• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چيز در مورد Sony Ericsson T630

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
در مورد اين گوشي پراكنده زياد بحث شد ... اين تاپيك و زدم كه همه مزايا و معايب اين گوشي اينجا مطرح بشه براي كسائي كه اين گوشي رو دارن يا ميخوان بخرن .

pic1.jpg

pic2-1.jpg
pic2-2.jpg

Sony Ericsson T630 Specification

Phone Dimensions : 102 x 43 x 17 mm
Weight : 92,5 grams
Color : Frosty Silver
Screen : 65,536 color TFT screen , 128 x 160 pixels
System: GSM 900 / 1800 / 1900 MHz

Standby time: Up to 13 days (315 hours)
Talk time: Up to 14 hours

Features

Imaging:
128x160 pixel display, Backlight display
Camera integrated (CIF quality)
Color LCD 65,536
Picture editor, Picture gallery, Picture Phonebook
Screensaver, Themes display, Viewfinder display

Messaging:
EMS (Enhanced Messaging), MMS (Multimedia Messaging), MMS templates, Mobile chat
Predictive text input, SMS long (Text Messaging), Sound recorder

Connectivity:
Bluetooth wireless technology, GPRS, Infrared port, Sync ML
Synchronization Apple, Synchronization PC, USB support

Internet:
Modem, OTA settings, WAP 2.0, WTLS,

Controls:
Icon Desktop 12, Internet key, Joystick, Keypad lock, Menu shortcuts
Options key, Profiles, Redial, Selection keys, SIM card lock
Sleep mode, Speed dialing, Status view, Vibrating Alert, Voice control, Voice Mail

Entertainment:
Content Online, Games Download, Games Embedded, Java, Java download
Melody composer/MIDI (Music DJ), Polyphonic Sound 32 tones, Polyphonic ringtones
Start-up/Shutdown shows

Organizer:
Alarm clock, Business card exchange, Calculator, Calendar, Call list, Clock, Code memo
Conference calls, Contacts, Memory dynamic, Phone book, PIM Sync, Stopwatch
Tasks, Timer, Networks

pic6.jpg

pic3-1.jpg
pic3-2.jpg

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
از مزاياي اين گوشي ... قابليت ها كلا مشخصات گوشي رو ديديد ... اونائي كه نوشته نشده يا بيشتر به چشم مياد ايناس :

- LCD TFT 65,536 colours, 128 x 160 pixels
چون TFT هست تو روز و زير نور مستقيم آفتاب هم هيچ مشكلي نداره ! و كيفيت نمايش عكسش عاليه !

- Camera
دوربين اين گوشي ميتونه عكس 352 × 288 CIF بگيره و كلا كيفيت بدي نداره !

- BlueTooth
به نظرم از نوكيا ها قوي تر باشه ! من با 2 تا 630 امتحان كردم حدود 20 متر ( مستقيم ) كه وسطش 2 تا در هم بود ، تونستن همديگرو پيدا كنن !

- Infrared

- Thems
هم ميتونيد خودتون بسازيد ( نرم افزارش هست ) هم به وفور پيدا ميشه !

- Ring 32 Polyphonic

- music DJ
واقعا عاليه ! اگه حوصله داشته باشيد آهنگهاي خيلي باحاي ميشه باهاش ساخت !

- Pic Editor
بد نيست !

- Screen Saver & Start Up
براي Screen Saver ميتونيد يه عكس انتخاب كنيد كه Full Screen نشون ميده و همچنين براي وقتي كه گوشي روشن ميشه ! يه جا تو مشخصات ديدم براي وقتي خاموش ميشه هم ميشه عكس گذاشت ! ولي من نميدونم چطوري !

sms دادن با اين گوشي خيلي راحته ! همچنين اگر تو SMS هئي كه براتون مياد يا در حال نوشتن اون هستيد ، اگر از كاراكتر هاي Smilies استفاده بشه...شكلك اون رو بهتون نشون ميده ! مثلا اگه يمي براتون اينو بفرسته [ ( - : ] بهتون اينو نشون ميده [ :) ]

- Profile
خيلي تنظيمات قوي داره ! شما ميتونيد حتي Divert رو تو Profile قرار بديد ... يا Accept Call رو ( مثل BlackList تو گوشيهاي سيمبين ه ... البته اين Withe List ه )

- Voice
امكانات Voice خيلي قوي داره ... ميتونيد با Voice ( فرمان با صداي شما ) شماره بگيريد ، Redial كنيد ، تلفني كه به شما شده رو جواب بديد ... حتي Reject كنيد ، Profile رو عوض كنيد ، صدا ضبط كنيد ( Recorder ) و .....

