• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چيز راجع به GTA Sanandreas

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
خواهش می کنم، امیدوارم به دردتون خورده باشه.
موفق باشید

nevisande

Registered User
لایک‌ها
1
همين طوري معمولي فكر نكنم بشه ردش كرد :blush:
اما من از 2 تاcheat استفاده كردم,يكي هوا رو تغير ميده و يهو طوفان شن ميشه,كه باعث ميشه هواپيماهه آروم تر بره
يكي ديگه همskill رانندگي رو بالا ميبره,كه ميتوني با سرعت بيشتري بروني
ولي الان يادم نيشت اون 2تا چي بودن اگه نتونستي بگو واست پيدا كنم

nevisande

Registered User
لایک‌ها
1
من هم عمريه گير اين end of line هستم, :wacko:
اينهم سيوش(البته اگه اينبار درست عمل كرده باشم)
تو رو خدا يكي ردش كنه :(

فایل های ضمیمه

• 8.zip
    61.1 KB · نمایش ها: 26

BESKOOT

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من ردش کردم
اگه کسی سیوشرا می خواد بگه.

Mamylo

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
10
در كار خير حاجت هيچ استخاره نيست. خوب بذار ديگه...

nevisande

Registered User
لایک‌ها
1
من سيو خودمو گذاشتم كه هركي ميتونه ردش كنه
اگه ردش كردي بذارش كه بد جور تو كفيم :p

BESKOOT

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوست عزيز!

من ردش كرد م سيو را هم گذاشتم

راستي تو كرديت آخر بازي اسم دو ايراني به نام مصطفي شكير و نويد خونساري درليست سازندگان بازي بود كه در نوع خود قابل توجه است.

اگه كسي خواست اين مرحله end of the line را خودش رد کند بهترین راه استفاده از کد تقلب liyoaay است که گیم پلی را آروم میکنه

در ضمن اگه خواستید برای دفعه های بعد این مرحله را از اول نرید . یک بار تا موقهی که باید بری دنبال آتش نشانی mission failed شوید و سیو کیند . بعدش برای دفعه های بعد نیاز نیست از اول مرحله را بروید.

موفق باشید.. بای.. :lol:

BESKOOT

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقایون من هر کاری می کنم آپلود نمیشه.

به همون روشی که گفتم ردش کنید

terrorist

Registered User
لایک‌ها
0
فروش يک بازی رايانه ای جنجال آفرين به نام "سرقت بزرگ اتومبيل: سن آندرياس" به دليل داشتن صحنه های جنسی مخفی در استراليا ممنوع اعلام شد.
به فروشگاه های اين کشور دستور داده شده است فروش اين بازی پر خريدار را متوقف کنند، زيرا در آمريکا رتبه بندی آن بعد از کشف صحنه های غير مجاز به "تنها بزرگسالان" ارتقا يافته و ديگر مانند گذشته برای نوجوانان مناسب تشخيص داده نشده است.

قفل اين صحنه ها که در بازی اصلی پنهان است، بعد از آن باز شد که يکی از هواداران هلندی، نرم افزاری موسوم به "هات کافی" را نصب کرد. انتشاراتی "تيک تو" (Take Two) اعلام کرد که اين صحنه ها در نسخه های اين بازی برای دستگاه های ايکس باکس مايکروسافت و پلی استيشن سونی نيز موجود است.

در نتيجه، دس کلارک، مدير هيات رتبه گذاری در دفتر طبقه بندی فيلم و ادبيات استراليا اعلام کرد: "فروشگاه هايی که اين بازی رايانه ای را می فروشند يا کرايه می دهند، بايد بلافاصله آن را از قفسه ها بردارند. به پدر و مادرها قويا توصيه می شود در اجازه دادن به فرزندان خود برای استفاده از اين بازی احتياط کنند، مخصوصا اگر به قفل شکن هات کافی دسترسی دارند."

