• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چيز در مورد Sony Ericsson T630

2xPlod

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم حرفاي همزادمو تاييد ميكنم :D

pablo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوست عزيز من معذرت مي خوام كه به خاطر ناشي بودنم در اين زمينه ايراد اشتباه گرفتم! ممنون از راهنمايي .

persian_londoner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
بحثی که در مورد LCD این موبایل شده جالبته. نکته اینجاست که اگر عکس رو خودتون بگیرید با دوربینش کیفیتش روی اسکرین موبایل خیلی خوب نیست اما من خودم از روی کامپیوتر عکس با کیفیت بالا کپی کردم روش، کیفیتش در صورتی که کیفیت عکس خوب باشه معرکست!!!

حدود نه ماهی میشه این موبایل رو دارم، خیلی خوش دسته، اما چیزی که باعث شده خیلی باهاش حال کنم باطریشه. اگه اولین پست اینجا رو نگاه کنید عکسی که هست اون حالت رو نشون میده، البته یه حالت هم بعد از اون هست که مستطیل نمایشگر شارژ باطری کاملاً خالی میشه و حتی رنگ قرمز رو هم نشون نمیده. من با اون حالت باز هم 1 روز باهاش کار کردم و باطریش تموم نشده!!!!!!!

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
دقيقا !!!! من از ديروز ساعت 10 شب ... باطريم رسيد به اون حالت قرمز ... تا الان ( ساعت 1 ظهر ) . اولا صبح 12 تا Miss داشتم ... دوما با 2 نفر حدود 15 مين حرف زدم ... بعد ديگه اون قرمز هم رفت ! ولي بازم هنوز اخطار م نداده .... خيلي با مرامه ! :D

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
با مرامي از خودتونه!!!!!
خيلي جالبه من اينشو نميدونستم...
پس زنده باد 630 خودمون

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
دوستان كسي از قيمت جديد اين T630 عزيز خبر نداره؟ من منتظرم كه بياد پايين بتونم بخرمش وگرنه مجبورم يه C65 زيمنس بخرم كه امكاناتش خوب باشه و قيافش رو نيگا نكنم :blink: يا دوربين و امكانات رو بيخيال بشم و يه T230 يا نوكيا 6100 بگيرم. :wacko:
اصلا ميدونيد چيه. مخابرات كه مي خواست اولويتهاي ديماه رو توي آذر بده چون ديد كه من پولم به T630 نميرسه پشيون شد و دست نگه داشت:p

جدي نيومده پايين؟ نمياد پايين؟ :wacko:

babak_b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قيمت من مال پنجشنبه ست ، 189 تومن (گارانتي الرمس)

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از darya_s :
با توجه به عرضه سيم كارت هاي جديد فكر نكنم حالا حالا ها قيمت گوشي مخصوصا توي رده متوسط و ارزون، پايين بياد . گوشي فروشا هم كه الآن بره كشونشونه :hmm: كي باورش ميشه كه N620 الان 100 تومن باشه؟
البته ما هنوز به پايين تر اومدن قيمت S700 اميد داريم :rolleyes:

amir4412

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
به نظر من اگه بخواي از دوربين حال كني با همين پول دوربين زيمنس cx65 كه مثله 6600 است خيلي از اين بهتره مموريش هم 11 مگابايت است

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
به نقل از amir4412 :
به نظر من اگه بخواي از دوربين حال كني با همين پول دوربين زيمنس cx65 كه مثله 6600 است خيلي از اين بهتره مموريش هم 11 مگابايت است
مثل 6600 كه نيست چون سيمبين نيست. ولي . . . :eek: امكاناتش بيشتره . . .

مشكلاتمون كم بود يكي ديگه هم اضافه شد!!! :p وقتي آدم روي مارك خاصي تعصب نداشته باشه همينه ديگه . . . يه روز نوكيا . . . يه روز سوني اريكسون دلبري مي كنه . . . :D يه روز زيمنس قيمت پايين ميده . . . حالا تازه فهميدم مردم چرا همشون روي يك مارك خاص تعصب دارن . . . خوب واسه اينكه انتخاباشون محدود بشه و راحت تر باشن ديگه :p

خوب خوب بسه ديگه تايپك رو منحرف كردم. اينجا تاپيك "همه چيز در مورد Sony Erricson T630" هست.