- Sound Recorder
با كيفيت خيلي خيلي خيلي خوب مكالمه شما رو ضبط ميكنه ! صداي 2 طرف كاملا واضح هست !
در حالت عادي هم ميتونيد از اين برنامه استفاده كنيد . و تا جائي كه Memory شما جا داشته باشه ضبط ميكنه
و به فرمت AMR ذخيره ميكنه .
اين فايل هارو ميتونيد با Speaker قوي كه اين گوشي داره گوش بديد !

- Standby - Talk time
باطري خيلي خوبي داره . تا 13 روز ( 315 ساعت ) در حالت Standby ميمونه و به شما امكان مكالمه 14 ساعت متوالي ميده !

- Phonbook
استفاده از دفتر تلفن هم خيلي ساده ست ! قابليت Edit خوبي هم به شما ميده . ميتونيد مشخص كنيد بعد از هرتماس ( موفق ) اگر شماره در دفتر تلفن نبود از شما سوال بشه كه ميخوايد ذخيره كنيد يا نه !
براي هم شخص ميتونيد يه عكس در نظر بگيريد كخ موقع زنگ زدن يا حتي وقتي SMS ميده عكس اون رو نشون بده با اندازه خيلي خوب !

pic5-2.jpg

و چيزاي ديگه كه الان يادم نمياد !

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
خيلي خيلي گوشيه خوبيه ! من بينهايت ازش راضي هستم ! مخصوصا نسبت به قيمتش ... (الان حدود 180 )
يه كم ايرادداره ! كه تازه خيلياش ايراد نيست ... فقط اگه اينطوري نبود بهتر بود !

1. حافظه كمي داره ( 2 مگ ) چون براي همه كار از همون 2 مگ استفاده ميكنه ! از دفتر تلفن بگير ... تا SMS و MMS و خلاصه همه چي ! براي همين معمولا با يه مقدار عكس و آهنگ و SmS جا كم مياد !

2. وقتي يه عكس رو ميذاري ScreenSaver اولا نميشه تعئين كرد بعد از چند ثانيه بره رو Screen Saver . مثل اينكه Default حدود 30 ثانيه هست . و وقتي هم ميره رو اون عكس كه Screen saver هست ، بعد چند ثانيه ( فكر كنم حدود 10 ثانيه ) ساعت رو نشون ميده و ميره تو Standby كه اينم نميشه تنظيم كرد كه ديگه ساعت نشون نده ... همون عكس رو نشون بده !

3. وقتي با PhotoShop يه JPG ميسازي و ميفرستي به گوشي ، نميتونه باز كنه ! نميدونم چرا ...
ولي وقتي همون عكس رو تو PAINT باز ميكني ... و بدون هيچ عملي Save ميكني و ميبندي ... و ميفرستي به گوشي اونوقت ميتونه باز كنه !

4. مشكل ديگه اينه كه فرمت amr ضبط ميكنه ... در حين مكالمه ... يا همينطوري ! پخش هم ميكنه ... با Speaker خيلي قوي ! ولي نميشه به عنوان زنگ ازش استفاده كرد ! براي زنگ فقط MIDI ميشه استفاده كرد !

5. مشكل بعدي اينه كه در حين مكالمه Loud Speaker نداره !!! با اينكه بلند گوي خيلي قوي داره ( وقتي amr پخش ميكنه عاليه ) ولي موقع صحبت نميشه ازش استفاده كرد ! اين چيزيه كه ديگه 90% گوشي هاي جديد داره ! نميدونم چرا اين نداره !

6. مشكل بعدي اينه كه ( اين مشكل ممكنه فقط براي گوشيه من باشه ) بعضي عكس ها و برنامه ها ... ( كلا بعضي فايلهارو ) اجازه نميده پاك كنم !!! با اين قضيه شديدا مشكل دارم !
وقتي ميخوام پاك كنم اين پيغام رو ميده : Predefined Item Cannot be deleted
اين مشكل رو با چند تا عكس و حتي يه بازي ( كه همشون از اول رو گوشي بوده ) دارم !

7. مشكل ديگه ! : تو PhoneBook :
اولا شما اجازه ( دسترسي ) نداريد شماره هاي توي سيم كارت رو پاك كنيد !
دوما اگه شمارههاي شما توي سيم كارت باشه ، تا وقتي تو گوشي كپي نكنيد هيچ كاري نميشه كرد
سوما : شما موقع save شماره حق انتخاب نداريد كه رو سيم كارت save كنيد يا تو گوشي .

