• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چيز درباره Sony Ericsson P990i ٠

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
بعد از حدود 10 روز کار کردن با این گوشی چند نکته عرض می کنم:

1- من عکس های این گوشی رو با W800 قبلی خودم مقایسه کردم، کیفیت عکس ها به مراتب بهتر شده بود، به طوری که خودم هم تعجب کردم! (عکس های دوربین گوشی قبلی دون دون زیادی داشت و خیلی وقت ها شفافیت لازم رو نداشت، اما این یکی انصافا بهتره.)

2- کیفیت فیلم برداری هم بهبود قابل توجهی رو نشون می ده.

3- کار کردن با کی بورد - به دلیل کوچک بودن دکمه ها- خیلی هم راحت نیست! (از آن مشکل تر بازی هایی است که می خواهید با این دکمه ها انجام بدهید!)

4- به نظرم کار کردن با دکمه ی jog dial برای کسانی که راست دست هستند راحت تر است، چون انگشت سبابه به راحتی روی jog dial حرکت می کند و همزمان انگشت وسطی روی دکمه ی Back می تواند فشرده شود و سهولت کافی دارد، اما برای چپ دست ها شاید این کار کمی مشکل تر باشد (چون باید با انگشت شست از هر دو دکمه استفاده کنند.)

5- به نظر من دکمه های روی فلیپ (شماره ها) زیادی باریک هستند و احتمال خطا در شماره گیری با این دگمه ها زیاد هست. (بهتر بود سطح تماس انگشت با کلید بیشتر می بود مثلا پهنای 3 تا 4 میلی متر)

6- دفتر تلفن واقعا عالی است و تقریبا جای سوالی باقی نگذاشته! (اما من به آیکون های تلفن منزل، فکس، محل کار عادت کرده بودم، نمی دانم چرا این یکی آن آیکون ها را ندارد؟ معنی نمی دهد جلوی مثلا تلفن منزل یک h بگذارند و به همان اکتفا کنند!)

7- متاسفانه هنوز فرصت نکرده ام گوشی ام را آپدیت کنم (امان از این گرفتاری های کاری، فردا هم که دارم یک مسافرت 15 روزه ماموریتی می روم و ناچارم تا برگشت صبر کنم!) با این وجود اگر چه روزی دو سه بار گوشی Reset می شود :( ، ولی باز هم سرعت کار با گوشی و کار با منوها آنقدر هم کند نیست که ملال آور شود.

8- در این مدت تا توانستم فقط عکس و موزیک و تم (از همین خرت و پرت ها!:happy: ) توی گوشی ریختم، ولی از نظر برنامه واقعا در مضیقه ام! یکی دو تا برنامه دانلود و نصب کردم که آنها هم مدت زمان شان اکسپایر شده بود و یا رجیستر نامبرشون رو نداشتم! فقط یک بازی توانستم نصب کنم که آن هم چندان چنگی به دل نمی زد.
اما به شدت دنبال برنامه های کاربردی مثل دیکشنری و مانند آن هستم. (امیدوارم پیدا شود)

یک پیشنهاد به دوستان این تاپیک که با این گوشی کار می کنند دارم:

با توجه به عنوان تاپیک (همه چیز درباره ی P990 ...) هر کس بیاید تجارب خودش رو از قسمت های مختلف گوشی و جزئیاتی که بخش های بسیار زیاد اون داره بازگو کنند تا دیگرانی هم که اینجا می آیند از این نکات استفاده کنند. این نکات اگر چه گفتنش برای کسی که گوشی رو داره شاید ضرورتی نداشته باشه، اما به نظرم همین توضیحات هم به درد سایر یوزرهای این گوشی می خوره و هم کسانی که دوست دارن اطلاعات و جزئیات بیشتری در مورد نحوه ی کار با P990 کسب کنن و احیانا با دید باز و دقیق تری برای خرید اون اقدام کنند.
این رو باید در نظر داشت که گوشی P990 یکی گوشی معمولی نیست که فقط برای تلفن جواب دادن و یا نهایتا عکس و فیلم گرفتن ساخته شده باشه، در نتیجه اون قدر گستردگی داره که بشه مدت ها در مورد Detail اون وقت گذاشت و مطالبی رو ذکر کرد.

امیدوارم این پیشنهاد مورد استقبال یوزرهای P990 این فورم قرار بگیره! :cap:
ممنون

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
خيلي ممنون مرتضي جان كه تجريبات خود را در اختيار بچه ها مي گذاريد .

اين براي كساني كه هنوز گوشي را نگرفته اند و تصميم به خريد دارند مي تواند كمك بزرگي باشد .

به نظر من ورژن آخري كه من نصب كردم هنوز يك نقص دارد . مثلا اينكه هنوز با بسته بودن flip نمي توان به همه جاي گوشي دسترسي پيدا كرد و براي برخي قابليت ها بايد حتما FLIP را باز كنيم .

