• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چيز راجع به GTA Sanandreas

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
به نقل از ARISH :
با عرض سلام و تشكر براي راهنماييهايتان
من در مرحله los desperados هستم و نمي داانم چه كار بايد بكنم؟
لطفا مرا كمك كنيد
دوست عزیز
اگه به نقشت نگاه کنی ، باید مناطقی که سبز نیستند رو از چنگ دشمن!!! در بیاری و تنها راهش هم کشتن دشمناس!
انقدر این کارو ادامه بده تا Respect کامل بشه و بعد اون میتونی آدرس Big Smoke رو پیدا کنی و بعدش هم میرسی به مرحله آخر

samy85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
nemidunam kesi be in marhale reside ya na,oonjai ke yeki mikhad khodkoshi kone chikar bayad kard?ta bekhay tekun bokhori khodesho part mikone!!!!!!!!!!!!!!!!?????????age kesi rafte rahnamai kone lotfan

sina_judgment

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
آقا من تو اول هاي بازي گير كردم اونجا كه سوار ماشين ميشه ميره يه جايي كه چند تا ماشين هستش الان من بايد چي كار كنم؟؟؟

ReD3ath++

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
7
به نقل از sina_judgment :
آقا من تو اول هاي بازي گير كردم اونجا كه سوار ماشين ميشه ميره يه جايي كه چند تا ماشين هستش الان من بايد چي كار كنم؟؟؟

رفيق خيلي مشكلت رو جامع و كامل عنوان كردي ... بابا گرفتي ما رو ... همه جاي اين بازي با ماشين كه بري يك جا, اونجا چندتا ماشينه !!! :blink: :blink: :blink:

error

Registered User
لایک‌ها
0
منظورت همون جايي كه قبلش رفتي از اين ماشين هايي كه فنر دار كه بالا و پايين مياد گرفتي

mgh

Registered User
لایک‌ها
2
کسی تونسته تا حالا این مرحله آخر (end of the line) رو ردش کنه؟
من تو راه برگشت از floor بعد از کشتن اون یارو تو floor های اول دوم دیگه دووم نمیارم!600 تا آدمه نمیشه کشتشون :D
تازه بعد از اون ساختمون هم باز باید کاری کرد یا تموم میشه؟

sina_judgment

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
به نقل از error :
منظورت همون جايي كه قبلش رفتي از اين ماشين هايي كه فنر دار كه بالا و پايين مياد گرفتي
اي ول خودشه رفتم يه گاراژ و نيتروس نصب كردم واسه ماشين بعد هم گازيدم

ReD3ath++

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
7
خب رفیق باید بری اونجا که فنر بازیه !!! بعد با توجه به نشانه ها دگمه های جهت رو بزنی تا ماشینت Pimp Jump بزنه ...

راهنمایی : وقتی نشانه ها از دایره دارن خارج میشن دگمه مربوطه رو بزن...

DOOSTeKHOOB

Registered User
لایک‌ها
6
تو رو خدا يكي كمك كنه الان سه هفته اس روي مرحله ي freefall قفل كردم :( ديگه نا اميد شدم از رد كردنش :(
تا هواپيمام به هواپيمايي كه از رو به روم ميرسه هر كاري ميكنم از حلقه رد نميشه بعدشم كه ديگه به هواپيماي اونا نميرسم اگه كسي اين مرحله رو رد كرده تو رو خدا بگه چي كار كنم :( از خودم نا اميد شدم :(

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
دو نکته:
۱- هم سطح هواپیمایی که از روبرو میاد پرواز کنید حتی ترجیحا یه خورده بالاتر که وقتی دنبالش میرید وقت برای بالا رفتن از بین نره.
۲- وقتی داشت نزدیک میشد از یه کم قبلتر خودتون جهت پرواز رو تغییر بدید و بذارید ازتون جلو بزنه.
موفق باشید

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
اقا من همون اولاي بازي گير دارم اونجايي كه يكي رو سوار موتور مي كنيم با اسلحه دنبال يه موتور وسرنشين است كه بايد اونها رو بكشيم هر كاري مي كنم نمي تونم چي كنم؟ :(

