• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چيز در مورد Sony Ericsson T630

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
من بالاخره اينفرارد گرفتم مدل MA-660 مثل اينكه جديدتر از اون يكياست. كوچيكتره و مدل گوشيهاي جديدتر روي pack اون هست. خيلي هم راحت نصب شد و كلي تم و عكس فرستادم تو گوشي. حافظش داره پر ميشه :( البته خوب گرونتر هم هست من گرفتم 14 تومن.
حالا چند تا سوال:
باطري گوشي شما چند روز كار ميكنه؟ بگيد كه چقدر صحبت مي كنيد.
اين فايلهايي كه مي ريزيم تو گوشي بعد كه پاك مي كنيم كامل پاك ميشن؟ يعني جاي اضافي توي حافظه نميگيرن؟
اگه حافظه پر بشه كه مشكلي براي فون بوك بوجود نمياره؟ يعني حافظه اون جداست ديگه؟ نه؟ مال messageها چطور؟
ديگه چيزي به ذهنم نميرسه :p ممنون.

Queen_of_hearts

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
گوشي من كه از اول باتريش مشكل داشت !! تازگيا خوب شده و 2 روز مى مونه روزانه حدودا 1- 1:30 ساعت حرف مى زنم، ولى دائم Msg مي فرستم ! :D
عكسها اگه پاك بشه حافضه خالى مى شه و جايى نمى مونه .. فون بوك حافظه اش جداس! Phone book/Advance/MemoryStatus برى متوجه مى شى ! :) واسه Msg هم جداس ..

*** من با Themes مشكل پيدا كردم، وقتى مى خوام Theme رو عوض كنم مى گه Memory Full ! با اينكه 100 KB خاليه :hmm: ! و من مجبور شدم بعضى چيزا رو delete كنم !

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
Themeها براي Extract شدن به حدود 200KB فضاي خالي احتياج دارن.

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
خوب از اون مواردي كه توي پست دوم شايان به عنوان معايب گفت من شديدا با شماره 8 مشكل دارم :wacko: جالبه كه مينويسه My Shortcuts يعني Shortcut رو جمع ميبنده ولي عملا يكدونه هست توي ليستش!!!!

يه مورد مهم ديگه هم اينكه احساس مي كنم گوشي من باتري خورره داره :( يعني امروز از قبل از ظهر شارژش يه كم بيشتر از نصف بود عصر كه يكم با منوهاش ور رفتم يهو شد زير نصف. تماس هم هيچي نداشتم. شما هم كه نگفتين مال خودتون با چقدر كار چقدر شارژ نگه مي داره :( نكنه مال اين باشه كه اول كه خريدم قبل از شارژ كردن روشنش كردم و باهاش كار كردم :( كمك كنيد

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
نه فكر نكنم مشكلي باشه
اين 630 ها برخلاف بقيه نشانگر شارژشون زود نصف ميشه ولي وقتي به نصف رسيد كلي طول ميكشه كه كمپلت خالي بشه....اينجاش خيلي جالبه

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
تقريبا همين طوره.
Indicator باتري براي اين گوشي 10 پله داره و تغييرات شارژ رو خيلي سريعتر از گوشي هايي كه 3 يا 4 پله دارن نشون ميده. براي همين شما فكر ميكني شارژ باتري خيلي زود تموم ميشه در صورتي كه اصلا اين طور نيست و همون طور كه hsn گفت كلي طول ميكشه تا كاملا خالي بشه. در ضمن يه مقدار هم تصوراتت رو اصلاح كن. اون چيزي كه توي سايت نوشته و شايان هم به اون استناد كرده كه 14ساعت Talk Time كاملا غير واقعيه و رقم دقيق از نصف اين مقدار هم كمتره. اين گوشي در حالت عادي و بدون استفاده مكرر از Bluetooth در حدود 3 الي 4 روز مي تونه بدون شارژ كار بكنه. به اين نكته هم توجه كن كه گوشي ات هنوز نو هستش و هنوز از ثبات در باتري برخوردار نيست. بعد از 4-5 بار خالي و پر شدن، باتري در حالت نرمال قرار ميگيره.
يه توصيه: هيچ وقت اجاره نده كه باتري اونقدر خالي بشه تا حدي كه گوشي خاموش بشه.

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
خيلي ممنون xplod جان. بخصوص با اين جمله ات " به اين نكته هم توجه كن كه گوشي ات هنوز نو هستش و هنوز از ثبات در باتري برخوردار نيست. بعد از 4-5 بار خالي و پر شدن، باتري در حالت نرمال قرار ميگيره." منو از نگراني در اوردي :rolleyes:
جالبه كه اين علامت شارژش كه شده بود كمتر از نصف و قرمز شده بود دوباره خود به خود شد حدوداي نصف و سبز شد :eek: احتمالا دليلش همونيه كه گفتي.
باز هم ممنون

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام. :) من دو تا سوال ديگه دارم :p

يكي اينكه كجاي اين T630 عزيز ميشه SMS Delivery Report رو فعال كرد؟
دوم اينكه اگه وقتي داريم شارژ ميكنيم نذاريم كامل شارژش پر بشه ايراد داره؟ يعني هر دفعه كه شارژ ميكنيم بايد بذاريم تا آخر شارژش پر بشه؟

ممنون

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
اول: Messaging>Text>Options>Status Request.
دوم: نه، ايرادي نداره.

giti007

Registered User
لایک‌ها
30
:f34r: دريا فكر كنم موبايل اولته نه؟؟ بابا خيلي وسواس داري .. باهاش راحت باش و كاركن .. موبايل مثل يه دوست هميشه همراهه .. به اين راحتي خراب نميشه ... باهاش كاركن تا دستت با موبايل نرم بشه .. وسواستم كم ميشه ;)