8. مشكل ديگه اينه كه براي Joystick نميشه تعيين كرد در حالت عادي 4 طرف اون چي كار كنه !!!
يعني وقتي پائين ميدي ميره تو Phone Book سمت راست ميره تو Menu بالا ميره تو Internet و اين حرفا ...
فقط سمت چپ قابل تنظيم هست كه اولين Item توي Short Cut رو مياره !

9. دكمه سمت راست كه معمولا بالاش نوشته " More " ... در حالت عادي مثل Short Cut ه و توش هم Itemهاي خيلي خوبي داره ( Turn On Silent ... BlueTooth ... Infrared ... Post Note Phone Status ... Lock Key ) ولي قابل تنظيم و Edit نيست ! كلا اين مشكل شبيه مشكل شماره 8 هست !

10. وقتي يه SMS مياد كه شماره اون رو تو PhoneBook نداري ، توي Item هاي More جائي براي Save كردن اون شماره نيست ! با اينكه يه قسمت هست كه موقع ADD كردن يه شماره به PhonBooK ميتوني Unsave Numbers ( يعني شماره هائي كه به هر نحو تو گوشي شما هست و تو PhoneBook نيست ) رو ببيني و اونيو كه ميخواي انتخاب كني .

اينائي كه نوشتم و شماره هاش اولويت نداره ! بر اساس مهم بودنشون شما نزدم ! شمارهها براي اينه كه صحبت در باره هر كدوم راحت تر باشه !

الان همينا به فكرم رسيد ...

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
شايان جان خيلي ممنون از اطلاعاتت. اطلاعاتي كه دادي خيلي خوبه چون قابليتهاي اصلي و اينها توي همه سايتهاي review پيدا ميشه ولي مواردي كه بايد آدم شخصا امتحان كنه رو هيچ جا نميشه پيدا كرد.
كاش افراد ديگري هم كه 630 دارند مزايا و معايبش رو (مواردي كه بنظر خودشون اومده) بنويسن.

مزاياش كه همه مزيت هست :cool: ولي معايبش بنظر من اونهايي كه شايد روي كارايي تاثير بگذارد فقط شماره 1 و 5 هست. البته كيفيت عكسهاش هم مثل اينكه زياد جالب نيست. شماره 7 رو هم نفهميدم منظور شما رو!

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
در مورد شماره 7 ... ببين ! تو اكثر گوشي ها موقع Save شماره ميتوني انتخاب كني كه تو Sim كارت ذخيره بشه يا گوشي ! اين گوشي اين امكان رو نداره !
همچنين اگر شماره هاي تو توي سيم كارت باشه و بذاري تو اين گوشي ، توي Phone Book نشون نميده ! مگر اينكه Copy كني تو گوشي ( البته اكثر گوشي هاي جديد اينطوريه )
در ضمن قابليت edit خوبي در مورد شماره هاي Save شده تو سيم كارت نميده و نميتوني اونارو پاك كني ! ( همه رو باهم )

Jassmin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

merulaalba

Registered User
لایک‌ها
7
شايان جان دستت درد نكنه از اطلاعاتي كه دادي.
اتفاقا منم گوشيم خيلي عتيقه شده و دنبال يه گوشي خوب بلو توث دار مي گردم.

Jassmin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خودت برو ببین منبع رو حال کن

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
چاكريم ... ديدم ... ( قبليه شوخي بود )

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
از نظر آنتن دهي مشكل نداشتي؟ چون خيلي جاها ميگن كه اين گوشي (البته بيشتر براي 610) انتن دهي خوبي نداره.
از نظر كيفيت عكسها مي توني مثلا با گوشيهاي هم رده خودش (نه 6600 و اينها) مقايسه كني؟ اگه مال گوشيهاي ديگه رو ديدي.
ممنون

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
از نظر آنتن راستشو بخواي مشكل كه بوده يه كم ... ولي من گذاشتم به حساب ثبت نشدن سريال تو مخابرات ! چون ميدوني كه گوشي كه خودت از يه كشوري بياري ... سريالش بايد ثبت بشه تو مخابرات . وگرنه مشكل آنتن داره.

از نظر عكس هم خيلي تفاوتي نداره با 6600 . مخصوصا تو روز و بيرون از خونه ... شايد تو Night Mode اون يه كم بهتر باشه ... در كل اون قدري با هم تفاوتچشم گير ندارن !