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
شايان جان. يه كم بيشتر در مورد ضبط صداي اين T630 بگو. تا چقدر محدوديت داره (حدودا از نظر زماني) .

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
بالاخره بعد از كلي گشتن و نظر عوض كردن و اينها من هم به جمع T630ها پيوستم. :p
حالا تازه سوالام شروع ميشه :blink:
فعلا كه گذاشتم شارژ بشه سوالام در مورد شارژش هست:
1- توي دفترچه اش ننوشته كه موقع شارژ خاموش كنيد ولي آيا بايد خاموش كنيم؟
2- براي اين شارژ اوليه اش توي دفترچه نوشته 4 ساعت. فروشنده گفت 8 ساعت باشه ولي مال من بعد از نيمساعت چهل دقيقه شارژش پر شد :blink: حالا بالاخره كدوم يكيش؟
3- توي دفترچه اش نوشته وقتي مي ذاريم براي شارژ ممكنه كه تا 30 دقيقه طول بكشه تا آيكون شارژ بياد رو صفحه. حالا اين آيكون شارژ مگر غير از آيكون حالت باطري هست؟ اگر نه. خوب اون آيكون كه قبل از شارژ هم بود :blink:

ممنون

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
0- خيلي مباركه. جمع بر و بكس SE داره بد جوري جمع ميشه.

1- براي شارژ اوليه معمولا توصيه ميشه كه گوشي رو خاموش شارژ كنين. يا به عبارت بهتر قبل از شارژ كامل روشنش نكنين.
2- توصيه هاي فروشنده هاي ما معمولا كاملا علمي و اصوليه و هيچ ربطي هم به گوشي هاي قبلي و قديمي نداره! يادمه يه بار يكيشون به من گفت كه گوشي ات رو 24 ساعت شارژ كن و اصلا هم بهش دست نزن!! ولي تا اونجايي كه من بلدم آستانه اينكه گوشي تشخيص بده كه شارژش پر شده براي بار اول يه كم غير واقعيه و معمولا همون حدود 3-4 ساعت براي بار اول كفايت مي كنه.
3- نه. منظورش براي بار اول و اون هم در حال خاموش گوشيه. معمولا چند دقيقه طول ميكشه تا آيكون شارژ ظاهر بشه.
4- اينايي كه الان دارم مي نويسم فكر نكنم ديگه به دردت بخوره!!
5- يه كم توضيح بده: چه رنگي اش رو خريدي؟ با چه گارانتي؟ و چند؟

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
ممنون xPlod جان. سفیدش رو خریدم با گارانتی الرمس از نمایندگی فروشش تو جمهوری 175 تومن.
البته فروشنده هیچی از موبایل حالیش نبود و می گفت که مسولش نیست :p ولی خوب من چون چند جا قیمت کرده بودم و دستم بود و امکاناتش رو میدونستم گرفتم.
در مورد شارژ هم که میگی اصلا نباید روشنش کرد خوب من نمیدونستم و توی مغازه هم روشن و امتحانش کردم. امیدوارم که مشکلی پیش نیاد.
با گارانتی سیما حدود 10 تومن ارزونتر بود و اونا بیشتر مشکیش رو داشنتد. البته بنظر من این سفیدش خیلی خوشگلتره فقط یه ایراد داره که زود کثیف میشه بخصوص توی تهران.

