• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چيز درباره Sony Ericsson P990i ٠

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
این فایل رو روی این گوشی تست کردم، روون و بدون پرش نمایش داده شد.

2ext1j7.png

169.gif

Good Job...

با پلیر خود دستگاه؟
می گم فایل رو خودت تبدیل کرده بودی xplod جان؟
170.gif

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
سلام
من آپدیت کردم تنها تفاوتی که مشاهده کردم بالا رفتن سرعت منو ها که اون هم به خاطر افزایش کارایی ram هست

یه مورد دیگه اینکه الان فایلهای ویدیویی که با کیفیت MP4 هستند براحتی و در مدت کمتر از 1 ثانیه باز میشن(قبل از این تا 10 ثانیه هم طول میکشید مخصوصا اگه با data rate بالا ضبط یا کانورت شده بود)

صدای گوشی تغییر چندانی نکرده اگر تغییری هم باشه اصلا محسوس نیست

نکته دیگه اینکه وقتی با USB وصل میشید به pc همیشه این سوال رو میپرسه که میخواهید با Phone memory وارد بشید یا Memory Stike

اقا اولا ممنون از پستتون....:rolleyes:

میگم این xplod که سالی یه بار راهش میفته به اینجا...اونم 2 تا کلمه تیتر وار میگه و میره ( چقدر خسیس هستی بابا:p )....لااقل شماهایی که الان گوشی رو دارید مثل شما و بهروز اقا یکم همکاری کنید با ما....تو یه صنف کار میکنیم ها( SE منظورمه)...

خواهش میکنم یکم بیاین بیشتر توضیح بدین راجع به گوشی...نحوه کارکرد...باتری...چه میدونم از این چیزها...یکم بحث کنیم...حداقل 4 تا عکس بگیرید با دوربینش بزارید از این جور چیزها...کسایی که مثل من میخوان بخرن:D یکم راهنمایی کنید...خوبه؟با فیرم ویر جدید مشکلی داره نداره ..از این حرفها دیگه...

ممنون

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
سوني اريكسون جان

چشم

من چند تا هم عكس مي گيرم باهاش و اينجا مي گذارم .

باتري اش هم بد نيست . براي من 2 روز را كامل جواب مي دهد . با firmware جديد هم مشكلي ندارم . اما براي من كه به صدا خيلي حساس هستم اين گوشي اصلا جذابيتي ندارد . علاوه بر پايين بودن ميزان صدا ؛ كيفيت صدايش هم از p910 كه داشتم پايين تر است .
البته اين فقط نظر من نيست و تمام دوستانم كه هر دو گوشي را در دست من ديده بودند اين نظر را دارند .
البته محاسني هم دارد . مثلا وقتي flip بسته است مي تواني شماره تلفن را اديت كني و شماره جديد وارد كني . همچنين به منوهاي مختلف SMS دسترسي داشته باشي كه در p910 چنين امكاناتي نبود . در كل براي من كه به صدا خيلي حساس هستم فكر مي كنم w950 گزينه بهتري باشد البته متاسفانه هنوز از نزديك اين گوشي را زياد نديده ام كه باهاش كار كنم و نظرم را بگويم .

نظرم به صورت خلاصه چنين است . اگر به صدا خيلي حساسيت نداريد اين گوشي مي توانيد گزينه فوق العاده اي باشد اما اگر به صدا حساسيت داريد اصلا گزينه خوبي نيست . البته يكي از بچه هاي همين فروم مي گفت كه اين اشكال سخت افزاري نيست و مي تواند با نرم افزار حل شود .

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
در تایید خساست و در مورد P990:

- دوربین K750 بهتره، فیلمبرداری W900 بهتره، صدای W810 بهتره.

- باتریش خوب نیست، توی نسخه های نمایشی ش BST-34 گذاشته بودن که 1120mA بود ولی تولیدش متوقف شد. این باتری 950mA ی به نظر من براش ضعیفه. شارژرش الان همیشه همراهمه چون مطمئن نیستم که تا شب دووم بیاره. چند بارم همون عصر روز اول تموم کرده. برای اونایی که می خوان از گوشی در حالت باز زیاد استفاده کنن و یا با گوشی شون زیاد صحبت می کنن خرید یه باتری یدکی جزو واجباته.