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
من از نظر آنتن دهي (البته با در نظر گرفتن اينكه تو ايران هستيم!!!!!) تا حالا با مشكل مواجه نشدم. حتي شايد بهتر از گوشياي قبلي ام هم باشه.....

pablo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
گوشي باحالي هست . منم زاضيم . :rolleyes: فقط كيفيت ال سي دي اون دستكم براي من يكي خيلي پايينه! ;)

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از pablo :
گوشي باحالي هست . منم زاضيم . :rolleyes: فقط كيفيت ال سي دي اون دستكم براي من يكي خيلي پايينه! ;)

به نظر من(و خيلي هاي ديگه) كيفيت صفحه نمايش T630 در بين صفحه هاي 16 بيتي بهترينه. باز هم مي گم : بهترين. مي شه بپرسم شما كارتون چيه و چه استفاده اي از صفحه نمايش مي كنين؟! شايدم نسخه موبايل فتوشاپ اومده و ما خبر ندرايم ;) :happy: :lol:

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
فقط كافيه يه عكس با كيفيت توش بذاريد ... ببينيد چه قدر واضح نشون ميده !!!!! مخصوصا اگه تو ScreenSaver باشه و Full Screen نشون بده !

فكر كنم اولين نفر ( تو دنيا ... نه تو ايران ) باشيد كه از كيفيت LCD يش ناراضي هستيد ! ( البته با توجه به پولي كه داديد ! ... شايد با يه LCD 17 Sony مقايسه ميكنيد ! )

pablo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از xPlod :
به نظر من(و خيلي هاي ديگه) كيفيت صفحه نمايش T630 در بين صفحه هاي 16 بيتي بهترينه. باز هم مي گم : بهترين. مي شه بپرسم شما كارتون چيه و چه استفاده اي از صفحه نمايش مي كنين؟! شايدم نسخه موبايل فتوشاپ اومده و ما خبر ندرايم ;) :happy: :lol:

دوست عزيز ! من فقط نظر شعصي خودم رو گفتم ! متاسفانه تصاويري كه گرفته ميشه كيفيت نداره اصلا . اما خوب موبايل هست و بيشتر از اين نميشه ازش انتظار داست . ;)

×در ضمن شما كه در زمينه موبايل استاد هستيد! پس چه خوبه كمي هم فروتن و متواضع باشيد . :rolleyes:

pablo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از شايان :
فقط كافيه يه عكس با كيفيت توش بذاريد ... ببينيد چه قدر واضح نشون ميده !!!!! مخصوصا اگه تو ScreenSaver باشه و Full Screen نشون بده !

فكر كنم اولين نفر ( تو دنيا ... نه تو ايران ) باشيد كه از كيفيت LCD يش ناراضي هستيد ! ( البته با توجه به پولي كه داديد ! ... شايد با يه LCD 17 Sony مقايسه ميكنيد ! )

نه بابا ! همين چند ماه پيش قبل از اينكه من بخرم كه چند نفري از ال سي دي اون ايراد ميگرفتن!! ;)

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
در مورد تصاويري كه گرفته ميشه خوب اون بحث دوربينش هست !!!! نه LCD !!!

گفتم كه شما يه عكس با كيفيت ... نميخواد خيلي هم بزرگ باشه ...با Res 72 و اندازه 400 × 500 پيكسل ( كه Full Screen هم بشه ) بذاريد و در مورد LCD نظر بديد !

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از pablo :
دوست عزيز ! من فقط نظر شعصي خودم رو گفتم ! متاسفانه تصاويري كه گرفته ميشه كيفيت نداره اصلا . اما خوب موبايل هست و بيشتر از اين نميشه ازش انتظار داست . ;)

×در ضمن شما كه در زمينه موبايل استاد هستيد! پس چه خوبه كمي هم فروتن و متواضع باشيد . :rolleyes:
دقيقا خودتون هم اشاره كرديم كه " تصاويري كه گرفته ميشه..." كه همون طور كه شايان هم گفت ربطي به صفحه نمايش نداره و ضعف دوربينه. به عنوان مثال مي تونين همون Background توت فرنگي توي گوشي رو روي چند تا گوشي ديگه هم امتحان كنين تا به قوت صفحه نمايش T630 پي ببرين.

در ضمن من نه تنها در زمينه موبايل استاد نيستم، بلكه همين يه ذره اي رو هم كه بلدم از طريق همين دوستانيه كه اينجا هستن. چيزي رو هم كه گفتم فقط جنبه مزاح داشت و اصلا فكر نمي كردم به كسي بر بخوره. اگر اين طور نيست معذرت مي خوام. :eh: :confused:

بالا