

3-خب برنامه هاش که مشخصه کمتره ولی به زودی با ورود کامل w950 ...سه تایی ها تکمیل میشن و احتمالا خیلی زود زیادتر میشه ...بعدش هم بازی هاش واقعا گرافیک خوبی دارن...

4- این چه حرفیه؟:)

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
مازيار دستت درد نکنه بابت توضيحات // وسوسه شدم :د // راستی نگفتی مموری هم گرفتی ؟! باتری'ش چجورياست ؟!

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
مازيار دستت درد نکنه بابت توضيحات // وسوسه شدم :د // راستی نگفتی مموری هم گرفتی ؟! باتری'ش چجورياست ؟!

باتری صبح پر پر بود زدم به کابل برای اپدیت....حدود 4.5 ساعت وصل بود و بعد از روشن کردن دیدم شده حدود 70 درصد یعنی 30 درصد مصرف کرده بود....از طرفی از ساعت 2 بعد از ظهر تا حالا هم به هندزفری بلوتوث pair کردم هم با بلوتوث به کامپیوتر با pc suit....یعنی در ان واحد 2 تا دستگاه به بلوتوثش وصله....از طرفی حدود 10 مگ فایل رو گوشی با بلوتوث ریختم...حدود 10 دقیقه هم حرف زدم تقریبا نیم ساعت هم با گوشی ور رفتم...2 تا عکس ...یه فیلم 1 دقیقه ای2 تا اس ام اس برام اومد...2 تا هم فرستادم......الان دقیقا شده 50 درصد....امار خوبیه نه؟:happy:

مموری راستش پولم نرسید دیگه....اخه یه هندزفری بلوتوث هم براش گرفتم...فابریک خودش که تو جعبه اش هست...نامردا برمیدارن جدا میفروشن...به هر حال سر جمع 620 دادم و پولم به مموری نرسید....حالا باید چند روز دیگه برم بگیرم...

یه 2 گیگ pro duo میگیرم....کسی قیمت داره؟ اصل ژاپن رو؟ رمضانی داشت ها...یادم رفت بپرسم ازش :)

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
باتری صبح پر پر بود زدم به کابل برای اپدیت....حدود 4.5 ساعت وصل بود و بعد از روشن کردن دیدم شده حدود 70 درصد یعنی 30 درصد مصرف کرده بود....از طرفی از ساعت 2 بعد از ظهر تا حالا هم به هندزفری بلوتوث pair کردم هم با بلوتوث به کامپیوتر با pc suit....یعنی در ان واحد 2 تا دستگاه به بلوتوثش وصله....از طرفی حدود 10 مگ فایل رو گوشی با بلوتوث ریختم...حدود 10 دقیقه هم حرف زدم تقریبا نیم ساعت هم با گوشی ور رفتم...2 تا عکس ...یه فیلم 1 دقیقه ای2 تا اس ام اس برام اومد...2 تا هم فرستادم......الان دقیقا شده 50 درصد....امار خوبیه نه؟:happy:

اینکه خيلی عالی هست // جدا داره از P990 خوش میاد اساسی :د // اقا چند تا منبع جهت برنامه،بازی UIQ 3.0 معرفی میکنی :د !؟ IpMart که xPlod معرفی کرد خيلی خوب و به درد بخور بود / خودم هم Johnex رو ديدم

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
علی رضا فعلا لینکی ندارم برای برنامه...همین که xplod داد و همین که تو خودت گفتی منم میدونستم...حالا گیرم اومد حتما میزارم...یکم باید تو گوگل برم دنبالش// چیز خوب گیر اومد مینویسم همین جا....

البته یدونه هست اینجا...هم پولی داره هم مجانی...یعنی برنامه هاش قاطی هست....شانسی تو مجانی ها چیزهای خوب هم گیر میاد یه موقع هایی:

http://my-symbian.com/uiq3/download/index.php

mtm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر کسی اهل ادونچرهای قدیمی LucasArts (سری Monkey Island، Maniac Mansion، Day of the Tentacle، Sam & Max، Full Throttle و ...) بوده یا هست (که بعید میدانم باشد)‌ ScummVM را فراموش نکنید. یکی از دلایلم برای خرید گوشی UIQ همین بود.

http://www.scummvm.org/

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
علی رضا فعلا لینکی ندارم برای برنامه...همین که xplod داد و همین که تو خودت گفتی منم میدونستم...حالا گیرم اومد حتما میزارم...یکم باید تو گوگل برم دنبالش// چیز خوب گیر اومد مینویسم همین جا....

البته یدونه هست اینجا...هم پولی داره هم مجانی...یعنی برنامه هاش قاطی هست....شانسی تو مجانی ها چیزهای خوب هم گیر میاد یه موقع هایی:

http://my-symbian.com/uiq3/download/index.php

birgits_snill.gif
frantic.gif

اگر کسی اهل ادونچرهای قدیمی LucasArts (سری Monkey Island، Maniac Mansion، Day of the Tentacle، Sam & Max، Full Throttle و ...) بوده یا هست (که بعید میدانم باشد)‌ ScummVM را فراموش نکنید. یکی از دلایلم برای خرید گوشی UIQ همین بود

89.gif

مرسی / اطلاع نداشتم برای Uiq 3.0 هم موجود هست / مگه میشه کسی این همه خاطره رو ترک کنه // خودم با هربدبختی بود روی 200 Mhz اجراشون کردم // فقط چند سوال :
S & M دارای 2 ورژن 1 و 1.2 بود که ورژن 1 فاقد صدا بود (!) این هم به همين صورت هست ؟
Day Of Tentacle هم فقط ورژن دمو موجود بود (!) این هم به همين صورت هست ؟
Full Throttle هم يک کاراکتر گردی رو فقط داره ، این ورژن هم دقيقا به همون صورت هست ؟
بعد سيستم کنترل'ش هم که دچار مشکل خاصی نيست ؟ شما رو M600 نصب كردی ؟

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
مازیار جان، شک دارم که بهت تبریک بگم یا نه. فقط امیدواریم همیشه همین طور ازش لذت ببری. خوشحالم از این که به خاطر تبلیغات من نبود که رفتی این گوشی رو خریدی:D (همیشه تبلیغ کردن اون طوری نیست که فکرشو می کنیم!!)

