• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چيز در مورد Sony Ericsson T630

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
ممنون.
ولی این خیلی بده. بخصوص که صدای اون دینگ دینگ و زنگ اولش خیلی آهسته هست و عملا از زنگ سوم- چهارم صدای زنگ رو میشنوم و . . . كاش حداقل يك امكان انتخابي براي اين ايده شون!!!! مي ذاشتن

به نقل از شايان :
SMS هم كه مياد اولش يه صدائي در مياره !
ولی شایان جان. در مورد sms متوجه نشده بودم. حالا دقت مي كنم.

راستي اگر براي يه Item تو Phonbook صدا ضبط كرده باشيد و تو Option بخوايد ، وقتي زنگ ميخوره قبل از اون دينگ دينگ صداي خودتون رو كه براي اون شماره ضبكرديد پخش ميكنه ...
من نتونستم اينكار رو بكنم. يعني ميشه يه صدايي رو كه ضبط كرديم براي زنگ بزاريم؟ اون كه amr هستش. خوب من :blink: گيج شدم! ببخشيد شايان جان اگه ميشه توضيح بيشتر بده. ممنون :blush:

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
ببين ... تو قسمت Voice Dialing براي يه نفر ... يه صدا ضبط ميكني ! مثلا براي شماره خونه خودتون ميگي " خونه " بعد ضبط ميشه ، و وقتي هم موقع استفاده از Voice Dialing بگي " خونه " شماره خونتون رو ميگيره ! تا اينجاش رو كه بلدي ؟!

حالا اگر تو Setting > Voice Contorl > caller name رو بذاري رو ON ... حالا هر وقت از " خونه " به تو زنگ بزنن ، قبل از اينكه شروع كنه به زنگ زدن ، صداي خودت رو ( كه گفتي " خونه " ) پخش ميكنه ... بعد شروع ميكنه به زنگ زدن !

گرفتي ؟! :D

zarei175

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از شايان :
ببين ... تو قسمت Voice Dialing براي يه نفر ... يه صدا ضبط ميكني ! مثلا براي شماره خونه خودتون ميگي " خونه " بعد ضبط ميشه ، و وقتي هم موقع استفاده از Voice Dialing بگي " خونه " شماره خونتون رو ميگيره ! تا اينجاش رو كه بلدي ؟!
:D
شايان جان ميشه اين قسمت رو بيشتر توضيح بدي؟
راستي منشي تلفني هم داره يا نه؟

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
به نظر من پرشين تولز به بهترين منبع فارسي T630 تبديل شده :D

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
با خوندن اين تاپيك ترغيب شدم كه T630 بگيرم اما وقتي ديدم كه MP3 پخش نمي كنه و يك سري مشكلات عجيب و غريب داره .. ترجيح دادم با A800 خودم سازش كنم فعلا تا بعد ببينم چي مي شه :D

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
تی 630 هیچ مشکل خاصی نداره و اینایی که دوستان اینجا مطرح میکنن یکسری جزئیات خیلی فرعیه. بقولی کشیدن مو از ماسته!
والا الانم که قیمتش دیگه واقعا عالیه .

zarei175

Registered User
لایک‌ها
0
hsn
قسمت زيرو كه شايان برات توضيح داد متوجه شدي؟
به نقل از شايان :
:D

zarei175

Registered User
لایک‌ها
0
hsn عزيز
من اين شماره گير صوتي رو بلد نيستم ميشه برام كامل توضيح بدي؟ :blush:
راستي يه بار شايان گفته بود اين گوشي منشي تلفني نداره در صورتي كه يكي از امكاناتشو منشي تلفني نوشتن جريانش چيه؟

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
واسه شماره گیری صوتی ازاینکارو میکنی
setting>>>voice control....voice dialling...Gozine "ON"

بعد که مراحل بالا رو اجرا کردی اوکی رو میزنی و ازت میپرسه که این کلمه مربوط به چیه ؟ مثلا شماره منزل یا موبایل یا محل کار یکیشو انتخاب میکنی و دوباره در جواب Add voice Command? شمابله رو میزنی و بعد از شنیدن صدای تن یه کلمه رو میگی و در نهایت اون کلمه رو که گفتی ذخیره میکنی و موقع شماره گیری صوتی با گفتنش اونو واست میگیره....