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
به نظر من ورژن آخري كه من نصب كردم هنوز يك نقص دارد . مثلا اينكه هنوز با بسته بودن flip نمي توان به همه جاي گوشي دسترسي پيدا كرد و براي برخي قابليت ها بايد حتما FLIP را باز كنيم .

عجب! پس این نقص با آپدیت برطرف نمی شه؟...

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
خيلي ممنون مرتضي جان كه تجريبات خود را در اختيار بچه ها مي گذاريد .

اين براي كساني كه هنوز گوشي را نگرفته اند و تصميم به خريد دارند مي تواند كمك بزرگي باشد .

بهروز جان این حرف از شما بعید بود...شما که قبلا خودت P910 داشتی دیگه باید تصدیق کنی که عملکرد گوشی تو حالت FC نسبت به P910 چند برابر افزایش پیدا کرده :) ...خیلی منوهایی که با P990 در حالت FC میشه کار کرد روی P910 باز نمیشدن...یعنی از این هم میخواید بیشتر باشه؟ یعنی تمام منوها در این حالت موجود باشه؟؟:D

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
4- به نظرم کار کردن با دکمه ی jog dial برای کسانی که راست دست هستند راحت تر است، چون انگشت سبابه به راحتی روی jog dial حرکت می کند و همزمان انگشت وسطی روی دکمه ی Back می تواند فشرده شود و سهولت کافی دارد، اما برای چپ دست ها شاید این کار کمی مشکل تر باشد (چون باید با انگشت شست از هر دو دکمه استفاده کنند.)

mori.54 جان من با اكثر مواردي كه گفتيد موافقم جز اين مورد
من راست دست هستم اما اين چند روزه كه كلا FLIP رو برداشتم هروقت كه با jog dial كار دارم گوشي رو ميگيرم دست چپم!!:D

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
بهروز جان این حرف از شما بعید بود...شما که قبلا خودت P910 داشتی دیگه باید تصدیق کنی که عملکرد گوشی تو حالت FC نسبت به P910 چند برابر افزایش پیدا کرده :) ...خیلی منوهایی که با P990 در حالت FC میشه کار کرد روی P910 باز نمیشدن...یعنی از این هم میخواید بیشتر باشه؟ یعنی تمام منوها در این حالت موجود باشه؟؟:D
سوني جان

اين مطلب را كه قابليت ها در p990 چند برابر نسبت به p910 افزايش يافته ؛ همان روزي كه خريده بودم فكر مي كنم در همين تاپيك نوشتم .
گفتم همه قابليت ها را . البته شايد به قول فرمايش شما انتظار زيادي باشد .

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
عجب! پس این نقص با آپدیت برطرف نمی شه؟...
نمي دانم مرتضي جان
شايد اين اصلا نقص نباشد . به قول سوني عزيز " همه منو ها را كه نمي شه با FC يكجا داشت .

شايد اصلا ذهنيت كلي نويسندگان نرم افزار چنين است .

به نظر من مي ياد اگر همه قابليت ها در حالت FC وجود داشته باشد خيلي خوب است .

omidMTL

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ممنون از مطالب مفیدتون
اگه جسارت نباشه باید عرض کنم که این به عهده برنامه نویس هست که چه امکاناتی رو در حالت FO و چه چیزاهایی رو در حالت FC قرار بده و کنترلش هم به عهده خود UIQ هست. ممکنه که برنامه ای نوشته بشه که امکاناتش در حالت FC برابر حالت FO باشه. در هر حال UIQ (و نه sony ericsson) استفاده از بعضی منوها رو منوط به FO بودن کرده و اصلا اشکال محسوب نمی شه. به نظر من این خاصیت سیستم عامل برای این خاطر هست که در حالت FC از چیزهای اضافی که مربوط به phone نیست کم کنه و کاوش در منوها رو برای کاربردهای phone راحتر کنه و در عوض امکانات pda (و همه امکانات) رو در حالت FO در اختیار کاربر قرار بده ضمن اینکه کار کردن با قلم هم در این حالت مجازه و کاوش براحتی انجام میشه.
شما تصور کنید که توی این همه منو با key pad بخواهید بالا و پایین بشید (کمی سخته) این از نظر من اشکال که نیست هیچ جزو مضایا هم حساب میشه.
قصد دارم یه سری برنامه حیاتی (مثل دیکشنری و تقویم خورشیدی و ...) واسه UIQ 3.0 بنویسم فقط یه مشکل دارم که SDK مربوطه نزدیک 250MB هست و هنوز قدرت DL رو ندارم. کسی هست که DVB کارت داشته باشه واسم دانلود کنه؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
در مورد دانلود تو همین فروم خیلی از بچه ها من دیدم تو امضاشون زده بودن مثلا هر مگا بایت 6 تومن...به اونا یه پیغام بدین براتون دانلود میکنن...

