• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چيز در مورد Sony Ericsson T630

hamids54

Registered User
لایک‌ها
0
در یا
از راهنمائیت تشکر میکنم.کامپیوتر من notebook نیست و از همین کامپیوتر های معمولی روميزي هست..
درست متوجه نشدم.. منظورت اینکه case رو ببرم اونجا؟ که فکر نکنم شدنی باشه...باید هر چه زودتر
این مشکلو تو همین یکی دوروزه حل کنم ... چون فکر نکنم بعد عید دیگه قبول کنه که پس بگیره یا عوضش
کنه..بهر حال منظورت این هست که نهایتا باید cd اون عوض بشه؟؟

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
در مورد اون مشكلاتي كه براي ريا پيش اومده بود ... من هيچ كدوم رو تاحالا نداشتم ! نه داغ ميشه ( ولي گرم ميشه ) ... نه تاحالا هنگ كرده ...

ولي گاهي اوقات joystick بعضي جهت ها رو درست عمل نميكنه . يكم بايد فشار بدم ... كه بعد يه مدت درست ميشه خودش !

راه هاي ارتباط با PC هم كه همونطور كه گفتيد USB و بلوتوث و Infrared هست ... قيمت هاش هم ... USB رو نمايندگي سوني كابلش رو 35 هزار تومن ميده ( جاي ديگه قيمت ندارم ) ... بلوتوث رو من MSI (برد 100 متر ) با يه سال گارانتي گرفتم 26 هزار تومن ( چند ماه پيش ) ... infraRed هم كه حدود 10 تومن هست .

كار باهاشون هم USB از همه راحت تره . بعد بلوتوث بعد هم InfraRed .

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
آقا حميد. نه منظورم اين نبود كه pc رو ببري. منظورم اين بود كه اينفرارد رو ببري مغازه و روي كامپيوتر فروشنده امتحان كني. منظورم هم عوض كردن cd نبود. بلكه عوض كردن خود اينفرارد بود. چون يكي از دوستام همين مشكل براش پيش اومده بود و رفت مغازه اونجا هم چون روي كامپيوتر مغازه هم نصب نشده بود, فروشنده براش عوض كرده بود و اينفرارد جديد رو همونجا امتحان كرده بود و تحويلش داده بود و دوستم با اين جديده ديگه هيچ مشكلي نداشت و سريع نصب ميشد.
كار كردن با اينفرارد هم خيلي راحته. اگه مشكلي نداشته باشهو راحت نصب ميشه و راحت ميشه ازش استفاده كرد.

شايان جان. ممنون از راهنماييت. شارژر رو آره ميشه گفت كه گرم ميشه نه داغ. البته از يه نفر كه z600 داشت پرسيدم گفت كه مال اون اصلا گرم نميشه. :blink:
گوشي من هم خدا رو شكر ديگه هنگ نكرد. دو دفعه از اون سه دفعه اي كه اينطوري شد رو فكر مي كنم دليلش رو فهميدم. فكر مي كنم كه توي كيفم بوده و همه كليداش با هم فشرده شدند و بيچاره قاطي كرده :p اما اون دفعه اول كه بعد از شارژ بود منو نگران كرده.

hamids54

Registered User
لایک‌ها
0
سلام و سال نو مبارک
با infra red مشکل پیدا کردم.. برای اینکه cd و خود دستگاه رو بردم پیش فروشنده تست کرد ظاهرا مشکلی نبود.. اما اینجا که میخوام نصب کنم..driver رو قبول نمیکنه..وsystem مرتب پیغام eror میده...بیش از این هم نمیتونم براش وقت بزارم..شاید بخاطر این هست که driver مورد نظر digitaly sign نشده...چون موقع نصب به این مشکل اشاره میکنه..بهر حال دیگه نمیدونم چی کار کنم.. اما در باره 630 چند تا سوال داشتم...

1- گاهی صدای کسی که تماس میگیره رو اصلا نمیشه شنید..حتی اگه تو اتاق ساکت باشیم... همه جا رو گشتم
که ببینم آیا دکمه تنظیم شده ائی داره که نکنه من ناخود آگاه کمش کردم ولی پیدا نکردم.. موقعیتمو هم عوض کردم
که ببینم شاید صدا بهتر بشه ولی نشد..
2- گاهی روی دستگاه های دوستان میبینم موقعی که کسی تماس میگیره و گیرنده نمیخواد جوابشو بده
میزاره روی منشی که مثلا بعد از شنیدن بوق صحبت کنه تا صدای فرستنده ضبط بشه تا بعدا بشنوه..میخواستم ببینم t630 این قابلیت رو داره؟
3- فعلا که sms نمیدن.. ولی میخواستم بدونم آیا در یک لحظه میشه برای n نفر sms فرستاد؟
4- آیا فایل صوتی خودمونو که ضبط کردیم میتونیم برا بقیه بفرستیم؟
5- آیا سرویس email به موبایل وبر عکس تو ایران راه افتاده؟
6-آیا سرویسی هست که بشه مشخصات email های صفحات وب خودمونو( مثلا gmail ) رو بهمون notify
کنه؟ با تشکر از دوستان..

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
1. اگر صداش كمه ، با دكمه هاي + و - كنار گوشي زياد كنيد ! اگر مشكل آنتن داره ... يعني قطع و وصل ميشه ، جز اينكه جاتون رو تغيير بديد كاره ديگه اي از دستتون برنمياد .

2. گوشي شما قابليت اين رو داره كه يه ليست مشخص كنيد ... كه فقط از كساني كه تو اون ليست هستن بتونن تماس بگيرين ( اگر كسي تو اون ليست نباشه و زنگ بزنه ، Reject ميشه . يعني براش بوق اشغال ميزنه ) ولي منشي تلفني نداره ! مگر اينكه شما ايران نباشي و امكانات خط مخابرات استفاده كني.

3. SMS همزمان براي n نفر نميفرسته ! ولي وقتي يه ليست n نفري درست ميكنيد كه براي همشون يك SMS بفرستيد ، به ترتيب از بالاي ليست شروع ميكنه به فرستادن ... تا تموم بشه !

4. فايل هاي صوتي تون رو هم ميتونيد براي گوشي هاي ديگه بفرستيد . با بلوتوث يا Infra Red . ( اين فايل ها پسوندش amr.* هست )

5. خيلي اطلاع ندارم . مثل اينكه اگر سرويس DATA داشته باشيد ، ميشه .

6. اينم به همون اطلاعات ناقصم تو سوال قبلي برميگرده .

hamids54

Registered User
لایک‌ها
0
شایان جان, از حسن توجهت تشکر میکنم..به تمام سوالات پاسخ داده شد..غیر از یکی که کمی برام هنوز
مبهم هست و اون اینکه.. منظورم از ارسال فایل صوتی , برای مسافتهای زیاد هست..مثل sms که میتونیم
اونور کشور بفرستیم..حالا بجای پیام متنی..فایل صوتی بفرستیم..چون به نظر من گاهی, وقت تایپ کردن
متن مورد نظر نیست..اگه صدامونو با همین موبایل ضبط کنیم بفرستیم ..سریعتر میشه پیام را منتقل کرد...

در مجموع موبایل خوبیه و تو این چند هفته ای که دارم ازش استفاده میکنم ازش راضی بودم..

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
در مورد فرستادن صدا ... شما نميتونيد صداتون رو ضبط كنيد بعد بفرستيد ! يعني گوشي قابليتش رو داره ولي مخابرات ايران ... نه !

ولي ميتونيد تو همون قيمت SMS كه متن ميفرسته ... تو قسمت Insert يه صري صداي از پيش تعريف شده هست به متنتون اضافه كنيد ... اگر گوشي طرف مقابل هم قابليت دريافتش رو داشته باشه ، براش پخش ميكنه ... ( مثلا اگر اون هم سوني اريكسون مثل شما يا بالاتر داشته باشه ) براي تست هم ميتونيد به خودتون يه SMS بديد ببينيد چه طوري مياد !

zarei175

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان وسلام به شايان عزيز كه سوالات دوستانو به زيبايي جواب ميده :)
چند سوال دارم:
1-من جديدا يه t630 خريدم ولي قابليت تايپ فارسي نداره نميدونم چرا؟ :(
2- خيلي دستكاريش كردم حالا جوري شده كه ديگران ميتونن بامن تماس بگيرن ولي من نميتونم.پيام ميده number not permitted دليلش چيه؟ البته من خودم فكر ميكنم كه با دستكاريايي كه روزاي اول توش انجام دادم قسمت
calls/manage calls/restrict calls/all outgoing رو active كرده باشم وحالا كه ميخام cancel ازم pasword ميخواد ونميدونم پسوردش چيه (اگه بي ربط نگفته باشم :wacko: ) برام توضيح بديد.
3-بعضي قسمتهاي گوشي برخورد كردم مثل مورد قبلي كه pasword ميخواد يا قسمت reset settings كه phone lock code ميخواد .جريان اينا چيه ديگه؟
ممنون از لطف همه دوستان :)

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
1- گوشیتون رو با چه گارانتی خریدید و آیا روی دگمه هاش حروف عربی رو داره؟ چون همه گوشیها این قابلیت رو ندارند. فکر کنم فقط اونهایی که با گارانتی الرمس هستند اینجوریه.
2- فکر می کنم دلیلش همون فعال کردن restrict calls/all outgoing باشه.

