• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چيز درباره Sony Ericsson P990i ٠

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
v3x که صداش خوبه....پس با این اوصاف من دیگه احتمال خیلی زیاد این رو برم بگیرم...اخر به عشقم p990 برسم...

همش تقصیر xplod هست ها....همچین میاد میگه صداش کمه ادم فکر میکنه صداش در نمیاد....بابا v3x برای من صداش خیلی هم خوب و مناسبه....نمیخوام دیسکو راه بندازم رفیقام رو جمع کنم دور خودم که....

ایول....خیلی جلو افتاد خرید گوشی/

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
v3x که صداش خوبه....پس با این اوصاف من دیگه احتمال خیلی زیاد این رو برم بگیرم...اخر به عشقم p990 برسم...

همش تقصیر xplod هست ها....همچین میاد میگه صداش کمه ادم فکر میکنه صداش در نمیاد....بابا v3x برای من صداش خیلی هم خوب و مناسبه....نمیخوام دیسکو راه بندازم رفیقام رو جمع کنم دور خودم که....

ایول....خیلی جلو افتاد خرید گوشی/

SE جان باورت بشه يا نشه من مدتي بود پست هاتو دنبال ميكردم كه ببينم اخرش چه تصميمي در مورد p990 ميگيري كه منم همون كارو بكنم !!!
15.gif

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
همش تقصیر xplod هست ها....همچین میاد میگه صداش کمه ادم فکر میکنه صداش در نمی ياد

سوني اريكسون جان

xplod گناهي نداره . توي پست بالايي هم گفته .
مشکل اینجاس که P910 صداش عالی بود.

براي آن دسته از دوستان كه p910 داشتند اين ميزان صدا يك كم تو ذوق خوردنه . وگرنه صداش مثل بقيه گوشي ها است .

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
SE جان باورت بشه يا نشه من مدتي بود پست هاتو دنبال ميكردم كه ببينم اخرش چه تصميمي در مورد p990 ميگيري كه منم همون كارو بكنم !!!
15.gif

:rolleyes: :rolleyes:

سوني اريكسون جان

xplod گناهي نداره . توي پست بالايي هم گفته .

براي آن دسته از دوستان كه p910 داشتند اين ميزان صدا يك كم تو ذوق خوردنه . وگرنه صداش مثل بقيه گوشي ها است .

میدونم ...برای شوخی گفتم...اگه نه ایشون که همیشه یار و یاور سونی اریکسون بوده و الان هم خدایی سوالات من رو داره کامل جواب میده....دستش درد نکنه:)

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
جناب xplod برای دیدن نسخه نرم افزاری P990 همون کدی که روی P910 کار میکرد کار میکنه؟

اگه نه لطفا بگید چطوریه؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
خب با تشکر از کمک و راهنمایی های دوستان عزیز ...xplod گرامی...اقا بهروز و الباقی دوستان...

من دیروز یه دونه p990 گرفتم و به جمع p990 داران PT اضافه شدم...حالا بیشتر حرف میزنیم بعدا...

فقط بگم که امروز فقط 4.5 ساعت داشتم اپدیتش میکردم....62 مگ فایل رو باید دانلود کرد که بلاخره با هزار و یک سلام وصلوات!! بر باعث و بانی های اینترنت نفتی ایران موفق شدم اپ کنم....

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0
خب با تشکر از کمک و راهنمایی های دوستان عزیز ...xplod گرامی...اقا بهروز و الباقی دوستان...

من دیروز یه دونه p990 گرفتم و به جمع p990 داران PT اضافه شدم...حالا بیشتر حرف میزنیم بعدا...

فقط بگم که امروز فقط 4.5 ساعت داشتم اپدیتش میکردم....62 مگ فایل رو باید دانلود کرد که بلاخره با هزار و یک سلام وصلوات!! بر باعث و بانی های اینترنت نفتی ایران موفق شدم اپ کنم....

انشالله باهاش کار کنید!! اگه تایید کردی منم بخرم!!:happy: تو کفش منم موندم!!