- مشکل پایداریش تا حد قابل قبولی برطرف شده. به جرات می تونم بگم که از وقتی آپدیت کردم دیگه اون جمله ی معروف "your phone has been restarted in order to improve performance" رو ندیدم. البته نشتی ـه رم اش هنوز کاملن برطرف نشده اما میشه گفت گوشی کاملن Stable ـه.

- صدای اسپیکرش کمه، درسته از بسیاری از گوشی ها هنوز بلندتره ولی وقتی یکی این گوشی رو با این قیمت و هیکل و با یادآوری اینکه این قراره جایگزین P910 باشه، میگیره دستش اولین کاری که می کنه اینه که یه آهنگ رو امتحان کنه تا ببینه صداش چقدره. همین یه موضوع به تنهایی برای شرمنده شدن کفایت می کنه.

- مسائل نرم افزاری که باعث بشن کاربر جون به لب بشه به وفور در این گوشی یافت میشه. هنوز چیزی به اسم کلید میانبر در حالت FO وجود نداره، 35 تا کلید تقریبن بدون استفاده اند. بوت شدن گوشی تقریبن دو برابر ویندوز XP طول می کشه. برای فعال کردن اسپیکر در حین تماس هنوز باید تلاش کرد. thumbnail هاش خیلی دفرمه و کوچیک هستن. Video Call هنوز در دسترس تره. وقتی دوربین در حالت FC فعاله نوشته های Soft Key ها 90 درجه چرخیده. آیکون ها رو نمیشه عوض کرد. صفحه ی اصلی (مثلن دسکتاپ) کاملن بدون استفاده اس، Today Events می تونست براش جالب باشه (مثل اون دو تا قل اش). انیمشن های توی منو هاش رو نمیشه غیر فعال کرد. هنوز اختلاف فاحشی بین دو حالت FO و FC هست. حالت FC خیلی کنده. از تصاویر متحرک نمی شه به عنوان تصویر پس زمینه استفاده کرد! . به دکمه های کناری گوشی نمی شه هر برنامه ای رو اختصاص داد و خیلی چیزای دیگه.

با همه ی اوصاف فوق من یکی به شخصه به محض این که گزینه ی بهتری از این گوشی پیدا کنم در عوض کردنش شک نمی کنم، ولی خب چه کنم که هنوز بعد از دو هفته چیزی پیدا نکردم!

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
در ضمن جناب مازیار جان، لطفن امضات رو اصلاح کن.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بدون ویرایش تصویری :)

قابل توجه اونایی که سنگ N93 رو به سینه میزنند

ایول....عکسهای خوبی بود..ممنون:rolleyes: ....بقیه هم یاد بگیرن:D عکس بزارن!!

اقا یه چند تا سوال :)

1-مگا باس رو داره درسته؟ کیفیت هدفون چطوریه؟ خوبه؟

2-مموری کارت ارجینالش 128 هست؟ خودت شما مموری بالاتر انداختی؟

3-کیفیت ال سی دی و حساسیت تاچ اسکرین چطوره؟

4-با اپدیت جدید گویا فایلهای Mp4 رو خیلی سریع تر از قبل باز میکنه اره؟

5- رم گوشی بعد از اپدیت دقیقا شده چه مقداری؟ مموری داخلی گوشی چقدره؟ 64 مگ؟؟

6- پروفایل a2dp رو داره نه؟ با هندزفری استریو بلوتوث امتحان کردین؟؟

ممنون میشم جواب بدین :)

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
با همه ی اوصاف فوق من یکی به شخصه به محض این که گزینه ی بهتری از این گوشی پیدا کنم در عوض کردنش شک نمی کنم، ولی خب چه کنم که هنوز بعد از دو هفته چیزی پیدا نکردم!

xplod جان

نظرت در مورد w950 چي هست ؟؟
منظورم در مورد صداي اسپيكر و كلا option هايي كه مربوط به صدا مي شود ؟؟؟

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
ایول....عکسهای خوبی بود..ممنون:rolleyes: ....بقیه هم یاد بگیرن:D عکس بزارن!!

