sepehr_s
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 96
- لایکها
- 19
اپدیت کنید به ورژن جدید و مشکلتون حل میشه...
مرسی آپدیت کردم مشکل حل شد .
اپدیت کنید به ورژن جدید و مشکلتون حل میشه...
خیلی کار خوبی کردی ولی هر کسی نمیتونه درک کنه N73 چیه :lol:البته کلی بهش نصیحت کردم بره همون N73 رو بگیره ولی گوش نمیکنه !! و میخواد به جمع SE دار ها بپیونده!
به نظر من ورژن آخري كه من نصب كردم هنوز يك نقص دارد . مثلا اينكه هنوز با بسته بودن flip نمي توان به همه جاي گوشي دسترسي پيدا كرد و براي برخي قابليت ها بايد حتما FLIP را باز كنيم .
خيلي ممنون مرتضي جان كه تجريبات خود را در اختيار بچه ها مي گذاريد .
اين براي كساني كه هنوز گوشي را نگرفته اند و تصميم به خريد دارند مي تواند كمك بزرگي باشد .
به نظر من ورژن آخري كه من نصب كردم هنوز يك نقص دارد . مثلا اينكه هنوز با بسته بودن flip نمي توان به همه جاي گوشي دسترسي پيدا كرد و براي برخي قابليت ها بايد حتما FLIP را باز كنيم .
4- به نظرم کار کردن با دکمه ی jog dial برای کسانی که راست دست هستند راحت تر است، چون انگشت سبابه به راحتی روی jog dial حرکت می کند و همزمان انگشت وسطی روی دکمه ی Back می تواند فشرده شود و سهولت کافی دارد، اما برای چپ دست ها شاید این کار کمی مشکل تر باشد (چون باید با انگشت شست از هر دو دکمه استفاده کنند.)
سوني جانبهروز جان این حرف از شما بعید بود...شما که قبلا خودت P910 داشتی دیگه باید تصدیق کنی که عملکرد گوشی تو حالت FC نسبت به P910 چند برابر افزایش پیدا کرده ...خیلی منوهایی که با P990 در حالت FC میشه کار کرد روی P910 باز نمیشدن...یعنی از این هم میخواید بیشتر باشه؟ یعنی تمام منوها در این حالت موجود باشه؟؟
نمي دانم مرتضي جانعجب! پس این نقص با آپدیت برطرف نمی شه؟...
.
شايد اصلا ذهنيت كلي نويسندگان نرم افزار چنين است .
.
قصد دارم یه سری برنامه حیاتی (مثل دیکشنری و تقویم خورشیدی و ...) واسه UIQ 3.0 بنویسم فقط یه مشکل دارم که SDK مربوطه نزدیک 250MB هست و هنوز قدرت DL رو ندارم. کسی هست که DVB کارت داشته باشه واسم دانلود کنه؟
ممنون از دوستان
یکی از دوستان که ADSL داره قول داده برام دانلود کنه.
ولی خودمونیما خیلی نامردیه. SDK S60 حدود 80MB ولی UIQ حدود 250. ولی خوب با امکاناتی که UIQ داره باید هم حجمش بالا باشه.
برنامه ها حتما جدا خواهند بود. دیکشنری فکر نکنم زیاد طول بکشه. ولی تقویم یه مقدار کار میبره. چون تصمیم دارم قرار ملاقات ها رو هم توش جا بدم (یه چیزی مثل calendar خود UIQ)
در مورد زبان با یک کیبورد فارسی حل میشه (برای ورودی) برای نمایش هم همون کاری که واسه SMS می کنید کافیه. البته برای کار کردن برنامه باید یه برنامه سومی که امکانات فارسی رو اضافه می کنه نصب کنید. فعلا زیاد نمی تونم در موردش نظر بدم باید کار رو شروع کنم تا ببینم چی میشه. من تا حالا واسه UIQ برنامه ننوشتم و تجربه ندارم. ولی با مطالعاتی که داشتم نباید مشکل خاصی برای زبان داشته باشیم.جناب امید میتونم بپرسم چه فکری به حال زبان فارسی خواهید کرد؟ چون میدونید که UIQ 3 فعلا فارسی رو خودش نداره...با یه ترفند میشه کاری کرد اس ام اس ها رو نشون بده ولی ایا دیکشنری و تقویم و این حرفها وضعیتشون چطوریه میشه؟؟
فکر کنم منظورتون جدول کلمه ها باشه. من یه جدول انگلیسی به فارسی دارم که 53000 کلمه داره. اگر خواستید می تونم براتون بفرستم. واسه WM که دیکشنری شهاب حمیدی هست تازه کلی امکانات دیگه هم داره (کیبورد فارسی، تاریخ خورشیدی و ....) قیمتش هم واقعا منصافنس (فقط 8000 تومن)امید خان شما سورس دیکشنری (انگلیسی-انگلیسی؛انگلیسی-فارسی-انگلیسی) رو دارید؟
چون یکی از دوستان برنامه نویس بخش Pocket PC در به در دنبالشه، اگه بتونید دست من یا ایشون برسونید، ما همه دوستتان خواهیم داشت!:blush: