تا اونجاییکه من یادمه ، وقتی میری تو خونه ، یه صحنه از بیرون خونه نشون میده و بعدش هم رو نقشه عکس قلب میاد !به نقل از check_shark :چه جوری میشه مرحله ای رو که باید یه دختر رو از دمه کازینو تعقیب کرد و به فروشگاه لوازم جنسی میره و cj باید بره تو و لباس گیمپ رو بپوشه بعد دو باره دخترو تعقیب کنه تا دمه خونش بعد جلوی خونش پارک کنه و وقتی یه یارویی که میاد دمه خونش و تو دستش دیلدو هست باید اونو کشت و به خونه دختره رفت از اینجا بعد رو نمیتونم رد کنم کی باید اسپیسو بزنم که پاور پر باشه تا با دست به دختره بزنه؟؟
بازیم Uninstall کن و دوباره Install کن !به نقل از check_shark :مشکل هات کافی لعنتیه:blink: :blink: :hmm:
تو یکی از مراحل میری تو یه حونه و دزدی میکنی !به نقل از ali-boofaloo :چرا چیزی نمی دزده؟
لطفا چه جوری میشه رفت دزدی؟تو کدوم خونه ها؟
باید بین ساعت 8 شب تا 6 صبح بری دزدی و وقتی سوار ماشین شدی کلید F2 رو بزنی !به نقل از ali-boofaloo :خوب تو کدوم خونه ها؟
ماشین مخصوصم دارم.
رو نقشه معلوم نمیشه تو کدوک خونه ها میشه رفت دزدی؟
حالا که مشکلت حل شد ، آدرس جایی که ماشین پیدا کردی بگو !به نقل از ali-boofaloo :ممنون مشکل حل شد.
ماشینو اشتباه سوار میشدم.
ظاهرا اسم اون ماشینی که باید برای دزدی سوارش شد Burglar یا یه چیزی تو همین مایه هاست.
حالا یه سوال دیگه :
این ستاره طلاییا چین؟همینا که میچرخن ولی نمیشه گرفتشون!
جنوب اولین باشگاه بدنسازی کنار یکی از خونه ها پارکهبه نقل از moozmar :حالا که مشکلت حل شد ، آدرس جایی که ماشین پیدا کردی بگو !
میشه بیشتر توضیح بدی ( ؟! :دیبه نقل از ali-boofaloo :جنوب اولین باشگاه بدنسازی کنار یکی از خونه ها پارکه
انقدر کار میکنه تا تموم بشه !به نقل از rezazadeh :یه سوال وقتی نیترو میزنی چه جوری میشه قطعش کرد . اینکه در اون مرحله آموزش خلبانی باید تمام مراحل آموزش هلیکوپتر رو هم رد کنی یا نه
برای من هم اینجوری میشد !به نقل از irgamer :فکر کنم اشکال از CD و یا CD-Rom Drive باشه.
موفق باشید