اقا من مراحل رو با تقلب مي رم وارد قسمت هايي كه مثل اينكه فعال نيست مي رم قرمز است مي رم يه دفعه مي بينم پليس ها مي ريزن رو سرم :blink:
اما اونجا اسلحه وبمب باحالي داره :D

كسي يه تقلب بهتره داره يا سيو بازيشو داره بعد اون مرحله بده به من :(
iroonikids{at}yahoo{dot}com

mgh

Registered User
لایک‌ها
2
گيمر جان دمت گرم رفتمش بعد از حرف زدن با شما .... بالاخره اين بازی هم تموم شد
:D

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
به نقل از samy85 :
nemidunam kesi be in marhale reside ya na,oonjai ke yeki mikhad khodkoshi kone chikar bayad kard?ta bekhay tekun bokhori khodesho part mikone!!!!!!!!!!!!!!!!?????????age kesi rafte rahnamai kone lotfan
باید سریع با وانت بری جایی که میخواد بپره ، به همین سادگی !!

DOOSTeKHOOB

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از irgamer :
دو نکته:
۱- هم سطح هواپیمایی که از روبرو میاد پرواز کنید حتی ترجیحا یه خورده بالاتر که وقتی دنبالش میرید وقت برای بالا رفتن از بین نره.
۲- وقتی داشت نزدیک میشد از یه کم قبلتر خودتون جهت پرواز رو تغییر بدید و بذارید ازتون جلو بزنه.
موفق باشید
مرسي بابت راهنمايتون برم ببينم چيكار ميتونم بكنم :blush:

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
به نقل از mahiar0 :
اقا من همون اولاي بازي گير دارم اونجايي كه يكي رو سوار موتور مي كنيم با اسلحه دنبال يه موتور وسرنشين است كه بايد اونها رو بكشيم هر كاري مي كنم نمي تونم چي كنم؟ :(

اقا من مراحل رو با تقلب مي رم وارد قسمت هايي كه مثل اينكه فعال نيست مي رم قرمز است مي رم يه دفعه مي بينم پليس ها مي ريزن رو سرم :blink:
اما اونجا اسلحه وبمب باحالي داره :D

كسي يه تقلب بهتره داره يا سيو بازيشو داره بعد اون مرحله بده به من :(
iroonikids{at}yahoo{dot}com
من دقیقا این مرحلرو یادم نیست ، ولی تو اینجور مراحل باید BIKE SKILL بالا باشه که هی از موتور پرت نشی پایین و همچنین مسیر رو حفظ کنی !
اگه اسم مرحلرو بگی شاید بیستر بتونم کمک کنم
و در ضمن پیشنهاد میکنم که بدون تقلب بازی کنی که خیلی لذت بخشه :دی

jraminj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان اونجايي كه من بايد برم با يه هواپيما برم و برسم به يه هواپيماي ديگه و ظاهرا از حلقه رد شدم هر كاري مي كنم وقتي مي رسم به اون مثلث زرده تو نقشه هيچ هواپيمايي نمي بينم.صد دفعه هم از زير ابرها رفتم هم از بالاي ابرها هم چپ هم راست ولي پيدا نمي كنم و هواپيمايي در اسمان در كار نيست!!!!!!!!!چه كار كنم؟

nima643a

Registered User
لایک‌ها
0
بالاخره منم تمومش کردم
109.gif

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
به نقل از jraminj :
دوستان اونجايي كه من بايد برم با يه هواپيما برم و برسم به يه هواپيماي ديگه و ظاهرا از حلقه رد شدم هر كاري مي كنم وقتي مي رسم به اون مثلث زرده تو نقشه هيچ هواپيمايي نمي بينم.صد دفعه هم از زير ابرها رفتم هم از بالاي ابرها هم چپ هم راست ولي پيدا نمي كنم و هواپيمايي در اسمان در كار نيست!!!!!!!!!چه كار كنم؟
تو مراحل هوایی باید سعی کنی که هم ارتفاع هواپیما پرواز کنی و اینکه سرعت عمل رو بالا ببری

hadook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینم یه شعر که خودم گفتم:
اگر تو داری عقل و هوش
برو سر جاده GTA بفروش
39.gif

بالا