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
xPlod جان ممنون.
گيتي جان موبايل اولمه :blush: خوب آره يه خورده وسواس دارم . . . :D درست ميشه. :p خيلي ممنون از راهنماييت. :)

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
يه سوال از اونايي كه T630 دارن: جطوري ميشه از بين ringtoneهايي كه روي گوشي ريختيم يكي را به عنوان message alert انتخاب كنيم؟
وقتي براي تنظيم صداي message alert مي ريم فقط اون 7 تا صدا رو نشون ميده كه انتخاب كنيم. (message 1-6 و click به اضافه silent)
:blink:

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
نميشه ! منم نتونستم !

hamids54

Registered User
لایک‌ها
0
درباره 630 چند تا سوال داشتم
1-در نظر خواهی های سایت www.gsmarena.com در باره این موبایل میدیدم که خیلی ها معتقد بودن
که خصوصیات 630 خیلی شبیه 610 هست... و فقط ظاهرش عوض شده.. میخواستم بپرسم همینطوره؟
ولی اکثرا راضی بودند..

2-ظاهرا فضای 2 mg کم هست...آیا اگر فضای ذخیره بیشتری نیاز باشه... میشه خرید و روی دستگاه
نصب کرد؟

3- درباره 630 نوشته شده که دارای instant messaging هست و USB support داره.. درباره
اینها میخواستم بدونم.. مرسی

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
1- نه، تفاوت هاش يه كم بيشتر از تغيير ظاهره. اين مطلب ديروز در اين مورد نوشته شده. اينجا هم يه تاپيك 13 صفحه اي در اين مورد هست.

2- براي يه گوشي بدون قابليت فيلم برداري و پخش MP3 اين مقدار حافظه به نظر كافي مياد... نه، حافظه اش قابل ارتقا نيست.

3- منظور از instant messaging يه به اختصار IM قابليت گفتوي همزمان (RealTime) با چند نفر از طريق اينترنت ـه، دقيقا مثل Chat و البته فقط از طريق متن. منظور از USB support هم اينه كه با خريد يه كابل مخصوص، شما مي توني گوشي رو از طريق اون كابل و درگاه USB به كامپيوتر متصل و اطلاعات رو رد و بدل كني.

H.K_R_I_N_K_L_E

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام . خيلي ممنون از اطلاعاتي كه دادين .
يه سوال : كسي ميدونه t637 چه فرقي با t630 داره ؟
كسي از قيمت دست دوم اين t630 خبر داره ؟
:rolleyes:

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
T637 نسخه آمريكايي T630 ـه به جاي 900/1800/1900 از سيستم 850/1800/1900 استفاده ميكنه، و لا غير!

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
من دو تا مشكل برام پيش اومده مي خواستم ببينم دوستان ديگه هم با اين مشكلات مواجه شده اند يا نه و راهنماييم كنند.

يكي اينكه شارژر گوشي من موقع شارژ گرم ميشه بعضي وقتا خيلي گرم ميشه (تقريبا داغ). هنوز نفهميدم مال پريز هست يا نه. مي خواستم ببينم مال شما هم اينجوريه؟

دوميش امروز اتفاق افتاد. يه دفعه روشنايي صفحه رفت (خاموش نشد و اون ساعتش هم نيومد) و كليداش روشن موند و هيچ كليدي كار نمي كرد حتي كليد روشن/خاموش :blink: همينطوري مونده بود . . . تا اينكه باطريش رو دراوردم و دوباره گذاشتم و روشن كردم تا درست شد. يه 2 ساعت بعدش هم دوباره همينطوري شد . . . ديگه تكرار نشده... كسي دليلشو ميدونه يا حدس ميزنه؟ چيكارش كنم؟

حالا اگه باطري رو بدون خاموش كردن گوشي دربيارم سيم كارت ممكنه بسوزه نه؟

hamids54

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

من به همراه t630 اینفرا رد , رو هم به قیمت 10 تومن گرفتم به امید اینکه بتونم اطلاعاتی رو بین
کامپیوترم و موبایل رد و بدل کنم. اول اینکه میخواستم بدونم با توجه به اینکه ظاهرا این موبایلها خودشون
پورت usb دارن... آیا اینفراد رد گرفتن من بیمورد بوده؟

سوال دوم من این هست که حالا که میخوام اینفرا رد رو راه بندازم نمیتونم driver رو نصب کنم..
با اینکه چندین بار دستورشو خوندم که نوشته اول driver رو به کمک cd اون نصب کنید.. بعد سیم
پورت usb اینفرا رد رو در جای خودش نصب کنید..ولی از همون اول driver روی ویندوز من که
xp هست نصب نمیشه.. در حالی که توی توضیحاتش نوشته با xp مشکلی نداره... ممنون میشم که
جواب سوالامو برام بنویسین..

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
پورت usb داره اما خوب براي ارتباط با pc يا بايد از اينفرارد استفاده كني يا بلوتوث يا كابل usb. يعني شما اگه بخواي از پورت usb استفاده كني بايد كابل مخصوصش رو بخري. كه اينفرارد ارزونترينش هست.
اين اينفرارد هاي 10 تومني بعضياشون توي نصب مشكل دارن. اگه ميتوني ببر مغازه بده جلوت نصب كنه. اگه نصب شد كه خوب هيچي. اگه نشد اينفرارد رو عوض كن و يكي بگير و همونجا امتحانش كن.

بالا