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37

آقا مبارک // چند گرفتی :د !؟ چه گارانتی :د !؟ اسپيکر'ش رو نگفتی :د !!؟ کلا چجورياست !
47b20s0.gif

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8

مازیار جان مبارک باشه.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
انشالله باهاش کار کنید!! اگه تایید کردی منم بخرم!!:happy: تو کفش منم موندم!!

:rolleyes:

مازیار جان مبارک باشه.

ممنون حامد جان..قابلی نداره :)

آقا مبارک // چند گرفتی :د !؟ چه گارانتی :د !؟ اسپيکر'ش رو نگفتی :د !!؟ کلا چجورياست !
47b20s0.gif

علیرضا 585 گرفتم...گارانتی 1000 تومنی/ میدونی که خودت گارانتی تو ایران کشک/ اسپیکرش خوبه...صداش خوب و بلنده...درسته به 910 نمیرسه ولی صدای شفاف و واضحی داره و به نظر من محدویت نرم افزاری گذاشتن روش...به نظرم اسپیکر قوی داره ولی به دلایل گیرهای اتحادیه اروپا نرم افزاری کم کردنش :)

پسر بعد اپدیت اصلا نمیدونی چه قدر سرعت گوشی خوب شد...اصلا خیلی فرق کرد...مثل چی منوها رو باز میکنه :happy:

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
:rolleyes:

ممنون حامد جان..قابلی نداره :)

علیرضا 585 گرفتم...گارانتی 1000 تومنی/ میدونی که خودت گارانتی تو ایران کشک/ اسپیکرش خوبه...صداش خوب و بلنده...درسته به 910 نمیرسه ولی صدای شفاف و واضحی داره و به نظر من محدویت نرم افزاری گذاشتن روش...به نظرم اسپیکر قوی داره ولی به دلایل گیرهای اتحادیه اروپا نرم افزاری کم کردنش :)

پسر بعد اپدیت اصلا نمیدونی چه قدر سرعت گوشی خوب شد...اصلا خیلی فرق کرد...مثل چی منوها رو باز میکنه :happy:

rose.gif

خوب آقا از ساير موارد بگو // کلا اگر میشه چندين خطی ريويو بنويس براش :د
shy.gif

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
47b20s0.gif

مازیار! پس عکس کو! تو تاپیک آخرین عکس! بدو یکی بگیر بذار!
2mo5pow.gif

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
کلا حدود 50 تا برنامه (مجانی یا کرک شده) براش هست، یا بهتره بگم من دارم. به نسبت نسخه ی قبلی uiq که خیلی خیلی محدودتره. اگه تمام برنامه های قدیمی رو بخوان براش کامپایل کنن حداقل 5-6 برابر این باید برنامه داشته باشه.

آقا میشه منابع و سايتها و فروم ها و کلا هرچی لينک پيرامون UIQ 3.0 داری به ما هم بدي

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
مازيار خان ما منتظر يك رويو كامل از شما هستيم
28.gif

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
علی رضا کجایی ببین با picodrive با چه کیفیتی مورتال کامبت 3 سگا رو دارم رو این p990 اجرا میکنم!!....جدا شاهکاره...واقعا عالیه همه چی ....صدا ...گرافیک محشره...بازی به صورت landscape کار میکنه و باید بگم جدا شوکه شدم از کیفیت بالا....صفحه لمسی هم تو بازی کار میکنه به صورت عالی....

I love u SE

پ .ن . میگم جناب xplod این سریال SM pro چیه؟ منم میخوام....من یدونه سریال گیر اوردم گویا وقتی میزنی گوشی ریست میشه تو همون ipmart هم خیلی ها این مشکل میگفتن منم امتحان کردم ریست شد ولی رجیستر نشد...میشه بگی از چه سریالی استفاده میکنی؟؟

پ .ن. 2 . الان دارم سونیک 3 رو میریزم رو گوشی!!

بالا