اقا یه چند تا سوال :)

1-مگا باس رو داره درسته؟ کیفیت هدفون چطوریه؟ خوبه؟

2-مموری کارت ارجینالش 128 هست؟ خودت شما مموری بالاتر انداختی؟

3-کیفیت ال سی دی و حساسیت تاچ اسکرین چطوره؟

4-با اپدیت جدید گویا فایلهای Mp4 رو خیلی سریع تر از قبل باز میکنه اره؟

5- رم گوشی بعد از اپدیت دقیقا شده چه مقداری؟ مموری داخلی گوشی چقدره؟ 64 مگ؟؟

6- پروفایل a2dp رو داره نه؟ با هندزفری استریو بلوتوث امتحان کردین؟؟

ممنون میشم جواب بدین :)

1-بله مگا باس داره -کیفیت هدفون خوبه ولی در حد سری w نیست

2-نخیر 64 مگ هست- آره یه مموری 1 گیگ گذاشتم

3-کیفیت LCD : من از 100 بهش 100 میدم :D اما زیر نور شدید آفتاب یه کم مشکل داره-تاچ هم خوبه من که راضیم

4-بله فایلهای MP4 مثل برق و باد باز میشن

5-من با SWISS MANAGER که تست کردم بین 10 تا 18 در صد فضای خالی داره-مموری داخلی 62 مگه

6-در این مورد اطلاعی ندارم- توی پکی که من خریدم بلوتوث هندزفری نبود که تست بگیرم

آقا اگر میخوای گوشی بهتر بگیری من I-mate JASJAM رو پیشنهاد میکنم آخه اون کسی که گوشی رو برام آورد خودش همین i-mate رو داشت ولی خوب بخاطر قیمت بسیار بالایی که داشت من

نتونستم بگیرم الان نمیدونم تو بازار ایران چنده ولی طبق گفتهء همون فرد مشکل دوربین در این مدل از بین رفته و وزنش هم خیلی سبک شده (فقط 5 گرم از p990 سنگینتره ) ...ویندوز موبایل هم

که داره با یک پروسسور 400 مگا هرتزی ..تازه EDGE هم داره کیفیت صداش هم بسیار عالیه ( خودم که تست کردم واقعا کیییف کردم از پخشش ... قد و قوارش هم مثل p990 هست تازه باریکتر و

خوشدست تره

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
3z7lsw2.jpg
2jagriq.jpg

A2DP هم داره.

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
xplod جان

نظرت در مورد w950 چي هست ؟؟
منظورم در مورد صداي اسپيكر و كلا option هايي كه مربوط به صدا مي شود ؟؟؟
من باهاش کار نکردم اما ظاهرن بلندی صدای اسپیکرش تفاوتی با P990 نداره، شک دارم که این موضوع سخت افزاریه یا اینکه به محدودیت اروپا در مورد بلندی صدا مربوط میشه (همون بلایی که سر iPod های اروپا آوردن).

در ضمن مباحث مربوط به P990 رو همین جا دنبال کنید.

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
چندتا سوال (!)

1: عکسهارو به صورت ديفالت [ با برنامه جانبی نه (!) ] میشه Full Screen ديد ؟!
2: کليپ های Mp4 رو هم میشه به صورت ديفالت Full Screen ديد ؟!
3: اکولايرز رو نمیشه دستی تنظيم کرد ؟
4: قدرت و سرعت پردازش PDF در چه سطحی هست ؟
5: بازيهای جاوا ابعاد مخصوص خودش [ QVGA ] رو Full Screen و بدون مشکل اجرا میکنه ؟

Nemomovies

Registered User
لایک‌ها
12
سلام بچه ها.
من به نکته جالبی بابت اسپیکر p990 پی بردم :
من 4 ringtone با فرمت mp3 را در pc در اصطلاح ampili کردم (حدود 2 برابر صداشو تقویت کردم).
بعدش رو گوشی قبلیم k800 ریختم (چون اسپیکرش ضعیف است) ، نتیجه = اسپیکرش قیز قیز کرد.
پس مطمئنا اسپیکرش بصورت سخت افزاری ضعیف است.

حال همان mp3 هارو روی گوشی جدیدم , p990 ریختم .
نتیجه = اسپیکر به راحتی و با قدرت جواب داد ، پس اگه صدای p990 ضعیف است ، 100% نرم افزاری است نه سخت افزاری ، که این کلی باعث خوشحالیم شد.

مطمئنا این مشکل با frimware آتی و جدید حل میشه.

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
چندتا سوال (!)

