این فایل رو روی این گوشی تست کردم، روون و بدون پرش نمایش داده شد.
Good Job...
با پلیر خود دستگاه؟
می گم فایل رو خودت تبدیل کرده بودی xplod جان؟
این فایل رو روی این گوشی تست کردم، روون و بدون پرش نمایش داده شد.
سلام
من آپدیت کردم تنها تفاوتی که مشاهده کردم بالا رفتن سرعت منو ها که اون هم به خاطر افزایش کارایی ram هست
یه مورد دیگه اینکه الان فایلهای ویدیویی که با کیفیت MP4 هستند براحتی و در مدت کمتر از 1 ثانیه باز میشن(قبل از این تا 10 ثانیه هم طول میکشید مخصوصا اگه با data rate بالا ضبط یا کانورت شده بود)
صدای گوشی تغییر چندانی نکرده اگر تغییری هم باشه اصلا محسوس نیست
نکته دیگه اینکه وقتی با USB وصل میشید به pc همیشه این سوال رو میپرسه که میخواهید با Phone memory وارد بشید یا Memory Stike
در ضمن جناب مازیار جان، لطفن امضات رو اصلاح کن.
بدون ویرایش تصویری
قابل توجه اونایی که سنگ N93 رو به سینه میزنند
با همه ی اوصاف فوق من یکی به شخصه به محض این که گزینه ی بهتری از این گوشی پیدا کنم در عوض کردنش شک نمی کنم، ولی خب چه کنم که هنوز بعد از دو هفته چیزی پیدا نکردم!
ایول....عکسهای خوبی بود..ممنون ....بقیه هم یاد بگیرن عکس بزارن!!
اقا یه چند تا سوال
1-مگا باس رو داره درسته؟ کیفیت هدفون چطوریه؟ خوبه؟
2-مموری کارت ارجینالش 128 هست؟ خودت شما مموری بالاتر انداختی؟
3-کیفیت ال سی دی و حساسیت تاچ اسکرین چطوره؟
4-با اپدیت جدید گویا فایلهای Mp4 رو خیلی سریع تر از قبل باز میکنه اره؟
5- رم گوشی بعد از اپدیت دقیقا شده چه مقداری؟ مموری داخلی گوشی چقدره؟ 64 مگ؟؟
6- پروفایل a2dp رو داره نه؟ با هندزفری استریو بلوتوث امتحان کردین؟؟
ممنون میشم جواب بدین
من باهاش کار نکردم اما ظاهرن بلندی صدای اسپیکرش تفاوتی با P990 نداره، شک دارم که این موضوع سخت افزاریه یا اینکه به محدودیت اروپا در مورد بلندی صدا مربوط میشه (همون بلایی که سر iPod های اروپا آوردن).xplod جان
نظرت در مورد w950 چي هست ؟؟
منظورم در مورد صداي اسپيكر و كلا option هايي كه مربوط به صدا مي شود ؟؟؟
1- بله.چندتا سوال (!)
1: عکسهارو به صورت ديفالت [ با برنامه جانبی نه (!) ] میشه Full Screen ديد ؟!
2: کليپ های Mp4 رو هم میشه به صورت ديفالت Full Screen ديد ؟!
3: اکولايرز رو نمیشه دستی تنظيم کرد ؟
4: قدرت و سرعت پردازش PDF در چه سطحی هست ؟
5: بازيهای جاوا ابعاد مخصوص خودش [ QVGA ] رو Full Screen و بدون مشکل اجرا میکنه ؟
میگم علیرضا تا xplod رو دنده خوب هست زود سوالاتمون رو بپرسیم مثل اینکه فعلا جواب میده تند تند
به نقل از Sony Ericsson!! :1-این جریان BT PAN به کجا رسید ؟ بلاخره تونستین امتحان کنید با اینترنت و share کنید یا نه؟
2-میگم اقا این SM PRO رو از کجا اوردی؟ مگه نسخه معمولیش مجانی نبود ؟ pro پولی؟ کرک شده؟؟
3-جناب xplod برنامه picodrive رو ریختین رو گوشیتون؟ امولاتور بازی هست. کار میکنه؟؟
4-تم های متحرک رو گفتین نمیشه ریخت توش؟ رو صفخه اصلی gif کار نمیکنه؟
بعد ببینم تم ها رو عوض میکنیم ایکون ها هم عوض میشن دیگه نه؟
5-میشه حدودی بگید چند تا برنامه کرک شده گیرتون اومده و ریختین رو گوشی ؟ یعنی کلا امار برنامه های کرک شده به نظرت مناسبه؟ تعداشون؟
V3xآخر هم نفهميديم اسپيکر'ش رو دقيقا با چی میشه مقايسه کرد !؟ مثلا K700 !؟ يا 3230 !؟ يا .. !؟