دقیقن!اقا V3x كه صداش خوبه!!
v3x اخر به عشقم p990 برسم...
/
پیشاپیش مبارکا باشه!
v3x که صداش خوبه....پس با این اوصاف من دیگه احتمال خیلی زیاد این رو برم بگیرم...اخر به عشقم p990 برسم...
همش تقصیر xplod هست ها....همچین میاد میگه صداش کمه ادم فکر میکنه صداش در نمیاد....بابا v3x برای من صداش خیلی هم خوب و مناسبه....نمیخوام دیسکو راه بندازم رفیقام رو جمع کنم دور خودم که....
ایول....خیلی جلو افتاد خرید گوشی/
همش تقصیر xplod هست ها....همچین میاد میگه صداش کمه ادم فکر میکنه صداش در نمی ياد
مشکل اینجاس که P910 صداش عالی بود.
SE جان باورت بشه يا نشه من مدتي بود پست هاتو دنبال ميكردم كه ببينم اخرش چه تصميمي در مورد p990 ميگيري كه منم همون كارو بكنم !!!
سوني اريكسون جان
xplod گناهي نداره . توي پست بالايي هم گفته .
براي آن دسته از دوستان كه p910 داشتند اين ميزان صدا يك كم تو ذوق خوردنه . وگرنه صداش مثل بقيه گوشي ها است .
همون کدی که روی همه ی سونی اریکسونا کار می کنه.جناب xplod برای دیدن نسخه نرم افزاری P990 همون کدی که روی P910 کار میکرد کار میکنه؟
اگه نه لطفا بگید چطوریه؟
خب با تشکر از کمک و راهنمایی های دوستان عزیز ...xplod گرامی...اقا بهروز و الباقی دوستان...
من دیروز یه دونه p990 گرفتم و به جمع p990 داران PT اضافه شدم...حالا بیشتر حرف میزنیم بعدا...
فقط بگم که امروز فقط 4.5 ساعت داشتم اپدیتش میکردم....62 مگ فایل رو باید دانلود کرد که بلاخره با هزار و یک سلام وصلوات!! بر باعث و بانی های اینترنت نفتی ایران موفق شدم اپ کنم....
خب با تشکر از کمک و راهنمایی های دوستان عزیز ...xplod گرامی...اقا بهروز و الباقی دوستان...
من دیروز یه دونه p990 گرفتم و به جمع p990 داران PT اضافه شدم...حالا بیشتر حرف میزنیم بعدا...
فقط بگم که امروز فقط 4.5 ساعت داشتم اپدیتش میکردم....62 مگ فایل رو باید دانلود کرد که بلاخره با هزار و یک سلام وصلوات!! بر باعث و بانی های اینترنت نفتی ایران موفق شدم اپ کنم....
انشالله باهاش کار کنید!! اگه تایید کردی منم بخرم!!:happy: تو کفش منم موندم!!
مازیار جان مبارک باشه.
آقا مبارک // چند گرفتی :د !؟ چه گارانتی :د !؟ اسپيکر'ش رو نگفتی :د !!؟ کلا چجورياست !
ممنون حامد جان..قابلی نداره
علیرضا 585 گرفتم...گارانتی 1000 تومنی/ میدونی که خودت گارانتی تو ایران کشک/ اسپیکرش خوبه...صداش خوب و بلنده...درسته به 910 نمیرسه ولی صدای شفاف و واضحی داره و به نظر من محدویت نرم افزاری گذاشتن روش...به نظرم اسپیکر قوی داره ولی به دلایل گیرهای اتحادیه اروپا نرم افزاری کم کردنش
پسر بعد اپدیت اصلا نمیدونی چه قدر سرعت گوشی خوب شد...اصلا خیلی فرق کرد...مثل چی منوها رو باز میکنه :happy:
کلا حدود 50 تا برنامه (مجانی یا کرک شده) براش هست، یا بهتره بگم من دارم. به نسبت نسخه ی قبلی uiq که خیلی خیلی محدودتره. اگه تمام برنامه های قدیمی رو بخوان براش کامپایل کنن حداقل 5-6 برابر این باید برنامه داشته باشه.