به نقل از Sony Ericsson!! :
مموری راستش پولم نرسید دیگه....اخه یه هندزفری بلوتوث هم براش گرفتم...فابریک خودش که تو جعبه اش هست...نامردا برمیدارن جدا میفروشن...به هر حال سر جمع 620 دادم و پولم به مموری نرسید....حالا باید چند روز دیگه برم بگیرم...
فکر نمی کنی که اگه با گارانتی سیتادل که خودش هندزفری بلوتوث داشت، می خریدی برات مقرون به صرفه تر میشد؟!

پ .ن . میگم جناب xplod این سریال SM pro چیه؟ منم میخوام....من یدونه سریال گیر اوردم گویا وقتی میزنی گوشی ریست میشه تو همون ipmart هم خیلی ها این مشکل میگفتن منم امتحان کردم ریست شد ولی رجیستر نشد...میشه بگی از چه سریالی استفاده میکنی؟؟
خب من از همون سریالی که همراهش بود استفاده کردم، اتفاق ناخوشایندی نیفتاد!

یه 2 گیگ pro duo میگیرم....کسی قیمت داره؟ اصل ژاپن رو؟
من با گارانتی مادام العمر فروشنده (!) خریدم 38 تومن. به اسم اصل ژاپن بهم داد (روش که این طور حک شده). یه هولوگرامکی هم داشت. البته باهاش مشکل دارم، هنوز شک دارم که اصل باشه.

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
فکر نمی کنی که اگه با گارانتی سیتادل که خودش هندزفری بلوتوث داشت، می خریدی برات مقرون به صرفه تر میشد؟!

xPlod جان ميشه قيمتش رو هم بگي؟ يعني با گارانتي سیتادل و هندزفري چند ميده؟!
واينكه ادرس هم بديد لطفا:rolleyes:

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
پارت جدید جنساشون 4شنبه عصر رسیده، قیمت جدید 645 تومنه.
شصت و شش، هفتادو دو، هفتادو چهار، سی و دو.

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
پارت جدید جنساشون 4شنبه عصر رسیده، قیمت جدید 645 تومنه.
شصت و شش، هفتادو دو، هفتادو چهار، سی و دو.

اگر میشه منابعی پيرامون UIQ 3.0 بدين // تو پارت جديدشون خبری از W950 هم هست ؟!
mornincoffee.gif

mtm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
birgits_snill.gif
frantic.gif

89.gif

مرسی / اطلاع نداشتم برای Uiq 3.0 هم موجود هست / مگه میشه کسی این همه خاطره رو ترک کنه // خودم با هربدبختی بود روی 200 Mhz اجراشون کردم // فقط چند سوال :
S & M دارای 2 ورژن 1 و 1.2 بود که ورژن 1 فاقد صدا بود (!) این هم به همين صورت هست ؟
Day Of Tentacle هم فقط ورژن دمو موجود بود (!) این هم به همين صورت هست ؟
Full Throttle هم يک کاراکتر گردی رو فقط داره ، این ورژن هم دقيقا به همون صورت هست ؟
بعد سيستم کنترل'ش هم که دچار مشکل خاصی نيست ؟ شما رو M600 نصب كردی ؟

ScummVM فقط یک emulator است. یعنی بازی ها را باید جداگانه داشته باشید. Sam & Max را من اخیرا ورژن voice دارش را دانلود کردم (البته به دلیل حجم زیاد روی M600 امتحان نکردم چون فعلا به همان M2 ی ۶۴ مگ محدودم). DotT را هم ورژن دمویش را ندیده ام. ورژن کاملش را از همان قدیم ها داشتم که اخیرا دو-سه بار دیگر (یک بارش روی M600) تمامش کردم. Full Throttle هم چند سال پیش روی سی دی گرفتم مشکلی نداشت. به هر حال نسخه هایی از بازی ها که شما داشته اید گویا نقص داشته اند، این به ScummVM ابدا ربطی ندارد. هر کدام را میتوانید با کمی سرچ روی وب پیدا و دانلود کنید.

کنترلشان هم مشکلی ندارد فقط چون امکان right-click موجود نیست (یعنی هست منتها عملا غیر قابل استفاده است) در بازی هایی که منوی کلاسیک دارند باید اعمال را تک تک از لیست پایین صفحه انتخاب کنید که طبیعتا از کنترل با ماوس مشکلتر است. در مورد اینترفیس جدید (Full Throttle) اطلاعی ندارم، باز هم به دلیل محدودیت فضا روی M600 امتحان نکرده ام.

EDIT: ضمنا دور بازی هایی که رزولوشن بالا تر از همان 320x200 کلاسیک دارند (CoMI) را‌ باید خط بکشید.

بالا