• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چيز درباره Sony Ericsson P990i ٠

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
سلام دوستان
من ميخوام با استفاده از همين كابل Usb گوشيم از طريق كامپيوترم به اينترنت وصل شم لطفا راهنمايي كنيد
ممنون

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
سلام بهروز جان.خوب هستيد؟خوشا بحال شما كه خيلي راحت گوشيتون را آپگريد ميكنيد من كه ديگه چشمم ترسيده و جرات آپگريد ندارم:lol: :lol: :lol:
يك نفر هم دست مارا بگيره;) ;)

دوست عزيزم
من آپديت مي كنم . نهايت كار يك فلش كردن است . تازه در همه موارد كه به اين مورد نمي انجامد .
مي خواي بيا با هم آپديت كنيم .

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
سلام دوستان
یه سوال کلی دارم با تمام این تفاسیر (اپدیت کردن و...) ایا خریداری این گوشی(p990) مقرون به صرفه هست؟ من از اون دسته طرفدارای سری p بودم که از مدتها پیش از release شدنش این مدل رو تعقیب میکردم..اینقدر طول کشید که اتم خریدم(البته اتم رو دیگه ندارم)ولی به نظرم جز یه دوربین 2mp اتوفوکوس ارجحیتی به p910 نداره.... به نظر در حد انتظار نبود :hmm: در حال حاظر اسپیکر ها چطورن؟
کلا نظر بدید دیگه....
سلام

ولي من در مجموع از خريد اين ورژن P هم راضي هستم .

البته قابليت هايي بيشتر از " دوربین 2mp اتوفوکوس " نسبت به 910 دارد .

من خودم تمام سري هاي P را داشته ام . از p800 تا امروز كه p990 دارم . همه چيز اين گوشي خوب و قابل قبول است به جز مورد صداي اسپيكر كه در مقايسه با p910 يك فاجعه محسوب مي شود . اما ظاهرا يك سري قوانين در اين مورد در اتحاديه اروپا تصويب شده كه براي صداي اسپيكر هم استانداردهايي را تعريف نموده اند .

am46_am46

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میدونم ربطی به این تاپیک نداره اما نظرتون در مورد آواتار من چیه؟؟؟؟:D :D :D

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
میدونم ربطی به این تاپیک نداره اما نظرتون در مورد آواتار من چیه؟؟؟؟:D :D :D

عوض'ش کنی بهتر نيست
121fs725372.gif

freebird

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
362
سلام

ولي من در مجموع از خريد اين ورژن P هم راضي هستم .

البته قابليت هايي بيشتر از " دوربین 2mp اتوفوکوس " نسبت به 910 دارد .

من خودم تمام سري هاي P را داشته ام . از p800 تا امروز كه p990 دارم . همه چيز اين گوشي خوب و قابل قبول است به جز مورد صداي اسپيكر كه در مقايسه با p910 يك فاجعه محسوب مي شود . اما ظاهرا يك سري قوانين در اين مورد در اتحاديه اروپا تصويب شده كه براي صداي اسپيكر هم استانداردهايي را تعريف نموده اند .

به نظر شما من بین W950 و p990 کدوم رو انتخواب کنم ؟

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
دوست عزيزم
من آپديت مي كنم . نهايت كار يك فلش كردن است . تازه در همه موارد كه به اين مورد نمي انجامد .
مي خواي بيا با هم آپديت كنيم .

سلام بهروز جان.
ممنون از لطف شما.من هم صبر ميكنم تا Firmware جديدتر با امكانات بهتر و بيشتر بياد تا اگر هم مشكلي براي گوشي پيش اومد حداقل ببرم گارانتي تا خودشون زحمت آپگريد را بكشند.:lol: ;)
بهروز جان تا بحال مشكل در هنگام آپگريد p990 براي شما پيش اومده؟من تو سايتهاي ديگه كه نگاه ميردم متاسفانه تعداد زيادي از افرادي كه خودشون اقدام به آپگريد گوشيشون كرده بودند با مشكلات زيادي مواجه شده بودند كه اكثرشون هم بخاطر مشكل ارتباط اينترنتي بوده كه گوشيشون ديگه روشن نشده بود و داده بودند فلش كرده بودند.
كاش ميشد به طريق ايمن تري گوشي را آپگريد كرد تا اين دسته از مشكلات رخ نده.

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
سلام بهروز جان.
ممنون از لطف شما.من هم صبر ميكنم تا Firmware جديدتر با امكانات بهتر و بيشتر بياد تا اگر هم مشكلي براي گوشي پيش اومد حداقل ببرم گارانتي تا خودشون زحمت آپگريد را بكشند.:lol: ;)
بهروز جان تا بحال مشكل در هنگام آپگريد p990 براي شما پيش اومده؟من تو سايتهاي ديگه كه نگاه ميردم متاسفانه تعداد زيادي از افرادي كه خودشون اقدام به آپگريد گوشيشون كرده بودند با مشكلات زيادي مواجه شده بودند كه اكثرشون هم بخاطر مشكل ارتباط اينترنتي بوده كه گوشيشون ديگه روشن نشده بود و داده بودند فلش كرده بودند.
كاش ميشد به طريق ايمن تري گوشي را آپگريد كرد تا اين دسته از مشكلات رخ نده.
من اين گوشي را دو بار تا حالا آپديت كرده ام و مشكلي نداشته ام .

ولي حس مي كنم كه خراب شدن گوشي آنهم در حين آپگريد كردن خيلي ناراحت كننده است .
يه جورايي تو ذوق مي زنه .