1: عکسهارو به صورت ديفالت [ با برنامه جانبی نه (!) ] میشه Full Screen ديد ؟!
2: کليپ های Mp4 رو هم میشه به صورت ديفالت Full Screen ديد ؟!
3: اکولايرز رو نمیشه دستی تنظيم کرد ؟
4: قدرت و سرعت پردازش PDF در چه سطحی هست ؟
5: بازيهای جاوا ابعاد مخصوص خودش [ QVGA ] رو Full Screen و بدون مشکل اجرا میکنه ؟

2- بله. (برنامه ی غیر دیفالت هنوز براش نیومده)
3- نه.
4- من که راضی نیستم ازش. (البته هنوز با PDF سبک و کم عکس امتحان نکردم.)
5- خوب.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
ممنون از جوابهای دوستان عزیز...

میگم علیرضا تا xplod رو دنده خوب هست زود سوالاتمون رو بپرسیم مثل اینکه فعلا جواب میده تند تند:

1-این جریان BT PAN به کجا رسید ؟ بلاخره تونستین امتحان کنید با اینترنت و share کنید یا نه؟

2-میگم اقا این SM PRO رو از کجا اوردی؟ مگه نسخه معمولیش مجانی نبود ؟ pro پولی؟ کرک شده؟؟

3-جناب xplod برنامه picodrive رو ریختین رو گوشیتون؟ امولاتور بازی هست. کار میکنه؟؟

4-تم های متحرک رو گفتین نمیشه ریخت توش؟ رو صفخه اصلی gif کار نمیکنه؟
بعد ببینم تم ها رو عوض میکنیم ایکون ها هم عوض میشن دیگه نه؟

5-میشه حدودی بگید چند تا برنامه کرک شده گیرتون اومده و ریختین رو گوشی ؟ یعنی کلا امار برنامه های کرک شده به نظرت مناسبه؟ تعداشون؟

فعلا همین ها بود!!...ممنونم

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
تشکر xPlod عزيز
rose.gif

میگم علیرضا تا xplod رو دنده خوب هست زود سوالاتمون رو بپرسیم مثل اینکه فعلا جواب میده تند تند

آره آقا :د میگم هرچی به ذهنم فشار میارم سوالی يادم نمیاد // آخر هم نفهميديم اسپيکر'ش رو دقيقا با چی میشه مقايسه کرد !؟ مثلا K700 !؟ يا 3230 !؟ يا .. !؟
Dancing_unhappy.gif

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از Sony Ericsson!! :
1-این جریان BT PAN به کجا رسید ؟ بلاخره تونستین امتحان کنید با اینترنت و share کنید یا نه؟

2-میگم اقا این SM PRO رو از کجا اوردی؟ مگه نسخه معمولیش مجانی نبود ؟ pro پولی؟ کرک شده؟؟

3-جناب xplod برنامه picodrive رو ریختین رو گوشیتون؟ امولاتور بازی هست. کار میکنه؟؟

4-تم های متحرک رو گفتین نمیشه ریخت توش؟ رو صفخه اصلی gif کار نمیکنه؟
بعد ببینم تم ها رو عوض میکنیم ایکون ها هم عوض میشن دیگه نه؟

5-میشه حدودی بگید چند تا برنامه کرک شده گیرتون اومده و ریختین رو گوشی ؟ یعنی کلا امار برنامه های کرک شده به نظرت مناسبه؟ تعداشون؟

1- نمی دونم، Bluetooth Dongle ندارم. از راه دیگه ای هم نتونستم این کار رو بکنم.
2- دانلود کردم! نسخه ی معمولیش مجانی بود. Pro پولیه. شماره سریال داره.
3- بله. بسیار عالی کار می کنه. خیلی از بازی های مورد علاقه ام رو الان دارم باهاش بازی می کنم. کلیدا و صفحه ی نمایش کاملن قابل برنامه ریزی اند و بازی ها رو با حداکثر کیفیت و با صدا، 50fps اجرا می کنه.
4- نه، نه، نه.
5- کلن حدود 50 تا برنامه (مجانی یا کرک شده) براش هست، یا بهتره بگم من دارم. به نسبت نسخه ی قبلی uiq که خیلی خیلی محدودتره. اگه تمام برنامه های قدیمی رو بخوان براش کامپایل کنن حداقل 5-6 برابر این باید برنامه داشته باشه.

آخر هم نفهميديم اسپيکر'ش رو دقيقا با چی میشه مقايسه کرد !؟ مثلا K700 !؟ يا 3230 !؟ يا .. !؟
V3x

بالا