سلام بهروز جان.خوب هستيد؟خوشا بحال شما كه خيلي راحت گوشيتون را آپگريد ميكنيد من كه ديگه چشمم ترسيده و جرات آپگريد ندارم:lol: :lol: :lol:
يك نفر هم دست مارا بگيره
سلامسلام دوستان
یه سوال کلی دارم با تمام این تفاسیر (اپدیت کردن و...) ایا خریداری این گوشی(p990) مقرون به صرفه هست؟ من از اون دسته طرفدارای سری p بودم که از مدتها پیش از release شدنش این مدل رو تعقیب میکردم..اینقدر طول کشید که اتم خریدم(البته اتم رو دیگه ندارم)ولی به نظرم جز یه دوربین 2mp اتوفوکوس ارجحیتی به p910 نداره.... به نظر در حد انتظار نبود :hmm: در حال حاظر اسپیکر ها چطورن؟
کلا نظر بدید دیگه....
میدونم ربطی به این تاپیک نداره اما نظرتون در مورد آواتار من چیه؟؟؟؟
سلام
ولي من در مجموع از خريد اين ورژن P هم راضي هستم .
البته قابليت هايي بيشتر از " دوربین 2mp اتوفوکوس " نسبت به 910 دارد .
من خودم تمام سري هاي P را داشته ام . از p800 تا امروز كه p990 دارم . همه چيز اين گوشي خوب و قابل قبول است به جز مورد صداي اسپيكر كه در مقايسه با p910 يك فاجعه محسوب مي شود . اما ظاهرا يك سري قوانين در اين مورد در اتحاديه اروپا تصويب شده كه براي صداي اسپيكر هم استانداردهايي را تعريف نموده اند .
سلام دوستان
من ميخوام با استفاده از همين كابل Usb گوشيم از طريق كامپيوترم به اينترنت وصل شم لطفا راهنمايي كنيد
ممنون
دوست عزيزم
من آپديت مي كنم . نهايت كار يك فلش كردن است . تازه در همه موارد كه به اين مورد نمي انجامد .
مي خواي بيا با هم آپديت كنيم .
من اين گوشي را دو بار تا حالا آپديت كرده ام و مشكلي نداشته ام .سلام بهروز جان.
ممنون از لطف شما.من هم صبر ميكنم تا Firmware جديدتر با امكانات بهتر و بيشتر بياد تا اگر هم مشكلي براي گوشي پيش اومد حداقل ببرم گارانتي تا خودشون زحمت آپگريد را بكشند.:lol:
بهروز جان تا بحال مشكل در هنگام آپگريد p990 براي شما پيش اومده؟من تو سايتهاي ديگه كه نگاه ميردم متاسفانه تعداد زيادي از افرادي كه خودشون اقدام به آپگريد گوشيشون كرده بودند با مشكلات زيادي مواجه شده بودند كه اكثرشون هم بخاطر مشكل ارتباط اينترنتي بوده كه گوشيشون ديگه روشن نشده بود و داده بودند فلش كرده بودند.
كاش ميشد به طريق ايمن تري گوشي را آپگريد كرد تا اين دسته از مشكلات رخ نده.
يك سوال داشتم از بچه هاي حرفه اي
گوشي من هر از گاهي restart مي شود . يعني خاموش ميشه و خودش روشن مي شه .
بعد كه روشن شد يك پيام مي ياد كه your phone restartet to order improve Performance
حالا شايد يك كلمه جابجا بشه ولي اصل پيام اينه .
معني اش را مي دونم . مي خواستم بدونم براي چي اين اتفاق مي افتد ؟؟؟ چه چيزي را دارد ارتقا مي دهد ؟؟ آيا براي دوستان ديگر هم كه اين گوشي را دارند چنين اتفاقي مي افتد .
من تا حالا چنين چيزي در گوشي هاي سري P سوني اريكسون نديده بودم
به نظر شما من بین W950 و p990 کدوم رو انتخواب کنم ؟
من هم ابتدا فكر مي كردم ممكن است از اين باشد اما در اين نوبت آخري كه اين اتفاق افتاد مطمئن هستم كه چنين امري در ميان نبود .شايد رم'ش پر میشه بيش از حد
hamilton عزيزمبهروز جان براي من هم در طول اين چند ماه 2-3 بار اين اتفاق افتاده.براي من هم جالبه دليلش رو بدونم.براي شما تا بحال چند بار اين اتفاق افتاده؟براي من خيلي بندرت.
متاسفانه گوشی من که به فنا رفته!! پیشنهاد میکنم به هیچ وجه به شارژر ماشین وصل نکنید! من این کارو کردم گوشیم بعد از یه مدت یهو خاموش شد و دیگه روشن نشد. بردم نشون دادم گفتن آی سی شارژ گوشیت سوخته هر جا هم میبرم نمیتونن درست کنن! کلا خیلی از گوشی که خریدم راضی نیستم! تابستون خریدم 790 تومن! الان شده 590 تومن تازه گوشی نو این قیمت. خیلی حالم گرفتست. بچه ها کسی تو این زمینه اطلاعاتی داره بده و یه خانواده رو از نگرانی دربیاره!!!
مبارکه مازيار