فروشگاه های بزرگ آمريکا نيز فروش "سرقت بزرگ اتومبيل: سن آندرياس" را متوقف کرده اند. اين جنجال بعد از آن گسترش يافت که هيات رتبه گذاری نرم افزارهای سرگرمی آمريکا حوزه کاربران اين بازی را آن محدود کرد زيرا ناشر اذعان کرد صحنه های جنسی يافت شده را خودش طراحی کرده بود.

ناشر ابتدا ادعا کرده بود که صحنه های غير اخلاقی نتيجه دستکاری بازی با هات کافی بوده است. اما تحقيقات نشان داد که اين صحنه ها از ابتدا در اين بازی موجود بوده است.

در عوض ناشر تصميم گرفته است توليد نسخه کنونی را متوقف کند و نسخه ای را به بازار بفرستد که در مقابل تلاش هکرها مقاومت خواهد کرد. همچنين می خواهد نسخه ای از اين بازی بدون صحنه های جنسی ارايه دهد تا بتواند رتبه بالغ بگيرد.

اين جنجال توجه هيلاری کلينتون، سناتور آمريکايی و همسر رييس جمهور سابق اين کشور را جلب کرد. وی خواستار تحقيق درباره اين موضوع شد که چه کسی در مرحله اول اين صحنه ها در اين بازی رايانه ای گذاشته است.

بعد از تصميم هيات رتبه گذاری نرم افزارهای سرگرمی، سناتور کلينتون اعلام کرد که انتشاراتی تيک تو "سيستم رتبه بندی را به بازی گرفت و اجازه داد صحنه های غير اخلاقی به دست کودکان بيافتد."

در حالی که این بازی به یکی از پرفروشترین بازیهای رایانه ای تبدیل شده، برخی از مصرف کنندگان از ناشر اين بازی رايانه ای به دليل گمراه کردن فرزندانشان به دادگاه شکايت کرده اند.

در گذشته نيز قانونگذاران از بازيهای سرقت بزرگ اتومبيل به دليل نمايش صحنه های خشونت آميز و جنسی انتقاد کرده بودند

jraminj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اين hot coffee را از كجا مي شه دانلود كرد لطفا

jraminj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببينم تمام شخصيت هاي تو بازي كه من دارم همه به رنگ ابي كم رنگ هستن و بدون چهره و...مال شما هم همين طوره يا مال من سانسور شده است؟

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
اگر کسی hot coffee رو داره لطفا از طریق پیغام خصوصی با ایشون تماس بگیره.
اما درمورد چهره های شخصیتها شاید اشکال از driver باشه، کارت گرافیکتون چیه؟
موفق باشید

DOOSTeKHOOB

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از jraminj :
ببينم تمام شخصيت هاي تو بازي كه من دارم همه به رنگ ابي كم رنگ هستن و بدون چهره و...مال شما هم همين طوره يا مال من سانسور شده است؟
سانسور چيه بابا :D :D :D :D :D :D

DOOSTeKHOOB

Registered User
لایک‌ها
6
من امروز اينجا رو كشف كردم :D شما ميتونين توي باري كه تو شهر سان فيرو هستش بيليارد بازي كنين ;) ولي متاسفانه ميزاش فقط براي ايته :( در ضمن يه بدي كه داره اينكه كه بايد شرطي بازي كنين :D

nima643a

Registered User
لایک‌ها
0
من امروز اينجا رو كشف كردم شما ميتونين توي باري كه تو شهر سان فيرو هستش بيليارد بازي كنين ولي متاسفانه ميزاش فقط براي ايته در ضمن يه بدي كه داره اينكه كه بايد شرطي بازي كنين
تازه کشفش کردی
0.gif

BESKOOT

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خسه نباشید . باید تو همون مراحل اول کشفش می کردی..

jraminj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزيز كارت گرافيك من msi-fx5500 مي باشد.البته تا حالا درايور را اپيدت نكرده ام.در مورد اون لينك هم با تشكر از دوست خوب ولي لينك كار نمي كنه!!!!

بالا