در مورد منشی تلفنی هم این گوشی نداره و اگه جایی دیده نوشته منبعشو بگو یه نگاهی بندازیم.
ولی مطمئن باش که چنین امکاناتی رو نداره .

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
شایان جان. ممنون. گرفتم :D

به نقل از Tiva :
با خوندن اين تاپيك ترغيب شدم كه T630 بگيرم اما وقتي ديدم كه MP3 پخش نمي كنه و يك سري مشكلات عجيب و غريب داره .. ترجيح دادم با A800 خودم سازش كنم فعلا تا بعد ببينم چي مي شه :D
T630 هيچ مشكل عجيب غريبي نداره. ولي وقتي فقط 7 صفحه "همه چيز درباره T630" داريم همه مشخصاتش كشيده ميشه بيرون. اگه در مورد گوشيهاي ديگه هم همچين تاپيكي باشه مطمئن باش ايرادات خيلي عجيب غريب تر از اين پيدا ميشه در موردشون. :rolleyes: چون يه گوشي رو وقتي كساني كه باهاش كار كردن در موردش صحبت مي كنند نقاط صعف و قوتش پيدا ميشه. كه اينجا هم توي اين تاپيك دقيقا اينطوره.
در مورد داشتن امكان mp3 در گوشيهاي زير 200 تومن (كه توي يه تاپيك ديگه گفته بودي گوشي بين 100 تا 200 مي خواي) چيزي پيدا نمي كني. براي اين امكان بايد پول بيشتري بدي (k700). زیر 200 تومن فقط k500 هست كه mp3 داره ولي بلوتوس نداره و ريختن mp3 توش بدون بلوتوس من نميدونم كه چطوري خواهد بود؟ در ضمن از نظر قيافه و خوشدستي هم اصلا قابل توصيه نيست.

clickiran

Guest
لایک‌ها
0
سلام
لطفا بگوييد T630 اصل ساخت کجاست؟ اونایی که تو بازاره اکثرا چینیه! مشکلی نداره؟ در ضمن اکثرا گارانتی سیما است. چه گارانتی بهتره؟

lovely_boy_64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از clickiran :
سلام
لطفا بگوييد T630 اصل ساخت کجاست؟ اونایی که تو بازاره اکثرا چینیه! مشکلی نداره؟ در ضمن اکثرا گارانتی سیما است. چه گارانتی بهتره؟
============
همش چينه . ;) گارانتي سيما هم خوبه 30 ماهه خواستي بفروشي كلي از گارانتيش مونده :D

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
البته یه مدته که سیما از اون جایی که توی برگه گارانتی آدرسش هست (بخارست) به جای نامعلومی نقل مکان کرده.

clickiran

Guest
لایک‌ها
0
به نقل از xPlod :
البته یه مدته که سیما از اون جایی که توی برگه گارانتی آدرسش هست (بخارست) به جای نامعلومی نقل مکان کرده.
يعني اگه كسي مشكلي برا گوشيش پيش بياد بايد بره بميره نه؟
با اين حساب به نظر شما چه گارانتي بگيرم؟

lovely_boy_64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از xPlod :
===========================
البته الان 3 تا شعبه داره ;) حافظ شريعتي بهار :eek:

lovely_boy_64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از clickiran :
يعني اگه كسي مشكلي برا گوشيش پيش بياد بايد بره بميره نه؟
با اين حساب به نظر شما چه گارانتي بگيرم؟
==============
ببين اولا مشكل پيش نمياد . ثانيا اگرم اومد 30 ماه گارانتي داره . الرمس فكر كنم 12 ماه بيشتر نداره . :blink: تازه الرمس پيدا نميشه . فروشنده كلي منت سرت ميذاره اونم با 40 تومن قيمت بالاتر از عرف بازار
پس نتيجه اخلاقي : سوني سيما سي ماه :p

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
لطفا آدرس یا شماره تلفن یکی از این سه شعبه رو اینجا بذار، یکی از دوستان کارش لنگه.