فقط یک مساله ای هست. گارانتی سیما 25 ماه بود و الرمس یکسال. اما گفتند یکسال بعد از تاریخ تولید که توی دوبی روی برچسب گارانتی زده اند و این یکسالش میشه تا نوامبر 2005 یعنی کمتر از یکسال دیگه. ولی بعدش گفتند الرمس تا یکسال بعد از تاریخ فاکتور رو نیگا میکنه. حالا نمیدونم بهتر بود اون یکی گارانتی رو بگیرم یا نه :blink:

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
خيلي خوب كاري كردي كه با گارانتي الرمس اش رو گرفتي.
گوشي با گارانتي سيما با گوشي بدون گارانتي فقط يه فرق داره: فقط يه كم گرونتره! فكر نمي كنم كه سواد و يا تجهيزات تعمير گوشي رو داشته باشن. يادمه يه بار با يكي از دوستان براي يه مشكل خيلي كوچيك توي T630 اش رفته بوديم اونجا. اولين كاري كه كردن گوشي رو Master Reset كردن. بعد هم گفتن كه كاريش نميشه كرد، همه اش همينه!!
در مورد گارانتي هم زياد بهش فكر نكن. درسته كه الان حدود 11 ماه گارانتي داره، ولي در عوض اين يازده ماه خيالت همه جوره راحته.

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
آقا تبريك ميگم :) مباركه يكي ديگه هم به جمع 630 ها اضافه شد
اقا حالشو ببري ايشالا من كه تو اين 6 ماهي كه خريدمش هيچ مشكلي نداشته .
تازه اون اوايل كه بچز ميگفتن آنتن دهييش ضعيفه و اين حرفا خداييش من اصلا مشكلي در زمينه آنتن نداشتم....در ضمن www.myt630.com هم يادت نره ها ;)

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
ممنون از همتون. البته فكر كنم حالا حالاها بايد منتظر سوالام باشين :p فعلا مي خوام برم بلوتوث بگيرم.
هندزفري چي؟ هندزفري بلوتوث استفاده مي كنيد؟ البته من فكر نكنم بگيرم چون گرونه.

giti007

Registered User
لایک‌ها
30
به نقل از darya_s :
ممنون xPlod جان. سفیدش رو خریدم با گارانتی الرمس از نمایندگی فروشش تو جمهوری 175 تومن.
:blink:

سلام دريا جان

خيلي خيلي تبريك ! منم سفيدشود دارم و در مورد خوشگليش باهات موافقم :)
در مورد گارانتي هم فروشنده به من يكي كه گفت شما گارانتي رو از تاريخ فاكتور خوردن حساب كن .. ولي نگران نباش هيجيش نميشه .. خيلي گوشي ماهيه.. ;)

به نقل از darya_s :
ممنون از همتون. البته فكر كنم حالا حالاها بايد منتظر سوالام باشين :p فعلا مي خوام برم بلوتوث بگيرم.
هندزفري چي؟ هندزفري بلوتوث استفاده مي كنيد؟ البته من فكر نكنم بگيرم چون گرونه.

يه پيشنهادي كه دارم , اگر براي وصل شدن به pc ميخواي بلوتوث بگيري , اينفرارد هم قيمت مناسبتري داره هم همون كارايي رو .. البته اين نظر منه.. من خودم با اينفرارد كار ميكنم خيلي هم از همه چيش راضيم ..
هندزفري هم اگر منظورت بلوتوث اشه كه خب خيلي بالا در مياد ! اما معمولياش ديگه سليقه ايه :f34r:

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
گيتي جان ممنون. من هم خودم اولش به فكر اينفرارد بودم. ولي يكي از دوستام هفته پيش گرفت هنوز نتونسته راش بندازه :blink: البته اون گوشيش زيمنس هست ولي اينجوري كه مي گفت انگار نصب و راه اندازيش خيلي اذيت ميكنه. شما مشكل نداشي باهاش؟ بعدش هم اينكه چند وقته برات داره كار ميكنه؟
براي هندزفري هم بلوتوثش خيلي گرون در مياد. فكر نكنم برم سراغش. معموليش رو هم نميدونم بگيرم يا نه. بايد ببينم كه استفاده مي كنم يا نه. :p آخه اين امكانات voice اين گوشي آدم رو به فكر هندز فري مي اندازه :p

بالا