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
يك سوال داشتم از بچه هاي حرفه اي

گوشي من هر از گاهي restart مي شود . يعني خاموش ميشه و خودش روشن مي شه .
بعد كه روشن شد يك پيام مي ياد كه your phone restartet to order improve Performance
حالا شايد يك كلمه جابجا بشه ولي اصل پيام اينه .

معني اش را مي دونم . مي خواستم بدونم براي چي اين اتفاق مي افتد ؟؟؟ چه چيزي را دارد ارتقا مي دهد ؟؟ آيا براي دوستان ديگر هم كه اين گوشي را دارند چنين اتفاقي مي افتد .
من تا حالا چنين چيزي در گوشي هاي سري P سوني اريكسون نديده بودم

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
شايد رم'ش پر میشه بيش از حد
mpr.gif

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
يك سوال داشتم از بچه هاي حرفه اي

گوشي من هر از گاهي restart مي شود . يعني خاموش ميشه و خودش روشن مي شه .
بعد كه روشن شد يك پيام مي ياد كه your phone restartet to order improve Performance
حالا شايد يك كلمه جابجا بشه ولي اصل پيام اينه .

معني اش را مي دونم . مي خواستم بدونم براي چي اين اتفاق مي افتد ؟؟؟ چه چيزي را دارد ارتقا مي دهد ؟؟ آيا براي دوستان ديگر هم كه اين گوشي را دارند چنين اتفاقي مي افتد .
من تا حالا چنين چيزي در گوشي هاي سري P سوني اريكسون نديده بودم

بهروز جان براي من هم در طول اين چند ماه 2-3 بار اين اتفاق افتاده.براي من هم جالبه دليلش رو بدونم.براي شما تا بحال چند بار اين اتفاق افتاده؟براي من خيلي بندرت.

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
به نظر شما من بین W950 و p990 کدوم رو انتخواب کنم ؟

نظر مرا اگر خواهان هستيد بايد عرض كنم كه من p990 را ترجيح مي دهم به گوشي ديگر و همچنين گوشي هاي موجود ديگر :)

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
شايد رم'ش پر میشه بيش از حد
mpr.gif
من هم ابتدا فكر مي كردم ممكن است از اين باشد اما در اين نوبت آخري كه اين اتفاق افتاد مطمئن هستم كه چنين امري در ميان نبود .

مساله نگران كننده اي نيست . اما برايم جالب است كه بدانم دليل رخداد آن چيست .

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
بهروز جان براي من هم در طول اين چند ماه 2-3 بار اين اتفاق افتاده.براي من هم جالبه دليلش رو بدونم.براي شما تا بحال چند بار اين اتفاق افتاده؟براي من خيلي بندرت.
hamilton عزيزم

براي من از زماني كه خريده ام كلا 3 مرتبه اتفاق افتاده است .

البته بعد از آخرين آپگريد ديگر اين اتفاق نيفتاده بود تا امروز ظهر كه مي خواستم يك شماره را بگيرم خودش خاموش و روشن گشت .

يه مقداري هم در اينترنت گشت زدم اما مطلب خاصي در اين مورد نيافتم .

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
متاسفانه گوشی من که به فنا رفته!! پیشنهاد میکنم به هیچ وجه به شارژر ماشین وصل نکنید! من این کارو کردم گوشیم بعد از یه مدت یهو خاموش شد و دیگه روشن نشد. بردم نشون دادم گفتن آی سی شارژ گوشیت سوخته هر جا هم میبرم نمیتونن درست کنن! کلا خیلی از گوشی که خریدم راضی نیستم! تابستون خریدم 790 تومن! الان شده 590 تومن تازه گوشی نو این قیمت. خیلی حالم گرفتست. بچه ها کسی تو این زمینه اطلاعاتی داره بده و یه خانواده رو از نگرانی دربیاره!!!
23u7cw2.gif

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
متاسفانه گوشی من که به فنا رفته!! پیشنهاد میکنم به هیچ وجه به شارژر ماشین وصل نکنید! من این کارو کردم گوشیم بعد از یه مدت یهو خاموش شد و دیگه روشن نشد. بردم نشون دادم گفتن آی سی شارژ گوشیت سوخته هر جا هم میبرم نمیتونن درست کنن! کلا خیلی از گوشی که خریدم راضی نیستم! تابستون خریدم 790 تومن! الان شده 590 تومن تازه گوشی نو این قیمت. خیلی حالم گرفتست. بچه ها کسی تو این زمینه اطلاعاتی داره بده و یه خانواده رو از نگرانی دربیاره!!!
23u7cw2.gif

شما مگه با كارانتي نخريديد؟درسته تو ايران گارانتي چندان معني نداره ولي بالاخره از هيچي بهتره.من خودم با گارانتي پارس نيكاتل گرفتم كه يك كارت گارانتي Platinum داخلش بود و يكبار هم ازش استفاده كردم و راضي هم بودم.ميخواهي شماره اين شركت رو به شما بدم سوال كنيد ببينيد ميتونند درست كنند؟چون خودشون ميگفتند نماينده رسمي سوني اريكسون هستند.به نظر من تست كردنش ضرر نداره.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
خب بلاخره گوشی رو گرفتم....این بنده خدا این 2-3 روزی که دیر رفته بودم برای گرفتن گوشی یکم دیگه باهاش ور رفته بود و بلاخره گوشی ام درست شد....اصلا اول که رفتم بگیرم بهم گفت روشن شده باورم نمیشد فکر کردم خالی میبنده ولی دیدم صحیح و سالم گوشی داره مثل بنز کار میکنه( به کوری چشم دشمنان)...خلاصه خوشحال و خندان....

بالا