ولی جدا اگه بنویسید این برنامه ها رو خیلی خوب میشه ها....

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
قصد دارم یه سری برنامه حیاتی (مثل دیکشنری و تقویم خورشیدی و ...) واسه UIQ 3.0 بنویسم فقط یه مشکل دارم که SDK مربوطه نزدیک 250MB هست و هنوز قدرت DL رو ندارم. کسی هست که DVB کارت داشته باشه واسم دانلود کنه؟

اگر 250MB هست و لينک'ت دايرکت هست بده من برات داونلود میکنم ، میفرستم
121fs725372.gif

omidMTL

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از دوستان
یکی از دوستان که ADSL داره قول داده برام دانلود کنه.
ولی خودمونیما خیلی نامردیه. SDK S60 حدود 80MB ولی UIQ حدود 250. ولی خوب با امکاناتی که UIQ داره باید هم حجمش بالا باشه.
برنامه ها حتما جدا خواهند بود. دیکشنری فکر نکنم زیاد طول بکشه. ولی تقویم یه مقدار کار میبره. چون تصمیم دارم قرار ملاقات ها رو هم توش جا بدم (یه چیزی مثل calendar خود UIQ)

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
جناب امید میتونم بپرسم چه فکری به حال زبان فارسی خواهید کرد؟ چون میدونید که UIQ 3 فعلا فارسی رو خودش نداره...با یه ترفند میشه کاری کرد اس ام اس ها رو نشون بده ولی ایا دیکشنری و تقویم و این حرفها وضعیتشون چطوریه میشه؟؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
ممنون از دوستان
یکی از دوستان که ADSL داره قول داده برام دانلود کنه.
ولی خودمونیما خیلی نامردیه. SDK S60 حدود 80MB ولی UIQ حدود 250. ولی خوب با امکاناتی که UIQ داره باید هم حجمش بالا باشه.
برنامه ها حتما جدا خواهند بود. دیکشنری فکر نکنم زیاد طول بکشه. ولی تقویم یه مقدار کار میبره. چون تصمیم دارم قرار ملاقات ها رو هم توش جا بدم (یه چیزی مثل calendar خود UIQ)

امید خان شما سورس دیکشنری (انگلیسی-انگلیسی؛انگلیسی-فارسی-انگلیسی) رو دارید؟
چون یکی از دوستان برنامه نویس بخش Pocket PC در به در دنبالشه، اگه بتونید دست من یا ایشون برسونید، ما همه دوستتان خواهیم داشت!:blush:
281.gif

omidMTL

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب امید میتونم بپرسم چه فکری به حال زبان فارسی خواهید کرد؟ چون میدونید که UIQ 3 فعلا فارسی رو خودش نداره...با یه ترفند میشه کاری کرد اس ام اس ها رو نشون بده ولی ایا دیکشنری و تقویم و این حرفها وضعیتشون چطوریه میشه؟؟
در مورد زبان با یک کیبورد فارسی حل میشه (برای ورودی) برای نمایش هم همون کاری که واسه SMS می کنید کافیه. البته برای کار کردن برنامه باید یه برنامه سومی که امکانات فارسی رو اضافه می کنه نصب کنید. فعلا زیاد نمی تونم در موردش نظر بدم باید کار رو شروع کنم تا ببینم چی میشه. من تا حالا واسه UIQ برنامه ننوشتم و تجربه ندارم. ولی با مطالعاتی که داشتم نباید مشکل خاصی برای زبان داشته باشیم.

امید خان شما سورس دیکشنری (انگلیسی-انگلیسی؛انگلیسی-فارسی-انگلیسی) رو دارید؟
چون یکی از دوستان برنامه نویس بخش Pocket PC در به در دنبالشه، اگه بتونید دست من یا ایشون برسونید، ما همه دوستتان خواهیم داشت!:blush:
281.gif
فکر کنم منظورتون جدول کلمه ها باشه. من یه جدول انگلیسی به فارسی دارم که 53000 کلمه داره. اگر خواستید می تونم براتون بفرستم. واسه WM که دیکشنری شهاب حمیدی هست تازه کلی امکانات دیگه هم داره (کیبورد فارسی، تاریخ خورشیدی و ....) قیمتش هم واقعا منصافنس (فقط 8000 تومن)

ERR0R

Registered User
لایک‌ها
0
یکی مارو بالاخره راهنمایی کنه چند بخریم از کجا بخریم؟
یک بار هم خواستیم یک گوشی درست حسابی بخریم خودتون نمیذارین:D

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
شما هر دفعه میای یه پست میزنی میری حاجی حاجی مکه...1 ماه بعد میای...خب واقعا میخوای بخری یا نه؟؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
ورژن جدید firmware برای p990 منتشر شد:

* Phone: CXC162037 R9EC001
* Bluetooth: CXC162058 R5A01
* Organizer: CXC162036 R4B03
* CDA: CDA162007/1 R4B03

بالا