در مورد این که مشکلی به وجود نمیاد تا حدی موافقم چون T630 هایی که توی ایرانه با وجود چینی بودن از کیفیت خوبی برخورداره.
ولی در مورد اینکه آیا سیما گارانتی خوبی هست یا نه با نظر من که اگه جای 30 ماه، 30 سال هم گوشی رو گارانتی کنه مفت نمی ارزه. تجربه ای که باهاشون داشتم به من ثابت کرد که نه دانش و سواد این کار رو دارن و نه امکانات و تجهیزات ش رو. توی این بازار آشفته موبایل و خدمات پس از فروش اون، مشتری عملا انتخابی نداره. به اصطلاح توی مملکت کورا آدم یه چشم پادشاهه!
تمام این شرکت هایی که محصولات
se.gif
رو گارانتی می کنن از قیمت بالای محصولات الرمس ـه که تا حالا تونستن به این کار ادامه بدن. وگرنه اگه الرمس یه مقدار قیمتاش رو منطقی تر می کرد دکون همه شون تخته بود. الرمس علاوه بر خدمات خیلی خوبی که می ده تنها جایی هستش که صفحه نمایش گوشی رو هم گارانتی می کنه که این برای یه گوشی گرون قیمت فاکتور خیلی مهمی ـه.

به هر حال با توجه به اختلاف قیمت زیادی که بین گارانتی الرمس با سایر گارانتی های متفرقه هست، من فکر می کنم که دوستان برای خرید گوشی های ارزون قیمت مثل T630 و K700 یکی از همین گارانتی های شرکتی رو بخرن ولی برای خرید S700 و P910 حتما از گارانتی الرمس استفاده کنن.

lovely_boy_64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از xPlod :
لطفا آدرس یا شماره تلفن یکی از این سه شعبه رو اینجا بذار، یکی از دوستان کارش لنگه.

در مورد این که مشکلی به وجود نمیاد تا حدی موافقم چون T630 هایی که توی ایرانه با وجود چینی بودن از کیفیت خوبی برخورداره.
ولی در مورد اینکه آیا سیما گارانتی خوبی هست یا نه با نظر من که اگه جای 30 ماه، 30 سال هم گوشی رو گارانتی کنه مفت نمی ارزه. تجربه ای که باهاشون داشتم به من ثابت کرد که نه دانش و سواد این کار رو دارن و نه امکانات و تجهیزات ش رو. توی این بازار آشفته موبایل و خدمات پس از فروش اون، مشتری عملا انتخابی نداره. به اصطلاح توی مملکت کورا آدم یه چشم پادشاهه!
تمام این شرکت هایی که محصولات
se.gif
رو گارانتی می کنن از قیمت بالای محصولات الرمس ـه که تا حالا تونستن به این کار ادامه بدن. وگرنه اگه الرمس یه مقدار قیمتاش رو منطقی تر می کرد دکون همه شون تخته بود. الرمس علاوه بر خدمات خیلی خوبی که می ده تنها جایی هستش که صفحه نمایش گوشی رو هم گارانتی می کنه که این برای یه گوشی گرون قیمت فاکتور خیلی مهمی ـه.

به هر حال با توجه به اختلاف قیمت زیادی که بین گارانتی الرمس با سایر گارانتی های متفرقه هست، من فکر می کنم که دوستان برای خرید گوشی های ارزون قیمت مثل T630 و K700 یکی از همین گارانتی های شرکتی رو بخرن ولی برای خرید S700 و P910 حتما از گارانتی الرمس استفاده کنن.
==============
3 تا شماره هست شايد به كارت بخوره : 8415382 7649624 7649625 :) :rolleyes:

بالا