اون پسورد برای قسمت calls/manage calls/restrict calls/all outgoing رو هم موقعی که اون رو فعال می کردید خودتون گذاشتید و نمیدونم که اگ آدم یادش بره باید چکارش کرد.

3- phone lock code رو اگه عوضش نکرده باشید تا جایی که یادمه 0000 هست.

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
يعيد ميدونم مال اون باشه ! چون شما تا وقتي سرويس محدوديت مكالمه از مخابرات نداشته باشي ، نميتوني اون قسمت رو فعال كني ! كه حالا بخواي غير فعالش كني ... به هرحال پسوردش همونطور كه دريا گفت اگر عوض نكرده باشي 4 تا 0 هست !

zarei175

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان مشكل phone lock code با 0000 حل شد ولي مشكل password هنوز حل نشده و نميتونم باهاش تماس بگيرم (پيام number not permitted) :( .كسي از دوستان نميدونه اگه خودم براش پسورد گذاشته باشم والان يادم رفته باشه بايد چكار كنم؟ :(
درياجان گارانتيش پارس همراه هستش و رو دكمه هاشم حروف عربي نداره.

pablo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از hamids54 :
5- آیا سرویس email به موبایل وبر عکس تو ایران راه افتاده؟
6-آیا سرویسی هست که بشه مشخصات email های صفحات وب خودمونو( مثلا gmail ) رو بهمون notify
کنه؟ با تشکر از دوستان..

اينجا مي توني به خواسته خودت برسي :) :cool:

http://www.persiatech.ir/mailalertsms/

pablo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از zarei175 :
دوستان مشكل phone lock code با 0000 حل شد ولي مشكل password هنوز حل نشده و نميتونم باهاش تماس بگيرم (پيام number not permitted) :( .كسي از دوستان نميدونه اگه خودم براش پسورد گذاشته باشم والان يادم رفته باشه بايد چكار كنم؟ :(
درياجان گارانتيش پارس همراه هستش و رو دكمه هاشم حروف عربي نداره.

دوست عزیز سلام ،

برای حل این مشکل این کار رو انجام بدید ---->

به قسمت phonebook/options/fixed dialling رفته و سپس Pin2 را که توی سند سیم کارت شما هست وارد کنید...
و این سرویس رو Off کنید ... تمو م شد ! :cool:
امیدوارم که مشکل شما برطرف بشه ...

در ضمن اون پسوردی رو که منظور نظر شما هست من هم مال خودم رو نمی دونم چون هر کدی رو که وارد می کنم ایراد میگیره !
و اون سرویس رو باید از طریق مخابرات و دفاتر خدمات موبایل فعال کرد ، ولی مشکل شما ربطی به اون قسمت نداره...
شاد باشید

zarei175

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان عزيز از همتون ممنونم مشكلم حل شد :)

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
یه سوال از دارندگان عزیز T630:
گوشی من وقتی زنگ می خوره اول دو تا دینگ دینگ می کنه بعد یه زنگ (مثل زنگ گوشیهای قدیمی تلفن) می زنه و بعدش تازه آهنگی رو که براش بعنوان زنگ تعریف کردی پخش میکنه. نمیدونم مال همه اینطوریه یا نه و آیا راهی نداره که از اول همون آهنگ رو پخش کنه؟

ie313

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از darya_s :
یه سوال از دارندگان عزیز T630:
گوشی من وقتی زنگ می خوره اول دو تا دینگ دینگ می کنه بعد یه زنگ (مثل زنگ گوشیهای قدیمی تلفن) می زنه و بعدش تازه آهنگی رو که براش بعنوان زنگ تعریف کردی پخش میکنه. نمیدونم مال همه اینطوریه یا نه و آیا راهی نداره که از اول همون آهنگ رو پخش کنه؟

اتفاقا گوشي منم دقيقا همين طور هست . منم دنبال يه راه حلم .

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
بقیه دوستان چی؟ مال بقیه هم اینطوریه یا نه؟

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
منم یکی دیدم همین طوری بود، شد 3 تا.

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
اين كلا مدل اين گوشيه ! ماله منم همينه ... يعني ماله همينه ! SMS هم كه مياد اولش يه صدائي در مياره !

راستي اگر براي يه Item تو Phonbook صدا ضبط كرده باشيد و تو Option بخوايد ، وقتي زنگ ميخوره قبل از اون دينگ دينگ صداي خودتون رو كه براي اون شماره ضبكرديد پخش ميكنه ...

بالا